קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 16-06-2013, 16:29
  2. לכל אחד יש יום קצת ... (מוסר השכל)
    על ידי Knuffles בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 14-03-2006, 23:47
  3. קצת על רנדי אורטון
    על ידי Dock בפורום היאבקות/WWE
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 20:55
  4. חדשות מהNBA =] קצת עידכונים
    על ידי AllenIverson בפורום כדורסל
    הודעה אחרונה: 04-09-2005, 23:30
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 28

קצת מוסר ומניפולציות : )

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

ברירת מחדל קצת מוסר ומניפולציות : )

האם אתם צבועים? כן/לא
    האם כדאי ליהיות צבוע? כן/לא
    האם המציאות/הטבע הם צבועים? כן/לא
    האם למילים יש משמעות בכלל? כן/לא

מה המסקנה? : )

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

מממ, איתגרת

לא, אומר את האמת בפנים לכולם
    להיות צבוע לאחרים אומר להיות צבוע לעצמך, אתה תחליט אם אתה מוכן לחיות עם חוסר יושר
    לא
    תלוי בבן אדם, אתה תחליט אם למה שאתה אומר יש משמעות או לא

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

פששש...כל הכבוד לך, הבאת פה דיון על רמה.

לא, כמו ההוא מעליי, אומר תדברים בפנים של אנשים, כמו שהם.
    תלוי במקרים, לפעמים כדי להשתיק את המפקד שלך שאומר לך לעשות משהו שאתה והוא יודעים שאין שום הגיון במשימה, אז אתה נושך שפתיים, רוצה להגיד "מה יש לך, מה אתה סתום?" אתה נושם עמוק, מגלגל עיניים ואומר "סגור."
    -המציאות ממש לא צבועה. איך שאנחנו מתייחסים למציאות, זה צביעות. אנחנו חושבים שאפשר להפיק יותר ממה שכדור הארץ נותן...זה כמו ללחוץ על בתולה להרגע ולהנות מהסקס..זה לא יקרה, צריך להכיר את העובדות כמו שהם.
    -מבחינתי לא, אבל יש אנשים שמילים יכולים להפוך את עולמם..צריך לקרוא אנשים ולדעת מה הם מסוגלים "להכיל" ולשמוע, ומה לא.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

בולשיט פילוסופי. יש רק דבר אחד שאתה צריך לדעת בחיים וההדבר הזה הוא "כל הנשים זונות".

השאר יגיע לבד.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    בולשיט פילוסופי. יש רק דבר אחד שאתה צריך לדעת בחיים וההדבר הזה הוא "כל הנשים זונות".

השאר יגיע לבד.
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח שיןטן נשבע שאני חולה עליך

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

אפילו שינטן מסכים איתי
    אז לעניין:
    אפילו שאתם מתחילים עם מישהי ומתחילים מסביב וזורמים בשיחה בלי להגיד שאתם בקטע אתם צבועים.. כי מה רגע אתם סתם מדברים איתה?! או שאתם רוצים לתקוע אותה?!!?(עצם זה שאתם לא מראים מה אתם רוצים זה דו פרצופיות)
    צביעות באה להראות שאתם צובעים את המציאות ועושים אותה יפה יותר ממה שהיא, כל אחד שהוא מתחיל עם מישהי עושה את זה באופן טבעי ומנסה ליצור רושם.. כולנו צבועים.
    עצם זה שאנחנו לא נותנים תשובות מדוייקות ומתחמקים מדברים אנחנו צובעים את המציאות בצורה יפה יותר כי הדמיון הרבה יותר יפה מהמציאות.
    המציאות והטבע גם צבועים.. לא פעם המציאות נראית לנו הרבה יותר יפה ממה שהיא ולפעמים נכנסים לאסון ככה.
    בים יש מושג שנקרא בור מוות.. זה אזור במים שנראה מאוד מאוד רגוע אבל שנכנסים לשם נסחפים ומעצם הבהלה שוחים נגד הזרם וטובעים מהתעייפות.(מתים מזה המון אנשים בשנה וזה אחד הדברים הכי מסוכנים בים).
    עוד דוגמא מוכרת זה חול טובעני.. בהסתכלות ראשונה נראה סתם חול.. אבל שדורכים בפנים נתקעים ושמנסים לזוז רק שוקעים.
    עוד דוגמא פירות רעילים.. פרי צריך ליהיות משהו טוב אבל יש שם רעל?!
    מי שרוצה לשרוד חייב ליהיות צבוע בעיקר בעולם תחרותי כמו שלנו.

בקשר למילים:
    בשפת היום יום אין למילים משמעות .. כלוםם (לעומת דיאלקטיקה שם יש למילים משמעות)
    אפשר לדלות מידע דרך מילים אך זה יכול ליהיות שקרי.. ולכן הרבה יותר חכם לדלות מידע דרך פעולות , שפת גוף והקשבה להם.
    לא סתם אחת מעשרת הדברות של הנוכלים זה: לדעת להקשיב בסבלנות.
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 25-09-2013 בשעה 23:51.

משתמש מתחיל
    לייקים
    45
    נקודות
    50

איך אתה מגדיר מישהו צבוע?
    כשאתה משקר שקר לבן לחברה שלך, זה הופך אותך לצבוע?
    זה שכולם משקרים זה ידוע, אין פה משהו חדש... לא תגיע לשום מקום בלי לשקר.
    זה שהרבה דברים נראים אחרת ממה שהם באמת, גם ידוע.
    אני באמת לא מבין מה הפואנטה פה...

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי newbie101 צפיה בהודעה
    איך אתה מגדיר מישהו צבוע?
    אמרתי כבר כולם צבועים, אם המציאות עצמה צבועה האם מישהו שהוא חלק ממנה לא יהיה צבוע?!
    אם תיקח גרגיר קוטג' מקופסת קוטג הוא יהפוך לאורנגוטנג?!
    כשאתה משקר שקר לבן לחברה שלך, זה הופך אותך לצבוע?
    כן וגם שאתה משקר שקר שחור שניהם לגיטימיים ושניהם טובים השאלה אם תופסים אותך ואם אתה מגיע למטרות שלך.
    זה שכולם משקרים זה ידוע, אין פה משהו חדש... לא תגיע לשום מקום בלי לשקר.
    רגע ואם אני כל הזמן דובר אמת אני גם משקר.. אני משקר לעצמי ולמה שאני כל כך רוצה להשיג וזה בשביל מטרות של האחר?!
    זה שהרבה דברים נראים אחרת ממה שהם באמת, גם ידוע.
    איך אני יכול לנצל את זה? איך זה שמשהו נראה אחרת עוזר לי להצליח עם בנות?
    אני באמת לא מבין מה הפואנטה פה...
    תחשוב... מה נראת לך הפואנטה? אני באמת רוצה שתחשבו כי יש לפוסט הזה משמעות, לא סתם לא הבנת.
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 26-09-2013 בשעה 05:02.

משתמש מתחיל
    לייקים
    45
    נקודות
    50

המציאות \ טבע לא צבועים, בנים האדם צבועים. זאת התנהגות.
    "
    עוד דוגמא פירות רעילים.. פרי צריך ליהיות משהו טוב אבל יש שם רעל?!" - לפי מה שאתה מכיר ויודע פרי צריך להיות משהו 'טוב'.
    פרי הוא לא צבוע. IT IS WHAT IT IS. אתה רואה אותו כמשהו טוב כי זה מה שאתה בדר"כ מכיר או מכיר עד עכשיו.
    זה שפרי הוא 'טוב' זה סובייקטיבי לך.
    פרי 'רגיל' הוא לא 'טוב' מוחלט, כמו שפרי רעיל הוא לא 'רע' מוחלט.
    "
    רגע ואם אני כל הזמן דובר אמת אני גם משקר.. אני משקר לעצמי ולמה שאני כל כך רוצה להשיג וזה בשביל מטרות של האחר?!" - לא הבנתי

אני באמת לא רואה את הפואנטה. שאפשר להציג את עצמך לבנות בדרך הרבה יותר טובה?

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

האם אתם צבועים? כן/לא
    כן
    כן
    כן
    לא

באמת עמוק, והעולם שלנו הוא קר ואפל . נדירות הפעמים שאתה רואה מישהו מחייך אליך ויודע שזה 100% חיוך, ולא סתם חיוך מנומס שבתוך הלב אומר שהוא שונא אותך.
    אבל אין מה לעשות, צביעות זה חלק מהמשחק.. זה שאני שולח לפעמים "חחחחחח" לבחורות שאני מכיר בווצאפ, בזמן שלא הבנתי ת'בדיחה ואין לי זין לחפירות שלה, אלא סתם מנימוס וכדי לא לשרוף איתה ת'גשר. זה גם צביעות. אבל חייב לעשות את זה

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

המציאות \ טבע לא צבועים, בנים האדם צבועים. זאת התנהגות.
    "
    עוד דוגמא פירות רעילים.. פרי צריך ליהיות משהו טוב אבל יש שם רעל?!" - לפי מה שאתה מכיר ויודע פרי צריך להיות משהו 'טוב'.
    פרי הוא לא צבוע. IT IS WHAT IT IS. אתה רואה אותו כמשהו טוב כי זה מה שאתה בדר"כ מכיר או מכיר עד עכשיו.
    זה שפרי הוא 'טוב' זה סובייקטיבי לך.
    פרי 'רגיל' הוא לא 'טוב' מוחלט, כמו שפרי רעיל הוא לא 'רע' מוחלט.
    "
    רגע ואם אני כל הזמן דובר אמת אני גם משקר.. אני משקר לעצמי ולמה שאני כל כך רוצה להשיג וזה בשביל מטרות של האחר?!" - לא הבנתי

אני באמת לא רואה את הפואנטה. שאפשר להציג את עצמך לבנות בדרך הרבה יותר טובה?

או יפה מאוד : ) התקדמנו, הטבע לא שקרן ולא אמיתי והוא גם שקרן ואמיתי בו זמנית, אנחנו מפרשים אותו ופרי רעיל יכול לשמש גם למטרות שהם טובות.
    נסתכל על סיטואציה אחרת:
    נניח אתמול יריתי במישהו ואני בבית משפט אומר "יריתי בו" אז אני דובר אמת או שקרן?
    מבחינת הבית משפט אני דובר אמת.
    למרות זאת המטרה זה לא ליהיות בכלא כל החיים ולסבול ומכאן שיקרתי לעצמי ולכן אני דובר שקר כי אני פועל נגד המטרות שלי.
    בהיבט מסויים לשקר לכולם זה ליהיות אמיתי עם עצמך.
    ושוב חזרנו אחורה של אם הכל אמת יחסית ושקר יחסי האם כדאי לי ליהיות שקרן או אמיתי?
    אז תשובה: גם וגם כי לא משנה מה אני יעשה מהיבט מסויים זה שקר ומהיבט אחר זה אמת.

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    האם אתם צבועים? כן/לא
    כן
    כן
    כן
    לא

באמת עמוק, והעולם שלנו הוא קר ואפל . נדירות הפעמים שאתה רואה מישהו מחייך אליך ויודע שזה 100% חיוך, ולא סתם חיוך מנומס שבתוך הלב אומר שהוא שונא אותך.
    אבל אין מה לעשות, צביעות זה חלק מהמשחק.. זה שאני שולח לפעמים "חחחחחח" לבחורות שאני מכיר בווצאפ, בזמן שלא הבנתי ת'בדיחה ואין לי זין לחפירות שלה, אלא סתם מנימוס וכדי לא לשרוף איתה ת'גשר. זה גם צביעות. אבל חייב לעשות את זה

העולם הוא גם קר ואפל וגם חם ואוהב זה מה שאני בא להגיד.
    בוא נשאל אותך נניח מישהו חושב שאתה מאוד מאוד חשוב ומעריך אותך ומחייך אליך חיוכים שהם 100% לפי מה שאתה טוען וכל מה שאתה לא רוצה, איך אתה יודע שהוא לא מחר יקח אקדח וירה בך.
    יש גם הצדקות לעשות את זה לדוגמא אולי הוא רוצה להפוך אותך לפולחן מרוב שאתה חשוב לו.
    מצד שני זה גם יכול ליהיות ההפך כי אולי אתה חשוב לו מאוד מאוד כי אתה מנאדם טוב ותכונות אופי זה דבר מדבק והוא גם רוצה ליהיות בנאדם טוב כלפיך וכלפי הסביבה.

