אני מרגיש שאף אחד לא רוצה אותי בחברה שאני דחוי לא קשור לחברה זה שתמיד בצד עם הפלאפון זה שלא קשור לכלום וזה שחסר חברים
אין לי חברים ותחביבים זה עדיין ממשיך. חבר שלי מעדיף לצאת עם מישהי ואותה אחד לא רצתה שאני יבוא אז הוא לא קרא לי.וזה החבר היחיד שיוצא איתי וגם שאנחנו יוצאים הוא בפאלפון ולפעמים עם חברים שלו ואני לא מרגיש בנוח ולא קשור ויש שם מישהי מגעילה ואנטיפתית.אז עזבתי את החב'רה של החבר ואני בודד אני כמעט רוב היום במחשב טלוויזיה כואבות לי העיניים.אני חושב שכולם דוחים אותי ולא רוצים אותי בגלל שאני משעמם ולא מעניין אף אחד וזה לא נעים לצאת לבד.דוגמה של היום היה מסיבה שרציתי ללכת לא היה לי עם מי ללכת ושוב נשארתי תקוע בבית משעומם עם כאבי עיניים ריקנות וכעס ואפשר להגיד שאני FOREVER ALONE
אני יוצא מהבית רק במקרים של בית ספר או לחדר כושר שגם פה אני לא מצליח להשיג תוצאות ואולי אופניים וזה כבר די נמאס שהחברה כל הזמן דוחה אותי ולא רוצה אותי אז עדיף להיות לבד ולא עם אף אחד [IMG]http://images.***.co.il/smilies2/mad.gif[/IMG]
בקיצור נמאס שהחברה דוחה אותי ולא הולך לי למצוא חברים ועם בנות שלא נדבר הכל חרא אין טעם לכלום.מקנא באלו שיש להם חברים נהנים איתם עושים חיים ורק אני יושב בדיכאון וחסר חברים שלא מוצא את עצמו

ציטוט ההודעה