אהבתי ממש השאלה היא אם אין לך "לשון חלקלקה" ואתה לא מדבר ככה בטבעי איך אפשר לפתח את זה ? תודה יתותחח![]()
אהבתי ממש השאלה היא אם אין לך "לשון חלקלקה" ואתה לא מדבר ככה בטבעי איך אפשר לפתח את זה ? תודה יתותחח![]()
|
|
פעם ראיתי איזה סרטון של פסיכולוגית שאומרת שאם תתנהג בצורה מסויימת בסוף זה יבוא לך טבעי
אותו דבר נראה לי יקרה אם דיבור
פשוט תוך כדי שיחה לחשוב ולחפש את העקיצות בהתחלה זה יהיה מפגר אבל אחרי שבוע שבועיים זה יבוא טבעי
אם אתה תחשוב באמצע הדו שיח בינך לבין בחורה על עקיצות, אתה תגמגם, תעצר, ובגדול..לא תצליח גם לחשוב על עקיצות וגם לדבר בו זמנית כדי שלא תצא צנון בשיחה.
פשוט צריך להפסיק להיות לתך...להפסיק להיות סיסי ולדבר כמו גבר.
גם אם זה אומר לקבל סתירה פעם אחת מבחורה ושהיא תגיד "חצוף" (קרה לי)
צודק בהחלט. סדרות קומדיה מצוינות. זאת אחלה דרך להתחיל להכניס קצת הומור לעצמך.
לדוגמה פעם אחת מלצרתי במסעדה אחת, היו שם יחסית הרבה בנות אז הייתי מנסה עליהן כל דבר. סידרתי את המחסן ואז מישהי נכנסה למחסן יחד איתי לעזור לי. כשבאנו לצאת הדלת הייתה תקועה. אחרי כמה רגעים אחד מהמלצרים בא ועזר לפתוח אותה ואז הלך לצחוק ולספר לכולם שנתקענו יחד במחסן. אז אחת הבנות כזה זרקה לי "אוו בוריס ו-XX במחסן ביחד? ספר לי אחרי זה מה היה". הלכתי ל-XX ואמרתי לה ש-YY רוצה שאני אספר לה מה עשינו במחסן ביחד, היא אומרת לי "נו תגיד לה שלא קרה כלום" אז עניתי לה "אני לא יכול לשקר לה... שלא קרה כלום" היא מסתכלת עליי עם חצי-חיוך נבוכה קצת. מכיוון שזה ישר מעלה אסוציאציה מינית וזה גם יותר קטע של להשתעשע עם הבחורה
אתה צריך להתנהג לפעמים כמו ילד. להוציא את הילד שבתוכך והבחורה גם היא תוציא את הילדה הקטנה שבתוכה.
בוריס.
אז מה שאני מבין ממך... אתה מוציא את הילד שבך היא מוציאה את הילדה שבה ואז אתם ביחד מוציאים ילד משלכם.... מרתק
חחחחחחחחחחחח