שלום לכולם,
בזמן האחרון שמתי לב שהרבה אנשים התחילו לשאול שאלות לגבי NeoBux או בכללי לגבי כל באקס אחר. לכן אני החלטתי לתת את העצות כיצד אפשר להצליח יותר. קודם כל, בכדי להכנס לאתר אמנם אני ממליץ להשקיע מעל אלף - אלפיים דולר. אך אפשר להכנס גם עם סכומים קטנים יותר. אך מה הבעיה? שתצטרכו ללמוד את המופנים שלכם, עם דרגת הגולדן (Golden), קשה מאוד לשמור על ממוצע קליקים יציב, ניתן לשמור על הממוצע קליקים על ידי התבוננות בכל המופנים ולמחזר את המופנים על פי בסיס ההתנהגות שלהם. כלומר, אם יש לך מופנה שהוא מעל 20 יום אצלך, והוא לחץ מתחת ל-9 פרסומות, אז מופנה כזה גבולי. אך אם יש לך מופנה שהוא 20 ימים אצלך, והוא לחץ רק על 3-5 פרסומות. עדיף למחזר אותו. לעוד שיטות כיצד למחזר ניתן למצוא כאן או מהאשכול של האיש מכאן.
יש לי X$ האם כדאי לי להשקיע?
לפני שתשקיע, תשאל את עצמך - האם אתה מוכן להשקיע שעה, שעתיים ויכול להיות יותר ביום בכדי ללמוד את המופנים שלך? כפי שציינתי מקודם תצטרכו לדעת כיצד למחזר בצורה הכי נכונה את המופנים, אחרת ממוצע הקליקים שלכם יהיה נמוך ובכך לא תוכלו לכסות את ההשקעה שלכם.
מה השיטה הכי טובה לרווחים טובים?
הכי עדיף להרחיב את המופנים לכמה שיותר ימים, למה? כי אם מרחיבים ליותר ימים, אז מקבלים הנחה. במידה ואם הרחבתם ל-240 ימים, אז אתם מקבלים 32% הנחה (שזה מאוד משמעותי ומשפיע מאוד על הרווחים היומיים שלכם). לכן, אני תמיד ממליץ ללכת על השיטה הבטוחה ואמנם הכי יקרה, אך זה מעלה את הרווחים היומיים שלכם ביותר. שימו לב, אם השקעתם והרחבתם ל-240 ימים זה לא אומר שיהיה לכם רווחים מובטחים. זה אומר רק שאם תשמרו על ממוצע קליקים נכון (לרוב צריך מעל 0.6+), אז תוכלו לעשות רווחים.
דוגמא:
נגיד ויש לי 300 מופנים עם דרגת גולדן (Golden), ואני תמיד מרחיב אותם ל-240 ימים. אז הנה החשבון:
בכדי להרחיב כל מופנים ל-240 ימים עם 300 מופנים, זה עולה $1.18 לכל מופנה (ניתן לראות יותר מידע כאן).
אז ברשותנו 300 מופנים כפול $1.18 = $354. נעשה חילוק ל-240 ימים (בכדי לראות כמה יעלה לנו כל יום), יוצא: $1.475.
נגיד וקנינו את דרגת הגולדן ב-$90, אז נעשה 90 חילוק ל-365 ימים (שנה שלמה), יוצא: $0.247.
עכשיו נחבר את שניהם, יוצא שכל יום אנחנו צריכים $1.722 בכדי לכסות את היום, ממוצע קליקים של 0.574 מספיק כל יום בכדי לכסות את היום. כלומר, השאר זה רווח. אם יהיה לכם ממוצע של 0.7 כל יום, אז תוכלו להרוויח בחודש: $11.34.
אני אעדכן את הנושא הזה כל פעם שיהיה חדש.

ציטוט ההודעה