קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. ללכת לקורס או לא.. זאת השאלה :)
    על ידי OmeR בפורום דיבורים
    תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 16-12-2005, 00:57
  2. אנשים אנשים!יש לי 14 ואני יכול ללכת למכון כושר
    על ידי Fabio בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 08-12-2005, 19:12
  3. פאק, כמה רחוק אפשר ללכת בשביל כסף???
    על ידי Fabio בפורום דיבורים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 19-10-2005, 22:41
  4. מה טוב ללכת לערבי?
    על ידי Ran בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 18:42
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 41

ללכת או לא?

משתמש מתחיל
    לייקים
    9
    נקודות
    0

ברירת מחדל ללכת או לא?

הקיצר אני אמור להפגש עם ידידה שלי מחר יש לה בית ריק, לא יהיה סקס או משהו אבל כן יכול להיות דברים, עכשיו אתמול צמח לי כמה ח'צקונים על הסנטר (GOD HATES ME) וזה די נשאר אז אני לא יודע אם ללכת או לא.

אז , דרכים מהירות לטפל שיעבור מהר, הייתם הולכים או לא? וכל עצה או תגובה מתקבלת תודה לכולם וזה נשמע די דפוק האשכול הזה אבל זה יעזור לי.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ללכתתתתתת או להישארררררררררררר

אני אומר שים דבש על החצ'קונים (בשיא הרצינות), תישן עם הדבש מחר תקום תראה מה המצב עם זה
    אם כלכך נורא, שים על זה מייקאפ קצת שייראה טוב יותר

אבל בתכלס, אתה חושב שהיא לא תרצה לעשות איתך משהו רק בגלל החצ'קונים??? לא מעניין לה תכוס אחי
    אם היא מעוניינת בך זה בגלל שאתה חתיך מושך אחלה בנאדם או שישך פורש אנערף למה....
    באמת שהחצ'קונים לא ישנו את המצב, רק אתה יכול

ואני המלצתי לך לשים משהו על החצ'קונים רק בשביל ההרגשה הפנימית שלך, שלא תבוא למראה תגיד כוסעמק כולי נראה כמו פיצה משפחתית
    ואז תבוא אליה בבאסה בלי ביטחון בתחושה שאתה מכוער...

קיצור בכל מקרה, לך
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

משתמש מתחיל
    לייקים
    9
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי L E M O N צפיה בהודעה
    ללכתתתתתת או להישארררררררררררר

אני אומר שים דבש על החצ'קונים (בשיא הרצינות), תישן עם הדבש מחר תקום תראה מה המצב עם זה
    אם כלכך נורא, שים על זה מייקאפ קצת שייראה טוב יותר

אבל בתכלס, אתה חושב שהיא לא תרצה לעשות איתך משהו רק בגלל החצ'קונים??? לא מעניין לה תכוס אחי
    אם היא מעוניינת בך זה בגלל שאתה חתיך מושך אחלה בנאדם או שישך פורש אנערף למה....
    באמת שהחצ'קונים לא ישנו את המצב, רק אתה יכול

ואני המלצתי לך לשים משהו על החצ'קונים רק בשביל ההרגשה הפנימית שלך, שלא תבוא למראה תגיד כוסעמק כולי נראה כמו פיצה משפחתית
    ואז תבוא אליה בבאסה בלי ביטחון בתחושה שאתה מכוער...

קיצור בכל מקרה, לך
    עשית לי תלילה אחי.
    תודה רבה ))

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

שמע אחי כמה חצ'קונים על הסנטר לא יעשו שום דבר אלא אם כן זה ממש יצא החוצה וזה UN אסטתי ברמות..
    וכמו שאמרו לך פה, זה לא באמת משנה, העיקר שתבוא בביטחון כי לפעמים יש לאנשים הרגשה שהם פחות ממה שהם בגלל פגם קטן וקרה לי המון, ואז הם באים מבואסים ואוכלים אותה..

