????
????
|
|
נערך כי הממשלה צופה
נערך לאחרונה על ידי 2566; 26-10-2013 בשעה 10:43.
שהיא שרמוטה.. מה יש לחשוב עליה?
בישראל אנחנו לא הכי אוהבים ערבים בטח שלא בתיכון (נורמלי ולא שם צפונבונים שמאלינם), אז אצלנו בתיכון הייתה אחת שיצאה עם ערבי ויצא לה שם של שרמוטה כי רק שרמוטות יוצאות עם ערבים.. כי לערבים אין כבוד לבחורות והם מחפשים רק לזיין ולזרוק , בדיוק כמונו, רק שהם עושים את זה בלי טאקט ועם מבטים מלחיצים ומבטא ערבי.
שהיא זבל
יש ערבים שהם באמת אנשים טובים ויש כאלה שלא. כמו אלו שמוכנים לשלום ואלו שמתנגדים לזה ומעדיפים גיהינום עבורנו.
כל הערבים שהכרתי באמת מצאתי מכנה משותף אצלם שלא חסר להם כסף. ויש להם וילות מוכנות עבורם כבר מגיל קטן.
העניין הוא שיהודיות ששומרות מסורת לא ילכו עם ערבים, אבל אלה שמחפפות או אפילו בכלל נוצריות ישראליות לא יהיה להן אכפת.
נגיד למישהי שאני מכיר יש ידיד ערבי ממש טוב, קיבלה ממנו סתם ככה מכונית במתנה. מה רע בידידות כזו?
אני בכלל אוכל תסביכים עכשיו... הכרתי מישהי ובא לי עליה אבל קלטתי שיש ערבים פה ושם שעושים לי לייקים לתמונות וזה מלחיץ אותי חחח (מה שכן לצערה היא גדלה במקום שגם יש בו ערבים אבל אני מקווה שלא התערבבה איתם כי אם כן זה DEALBREAKER לגמרי)
חתיכת חבורה של גזענים מסריחים
לא כל הערבים גרים בעזה ומוכנים להתאבד עליכם... ולא לכל הערבים יש 20 אחים שחיים לפי הדעת המוסלמית...
יש לי בפנימייה כמה ערבים שהם פשוט יותר טובים מכל ישראלי שתבואי
נערך כי הממשלה צופה
נערך לאחרונה על ידי 2566; 26-10-2013 בשעה 10:43.
ערבים זה עם מטומטם הם העבדים שלי