כל הזמן יוטיוב מוחק לי את הסירטונים ניסיתי הכול !! גם PVN גם שמות שונים לא יודע כבר מה לעשות ! העלתי שוב את הסירטונים ונתתי להם ואני אתן להם בקרוב בוסט מטורף של צפיות אם ימחקו לי שוב אני פשוט יפרוש מיוטוב נמאס לי !
כל הזמן יוטיוב מוחק לי את הסירטונים ניסיתי הכול !! גם PVN גם שמות שונים לא יודע כבר מה לעשות ! העלתי שוב את הסירטונים ונתתי להם ואני אתן להם בקרוב בוסט מטורף של צפיות אם ימחקו לי שוב אני פשוט יפרוש מיוטוב נמאס לי !
|
|
אז אולי תפסיק להביא להם "בוסט מטורף" ..?
פעם ראשונה שאני יביא להם בוסט כזה
אחרי כמה זמן שלחת צפיות?
אני תמיד שולח 350 צפיות בהתחלה ואחרי שבוע שולח צפיות HR
עריכה : בכל מקרה השגתי את המטרה שלי ב PPD שזאת לעשות 200$ ולהשקיע אותם בNEOBUX אז זה בסדר נראה לי אני אפסיק ב PPD אם ימחקו לי שוב את המשתמשים
נערך לאחרונה על ידי kfirc9; 10-09-2013 בשעה 21:34.
1. לקחת נישה ולקדם אותה בעזרת דף פייסבוק לפרסם את הדף נחיתה בעמוד פייסבוק אתה יכול לעלות את הסרטון לאתר אחר למשל ל- dailymotion / vimeo וכו'. עוד שיטה קצת יותר פשוטה היא con loc כלומר שמישהו נכנס לעמוד שלך זה מבקש ממנו להשלים סקר כדי לצפות בעמוד [זאת נישה מקצועית] אז אתה יכול לעשות כך למשחקים אבל לא להאקים למשל מתכונים / איך להתקדם במשחק טיפים מדריך להשיג דברים נדירים סתם דוגמה וכו' ותפרסם את זה בפורום של המשחק ועמוד פייסבוק ולקדם אותו גם יהיה טוב תחשוב קצת שונה ותגיע לדברים טובים.