|
|
כמו מה שאני חושב על בחורות שהיו עם ערסים - לזיין סבבה אבל קשר רציני לא תודה לא מעוניין בסחורה פגומה
אתה מדבר שטויות שאומרים לך בבית ספר
פשוט חינוך מסריח יש בישראל
יש מליונים על גבי מליונים של ערבים ומוסלמים בעולם. בעצם יש יותר מוסלמים בעולם מאשר נוצרים ויהודים, ידעת את זה?
אתה אומר שאחוז מאוד קטן מהם הוא טוב וכל השאר זבל כי אתה חי בבועה שכל החינוך בה מחנך שכולם גויים מסריחים והיהודים הם מעל הטבע ויותר טובים מכל העמים. יאללה כוסעמק...כל יום ישראלים רוצחים, גונבים, אונסים...עם נבחר בתחת שלי. אדם הוא אדם לא משנה מאיפה הוא. והמחבלים הם שרמוטות בני זונות בגלל שזה מה שהם, ולא בגלל שיש להם דם ערבי. ומה לעשות כל התושבים שגרים במדינות המעפנות האלה ששונאים את ישראל ורוצים לשרוף אותה, אני מרחם עליהם ולא רוצה להרוג אותם. ולמה? כי מסכנים, מגיל 0 אומרים להם שכל הישראלים צריכים למות, איך אתה רוצה שהם יחשבו אחרת אם אין להם השכלה, לימודים...כולם בורים שם, מה הם יעשו. נולדים למציאות ותפיסה שאין סיכוי לשנות.
וכל החרטא הזה שמי שיוצאת עם ערבי היא שרמוטה...חרטא. אם הערבי הספציפי הזה חתיכת פוץ מפוקפק אז היא שרמוטה.
אבל תזכירו לי, ממתי אין ישראלים מפוקפקים שמי שיוצאת איתם היא נחשבת שרמוטה?
יש כלכך הרבה שזה לא נתפס. וגמכן נמאס לי מהקוקסינלים שאומרים שהסודנים בדרום תל אביב אונסים. פעם בשנתיים שומעים על סודני אחד כולה שאונס אישה, וכבר כולם בוכים ואומרים שזה מפחיד ללכת לידם. תפתחו רדיו תשמעו בכל יום אונס של ישראלי...אז אם כבר צריך להוציא מפה את כל הישראלים אולי? אולי עדיף להשאיר רק סודנים?
תזכרו מה אמרו פעם על הרוסים. "הם כולם שיכורים מגעילים, מפוקפקים, מרביצים". ואני מבטיח לכם שגם עליהם אמרו "כן יש רוסים טובים...אבל זה אחוז מאוד קטן". זין שלי אחוז מאוד קטן, חלאס לזין ת'מוח מפגרים. אחוז מאוד קטן מהישראלים שווים ליותר מהביצה שלי. העיקר מחכים למשיח..טמבלים...אין משיח וגם אם היה משיח הוא לא היה בא למקום הזבל הזה.
..Everyone Loves You When You're Dead..
ככה זה קורה כשאין חינוך מהבית.
ולכל היפי נפש יש מספיק מחקרים וסטטיסטיקות ומקרים אמיתיים באמריקה על כושים. במיוחד האלה שמתחתנים איתם.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
תשמעו הם עדיין יותר טובים מכובעים...
נערך כי הממשלה צופה
נערך לאחרונה על ידי 2566; 26-10-2013 בשעה 10:41.
נערך כי הממשלה צופה
נערך לאחרונה על ידי 2566; 26-10-2013 בשעה 10:40.
היא דפוקה ....