תבוא בראש שהולך להיות בסבבה והולך להיות לך ערב פצצה, ויהיה מה שיהיה

משתמש מתחיל
    לייקים
    94
    נקודות
    50

ממתי חצ'קונים מורידים זקפה, לךך תהנההה

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

בכל מקרה תלך

פו הדוב... שמע

אם הבחורה בקטע שלך כמה חצ'קונים לא יהרסו.. זה א' וב' בלי לפגוע אתה נשמע ילד אחושרמוטה... יש בית ריק אבל "לא יהיה סקס" מאיפה אתה יודע?! ואם איך שתפתח את הדלת היא תהיה רק עם תחתונים?! באמא שלי אני לפעמים לא מבין אנשים... תנסה מה יש לך להפסיד.. במקרה הכי גרוע לא יהיה כלום לפחות תנסה שיהיה צחוקים... אין לך שום דבר פה להפסיד... זה או שאתה מרוויח זיון/מזמוז/לא יודע מה ובמקרה הרע לא מקבל כלום ולך תדע מה יהיה פעם הבאה.. או שאתה פשוט לא הולך ואתה גם חוסם לעצמך את האופציה להרוויח משהו... השיקול דעת שלך לא משו בכלל חחח

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

חחח אני מתאר לעצמי...
    הוא מגיע לדלת של הילדה, היא פותחת לו את הדלת טופ לס עם חוטיני, עושה לו "היי...כנס" בסקסיות ואז הוא עושה "לא. אמרתי בפורום שלא יהיה סקס...אז לא יהיה סקס!!!!!!!!!!!!!!!!!" מסתובב 180 מעלות והולך.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

קיצר...למי אכפת מחצ'קונים, בכל מקרה במיטה הכל חשוך..לא רואים כלום

משתמש מתחיל
    לייקים
    9
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    חחח אני מתאר לעצמי...
    הוא מגיע לדלת של הילדה, היא פותחת לו את הדלת טופ לס עם חוטיני, עושה לו "היי...כנס" בסקסיות ואז הוא עושה "לא. אמרתי בפורום שלא יהיה סקס...אז לא יהיה סקס!!!!!!!!!!!!!!!!!" מסתובב 180 מעלות והולך.

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    פו הדוב... שמע

אם הבחורה בקטע שלך כמה חצ'קונים לא יהרסו.. זה א' וב' בלי לפגוע אתה נשמע ילד אחושרמוטה... יש בית ריק אבל "לא יהיה סקס" מאיפה אתה יודע?! ואם איך שתפתח את הדלת היא תהיה רק עם תחתונים?! באמא שלי אני לפעמים לא מבין אנשים... תנסה מה יש לך להפסיד.. במקרה הכי גרוע לא יהיה כלום לפחות תנסה שיהיה צחוקים... אין לך שום דבר פה להפסיד... זה או שאתה מרוויח זיון/מזמוז/לא יודע מה ובמקרה הרע לא מקבל כלום ולך תדע מה יהיה פעם הבאה.. או שאתה פשוט לא הולך ואתה גם חוסם לעצמך את האופציה להרוויח משהו... השיקול דעת שלך לא משו בכלל חחח
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני ילד היא איזה בת 15-16 וזה לא שאין בנות בגיל הזה שעושות סקס אבל היא לא ואנלא אחד ששולל נראה מה יהיה, בכל מקרה אני אעדכן אם היה משהו
    תודה לכל מי שהגיב
    נערך לאחרונה על ידי Pew; 11-09-2013 בשעה 08:09.

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    YOUR beliefs DON'T MAKE YOU A BETTER PERSON, YOUR Behavior DOES.

בגיל 15-16 הן הכי חרמניות, כל היום הן רק דוחפות גזרים לתוך הפות
    פרק לה תמנוש אחי תשאיר למתחרים אבק, הפנים כשהיא גומרת מסריחות יותר מיגאל שטארק
    כנס אליה בדלת זרוק לה נג ב60 מעלות, והיא כולה תהיה "אוי PEW מגשים המשאלות!!"
    כמה חצקונים אחי זה לא מה שמשפיע, אלא אם אתה מכוער אז תשתמש בגז מדמיע
    תעשה אותה זונה שלך תעשה ממנה ג'יפה, אחרי שתכבוש אותה היא תשפריץ כמו הירושימה
    Yoo

לחופש יש תאריך:
    23.10.15

משתמש מתחיל
    לייקים
    9
    נקודות
    0

פו הדוב... שמע

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    חחח אני מתאר לעצמי...

ציטוט נכתב במקור על ידי .Tal צפיה בהודעה
    בגיל 15-16 הן הכי חרמניות, כל היום הן רק דוחפות גזרים לתוך הפות
    פרק לה תמנוש אחי תשאיר למתחרים אבק, הפנים כשהיא גומרת מסריחות יותר מיגאל שטארק
    כנס אליה בדלת זרוק לה נג ב60 מעלות, והיא כולה תהיה "אוי PEW מגשים המשאלות!!"
    כמה חצקונים אחי זה לא מה שמשפיע, אלא אם אתה מכוער אז תשתמש בגז מדמיע
    תעשה אותה זונה שלך תעשה ממנה ג'יפה, אחרי שתכבוש אותה היא תשפריץ כמו הירושימה
    Yoo
    יצאתי ב1 וחצי מהבית הגעתי אליה בקושי חיבוק נתנה לי סתם דיברה בפייסבוק ובפלא כאילו היא זורמת עשיתי טעות שחיכיתי יותר מדי זמן עד שניסיתי לעשות משהו , חזרתי ב5 פספסתי תאוטבווס חיכיתי עד 8 לאוטובוס שלי רק לפני חצי שעה הגעתי הביתה ואיבדתי 150 שקל תמטען לאיפון ונהיתי מצונןןןןן וגם לא הלך לי איתה.

בסדר.. לפחות ניסית גם אולי אם היית בא בגישה חיובית יותר היה הולך לך לך תדע... אם זה לא זה אז היא פשוט לא בקטע שלך או שהיא עדיין בסרט של ילדה קטנה

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

מטעויות לומדים.
    מה למדנו אתה שואל?
    1. לשמור על הכסף, איך אפשר לאבד 150?
    2. לפעמים הבאות, כשאתה מדבר עם בחורה ואתה חושב שהיא מעוניינת אתה חייב להכנס קצת יותר לפרטים איתה.. נכון שגם אני הייתי חושב שהבחורה חרמנית עלי בטירוף אם היא הייתה מזמינה אותי אליה כשיש לה בית ריק לבד, אבל עובדה אתה בעצמך אמרת שהיא פתאום לא זרמה. אז או שאתה לא הזרמת, או שהיא באמת פגומה.. אני נגיד תמיד אוהב לשאול כזה בעקיף "יהיה אקשן?" "ברור לך שהלילה הזה לא הולך להיות משעמם?" ואז אם היא עונה בהתלהבות ובצחוקים והכל אתה יודע שיהיה טוב..

בקיצור לא נורא אחי, היא יצאה בת זונה והייתי שונא אותה כל החיים רק על הביאוס שהיא דפקה לך אחרי שהתלהבת מהבית הריק, ומהאיבוד של הכסף והמטען והאיחור של ה3 שעות והצינון.. באמת שהייתי שונא אותה

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

איי איי איי....ממה שאתה מספר, הייתי ממליץ לך ללכת למסיר קללות חחח מה זה הנאחס הזה
    איבדת מטען ו-150 שקל? נאחס אמיתי...

פעם הבאה תבדוק טוב איפה אתה שם כל דבר, וכשאתה בא תראה לה שאתה רוצה להתקרב יותר, תראה לה שאתה לא מפחד להראות את זה, שאתה לא מפחד לנסות אתזה. לאט לאט פשוט תרמוז לדברים (חשוב מאוד לא פשוט להגיד אותם בכנות ולשים אותם על השולחן, רק ברמיזות!!), ואחר כך פשוט תתחיל לגעת להתקרב ולראות את התגובה שלה. זה לא עובד ככה שאתה שואל רוצה או לא? והיא עונה אם כן או לא. אתה יכול לגלות את התשובה לבד, ואם היא רוצה או לא רוצה, את זה שהיא הולכת לשדר לך בתגובות שלה אליך כשאתה מתקרב קרוב יותר. מתחיל לגעת, להגיב איזו בדיחה שמרמזת עליכם ביחד...אל תסתכל יותר מדי בפרטים קטנים כמו כובע פשוט זרום ותנסה לחתור לאן שאתה רוצה לחתור גם במה שאתה אומר וגם במה שאתה עושה..

אם היא צוחקת, זורמת, תמשיך.
    אם היא מסתכלת עליך במבט של "מה תה רוצה ווירדו?", תבין את הרמז ותפסיק. ככה זה עובד, מתקרבים קצת, רואים את התגובה, וממשיכים בהתאם.
    תקשיב גם למה שהיא אומרת ועונה לך. אם למשל אתה אומר בצחוק "אני ואת בסוף נעשה אורגיה" והיא אומרת "איכ, דוחה" בשיא הרצינות ולא בציניות, אתה צריך להבין שלא יהיה סקס עוד כמה דקות.

