נכתב במקור על ידי iTz_lolZ וואי מהיר חח =] אתה יכול לשלוח לי גם אם אתה רוצה אני לא מבין פחות מהם.....
אתגר "עצב את הבאנר" של פורום GTA מקום ראשון : 300 נקודות מקום שני : 100 נקודות לחצו כאן
אתה מוזמן לשלוח לי. גם אני הייתי במצב שלך ולמזלי למדתי את הלקחים ועכשיו אם ימחקו לי נישה אז רק אחת, ולא כמות גדולה . נכתב במקור על ידי Sratim101 זה לא נקרא השווצה אני אמרתי ממנו לא ממישהו אחר וזה לא נקרא להשוויץ פשוט אומר יותר ממה שהוא עושה....... זה לא נקרא השווצה או משהו דומה לזה לא יודע מאיפה הבאת שאם לא אמרת את זה ספציפית אליו אז זו לא השמצה, אבל......... זאת כן השמצה . פעם הבאה תחסוך את החלק הזה מאיתנו
נערך לאחרונה על ידי Guide4U; 05-09-2013 בשעה 08:46.
נכתב במקור על ידי Sratim101 אתה יכול לשלוח לי גם אם אתה רוצה אני לא מבין פחות מהם..... נכתב במקור על ידי Guide4U אתה מוזמן לשלוח לי. גם אני הייתי במצב שלך ולמזלי למדתי את הלקחים ועכשיו אם ימחקו לי נישה אז רק אחת, ולא כמות גדולה . לא יודע מאיפה הבאת שאם לא אמרת את זה ספציפית אליו אז זו לא השמצה, אבל......... זאת כן השמצה . פעם הבאה תחסוך את החלק הזה מאיתנו לא חשוב אני לא שולח יותר והם כבר אמרו ביקורת טובה מאוד !
Grand Theft Auto V
כל הכבוד על המוטיבציה!! אני לא ממש מבין אז חבל על בזבוז הזמן שלח אין צורך שתשלח לי
נכתב במקור על ידי matan399 כל הכבוד על המוטיבציה!! אני לא ממש מבין אז חבל על בזבוז הזמן שלח אין צורך שתשלח לי תודה !
חוקי הפורום