קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] צריכה את עזרתכם - בקשה לראיון
    על ידי Kitkat30 בפורום צרכנות וקניות באינטרנט
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 06-10-2010, 17:26
  2. קטגורית משחקים צריכה את עזרתכם!
    על ידי Someone Awesome בפורום משחקים כללי
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 07-03-2010, 19:24
  3. קטגוריית משחקים צריכה את עזרתכם!
    על ידי קטגוריית משחקים בפורום קונסולות משחקים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 10-01-2010, 00:18
  4. צריכה את עזרתכם
    על ידי Morikit בפורום דיבורים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 25-08-2009, 19:12
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

גברים - צריכה את עזרתכם

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל גברים - צריכה את עזרתכם

מקווה שהנושא קשור לפורום, אני חדשה כאן

בכל מקרה, אני רווקה טריה יחסית ויצאתי מקשר של שנתיים, יצא לי להכיר המון אידיוטים מאז הפרידה ולהבין שמה שיש בחוץ לא כל כך זוהר. אני בחורה שנראת טוב לכל הדעות, מתחילים איתי כל יום המון בחורים ואף פעם לא היה גבר שאמר לי לא, ומהבחינה הזאת אני מאוד בטוחה בעצמי.

בקיצור בדרך הביתה יצא לי פתאום לראות שמחכה איתי בתחנה בחור אחד שלמד איתי בבית ספר, שנתיים מעלי... חתיך ברמות לא נורמאליות, גבר כזה שכל הבחורות מסתכלות עליו. הייתי די אדישה. ואז עליתי לאוטובוס והוא היה מאוד עמוס, הבחור המדובר כבר התיישב באחד המושבים מאחורה וחלפתי על פניו בניסיון למצוא מקום אחר לשבת בו.. ואז הוא אמר לי: "הנה בואי, שבי פה" ופינה לי את התיק שלו. ואז ישבתי והוא אמר: "אני זוכר שאני מכיר אותך, רק לא זוכר מה השם" מפה לשם התחלנו לדבר... כל הדרך דיברנו, נסיעה של שעה ולא הייתה פעם אחת שתיקה. הוא ממש התעניין, שאל מלא שאלות, כל פעם כשסיימתי לדבר הוא שאל עוד משהו, וסיפר לי על עצמו, היה ממש כיף לדבר. הוא גם ממש זכר אותי מהבית ספר כי הוא שאל אותי אם אני עדיין בקשר עם החברות שהיו לי אז וממש זכר את הבנות שהסתובבתי איתן... בקיצור סיפרתי לו על המקום שאני לומדת בו ואז הוא אמר שגם חברה שלו מתחילה עכשיו ללמוד שם. ברגע ששמעתי את המילה חברה התבאסתי בטירוף. ידעתי שהייתה לו חברה משהו כמו 4 שנים בערך אבל ראיתי בפייסבוק שלה שהם נפרדו לפני חודש. מה פתאום הם שוב ביחד? בקיצור באמצע הנסיעה הפלאפון שלו כבה והוא ביקש ממני שיחה. ובסוף הנסיעה כשנפרדנו אז הוא מלמל משהו על טלפון, משהו כמו "חבל שאין לי פלאפון" לא הצלחתי להבין כי כבר הייתי לחוצה לצאת..

בכל מקרה מלא זמן לא היה לי כל כך כיף לדבר עם מישהו מאז שהאקס ואני נפרדנו, ויצאתי מאז כבר עם 5 בחורים (כמו שאמרתי לא משעמם אצלי) וכל אחד מהם באמת אחלה אבל איכשהו הרגשתי שאין חיבור. ואיתו הרגשתי ממש חיבור. תמיד חשבתי שהוא רק פנים יפות וגוף הורס אבל מתברר שהוא פשוט בחור ממש מעניין וחכם.. המראה זה רק בונוס רציני.

בקיצור אני לא רוצה לוותר אפילו שיש לו חברה. גם לי היה חבר שנתיים ואני יודעת כמה זה מגעיל ולא מוסרי כשאנשים נכנסים באמצע, מצד שני שני הבחורים היחידים שהרגשתי כל כך כיף לדבר איתם הם האקס הטרי שלי והחבר הראשון שלי. זה מין חיבור כזה שאתה מרגיש אחת ל-. ובאמת יש לי הרגשה שגם הוא הרגיש את החיבור הזה.. אני גם יודעת שהוא כן נמשך אלי כי פעם הוא אמר לחברה שלי שהיא שכנה שלו שאני הבחורה הכי יפה בשכבה שלי..
    השאלה מה עושים מכאן והלאה. אני מאמינה שאם הוא והחברה שלו נפרדו פעם אחת ועוד לא כל כך מזמן כנראה יש שם בעיה וכנראה הם ייפרדו שוב. להוסיף אותו לפייסבוק ולחכות? לשלוח לו יותר מאוחר הודעה? לוותר וזהו?
    דעתכם..

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

תביאי תמונה ואולי אני יעזור לך.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מתקדם האוואטר של SexyBeer.
    לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Can I get all tinky-winky in your dipsy?

קודם כל, אל תהיי זונה. לא משנה כמה "חיבור" הרגשת איתו לבחור יש חברה... וואלה היית רוצה שמישהי תידחף לך באמצע?? קצת סולידריות
    וכן יש חראות בחוץ אין מה לעשות... במיוחד אם את נראית טוב סביר להניח שתפלי על בחור נורמלי פעם בשנה (מעודדת שכמותי חח)
    דבר שני, אני בטוחה שאם הוא היה בקטע הוא היה כבר נותן לך ת'מספר שלו או אומר לך משהו בסגנון של "צרי קשר"
    גברים שרוצים בחורה לא בדיוק נותנים לדברים שוליים כמו פלאפון כבוי למנוע המשך
    בקיצור, חברה... לא משנה כמה חיבור הרגשת.. הוא תפוס.
    ומעבר לזה.. אני לא בדיוק מציעה לך להיות ריבאונד. זה חרא. את תיפגעי, הוא סתם יהיה מבולבל...
    ממליצה לך לחכות עם זה.. הרבה.. הרבה.. זמן.
    את מוזמנת להוסיף אותו לפייסבוק סתם ככה בשביל הקטע אבל לא באמת לדבר איתו.. אני אומרת לך.. את תכניסי את עצמך לתסבוכת במיוחד כשאת דלוקה לו על התחת והוא אחרי מערכת יחסים של 4 שנים.

Some laugh, some weep, some dance for joy.
    My mind craves nectar day and night..

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תראי, תכל'ס אם הוא באמת אוהב אותה כל כך, סביר להניח שהוא לא באמת ינסה לעשות משהו, לא? גם אם אני "נכנסת באמצע" אם הקשר שלהם כל כך חזק זה לא מה שיפריע. מצד שני אני כן רוצה לפתוח לעצמי דלת. בתקופה שהייתי עם האקס שלי היה בחור מדהים שממש רצה אותי אבל אמרתי לו שיש לי חבר. בכל מקרה הוא נתן לי את המספר שלו ואמר שאם יום אחד אני והחבר נפרד הוא רוצה לשמוע ממני.. לפני כמה ימים נזכרתי בזה וחשבתי אולי לתת לזה צ'אנס וגיליתי שיש לו חברה חח. (אין לי ממש מזל עם זה, אה?) בכל מקרה מה שאני מתכוונת להגיד שעצם זה שהוא נתן לי את המספר הראה על הצהרת כוונות, ועובדה שברגע שנהייתי רווקה נזכרתי בזה ורציתי ליצור איתו קשר.

דבר שני, יש לו חברה ואני מניחה שבגלל זה הוא לא נתן לי את המספר, בכל זאת אנחנו גרים באיזור מאוד קטן ואני לא חושבת שחברה שלו הייתה רוצה לדעת שהוא מחלק מספרים על ימין ועל שמאל... נראה לי שאם אני זו שאעשה צעד כלשהו זה יהיה הרבה יותר סביר. אין לי הרבה מה להפסיד מזה ותכל'ס אם אני לא אעשה משהו אז אחר כך אני תמיד ארגיש פספוס.
    ולא הייתי אומרת שאני דלוקה לו על התחת חח, בסה"כ הרגשתי איתו חיבור ממש טוב.. גם אני יצאתי ממערכת יחסים ארוכה ממש עכשיו ובכל זאת אני לא פוסלת שום דבר.

אז נראה לי שבאמת בינתיים אני אוסיף אותו לפייסבוק לפחות לעשות איזשהו צעד.. בכל מקרה תודה
    נערך לאחרונה על ידי ליקי; 04-09-2013 בשעה 12:23.

משתמש כבוד האוואטר של Ofer.
    שם פרטי
    עופר
    לייקים
    134
    נקודות
    644
    משפט מחץ
    WE ARE ALL GONNA MAKE IT BRAH!

תוסיפי לפייסבוק אם הוא רוצה לשמור על קשר מסויים הוא כבר ישלח לך הודעה ראשון.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

בת כמה את???????????

בכל מקרה תוסיפי אותו ותדעי אם הוא נפרד ממנה.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

תראי, אני אישית הבן אדם שהכי נגד בגידות ופלרטוטים כאלה ואחרים כשלבן אדם יש חברה (או כשלמישהי יש חבר).
    זה פשוט הדבר הכי מגעיל שיש בעולם.

האבסורד הוא...שגם כשלי הייתה אקסית, אני גם שיחקתי באש וגם קצת פלרטטתי ועשיתי שטויות..

בכל מקרה, לפי דעתי את יכולה להוסיף אותו בפייסבוק (אם את תוסיפי, מן הסתם שזה ידליק לבחור נורה ירוקה בקשר אלייך והוא יבין מה זה אומר, אם הוא מספיק חכם כמו שאת אומרת )
    אבל תמנעי משלוח לו הודעות וכאלה..זה מטריד וזה לא יפה.
    את יכולה לשלוח אולי פעם ראשונה איזה הודעה חמודה, לנהל איתו שיחה בקטנה, לראות מה קורה..לגשש קצת, "לבדוק את השטח" אבל לא להתפרע.

הקטע הוא כזה, כמו שסקסיביר אמרה, אם לך היה חבר חתיך מהאגדות, כמו שאת אמרת, את גם לא היית רוצה שבנות יתחילו לקרקר סביבו..זה פשוט מגעיל ומעצבן.
    תתחשבי.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תודה!
    אני בת 20

בינתיים אני באמת אוסיף אותו, נראה לי לשלוח הודעה יהיה קצת יותר מדי.. אני פשוט אחכה שהם ייפרדו

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי ליקי צפיה בהודעה
    תודה!
    אני בת 20

בינתיים אני באמת אוסיף אותו, נראה לי לשלוח הודעה יהיה קצת יותר מדי.. אני פשוט אחכה שהם ייפרדו
    לא רוצה לבאס אותך..אבל כמו שאת תיארת אותו, זה לא נראה יקרה בזמן הקרוב חחח

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

נחיה ונראה

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    תביאי תמונה ואולי אני יעזור לך.
    היית צריך להטריל אותה ולהגיד שזה אתה היית באוטובוס, בתור טרול טוב.

למרות שכל האשכול הזה בכלל יכול להיות הטרלה של טיילר ובסוף הוא יבוא ויודה שזה משתמש שלו וירשום משו על זה שקשר רציני זה חרא כמו שנישואים זה חרא ודופק הכל... חחחחחח

אם הוא בקשר של 4 שנים אז תעשי לו טובה ותפרידי בניהם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    No woman no cry :)

לא משנה מה , לא להתערב לבן אדם כשהוא במערכת יחסים זה חוק ברזל. תקף גם לגברים וגם לנשים.
    שום חיבור ושום נעליים זה חרטא , קצת נדלקת לא קרה כלום..
    תוסיפי אותו לפייס ותבררי אם הוא עדיין בקשר איתה אם לא אז לכי על זה מה יש לך להפסיד?
    אם הוא עדיין בקשר אז תמשיכי האלה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:41.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect