1.
3. לא שאמרתי "שכל אחד יעשה מה שבא לו" ואז התקפלתי בבכי משם. פשוט אמרתי את זה ואז זרמנו לדבר על דברים אחרים. השיחה זרמה ולא נתקעתי על זה. אני השמתטי את רוב השיחה כי היא לא רלוונטית, אחת הבחורות אמרה: "אני בשוק מאיך שהשתנת, וואוו", אבל אני לא רודני שכותב איזה יופי יש לי לשון חלקלקה אני גבר גבר שמזמין בחורות כל יום לדירה ומזיין אשכנזים מכות בתור תחביב, אני מתרכז בעיקר בדברים הרעים שלי ובלהפוך אותם לחיוביים. נראה לי כתבתי את זה קשה מדי, כתבתי את החלק שלא אהבתי, לא את מה שכן אהבתי. אף אחד מהם לא צחק עליי או יירד עליי או השפיל אותי. היה רק את הקטע של העקיצה עם ה"גאון" אבל אני לא רודני אכבר גבר שהיה מזיין אותו מכות ואונס אותו בתחת יחד עם החברים הליצנים שלו מהמע"מ על זה שהוא מצמץ לא במקום.
4. הכסף שהראתי פה מאדסנס זה כסף קטן מהצד. אם הייתי מסתמך על אדסנס מצבי היה רע רע רע. אני עושה הרבה כסף בזמן האחרון. ולא, זה לא מאדסנס. הבעיה של השרת זה משהו בAPACHE וזה בכלל לא קשור לאתרים ככה שלא הבנת נכון. הבעיה לא קשורה בכלל לאתרים שלי שדרכם אני מרוויח כסף מאדסנס.
עריכה: ועדיין לא הצלחתי להתגבר על הבעיה. אני שוקל לשלם למישהו בסביבות 4K שיעשה את זה במקומי

אני קמצן