ממליץ לך לקרוא ת'אשכול של רודני על לשון חלקלקה
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

משתמש מתחיל
    לייקים
    9
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי L E M O N צפיה בהודעה
    איי איי איי....ממה שאתה מספר, הייתי ממליץ לך ללכת למסיר קללות חחח מה זה הנאחס הזה
    איבדת מטען ו-150 שקל? נאחס אמיתי...

פעם הבאה תבדוק טוב איפה אתה שם כל דבר, וכשאתה בא תראה לה שאתה רוצה להתקרב יותר, תראה לה שאתה לא מפחד להראות את זה, שאתה לא מפחד לנסות אתזה. לאט לאט פשוט תרמוז לדברים (חשוב מאוד לא פשוט להגיד אותם בכנות ולשים אותם על השולחן, רק ברמיזות!!), ואחר כך פשוט תתחיל לגעת להתקרב ולראות את התגובה שלה. זה לא עובד ככה שאתה שואל רוצה או לא? והיא עונה אם כן או לא. אתה יכול לגלות את התשובה לבד, ואם היא רוצה או לא רוצה, את זה שהיא הולכת לשדר לך בתגובות שלה אליך כשאתה מתקרב קרוב יותר. מתחיל לגעת, להגיב איזו בדיחה שמרמזת עליכם ביחד...אל תסתכל יותר מדי בפרטים קטנים כמו כובע פשוט זרום ותנסה לחתור לאן שאתה רוצה לחתור גם במה שאתה אומר וגם במה שאתה עושה..

אם היא צוחקת, זורמת, תמשיך.
    אם היא מסתכלת עליך במבט של "מה תה רוצה ווירדו?", תבין את הרמז ותפסיק. ככה זה עובד, מתקרבים קצת, רואים את התגובה, וממשיכים בהתאם.
    תקשיב גם למה שהיא אומרת ועונה לך. אם למשל אתה אומר בצחוק "אני ואת בסוף נעשה אורגיה" והיא אומרת "איכ, דוחה" בשיא הרצינות ולא בציניות, אתה צריך להבין שלא יהיה סקס עוד כמה דקות.

ממליץ לך לקרוא ת'אשכול של רודני על לשון חלקלקה
    ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
    מטעויות לומדים.
    מה למדנו אתה שואל?
    1. לשמור על הכסף, איך אפשר לאבד 150?
    2. לפעמים הבאות, כשאתה מדבר עם בחורה ואתה חושב שהיא מעוניינת אתה חייב להכנס קצת יותר לפרטים איתה.. נכון שגם אני הייתי חושב שהבחורה חרמנית עלי בטירוף אם היא הייתה מזמינה אותי אליה כשיש לה בית ריק לבד, אבל עובדה אתה בעצמך אמרת שהיא פתאום לא זרמה. אז או שאתה לא הזרמת, או שהיא באמת פגומה.. אני נגיד תמיד אוהב לשאול כזה בעקיף "יהיה אקשן?" "ברור לך שהלילה הזה לא הולך להיות משעמם?" ואז אם היא עונה בהתלהבות ובצחוקים והכל אתה יודע שיהיה טוב..

בקיצור לא נורא אחי, היא יצאה בת זונה והייתי שונא אותה כל החיים רק על הביאוס שהיא דפקה לך אחרי שהתלהבת מהבית הריק, ומהאיבוד של הכסף והמטען והאיחור של ה3 שעות והצינון.. באמת שהייתי שונא אותה
    בסדר.. לפחות ניסית גם אולי אם היית בא בגישה חיובית יותר היה הולך לך לך תדע... אם זה לא זה אז היא פשוט לא בקטע שלך או שהיא עדיין בסרט של ילדה קטנה
    באתי בגישה חיובית ובפלאפון לפני זה אמרתי לה , "שמעי בואי נהיה כנים אין לי כוח למשחקים אני רוצה אותך ואני חושב שגם את אותי אחרת לא הית רוצה שאני אבוא לא? אז אם את לא רוצה תגידי שאני לא אבוא סתם" והיא אמרה לי תבוא ושהיא כן רוצה.
    אבל הטעות שלי הייתה שלקחתי ת'זמן, באתי אליה היה מצבים שיכלתי לנשק אותה אבל אמרתי לעצמי "עוד שעה ככה אין לי כוח עכשיו" ומרחתי את זה יותר מדי כבר.
    אבל כולכם צודקים אני אלמד ממה שכתבתם. להבא אני לא אלך סתם בשביל ילדות קטנות למה דיברתי עם חבר וגם הוא אמר שהיא סתם דיבורים חח

ליל'ט לכולם

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:34.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect