הסיפור ..
שלום חברים (:
רובכם לא מכירים אותי, ואני בטוח שלא מעניין אותכם הלוג שלי.
אבל אני לא עושה את זה כדאי להשוויץ ברווחים שלי, כי ראיתי שאנשים שעושים לוג, באמת לא מתייאשים מהר ולא מוותרים.
למה ?
כי יש אנשים שמחכים לראות את ההתקדמות שלהם, הם יודעים שיש סביבם אנשים והם מאכזבים עוד אנשים חוץ מאת עצמם.
אז אני אורי, מכיר את תחום הPPD כבר שנה, לא הרווחתי יותר מ20$ מכול השנה הזאת.
בהתחלה הייתי באמת בטוח שצריך להביא דברים נדירים, והייתי משקיע זמן בחיפוש אחריהם, ועושה סירטון זול, נותן 100 צפיות, ומחכה לנס ..
לפני חודש התחלתי להכנס לזה כמו שצריך, לא לקוות שהכסף יפול לי ליידים ..
התחלתי לעקוב אחרי המדריכים שלכם בפורום, ובקהילות גדולות בעולם ..
בחודש העבודה הזה, אני מודה שישבתי המון המון המון שעות על המחשב!
עבדתי באמת קשה, הרווחתי עד עכשיו 13 דולר בחודש הזה.
הבעיה שלי, זה שלאדם ממוצע, לוקח לעשות סירטון/דף נחיתה/תוכנה ב3 שעות (?)
לי דבר כזה יכול לקחת יום שלם, כי אני נכנס לפייסבוק, פתאום אני מרגיש תשוש אז אני עושה הפסקה, לא באמת עובד קשה, עובד על עצמי אולי ..
אז מה המטרה שלי ?
להגיע ל 30 דולר ביום, אני לא חושב שזה דבר שהוא לא אפשרי, ושזה דבר שיהיה לי רחוק אם אני ישקיע את כול השעות שאני על המחשב, ובאמת לעבוד קשה,בלי תירוצים.
מה אני עושה עכשיו ?
כרגע אני מכין תוכנה לנישה מאוד פופלארית, אבל עם תחרות גבוהה.
יש לי 3 נישות
1.אק למשחק
2.הורדת טורנט למשחק מסוים
3.אק למשחק
4.מדריך בסגנון EBOOK
5.אק למשחק באייפון שאני מתכוון לקנות לו צפיות איכותיות
כרגע הבאתי לכול הסירטונים 1000 צפיות דרך hitleap.
מלבד האק של המשחק באייפון, לסירטון הזה אני מתכוון לקנות צפיות, כי הוא הרוויח לי כסף לפני שהוא נמחק לצערי.
התקדמות
להגיע ל50 דולר כדאי להוציא את הכסף [X]
5 דולר ביום [X]
10 דולר ביום [X]
15 דולר ביום [X]
20 דולר ביום [X]
25 דולר ביום [X]
30 דולר ביום [X]
מצב חשבון:
Earnings Summary
Download/Premium earnings Referral commissions Today $0.05 Today $0.00 Yesterday $0.00 Yesterday $0.00 Month to date $3.60 Month to date $0.00 Last month $9.05 Last month $0.00 All time $12.65 All time $0.00 Overall total: $12.65
בקשות:
שתתנו לי רשימה מטלות קטנה, משהו כדאי שיהיה לי סדר בראש.
כמה נישות להכין ?
כמה סירטונים ?
אני די דפוק, שלא מצליח לי משהו יורד לי כול הביטחון ואני מרגיש שאני חייב הדרכה של מישהו שמבין, אז אשמח לכול עזרה/טיפ/עצה/מה להמשיך ..

ציטוט ההודעה