WTFFFF?!!!!!!!!!!!!!
WTFFFF?!!!!!!!!!!!!!
נערך לאחרונה על ידי rodney1; 12-09-2013 בשעה 21:11.
|
|
אפשר לקבל את הקישור? כי אני לא רואה מה פורסם
קח![]()
בן זונה בוגד
לך מפה לא רוצים אותך בטח גם השתמטת נכון?
סמולני בולשביקי בוגד קומוניסט אוטואנטישמי זה מה שאתה
בשבילי אתה לא יהודי אתה ערבי וצריך לשלוח אותך לעזה ולשטח אותך.. שתשב על קיפוד ים ואופניים בלי מושב אמן כן יתברך ויתקש שמומו
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
אני חייב להודות שחשבתי לטוס לאחד האיים הקרובים לפה שכולם נוסעים ואז חשבתי כבר למה לא לנסוע לרוסיה...![]()
אין ספק שישראל זה לא המקום הכי זוהר בעולם. בכל תחומי החיים: כלכלה, ממשלה, ערכים אבל צריך ללמוד לסבול ולקבל.
אבל ראבקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק קקקקקקקקקקקקקקקקקקק הבחורות פה פשוט מכהההההההההה פרחות שמנות ג'יפות שגבר חרמן יעשה להן טובה ללילה הן לא יתנו לו ואפילו יעופו על עצמן וינסו לפגוע בו! בחורות שאם תבוא ותשאל אותן "שומעת רגע איפה זה מועדון החשפנות של סניה" יחשבו שאתה מתחיל איתן ויתעלמו, בחורות שהסטטוס האחרון שלהן זה:"רחל יא דבה מה את אמיתית תגידי?!?!??!
מה את מזמינה אותי למרתון סרטים וקינוחים ביום כיפור??!?!
זה יום עם מסורת של שנים ומסורת לא שובריםםם
כמו בכל שנה ערב קריוקי של הביוקר אצל קארינה הצדיקה במחרוזת שירי המשורר שריף הילד הדרוזייי"
איפה התיירות של נאפהההההההה איפה הבריטיות שליייי!?
לחופש יש תאריך:
23.10.15
היי היי היי!!!
אני רציתי לטוס לשם לפני שזה נהיה מגניב!
אגב רודני אם אתה לא דובר רוסית אין לך מה לטוס לשם. המקסימום שתזיין זה זונה \ ילדות שמחפשות ספונסר.
נערך לאחרונה על ידי idi-nahuy; 12-09-2013 בשעה 22:36.
חחחחחחחח כל מכוערת בישראל משחקת אותה מינימום בר רפאלי גם
עזוב הסיפור הזה כבר נהיה מעצבן...
לא מזמן ראיתי כמה בנות באיזה בר מנסות להצטלם אז הצעתי להן שאני יקח את האייפון שלהן ואני יצלם אותן...
"אמממ..יש לי חבר"
אז עשיתי לה "תגידי לי, מישהו שאל אותך אם יש לך חבר?? אני כולה רוצה לצלם אותכן, לעזור לכן!"
"אההה.."
חחחח מסכנה איך עפתי עלייה...כזאתי מטומטמת רציתי לתת לה כאפה
אם אני יתחיל לבטא את התסכול שלי כלפי הבנות פה זה לא יגמר בהודעה אחת... אז עדיף שאני פשוט לא יעשה את זה...
אבל בקצרה... זה בדיוק כמו גישת ה"פרס" שהחנונים של יגאל שטארק מנסים להפנים... רק יחי ההבדל הקטן בגלל שלזונות יש כוס ושדיים אז הגישה עובדת להן (למרות שחלקן הגדול נראות ע ל ה פ נ י ם) כי זה משהו שנחשב נחשק בעולם... ולעומת זאת מישהו חנון מסכן עם זין וביצים פה בארץ שווה לתחת...
נערך לאחרונה על ידי Iti10; 13-09-2013 בשעה 07:14.