עכשיו נשאל את השאלה שלמטרת נפתח האשכול.. נניח אני רוצה לשקר עכשיו למישהו כדי להשיג משהו איך יהיה לי יותר קל?
    אם אני יודע לשקר או אם אני לא יודע לשקר?אם אני מסתיר את הכוונות שלי או לא מסתיר אותם?
    האם כדאי לי לשחק אותה קשה להשגה או ליהיות איתה כל הזמן?
    האם גבוה או נמוך זה יותר סקסי?
    האם שרירי זה טוב או רע?

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי kongi צפיה בהודעה
    או יפה מאוד : ) התקדמנו, הטבע לא שקרן ולא אמיתי והוא גם שקרן ואמיתי בו זמנית, אנחנו מפרשים אותו ופרי רעיל יכול לשמש גם למטרות שהם טובות.
    נסתכל על סיטואציה אחרת:
    למרות זאת המטרה זה לא ליהיות בכלא כל החיים ולסבול ומכאן שיקרתי לעצמי ולכן אני דובר שקר כי אני פועל נגד המטרות שלי.
    ושוב חזרנו אחורה של אם הכל אמת יחסית ושקר יחסי האם כדאי לי ליהיות שקרן או אמיתי?

העולם הוא גם קר ואפל וגם חם ואוהב זה מה שאני בא להגיד.
    בוא נשאל אותך נניח מישהו חושב שאתה מאוד מאוד חשוב ומעריך אותך ומחייך אליך חיוכים שהם 100% לפי מה שאתה טוען וכל מה שאתה לא רוצה, איך אתה יודע שהוא לא מחר יקח אקדח וירה בך.
    יש גם הצדקות לעשות את זה לדוגמא אולי הוא רוצה להפוך אותך לפולחן מרוב שאתה חשוב לו.
    מצד שני זה גם יכול ליהיות ההפך כי אולי אתה חשוב לו מאוד מאוד כי אתה מנאדם טוב ותכונות אופי זה דבר מדבק והוא גם רוצה ליהיות בנאדם טוב כלפיך וכלפי הסביבה.

עכשיו נשאל את השאלה שלמטרת נפתח האשכול.. נניח אני רוצה לשקר עכשיו למישהו כדי להשיג משהו איך יהיה לי יותר קל?
    אם אני יודע לשקר או אם אני לא יודע לשקר?אם אני מסתיר את הכוונות שלי או לא מסתיר אותם?
    האם כדאי לי לשחק אותה קשה להשגה או ליהיות איתה כל הזמן?
    האם גבוה או נמוך זה יותר סקסי?
    האם שרירי זה טוב או רע?
    אפשר לסכם את זה ככה - העולם זה פרשנות שלנו.
    ואין כזה דבר טוב ורע, הכל באופן יחסי.
    זה כמו שאין כזה דבר חושך ואור...כי אם לא היה אור בעולם, אז לא היינו קוראים לחושך, חושך...כי זה לא חשוך "מידי" אם אין משהו להשוות אליו.

משתמש מתחיל
    לייקים
    45
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי kongi צפיה בהודעה
    נסתכל על סיטואציה אחרת:
    אמת ושקר הם לא דברים יחסיים.
    האמת היא שאתה ירית בו. לך עדיף לאמר שלא ירית בו, אבל זה לא הופך את זה לאמת. טוב ורע זה יחסי לא אמת ושקר.
    לפעמים האמת תעזור לך ולפעמים שקר. ולפעמים, זה פשוט לא משנה.
    תגיד מה עם פואנטה? זה טוב או רע? או בכלל שקר...
    האם לשאול הרבה שאלות יעזור לך עם בנות? או שכדאי ישר להגיע לנקודה?
    נערך לאחרונה על ידי newbie101; 27-09-2013 בשעה 23:37.

אל תסבכו את עצמכם במה שנקרא בפילוסופיה "אמת עמוקה"

אמת- דבר חד משמעי :
    2+2=4
    אמת עמוקה- דבר והיפוכו, ששניהם אמת:
    כל העולם מלא ברוע
    כל העולם מלא בטוב

מה שאתם מתעסקים בו זה לקחת דבר לא אבסולוטי (אני לא תמיד לא צבוע ואני לא תמיד צבוע) ולהפוך אותו לאבסולוטי בתשובות של כן ולא

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    אל תסבכו את עצמכם במה שנקרא בפילוסופיה "אמת עמוקה"

אמת- דבר חד משמעי :
    2+2=4
    אמת עמוקה- דבר והיפוכו, ששניהם אמת:
    כל העולם מלא ברוע
    כל העולם מלא בטוב

מה שאתם מתעסקים בו זה לקחת דבר לא אבסולוטי (אני לא תמיד לא צבוע ואני לא תמיד צבוע) ולהפוך אותו לאבסולוטי בתשובות של כן ולא
    חחחחחחח דניאל אתה טועה.. גם 2+2=4 זאת גם אמת יחסית וזה נשען על הנחות יסוד מסויימות שלא התעמקתי בהם(וצריך ספר בשביל להוכיח את זה ואתה יכול לחפש אותו) אבל סופו של דבר אם תתעמק בהם מספיק תגלה שזה לא חייב ליהיות ככה.. ואתה בוחר שזה יהיה ככה ולמה? כי אתה יכול להסיק מזה דברים.
    זאת אומרת שאם יש לך מערכת שאתה מניח בה את ההנחות יסוד האלה אז ה2+2=4 יכול לעזור לך.(ויש גם מערכות שאתה לא מניח ששתי דברים שונים.. והכל אחד והכל מתקשר עם הכל בו זמנית והכל זה גוף אחד ופתאום אין לך מה לעשות עם המתמטיקה כי אין נבדלות והכל אחדות רק שמאוד קשה לדמיין את זה כי הרעיון של הנבדלות מאוד חזק לנו במוח כי הרגילו אותנו אליו).

אמת ושקר הם לא דברים יחסיים.
    האמת היא שאתה ירית בו. לך עדיף לאמר שלא ירית בו, אבל זה לא הופך את זה לאמת. טוב ורע זה יחסי לא אמת ושקר.
    לפעמים האמת תעזור לך ולפעמים שקר. ולפעמים, זה פשוט לא משנה.
    תגיד מה עם פואנטה? זה טוב או רע? או בכלל שקר...
    האם לשאול הרבה שאלות יעזור לך עם בנות? או שכדאי ישר להגיע לנקודה?
    אמת ושקר הם כן דברים יחסיים.. כי אם משהו מוחלט אז הוא מוחלט כלומר אין ספק(זה ההגדרה של מוחלט) ברגע שיש לי הופכי אז אני תמיד יכול לשאול אבל אולי זה הפוך ולכן יש ספק ולכן זה יחסי.(אי אפשר להגיע לאמת שהיא 100% אמת.. גם החושים שלך הם לא באמת אמת אמיתית.. אתה מניח שהם אמת אמיתית כי אחרת אני לא יודע איך היית מסתדר עם החיים והיית מרגיש משוגע.. וכמו שנאמר אם רע לך תשקר לעצמך או שתלמד לחיות עם זה שרע לך)
    רגע אתה אומר שאם שיקרתי לעצמי לא שיקרתי אז תספר לי מה עשיתי?
    נניח אני מעשן.. ואני אומר לעצמי שאני מפסיק לעשן אני אפילו רושם את זה על דף ואז אני אומר לעצמי שרק סיגריה אחרונה ואני מפסיק ותכלס אני ממשיך לעשן כמו קטר במשך עוד חודש לפני שאני חושב על זה שוב אז אמרתי לעצמי אמת או ששיקרתי?
    עצם זה שאני הולך נגד המטרות שלי אני משקר לעצמי.

