קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מקווה שלא שכחתם אותי כבר
    על ידי Hoobastank בפורום דיבורים
    תגובות: 40
    הודעה אחרונה: 24-01-2009, 10:41
  2. [באסה] מרגיש שחברים שלי נוטשים אותי
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 16-01-2009, 23:06
  3. תמנוה של אחרי הרבה זמן שלא ראיתם אותי:D
    על ידי Asaf93 בפורום דיבורים
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 10-11-2006, 20:41
  4. תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 26-07-2006, 14:43
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

מרגיש דחוי שלא רוצעם אותי (17)

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    loyoda
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אני לא יודע

ברירת מחדל מרגיש דחוי שלא רוצעם אותי (17)

אני מרגיש שאף אחד לא רוצה אותי בחברה שאני דחוי לא קשור לחברה זה שתמיד בצד עם הפלאפון זה שלא קשור לכלום וזה שחסר חברים
    אין לי חברים ותחביבים זה עדיין ממשיך. חבר שלי מעדיף לצאת עם מישהי ואותה אחד לא רצתה שאני יבוא אז הוא לא קרא לי.וזה החבר היחיד שיוצא איתי וגם שאנחנו יוצאים הוא בפאלפון ולפעמים עם חברים שלו ואני לא מרגיש בנוח ולא קשור ויש שם מישהי מגעילה ואנטיפתית.אז עזבתי את החב'רה של החבר ואני בודד אני כמעט רוב היום במחשב טלוויזיה כואבות לי העיניים.אני חושב שכולם דוחים אותי ולא רוצים אותי בגלל שאני משעמם ולא מעניין אף אחד וזה לא נעים לצאת לבד.דוגמה של היום היה מסיבה שרציתי ללכת לא היה לי עם מי ללכת ושוב נשארתי תקוע בבית משעומם עם כאבי עיניים ריקנות וכעס ואפשר להגיד שאני FOREVER ALONE
    אני יוצא מהבית רק במקרים של בית ספר או לחדר כושר שגם פה אני לא מצליח להשיג תוצאות ואולי אופניים וזה כבר די נמאס שהחברה כל הזמן דוחה אותי ולא רוצה אותי אז עדיף להיות לבד ולא עם אף אחד [IMG]http://images.***.co.il/smilies2/mad.gif[/IMG]
    בקיצור נמאס שהחברה דוחה אותי ולא הולך לי למצוא חברים ועם בנות שלא נדבר הכל חרא אין טעם לכלום.מקנא באלו שיש להם חברים נהנים איתם עושים חיים ורק אני יושב בדיכאון וחסר חברים שלא מוצא את עצמו

2. קישורים ממומנים

אלה החיים אחי. אתה לא תהפוך לבחור חברתי פתאום. תסבול עד סוף השנה, תנסה להנות כמה שיותר אם זה אפשרי. כשתצא לעולם בתור אדם חופשי, אתה תמצא עבודה, אולי תמצא חברים, אולי לא.

יש אנשים שנועדו להיות בודדים בעולם, זה לא סוד. מסיום התיכון יש לך דף חלק, תנסה למצוא דרכו אנשים וחברים ואולי אפילו חברה (בחורה). כי חברה אחת יכולה למלא לך מחדש את כל החיים הבודדים..

מה שכן זה טוב שאתה מבין ששום דבר כבר לא ישתנה עד סוף הבצפר, ואתה לא חי באשליות. תשאר כמה שיותר על הקרקע, אם אתה הרבה על המחשב תמצא דרך לעשות קצת כסף דרך אתרים או משהו. הכי חשוב אל תבזבז את הזמן.. חברים שלך נהנים בחוץ? אתה בודד בבית.
    זאת המציאות ואין דרך לשנות אותה.

מה שכן אפשר לשנות זה מה שאתה עושה בתוך הבית, אתה יכול לעשות 10 פעמים ביד, אתה יכול לראות את אותו הסרט 8 פעמים, ואתה יכול לבנות אתר שיכניס לך כמה מאות שקלים כל פרק זמן מסויים...

בהצלחה בחיים אחי

אלה החיים אחי. אתה לא תהפוך לבחור חברתי פתאום. תסבול עד סוף השנה, תנסה להנות כמה שיותר אם זה אפשרי. כשתצא לעולם בתור אדם חופשי, אתה תמצא עבודה, אולי תמצא חברים, אולי לא.

יש אנשים שנועדו להיות בודדים בעולם, זה לא סוד. מסיום התיכון יש לך דף חלק, תנסה למצוא דרכו אנשים וחברים ואולי אפילו חברה (בחורה). כי חברה אחת יכולה למלא לך מחדש את כל החיים הבודדים..

מה שכן זה טוב שאתה מבין ששום דבר כבר לא ישתנה עד סוף הבצפר, ואתה לא חי באשליות. תשאר כמה שיותר על הקרקע, אם אתה הרבה על המחשב תמצא דרך לעשות קצת כסף דרך אתרים או משהו. הכי חשוב אל תבזבז את הזמן.. חברים שלך נהנים בחוץ? אתה בודד בבית.
    זאת המציאות ואין דרך לשנות אותה.

מה שכן אפשר לשנות זה מה שאתה עושה בתוך הבית, אתה יכול לעשות 10 פעמים ביד, אתה יכול לראות את אותו הסרט 8 פעמים, ואתה יכול לבנות אתר שיכניס לך כמה מאות שקלים כל פרק זמן מסויים...

בהצלחה בחיים אחי

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תנסה לפתח את עצמך מבחינות אחרות, לימודיות, תחביבים. תהנה..
    ותצא ותנסה לפתח קשרים

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:37.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect