מקווה שהנושא קשור לפורום, אני חדשה כאן![]()
בכל מקרה, אני רווקה טריה יחסית ויצאתי מקשר של שנתיים, יצא לי להכיר המון אידיוטים מאז הפרידה ולהבין שמה שיש בחוץ לא כל כך זוהר. אני בחורה שנראת טוב לכל הדעות, מתחילים איתי כל יום המון בחורים ואף פעם לא היה גבר שאמר לי לא, ומהבחינה הזאת אני מאוד בטוחה בעצמי.
בקיצור בדרך הביתה יצא לי פתאום לראות שמחכה איתי בתחנה בחור אחד שלמד איתי בבית ספר, שנתיים מעלי... חתיך ברמות לא נורמאליות, גבר כזה שכל הבחורות מסתכלות עליו. הייתי די אדישה. ואז עליתי לאוטובוס והוא היה מאוד עמוס, הבחור המדובר כבר התיישב באחד המושבים מאחורה וחלפתי על פניו בניסיון למצוא מקום אחר לשבת בו.. ואז הוא אמר לי: "הנה בואי, שבי פה" ופינה לי את התיק שלו. ואז ישבתי והוא אמר: "אני זוכר שאני מכיר אותך, רק לא זוכר מה השם" מפה לשם התחלנו לדבר... כל הדרך דיברנו, נסיעה של שעה ולא הייתה פעם אחת שתיקה. הוא ממש התעניין, שאל מלא שאלות, כל פעם כשסיימתי לדבר הוא שאל עוד משהו, וסיפר לי על עצמו, היה ממש כיף לדבר. הוא גם ממש זכר אותי מהבית ספר כי הוא שאל אותי אם אני עדיין בקשר עם החברות שהיו לי אז וממש זכר את הבנות שהסתובבתי איתן... בקיצור סיפרתי לו על המקום שאני לומדת בו ואז הוא אמר שגם חברה שלו מתחילה עכשיו ללמוד שם. ברגע ששמעתי את המילה חברה התבאסתי בטירוף. ידעתי שהייתה לו חברה משהו כמו 4 שנים בערך אבל ראיתי בפייסבוק שלה שהם נפרדו לפני חודש. מה פתאום הם שוב ביחד? בקיצור באמצע הנסיעה הפלאפון שלו כבה והוא ביקש ממני שיחה. ובסוף הנסיעה כשנפרדנו אז הוא מלמל משהו על טלפון, משהו כמו "חבל שאין לי פלאפון" לא הצלחתי להבין כי כבר הייתי לחוצה לצאת..
בכל מקרה מלא זמן לא היה לי כל כך כיף לדבר עם מישהו מאז שהאקס ואני נפרדנו, ויצאתי מאז כבר עם 5 בחורים (כמו שאמרתי לא משעמם אצלי) וכל אחד מהם באמת אחלה אבל איכשהו הרגשתי שאין חיבור. ואיתו הרגשתי ממש חיבור. תמיד חשבתי שהוא רק פנים יפות וגוף הורס אבל מתברר שהוא פשוט בחור ממש מעניין וחכם.. המראה זה רק בונוס רציני.
בקיצור אני לא רוצה לוותר אפילו שיש לו חברה. גם לי היה חבר שנתיים ואני יודעת כמה זה מגעיל ולא מוסרי כשאנשים נכנסים באמצע, מצד שני שני הבחורים היחידים שהרגשתי כל כך כיף לדבר איתם הם האקס הטרי שלי והחבר הראשון שלי. זה מין חיבור כזה שאתה מרגיש אחת ל-. ובאמת יש לי הרגשה שגם הוא הרגיש את החיבור הזה.. אני גם יודעת שהוא כן נמשך אלי כי פעם הוא אמר לחברה שלי שהיא שכנה שלו שאני הבחורה הכי יפה בשכבה שלי..
השאלה מה עושים מכאן והלאה. אני מאמינה שאם הוא והחברה שלו נפרדו פעם אחת ועוד לא כל כך מזמן כנראה יש שם בעיה וכנראה הם ייפרדו שוב. להוסיף אותו לפייסבוק ולחכות? לשלוח לו יותר מאוחר הודעה? לוותר וזהו?
דעתכם..

ציטוט ההודעה