בקשר לבנות:
    לחלק מהבנות כדאי לי לשאול הרבה שאלות ולשחק משחקים ועם חלק כדאי לי להגיע לנקודה ולהגיד לה שאני בקטע שלה.. תלוי במה שהיא רוצה ויותר מזה במה שאני רוצה, ולהגיד שאני יהיה עצמי כי אני ככה אמיתי לעצמי ועל הדרך זה מביא בנות זה לא פחות לשקר מלהגיד אני לא יהיה עצמי וישחק למה שהן רוצות.
    אבל עכשיו אנשים יגידו אבל אם שיקרתי לה אז היא לא באמת רוצה אותי.
    אז שוב זה גם שקר וגם אמת.. כי מצד אחד זה אמת שהיא לא רוצה אותי כי וואלה היא רוצה את הדמות ששיחקתי אותה..
    מצד שני זה שקר.. אני שיחקתי את הדמות.. והדמות הזאת היא בעצם אני.. והתאמצתי כדי שהיא תאהב אותה ככה שהיא אוהבת אותי כי אם מישהו אחר היה משחק את אותה דמות מי אמר שהיא הייתה אוהבת אותו? הוא לא היה טוב כמוני.

מכל מה שיש פה אז יש שלוש מסקנות:
    הנחה: אנשים רוצים את הדברים שגורמים להם להגשים את מה שהם רוצים.
    הנחה: אנשים מרגישים טוב שהם מגשימים משהו שהם רוצים.(אלא אם יש להם קונפליקט כמו כולנו ואז הם רוצים להגשים משהו אחר בו זמנית לדוגמא שתיזום מצד אחד כי היא רוצה גבר שמשקיע בה ומצד שני שלא תיזום יותר מידי ותחנוק אותה ולפעמים הקונפליקט כל כך חזק שזה ממש הפכים ולא רק צמצום החוויה כמו פה)
    מסקנה: תגרום להם להאמין שאתה מגשים את מה שהם רוצים והם ירצו אותך.. וזה יתבטא באהבה.(אהבה=אני רוצה מאוד משהו כי אני מאמין שהוא גורם לי למלא את הרצונות שלי).

הגדרה: מושלם זהו משהו שאין לו חסרונות.
    הנחה: המוח האנושי מפרש דברים.
    הנחה: המוח האנושי מייחס רגשות חיוביים ושליליים לדברים.(זהו למעשה סוג של פירוש.. ואם מגדירים מה זה לפרש כנראה אפשר להוריד את ההנחה הזאת)
    מסקנה שנייה: עצם זה שאנחנו מפרשים דברים ומייחסים רגשות חיוביים ושליליים לדברים אז מושלם יכול ליהיות חסרון כי אפשר לייחס אליו רגש שלילי ולכן אין דבר כזה מושלם מוחלט.

הגדרה:אמת מוחלטת זהו משהו שהוא נכון בלי שמניחים עליו שום דבר.
    (גם להניח שזאת ההגדרה זאת הנחה כלשהי)
    אם מישהו מכיר משהו שהוא לא מניח עליו כלום אני אשמח לשמוע : )
    אז סופו של דבר ככל שמניחים על משהו פחות דברים ויש יותר הסכמה על הדברים האלה ככה הוא יותר חזק.
    אם מישהו רוצה לדעת מה שקר יחסי בשבילו ומה אמת יחסית בשבילו שידע את הנחות היסוד שלו.

עכשיו כל זה נראה לכם בולשיט פילוסופי.. אבל אם תדעו את ההנחות יסוד שאתם ואחרים עושים ותסיקו מהם מסקנות אז זה כמו מתמטיקה במובן מסויים וזה יהיה מאוד שימושי לחיים שלכם.
    מתמטיקה זה למעשה בדיוק הבולשיט הזה פשוט עם שפה אחרת שיש בה יחסים מסויימים כמו גדול קטן ופעולות מסויימות.. בדיוק כמו בשפה העברית או הסינית.. רק ששפה של בני אדם היא הרבה הרבה יותר מסובכת.
    מצד שני יש דברים שאי אפשר להביע אותם במתמטיקה או שזה מאוד עקום להסביר אותם או להגדיר אותם לדוגמא כי היא הרבה פחות עשירה במילים משפת בני האדם.
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 28-09-2013 בשעה 19:12.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:22.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect