קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 23-03-2008, 12:07
  2. [שאלה]שאלה לכל הפורום וזה קשור לדיבורים
    על ידי oranZ בפורום דיבורים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 19-12-2005, 01:05
  3. חג סוכות שמח לכל חברי פורום אטרף !
    על ידי DaRk GoD בפורום דיבורים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 19-10-2005, 22:10
  4. שנה טובה לכל הפורום ולכל בית ישראל
    על ידי EriK בפורום דיבורים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 06-10-2005, 12:25
  5. אני רוצה להגיד פה דבר אחד .
    על ידי zvovon בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 17:01
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 34

חג שמח לכל הפורום.... ויש לי להגיד עוד דבר אחד או שניים... - עמוד 2

משתמש מתחיל
    לייקים
    22
    נקודות
    172

ציטוט נכתב במקור על ידי almogt4 צפיה בהודעה
    שכחת את הPPD של ה1000 הורדות... בתקופה של shareflare שהיינו מדינה A וזה היה 33$ ל1000 הורדות ועכשיו זה נשמע חלום.... הכי באסה שנכנסתי לעסק בדיוק, התעסקתי בזה חודש ואז דפקו אותנו :/
    אחח...אלה היו הימים הטובים...
    והיה גם את SMS4FILE שרק שם הייתי עושה בסביבות ה10-15 דולר ביום מהורדות.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    אלמוג
    לייקים
    49
    נקודות
    27
    משפט מחץ
    זה לא האנשים שעושים את הכסף, זה הכסף שעושה את האנשים.

ציטוט נכתב במקור על ידי ReFreSH צפיה בהודעה
    זאת הייתה התקופה הכי טובה, אבל זה עדיין אפשרי לעשות כסף אם אתה יודע איפה לפרסם
    אני עדיין מתעסק עם SHF, אבל רק בקטע של מכירות, לא הורדות
    ברור שעדיין אפשר, נשארו עכשיו DepositFiles ו Turbobit שהם הכי רווחיים לישראלים, אבל הרווח אצלם זה רק חצי ממה שהיה אז בשיירפלייר...
    למענה מהיר- צטטו אותי

משתמש מכור האוואטר של Leverage
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לעבוד קשה ולהפוך את הכל, ארלונד

ציטוט נכתב במקור על ידי sapirt5 צפיה בהודעה
    אני גולש בפורום הזה כבר שנים! ובחיים אבל בחיים הוא לא היה כל כך חסר תוכן! אומנם יש הרבה תוכן על PDD אבל אין על נושאים אחרים.... לכן הפורום יבש וגם מוריד לכם מהפרנסה...

בנוסף לכך אחד המנהלים כאן עושה מה שבראש שלו כי אין פה שליטה על מה שהולך כאן....

פותח נושא בשביל להשמיץ מישהו כאשר יש את הנושא "היכל הבושה" פשוט גועל נפש מה שהולך כאן...
    זה פשוט, אלה שפחות מתעסקים בתחום אתם חושבים שתקומו יום אחד ותגלו שהפורום ישתנה, זה לא עובד ככה.
    נמאס לך לראות ppd? בוא תעזור לאנשים להרוויח מתחום אחר, מהתחום שאתה טוב בו ותעשה מדריכים ואנשים יתעניינו וזה יותר מגוון.
    אף אחד כאן לא חושב שרק ppd תצאו מהראש הזה, אך אחד לא מזלזל בשום תחום אחר. אבל זה מה שזמין בפורום הזה, אין מידע זמין על תחומים שונים, אז למה אתה מצפה?
    הראשון שיראה משהו יקפוץ על זה וכולם אחריו ומתחילה פעילות על עוד תחום כמו שקרה בדיוק עם ppd.
    שמת לב איך הפורום היה נראה לפני שנכנס ppd ? זה בעצם היה אשכול איך מרוויחים 2 ~ 3 דולר ביום אשכול כזה כל יומיים בערך ככה זה היה.
    עד ש- article פתח את האשכול על ppd והתחום הזה נכנס בבום אחד ענק ענק וזה הגיע לכל אחד מהפורום.
    זה יכול לקרות גם אם תחום אחר אבל אם אלה שמרוויחים בתחום אחר לא יזיזו את זה וידחפו את התחום קדימה בפורום, זה פשוט לא יקרה כי אין להם מושג איך להרוויח בתחום אחר.
    נערך לאחרונה על ידי Leverage; 05-09-2013 בשעה 00:39.

