|
|
זה נורא תלוי באופי שלך..
אם אתה ילד שעדיין שומע מוזיקה של עומר אדם \ איציק קלה בקולי קולות דרך האייפון ויושב בתחנות אוטובוס עם 4 ערסים, אז היא לא תשים עלייך..
אבל אם אתה בן 19 שיודע להתלבש, לא מדבר שטויות, יודע להנות ויש לך אופי חזק, אז יש סיכוי גבוה אפילו.
אתה צריך להבין שנשים בגיל הזה מחפשות גברים צעירים..גוף צעיר בשביל בחורות כאלה זה שוס..בגילאים שלהן רוב הגברים נראים כמו בלון עם כרס בירה, עובדים כל היום ואין להם זמן בשיט...
אחד כמונו בגילאים האלה, זה ילד צעיר שיש לו זמן בשבילה..
אני אישית תפסתי איזה אחת בת 28, מטורפת לגמרי...הייתה מתקשרת אליי באיזה 2 בלילה שאני יושב עם חברים שלי ועושה לי "תוך כמה זמן אתה חושב שאתה יכול להגיע..? יש לי חצי בקבוק שמפניה" וחברים שלי תמיד היו מקנאים בי בקטע שלה...
אם אחת כזאת מתקשרת לגבר בגיל שלה הוא כנראה עמוק בשינה כי הוא צריך להתעורר מחר בבוקר לקחת את הילדים מהגן..אתה מבין?
אחיייי
להשיג מישהי -לזיון בלבד!- בת 30+ הרבה הרבה הרבה יותר קל מלהיות עם מישהי בת 23
מיניסיון שמתי לב איפה הנקודה פחות או יותר שהן כבר לא מרגישות ילדות ולא מצריכות הרבה עבודה, וזה בגיל 25 בערך..
כבר אין להן מסגרת שתוביל לריכולים, כבר אין להם שילד של בתולה, הן מודעות טוב מאוד למיניות שלהן ולצורך לסקס פעם בשבוע
קיצר אני אישית מעדיף בנות 20-25, שזה בהתחלה היה נראה לי כמו מאמץ אמיתי אבל אחרי כמעט שנתיים שלא היתי עם מישהי קטנה ממני זה כבר נראה לי נורמלי
אבל אם אתה בקטע של מבוגרות סטייל 30, רק תדע שהן רואות בך אוצר..
תחשוב מזה בשבילך לזיין מישהו צעיר, הן מתות על זה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
הייתי בדאבלין, היה מעפן רצח. שבוע הבא חוויות מהברים ברעננה.
peace and love
אם למישהו יש המלצות על איפה יש כוסיות באמצע שבוע, שיזרים אליי. תודה נשמות.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
![]()
יאללה עוד המלצות, אחרי כמה ביקורים ברעננה בטח ימאס לי
הרצליה:
מייקס פליס [סטייל דיינר אמרקאי , אני לא אוהב]
בארבן סטריט מקום מגניב אני כן אוהב
דאבלין אמרנו אתה לא אוהב
גרגא אתה מכיר
בר גוריון מקום נחמד לימים הגשומים הבאים עלינו לטובה [ אלא אם כן נסגר, מזמן לא הייתי]
סמסרה, קרוב לגרגא. מקום לדעתי מסריח משום מה חברים שלי אוהבים אותו.. יושבים שם כמו בזולה של ערבים על כריות על הריצפה כמו איזה אלאדין
זה המוכרים של פיתוח..
כפר סבא:
שונא את הקי ווסט
שונא את הבלו בר
שונא את הבוטיק
שונא הכל שם קיצר עיר פח
חח אתם מסכנים.. אין תחליף לתל אביב אציין פאבים בלבד כי ביקשת רק פאבים כמו מסכן!!! דיזי, ג'ימי הו, רדיו, ועד בית, רוטשילד 12, רוצ'ה(השמפניה לשעבר)