מנהל כסף ברשת האוואטר של KillaPlaya
    לייקים
    294
    נקודות
    653
    משפט מחץ
    LIKE A BOSS

מהתעסקות שלי גם בפורומים בחו"ל אנחנו מושפעים מפורומים בחו"ל.
    פעם בכמה זמן יוצא למישהו לבדוק מה הכי חם שם בפורומים ומפרסם פה, אין פה חכמה גדולה.
    לעומת זאת את Kudos לא היה דיבור על זה כמעט בשום מקום עד ש Nir פרסם את זה פה.
    בפורומים בחו"ל שמתעסקים גם בכסף ברשת מדברים על עניין הPPD ממש חזק.

מנהל כסף ברשת

לפניות:

(SKYPE:
    (popobh

מנהל כסף ברשת האוואטר של onlyiatraf
    לייקים
    95
    נקודות
    100

ציטוט נכתב במקור על ידי KillaPlaya צפיה בהודעה
    מהתעסקות שלי גם בפורומים בחו"ל אנחנו מושפעים מפורומים בחו"ל.
    פעם בכמה זמן יוצא למישהו לבדוק מה הכי חם שם בפורומים ומפרסם פה, אין פה חכמה גדולה.
    לעומת זאת את Kudos לא היה דיבור על זה כמעט בשום מקום עד ש Nir פרסם את זה פה.
    בפורומים בחו"ל שמתעסקים גם בכסף ברשת מדברים על עניין הPPD ממש חזק.
    כי זה תחום מאוד שווה. אני לא אומר שאין עוד תחומים להפך יש עוד המון אבל פשוט זה הכי רווחי כאן, המון אנשים מפרסמים הוכחות תשלום ומראים כמה כסף הם מקבלים על הורדה בודדת ואף אחד לא נשאר אדיש לזה וכולם רוצים להיות חלק בזה, זה טבעי וזה נורמלי לחלוטין.
    אני בטוח שאם מישהו יביא עכשיו דרך לעשות 100 דולר ביום בעזרת אתר חדש שיצא, כולם יעזבו את ה-PPD, אבל כרגע אין.

משתמש מתקדם
    לייקים
    54
    נקודות
    50

אם אני משווה את תחום הPPD הרגיל לתחום של ה-1000 הורדות זה פשוט בדיחה !
    תחשבו על זה שאם אתה מקבלים בPP הורדה של 0.5 $ ( נחשב נמוך ) זה כיאלו עשיתם 50 הורדות מישראל !
    אני באמת לא מבין איך משווים בכלל בין התחומים..

מנהל כסף ברשת האוואטר של onlyiatraf
    לייקים
    95
    נקודות
    100

ציטוט נכתב במקור על ידי Article צפיה בהודעה
    תחשבו על זה שאם אתה מקבלים בPP הורדה של 0.5 $ ( נחשב נמוך ) זה כיאלו עשיתם 50 הורדות מישראל !
    צודק לגמרי, בוא נחשוב נגיד מישהו עושה כל יום 1000 הורדות מישראל שזה ממש נדיר, ורוב האתרים משלמים 7-10 דולר לאלף הורדות מישראל וזה לא הרבה בכלל ואפשר להשיג את ה 7-10 דולר האלה מליד אחד.

מנהל כסף ברשת האוואטר של KillaPlaya
    לייקים
    294
    נקודות
    653
    משפט מחץ
    LIKE A BOSS

ציטוט נכתב במקור על ידי Article צפיה בהודעה
    אז בגלל שלא התנסית בתחום אתה כנראה לא מבין על מה אתה מדבר.
    ההורדות היו חלקם פר 1000 הורדות ופר מכירות.
    אנשים היו יכולים לקנות קוד פרימיום מהקבצים שלך והיית מרוויח אחוזים(60%) מהמכירה לדוגמא שזה ענק!
    אתרי הורדות נועדו לתכנים יחסית גדולים - 200 מגה בית לדוגמא.
    בסופו של דבר הכל מסתכם באותו רווח, רק צריך לדעת איך לשווק נכון.
    אם באתרי PPD מתוך 1000 צפיות באמת 2 ביצעו ליד. אז תחשוב שבתור הורדה רגילה היו יותר מורידים: מתוך 1000 צפיות 700 הורידו.

אם הייתי מפרסם את הקבצים שלי ביוטיוב ומשווק טוב, הייתי מרוויח טוב, אני מתכוון להוכיח לכם שתחום הPPD אינו יותר טוב מתחום ההורדות הרגילות.
    נערך לאחרונה על ידי KillaPlaya; 05-09-2013 בשעה 10:35.

מנהל כסף ברשת

לפניות:

(SKYPE:
    (popobh

משתמש מתקדם
    לייקים
    54
    נקודות
    50

אנשים היו יכולים לקנות קוד פרימיום מהקבצים שלך והיית מרוויח אחוזים(60%) מהמכירה לדוגמא שזה ענק!
    אם באתרי PPD מתוך 1000 צפיות באמת 2 ביצעו ליד. אז תחשוב שבתור הורדה רגילה היו יותר מורידים: מתוך 1000 צפיות 700 הורידו.

אם הייתי מפרסם את הקבצים שלי ביוטיוב ומשווק טוב, הייתי מרוויח טוב, אני מתכוון להוכיח לכם שתחום הPPD אינו יותר טוב מתחום ההורדות הרגילות.
    קודם כל כן התנסתי בתחום אבל הגעתי כחודשיים לפני שסגרו את ה33 דולר לאלף הורדות.
    כמו שאמרתה התחום מסתכם אותו דבר רק אם אתה יודע לשווק נכון וזה הרבה זמן של למידה.
    בPPD אתה ישר קופץ למים העמוקים ומתחיל עם יוטיוב..

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

איך הגעת למצב שמתוך 1000 צפיות באמת 2 ביצעו ליד זה ממש לא כך עם סרטון ודף נחיתה HQ זה נע בין 20 ~ 30%. שזה 250 לידים מכל העולם למשל כ- 200$. ששם כמה עשית 10$? פשוט ppd זה יותר נגיש וקל, אתר הורדות זה יותר עבודה וצריך להיות יותר חכם ולקדם וידע וניסיון בשביל להרוויח, זה לא משהו שמחר אתה יכול לקום בבוקר ולעשות ולהרוויח זה יותר קשה בהורדות אבל קל יחסית לקבל הורדות וב- ppd צריך קצת לעבוד ולהבין איך זה עובד.

אני לא מזלזל בתחום הזה שלא תתבלבל אבל אתה חייב להבין זה כמו שיגידו לך יש אנשים שמוציאים 5 ספרות של תשלומים מתוכניות שותפים בעזרת האתרים שהם בונים ומקדמים אבל מישהו בלי ניסיון בחיים לא יכול להתקרב לזה וזה משהו שמאוד לא פשוט להגיע אליו ולהתקדם בו וללמוד אותו, ppd אתה פשוט לומד את הבסיס ורץ להרוויח בגלל זה התחום הזה יחסית תופס גם אצל מתחילים.
    נערך לאחרונה על ידי Leverage; 05-09-2013 בשעה 11:15.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אלמוג
    לייקים
    49
    נקודות
    27
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Leverage צפיה בהודעה
    איך הגעת למצב שמתוך 1000 צפיות באמת 2 ביצעו ליד זה ממש לא כך עם סרטון ודף נחיתה HQ זה נע בין 20 ~ 30%. שזה 250 לידים מכל העולם למשל כ- 200$. ששם כמה עשית 10$? פשוט ppd זה יותר נגיש וקל, אתר הורדות זה יותר עבודה וצריך להיות יותר חכם ולקדם וידע וניסיון בשביל להרוויח, זה לא משהו שמחר אתה יכול לקום בבוקר ולעשות ולהרוויח זה יותר קשה בהורדות אבל קל יחסית לקבל הורדות וב- ppd צריך קצת לעבוד ולהבין איך זה עובד.

אני לא מזלזל בתחום הזה שלא תתבלבל אבל אתה חייב להבין זה כמו שיגידו לך יש אנשים שמוציאים 5 ספרות של תשלומים מתוכניות שותפים בעזרת האתרים שהם בונים ומקדמים אבל מישהו בלי ניסיון בחיים לא יכול להתקרב לזה וזה משהו שמאוד לא פשוט להגיע אליו ולהתקדם בו וללמוד אותו, ppd אתה פשוט לומד את הבסיס ורץ להרוויח בגלל זה התחום הזה יחסית תופס גם אצל מתחילים.
    בוא תשיג לי עכשיו 1000 צפיות... זה ממש לא פשוט, בתחום ההורדות זה הרבה יותר פשוט. לא צריך גם את כל השלבים שהPPD מצריך, רק מעלים לאתר הורדות ומפרסמים בפורום, מה שלא לוקח יותר מדי זמן. כמובן שאני מדבר על התקופה של שיירפלייר של ה33$, שאז היה אפשר אפילו לעשות רימוט מאתר הורדות גדול מה שהיה לוקח בדיוק דקה, לפרסם בפורום גדול ולהרוויח הרבה הורדות בקלות. בPPD לוקח לי כמה שעות להכין נישה אחת, בתחום ההורדות היית יכול לעלות עשרות סרטים בזמן הזה ואם היית מעלה לסמס4פייל היית מרוויח גם כמה מכירות. אתה צודק שעכשיו תחום ההורדות הרבה פחות רווחי, אבל פעם הוא היה הרבה יותר רווחי ופשוט מתחום הPPD. אני אישית ממש לא אוהב את הPPD, את תחום ההורדות ממש אהבתי.
    למענה מהיר- צטטו אותי

בוא תשיג לי עכשיו 1000 צפיות... זה ממש לא פשוט, בתחום ההורדות זה הרבה יותר פשוט. לא צריך גם את כל השלבים שהPPD מצריך, רק מעלים לאתר הורדות ומפרסמים בפורום, מה שלא לוקח יותר מדי זמן. כמובן שאני מדבר על התקופה של שיירפלייר של ה33$, שאז היה אפשר אפילו לעשות רימוט מאתר הורדות גדול מה שהיה לוקח בדיוק דקה, לפרסם בפורום גדול ולהרוויח הרבה הורדות בקלות. בPPD לוקח לי כמה שעות להכין נישה אחת, בתחום ההורדות היית יכול לעלות עשרות סרטים בזמן הזה ואם היית מעלה לסמס4פייל היית מרוויח גם כמה מכירות. אתה צודק שעכשיו תחום ההורדות הרבה פחות רווחי, אבל פעם הוא היה הרבה יותר רווחי ופשוט מתחום הPPD. אני אישית ממש לא אוהב את הPPD, את תחום ההורדות ממש אהבתי.
    אז מה אבל נגיד הכנת נישה אחת ב- 4 שעות זה יכול להספיק לשבוע שבועיים בלי שתעשה כלום ..

Grand Theft Auto V

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

אני לפחות לא הייתי כאן בתקופה הזאת אז אני לא יכול להגיד לך אבל כל המילים שלך זה היה היה והיה אז מה שהיה היה ומתקדמים.
    להשיג 1000 צפיות, שום דבר לא בא בקלות אבל שעובדים מרוויחים. רק שתדע שפעם ה- ppd היית מקבל 0.40 ~ 0.80$ להורדה ועכשיו אתה מקבל גם למעלה מ- 20$. חוץ מזה אם אתה יודע להרוויח כל כך טוב בתחום הזה או כל אחד אחר בו תלמד את הפורום איך אתה מרוויח ואיך הם ירוויח ואז הפורום יהיה יותר מגוון, במקום להתלונן. אני לא נכנס לאיזה תחום יותר טוב כי יש דברים שאין להם תשובה.
    אני רק מדגיש שמי שבתחום אחר לא מפרסם כאן תוכן על התחום ואז מתלונן למה יש רק ppd.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אלמוג
    לייקים
    49
    נקודות
    27
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי iTz_lolZ צפיה בהודעה
    אז מה אבל נגיד הכנת נישה אחת ב- 4 שעות זה יכול להספיק לשבוע שבועיים בלי שתעשה כלום ..
    גם בתחום ההורדות זה היה ככה... היית מפרסם כמה סרטים וסדרות ביום אחד ואז נהנה כמה ימים.

ציטוט נכתב במקור על ידי Leverage צפיה בהודעה
    אני לפחות לא הייתי כאן בתקופה הזאת אז אני לא יכול להגיד לך אבל כל המילים שלך זה היה היה והיה אז מה שהיה היה ומתקדמים.
    להשיג 1000 צפיות, שום דבר לא בא בקלות אבל שעובדים מרוויחים. רק שתדע שפעם ה- ppd היית מקבל 0.40 ~ 0.80$ להורדה ועכשיו אתה מקבל גם למעלה מ- 20$. חוץ מזה אם אתה יודע להרוויח כל כך טוב בתחום הזה או כל אחד אחר בו תלמד את הפורום איך אתה מרוויח ואיך הם ירוויח ואז הפורום יהיה יותר מגוון, במקום להתלונן. אני לא נכנס לאיזה תחום יותר טוב כי יש דברים שאין להם תשובה.
    אני רק מדגיש שמי שבתחום אחר לא מפרסם כאן תוכן על התחום ואז מתלונן למה יש רק ppd.
    כמו שרשמתי, התחום כבר לא ממש רווחי. ופעם הוא היה מאוד רווחי...
    למענה מהיר- צטטו אותי

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

גם בתחום ההורדות זה היה ככה... היית מפרסם כמה סרטים וסדרות ביום אחד ואז נהנה כמה ימים.

כמו שרשמתי, התחום כבר לא ממש רווחי. ופעם הוא היה מאוד רווחי...
    פעם זה פעם עכשיו זה עכשיו מיותר להזכיר אותו כבר.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:43.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,169 | הודעות: 8,173,756 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect