קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [eBay] לאף אחד אין מושג לאיפה המוצר נעלם?
    על ידי ExcluSive בפורום צרכנות וקניות באינטרנט
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 26-12-2012, 18:19
  2. [כתבה] הגרלת חצי גמר הגביע לנשים, אין משהו מעניין.
    על ידי Private בפורום כדורסל
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 08-03-2011, 16:32
  3. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 09-09-2007, 17:59
  4. תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 29-12-2005, 10:39
  5. אין לי מושג איך...אבל זה נראה לי אמיתי
    על ידי EriK בפורום דיבורים
    תגובות: 36
    הודעה אחרונה: 24-12-2005, 13:39
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 22

לנשים אין מושג מה הן רוצות

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ברירת מחדל לנשים אין מושג מה הן רוצות

אין לנשים מושג מה שהן רוצות, והקטע המוזר שהן רוצות את מה שזה לא יהיה, כאן ועכשיו.
    לכל מי שלא מבין על מה אני מדבר, ולאלה שחושבים שאני טועה...

מישהי באתר MAKO כתבה מאמר בדיוק על הדבר הזה..והוכיחה את טענתי:
    http://www.mako.co.il/men-magazine/m...7a21141006.htm

"סליחה שפיתינו אתכם, סליחה שניצלנו"

כל השנה הן מסובבות אותנו על האצבע, גורמות לנו לעשות כל מה שהן רוצות בעזרת מחשוף וחיוך כובש, משכללות את אקט ההתחנפות וייסורי המצפון לאמנות, חופרות ומצפות שנקשיב. מזל שיש יום כיפור, היום הזה בשנה בו הן מתנצלות על כל העוולות הנוראיים האלה. ותודה לנאוה מרקו על הכנות

נאוה מרקו | mako | פורסם 12/09/13 18:05:05

יאללה בואי נשלח לו את זה. אבל תכתבי שאנחנו צריכות טרמפ עוד 5 דקות גג
    צילום׃ chive

אתמול מצאתי את עצמי, בהוראת העורך, שוכבת במיטה ומבקשת סליחה מכולם. מכולם הכוונה מכל הגברים באשר הם, הכוונה, או לפחות מכל מי שמגיע לו סליחה. ומסתבר שמגיע לכם. אז בשמי ובשם נשים רבות אחרות שלא טורחות לבקש את זה מכם, הנה הדברים עליהם מגיעה לכם התנצלות מעומק ליבנו הנשי, הרך והלא מאוד תמים.
    לבן זוג

אנחנו חופרות כשלא מתאים לך, מעבירות ביקורת על החברים שלך, מחפשות מידע על האקסית שלך, מעירות לך על הצורה שאתה אוכל (אגב לא ביקשנו שתקלע סל מחצי מגרש, רק שתכוון את הפסטה לפה), מרכלות עליך עם אמא שלך, מפעילות עליך מניפולציות רגשיות כדי להשיג מה שאנחנו רוצות, מספרות לחברה טובה על הביצועים שלך בכל תחום ומשוות איכויות. אבל הכי נורא אלה הרגעים שאנחנו מתפרצות עליך בלי סיבה ואתה ישר מאשים את המחזור שלנו, אנחנו נותנות לך להרגיש רע בנוגע לזה, אומרות שאנחנו בכלל לא במחזור, מרצות בפניך על כמה שזה לא בסדר וישר אחר כך הולכות להחליף טמפון.
    לאקס

סליחה אם לא נפרדנו ממך כמו שצריך, אם לא הגבנו טוב לפרידה שבאה ממך, אם לא הערכנו אותך מספיק לפני הפרידה, אם הצקנו לך, אם התעלמנו ממך, אם נתנו לך להרגיש אחרי הפרידה לא חשוב, לא משמעותי או נשכח. סליחה אם יצאנו עם חבר ממש טוב שלך, אם נפגעת מאיתנו, אם בגדנו בך ואם אמרנו לך דברים נוראיים אחרי הפרידה. בעיקר סליחה שאני אומרת לפני כל התנצלות "אם" כשלרוב כנראה אני אמורה להגיד "וגם". בכל מקרה, גם אם ממש הייתי רוצה, אין לי מספיק מקום בדף כדי להתחיל לפרט דברים שאני צריכה להתנצל עליהם אישית בפני אקסים שלי אבל בגדול, בוא נגיד שאם יש גן עדן – צלמו תמונות ותעלו לפייסבוק, שאדע מה פספסתי.
    לגבר שנפנפנו

מותר לנו להגיד לא, הבעיה היא שאנחנו לא תמיד (אם בכלל) שמות לב איך אנחנו אומרות את זה. לרוב זה בגלגול עיניים, בשקר "אני תפוסה" או בהתעלמות מוחלטת ממך. אנחנו מרשות לעצמנו להתנהג ככה למרות שאנחנו בעצם רק מחכות לרגע שמישהו ישים לב אלינו ויעריך את מה שהוא רואה.
    לגבר המנוצל

אנחנו מנצלות את הנתונים הטבעיים שלנו לטובתינו בידיעה שיש הרבה שיעשו כמעט הכל בשביל "הסיכוי הקלוש ש". המונים נכנסים לקטגוריה הזו וביניהם: מוכרים בשוק שמביאים בחינם, עוברי אורח שעוזרים להחליף גלגל (ועל הדרך מנקים קצת את האוטו ומתקנים מה שאפשר), מרצים שנותנים ציון גבוה יותר ממה שמגיע לנו, מורי נהיגה שנותנים עוד חצי שעה נסיעה על חשבונם, הבחור בתחנת דלק שאנחנו מפלרטטות איתו בשביל עיתון חינם, הברמן שמחלק לנו צ'ייסרים, הנציג של הוט שמוסיף ערוצים, האקס שנגיד לו כמה מלים טובות כדי שיעזור לנו במשהו אחרון (אה, הנה עוד משהו להתנצלות הקודמת) ונהגי המוניות שתמיד נשלם להם 15 שקלים פחות ממה שהם ביקשו. סליחה שניצלנו. ובעיקר – סליחה שנמשיך עם זה.
    לגבר שמעניין אותנו

נכון, היום כשכולנו מאחורי מסך ולא פנים מול פנים קל לנו יותר להגיד מה אנחנו באמת רוצים ומרגישים, ועדיין בנות אוהבות שהגברים הם אלה שנלחמים ועושים את הצעדים הראשונים, ואנחנו לא יודעות (או רוצות) להקל עליכם בכל מה שקשור לזה ועל כך אני מתנצלת מעומקי ליבי (אני רק צריכה לזכור איפה האיבר הזה ממוקם). אנחנו לרוב משחקות אותה קשות להשגה גם אם אנחנו הכי רוצות שאתה תיקח מאיתנו מספר טלפון, פייסבוק, תתחבר לוואטס אפ, תיכנס לגוגל פלוס, תיתן לנו לעקוב אחריך בטוויטר ותיקח גם את הכתובת מייל – ליתר ביטחון. במקום לחסוך לך את המאמצים ופשוט להגיד לך "מחר ב-9", אנחנו נעביר אותך מסלול מכשולים (שלא תעבור), שאלון פסיכומטרי (שלא תעבור) ודף אישיות (שתעבור, אלא אם ישבת בכלא, וגם זה לא מפריע לכולן. ראה למשל לריסה טרימבובלר).

ואז דפנה אמרה שיעל חושבת שהשמלה של רונה מזעזעת
    צילום׃ istockphoto

לגבר שאנחנו מתחמנות

יש נשים (הרבה מהן) שחייבות להתנצל על השקרים שהן אומרות לגברים רק כדי שימצאו חן בעיניו. כל אמצעי מקדש את המטרה ולכן בדייטים הראשונים אנחנו נוטות להציג את עצמנו בצורה שאין לה ממש קשר למציאות. אם אתה שוביניסט היא תגיד שהיא אוהבת גבר פרימטיבי, אם אתה פמינסט היא תגיד לך שהיא תאסוף אותך מחר וגם תשלם על הארוחה, אם אתה פעיל איכות הסביבה היא תגיד לך שבזמנה הפנוי היא אוהבת לרקוד, לשמוע מוזיקה ולחבק עצים, אם אתה היפסטר היא תזמין אותך למרתון סרטי פרלוב בקולנוע לב, אם אתה חופר היא תגיד לך שהיא רוצה לשמוע עוד, אם אתה מתנדב במד"א היא תגיד לך "אני לא הבן אדם הכי תורם שקיים, אני פעילה רק באקו"ם, עלם, אנוש, אל"י, ער"ן, אחריי!, אלו"ט, פתחון לב, יד שרה ובאגודה הישראלית נגד ניסויים בבעלי חיים". או בקיצור – הסיפוק הבאמת גדול שלה מגיע מלתת. זאת אומרת, מארגון לתת, היא שכחה לציין גם אותו.
    לבעל הסמכות

אנחנו יודעות שיש נושאים 'נשיים' שאתה לא רוצה לשמוע עליהם ולכן כמו כל אישה טובה – אנחנו דווקא נשמיע אותם בפניך. למה? כדי שתרד לנו מהגב. אם אתה המ"כ שרודה בנו בצבא אנחנו נגיד לך שאנחנו במחזור ונפרט לך את מצב הזרימה (ובאופן מוזר נגיד לך את זה יותר מפעם בחודש), אם אתה הבוס שמאיץ בנו אנחנו נספר לך שעוברת עלינו תקופה קשה עם הבן זוג ונחפור לך על כל פרט ביחסים, אם אתה הספר הראשי במספרה מפורסמת שמעיר על השיער היבש והפגום ודוחף לנו טיפולים במאות שקלים אנחנו נגיד לך שמזל שאתה רואה רק את השיער שעל הראש. אנחנו נגיד המון דברים שאתה לא רוצה לדעת עליהם ונשתמש בזה כדי להתחמק מכל דבר שלא בא לנו לעשות. אז סליחה שסיפרנו בכח דברים שלא רצית לדעת. ושפירטנו. ושהראינו תמונות. ווידאו.
    לך, הגבר הישראלי באשר הוא

סליחה כללית על כך שאנחנו תמיד משוות אותך לגברים בחו"ל אבל כועסות עליך ברגע שאתה עושה את זה גם, סליחה שאנחנו תמיד מעירות לך על השטחיות שלך אבל מדרגות אותך לפי מספר הקוביות בבטן, על שאנחנו נוטות להתייאש ממך מהר אבל כועסות כשאין לך סבלנות אלינו, מעירות לך על כל דבר אפשרי (אני יודעת על מה אני מדברת, קיבלתי מדור שלם במיוחד בשביל זה) אבל עוזבות אותך ברגע שאתה מנסה לשנות אותנו, מתחננות שתפגין רגשות אבל נרתעות ממך אם אתה באמת עושה את זה וסליחה שאנחנו לא תמיד יודעות איך, מתי ועל מה להתנצל.

אבל אל תעופו על עצמכם יותר מדי, גם לכם יש על מה להתנצל בפני הנשים הישראליות. כל שבוע מחדש אני גם אומרת לכם על מה, שלא תגידו שלא ידעתם.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    94
    נקודות
    50

מזה הטחינת מוח הזאת, קראתי תראשונים ןהבנתי שיש לה בעיה עם חיי המין שלה.
    שתשלח לבנזוג/ אקס
    "סליחה אם פגעתי, ער?" מבטיח שיסלח.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי akal007 צפיה בהודעה
    מזה הטחינת מוח הזאת, קראתי תראשונים ןהבנתי שיש לה בעיה עם חיי המין שלה.
    שתשלח לבנזוג/ אקס
    "סליחה אם פגעתי, ער?" מבטיח שיסלח.
    "רק לחמור מראים חצי עבודה" מכיר?
    במקום לזיין תמוח, תקרא תכל ותבין.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

לך, הגבר הישראלי באשר הוא

סליחה כללית על כך שאנחנו תמיד משוות אותך לגברים בחו"ל אבל כועסות עליך ברגע שאתה עושה את זה גם, סליחה שאנחנו תמיד מעירות לך על השטחיות שלך אבל מדרגות אותך לפי מספר הקוביות בבטן, על שאנחנו נוטות להתייאש ממך מהר אבל כועסות כשאין לך סבלנות אלינו, מעירות לך על כל דבר אפשרי (אני יודעת על מה אני מדברת, קיבלתי מדור שלם במיוחד בשביל זה) אבל עוזבות אותך ברגע שאתה מנסה לשנות אותנו, מתחננות שתפגין רגשות אבל נרתעות ממך אם אתה באמת עושה את זה וסליחה שאנחנו לא תמיד יודעות איך, מתי ועל מה להתנצל.
    קראתי רק את זה כי הפמיניסטיות תמיד הולכות סודינה בפסקה האחרונות.
    כוס עמק מה אני קורא פה?
    סליחה למי? סליחה למה?
    מה זה הפמינאציות הזאת כוסעמק, עוד שניה היא תגיד "סליחה ששכבתי עם סודני ואז התעצבנתי שדיברת עם הקופאית כי היא אמרה שיש מבצע".
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מתחיל
    לייקים
    94
    נקודות
    50

קראתי לא הבנתי מה הפואנטה בחצי ממה שהיא רושמת.
    יותר מזה, לא הבנתי למה היא רושמת את כל המגילה הזאת

אם כבר יש כתבות יותר קשורות
    http://www.mako.co.il/men-weekend/Ar...rtner=Squirrel

באופן מאוד לא צפוי,
    רק 2 אחוז מהגברים חושבים שיופי זה הדבר הכי חשוב אצל נשים - כלומר זו התכונה שהכי פחות גברים מחפשים בבת הזוג. אנחנו חוזרים על הנתון המדהים: רק 10 מתוך 500 הגברים שנשאלו מה הם מחפשים בבת זוג אמרו שהם מעדפים אישה יפה. אז מה כן מחפש הגבר הישראלי? לא פחות מ-40.5% מעדיפים אישה נאמנה, 28% מהגברים מחפשים אינטיליגנציה (כלומר: אישה שואלי בוגדת, אבל מספיק חכמה כדי להסוות את עקבותיה), 18% אוהבים רגישות (אישה שתדע לנחם את הגבר הנבגד) ו- 6% רוצים חוש הומור (אם אי אפשר לצחוק על בגידה, אז על מה כן?). במקום הלפני אחרון - רק 5.5% חושבים שלהיות סקסית זו התכונה הכי חשובה.
    עלאק, אם זה אמיתי אני חותך תזין.
    לא פלא שהישראלי המצוי מתחתן עם שמנה אם רק ל2% אכפת מהיופי.
    הכי חשוב שתהיה נאמנה...
    רוצים יצורה נאמנה קחו כלב.
    נערך לאחרונה על ידי akal007; 28-09-2013 בשעה 18:38.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    קראתי רק את זה כי הפמיניסטיות תמיד הולכות סודינה בפסקה האחרונות.
    כוס עמק מה אני קורא פה?
    סליחה למי? סליחה למה?
    מה זה הפמינאציות הזאת כוסעמק, עוד שניה היא תגיד "סליחה ששכבתי עם סודני ואז התעצבנתי שדיברת עם הקופאית כי היא אמרה שיש מבצע".
    הן אומרות סליחה על הטעויות שהן עושות..אבל מצד שני הן מסבירות שלכל דבר יש סיבה..
    קיצר, חבורה של מטומטמות.

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    הן אומרות סליחה על הטעויות שהן עושות..אבל מצד שני הן מסבירות שלכל דבר יש סיבה..
    קיצר, חבורה של מטומטמות.
    הטיפש הכי גדול הוא החכם הכי גדול כי הוא מבין שהוא לא יודע כלום.
    אם מישהי אומרת לך מה הטעויות שלה לדעתה ונניח שהיא לא משקרת יותר מידי לך פה אלא רק לעצמה אז אתה אולי יכול להבין מה היא רוצה..
    כי הרי היא מבקשת סליחה שהיא שטחית ומדרגת אותך לפי הקוביות בבטן.. זאת אומרת שאם אתה רוצה לצאת עם הכותבת אז שיהיה לך קוביות בבטן ותגרום לה להרגיש שהיא לא שטחית.
    קיצר ככה תעבור טענה טענה..
    אולי מה שהיא עושה פה היא רוצה שתבין אותה טיפה יותר טוב כדי למצוא את גבר החלומות שלה?
    זה למה זה כל כך קשה לדעת מה אנשים רוצים.. כי הם פאקינג בעצמם לא יודעים מה הם רוצים ויש מלא קונפליקטים.

אותי מצחיק המשפט הבא: "מפעילות עליך מניפולציות רגשיות כדי להשיג מה שאנחנו רוצות"
    כי מצד אחד היא מפעילה עליך מניפולציה רגשית.. מצד שני בכל החפירה הזאת היא מפעילה גם על עצמה מניפולציה רגשית כדי להרגיש שהיא בסדר.
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 28-09-2013 בשעה 20:12.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי kongi צפיה בהודעה
    הטיפש הכי גדול הוא החכם הכי גדול כי הוא מבין שהוא לא יודע כלום.
    אם מישהי אומרת לך מה הטעויות שלה לדעתה ונניח שהיא לא משקרת יותר מידי לך פה אלא רק לעצמה אז אתה אולי יכול להבין מה היא רוצה..
    כי הרי היא מבקשת סליחה שהיא שטחית ומדרגת אותך לפי הקוביות בבטן.. זאת אומרת שאם אתה רוצה לצאת עם הכותבת אז שיהיה לך קוביות בבטן ותגרום לה להרגיש שהיא לא שטחית.
    קיצר ככה תעבור טענה טענה..
    אולי מה שהיא עושה פה היא רוצה שתבין אותה טיפה יותר טוב כדי למצוא את גבר החלומות שלה?
    זה למה זה כל כך קשה לדעת מה אנשים רוצים.. כי הם פאקינג בעצמם לא יודעים מה הם רוצים ויש מלא קונפליקטים.

אותי מצחיק המשפט הבא: "מפעילות עליך מניפולציות רגשיות כדי להשיג מה שאנחנו רוצות"
    כי מצד אחד היא מפעילה עליך מניפולציה רגשית.. מצד שני בכל החפירה הזאת היא מפעילה גם על עצמה מניפולציה רגשית כדי להרגיש שהיא בסדר.
    העניין שאני לוקח מכל הכתבה הזאת הוא כזה:

נשים מחפשות גבר מטרוסקסואל שמשקיע בעצמו, עושה ציפורניים, מוריד שערות בין הגבות ועושה גם גבות כשצריך, עושה לייזר ושעווה, משתמש בקרם ידיים ודברים מגעילים כאלה...ומצד שני הן רוצות שהוא יהיה גבר שלא מפחד להתלכלך כשצריך להחליף גלגל, שלא יתעסק כל היום בלהתלבש כמו נשים, שלא יתעסק כל היום בקרמים ולא ישקיע יותר מידי בפנים ובטיפוח הפנים והזקן (כדי להראות קצת "פראי")...

נשים מחפשות גם גבר שהולך לחדר כושר ומשקיע בגוף שלו, עובד בעבודה עם משכורת יפה שיכול לפרנס את הבית ואותה, ואחרי הכל הן מצפות שיהיה לו זמן לשמוע את התלונות שלה, שיהיה לו זמן להיות עם הילדים, לעזור בבית , לעזור לה ועוד כל מיני חארטות.

נשים מחפשות גם גבר אסרטיבי, שיודע לעמוד על שלו, שיכול להחזיק בחורה "קצר", אחד שלא מפחד מאף אחד ושיהיה קצת מניאק וCOCKY כשצריך...
    ומצד שני הן מצפות שהוא יגלה רגישות, ילך אחריה, לא תמיד יעמוד על שלו, שישחרר לה קצת חבל, שיתן לה ספייס ושלא יקפוץ על כל גבר שמתחיל איתה.

ואז אני פאקינג יושב מול המחשב עם הסנטר למטה ואומר "מה אתן סתומות...או שאתן סתומות?! איפה הייתן שאלוהים חילק שכל והחלטתיות?!"
    הבנת?

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

העניין שאני לוקח מכל הכתבה הזאת הוא כזה:

נשים מחפשות גבר מטרוסקסואל שמשקיע בעצמו, עושה ציפורניים, מוריד שערות בין הגבות ועושה גם גבות כשצריך, עושה לייזר ושעווה, משתמש בקרם ידיים ודברים מגעילים כאלה...ומצד שני הן רוצות שהוא יהיה גבר שלא מפחד להתלכלך כשצריך להחליף גלגל, שלא יתעסק כל היום בלהתלבש כמו נשים, שלא יתעסק כל היום בקרמים ולא ישקיע יותר מידי בפנים ובטיפוח הפנים והזקן (כדי להראות קצת "פראי")...

נשים מחפשות גם גבר שהולך לחדר כושר ומשקיע בגוף שלו, עובד בעבודה עם משכורת יפה שיכול לפרנס את הבית ואותה, ואחרי הכל הן מצפות שיהיה לו זמן לשמוע את התלונות שלה, שיהיה לו זמן להיות עם הילדים, לעזור בבית , לעזור לה ועוד כל מיני חארטות.

נשים מחפשות גם גבר אסרטיבי, שיודע לעמוד על שלו, שיכול להחזיק בחורה "קצר", אחד שלא מפחד מאף אחד ושיהיה קצת מניאק וCOCKY כשצריך...
    ומצד שני הן מצפות שהוא יגלה רגישות, ילך אחריה, לא תמיד יעמוד על שלו, שישחרר לה קצת חבל, שיתן לה ספייס ושלא יקפוץ על כל גבר שמתחיל איתה.

ואז אני פאקינג יושב מול המחשב עם הסנטר למטה ואומר "מה אתן סתומות...או שאתן סתומות?! איפה הייתן שאלוהים חילק שכל והחלטתיות?!"
    הבנת?
    תיקון אחד.. לא נשים מחפשות את זה.. אלא הכותבת מאמינה שהיא מחפשת את זה.. כל אחת רוצה משהו קצת שונה והיחסים של כל מה שהזכרת שונים שזה עוד יותר אסון.
    עכשיו נשאלת השאלה .. נניח מישהי חושבת שהיא רוצה משהו איך אני מספק לה את זה? איך לעזעזל אני גורם לה לחשוב שאני זה שנותן לה את הסיפוק אבל בלי לצאת מה שהיא לא רוצה. ויותר מיזה איך אני פאקינג יודע מה היא רוצה באותו רגע?
    אפשר ללכת על השיטה של לנסות קצת לפה ולראות איך היא מגיבה וקצת לשם.. אבל זה רק מסתבך בסוף.
    להתחיל עם מישהי ושהיא תרצה אותך צריך ליהיות דבר פשוט.
    תכלס יש משהו חזק שאפשר להשתמש בו וזה מסגרות(כמו צבא, בית ספר, חדר כושר הרי בכל מקום אנחנו מתנהגים אחרת) ולכולם יצא להשתמש בזה בלי לחשוב על זה ואני אסביר.
    נניח היא רוצה קשר זוגי.. לגיטימי, אני מאמין שרוב הבנות רוצות קשר זוגי ברמה כזאת או אחרת.
    אז אם אני אתנהג איתה במסגרת שהיא מסגרת של קשר זוגי.. אז היא תחשוב שאנחנו זוג.
    אבל צריך לעשות את כל השיט הזה בלי שישימו לב בטבעיות כזה.. כי אם שמים לב היא תגיד רגעע אבל הוא עושה את זה כי... וBURN.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

תיקון אחד.. לא נשים מחפשות את זה.. אלא הכותבת מאמינה שהיא מחפשת את זה.. כל אחת רוצה משהו קצת שונה והיחסים של כל מה שהזכרת שונים שזה עוד יותר אסון.
    עכשיו נשאלת השאלה .. נניח מישהי חושבת שהיא רוצה משהו איך אני מספק לה את זה? איך לעזעזל אני גורם לה לחשוב שאני זה שנותן לה את הסיפוק אבל בלי לצאת מה שהיא לא רוצה. ויותר מיזה איך אני פאקינג יודע מה היא רוצה באותו רגע?
    אפשר ללכת על השיטה של לנסות קצת לפה ולראות איך היא מגיבה וקצת לשם.. אבל זה רק מסתבך בסוף.
    תכלס יש משהו חזק שאפשר להשתמש בו וזה מסגרות(כמו צבא, בית ספר, חדר כושר הרי בכל מקום אנחנו מתנהגים אחרת) ולכולם יצא להשתמש בזה בלי לחשוב על זה ואני אסביר.
    נניח היא רוצה קשר זוגי.. לגיטימי, אני מאמין שרוב הבנות רוצות קשר זוגי ברמה כזאת או אחרת.
    אבל צריך לעשות את כל השיט הזה בלי שישימו לב בטבעיות כזה.. כי אם שמים לב היא תגיד רגעע אבל הוא עושה את זה כי... וBURN.
    עלית על נקודה
    במילים אחרות צריך איזון, אבל לאיזה כיוון? מה הבחורה מעדיפה יותר? גבר רגיש או שחצן? אי אפשר לדעת כלום

אתה אומר שצריך להפעיל עם בחורה איזו מסגרת, איך תדע איזו מסגרת היא מחפשת? תתנהג איתה כמו בן זוג כשהיא מחפשת זיון נטו? אם תשאל אותה תצתטרך להגיע לשיחה עמוקה, מה שאומר שאתה עלול להיכנס לפריינדון, ואם אחר כך תתנהג בהתאם למסגרת אתה עלול להיתפס כאחד צבוע כזה ומתאמץ כדי להשיג אותה, ואז כמו שאמרת -> BURN

גבר צריך לאמץ גישה מאוזנת יחסית, התנהגות מושכת של ALPHA מצד אחד, אבל לא ברמה מוקצנת, וגישה כן עמוקה יותר ורגישה יותר מצד שני

אלו שלא יודעות להחליט שלא יחליטו, שיתפוצצו לבד

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

על מה סליחה? שבנות יבינו ושהפמניסטיות יתאבדו שבחורות זה כמו מאכל בשביל גברים..
    אנחנו מרוויחים כסף, הן נותנות לנו לזיין אותן
    אנחנו נוסעים באוטו שעולה כמו הבית שלהן, הן מוצצות לנו

ככה זה עובד.. זה רק בעשור האחרון המוח של הגברים והנשים נדפק, ככה זה תמיד עבד וככה זה תמיד עובד בטבע ואצל בני אדם.
    איש מערות לא אמר סליחה לחיה שהוא צד אותה כי הוא היה צריך לאכול אותה.
    אישה לא אומרת סליחה לגבר שהיא סיבבה אותו על האצבע, כי היא מצצה לו בתמורה שהוא יוציא עליה 2000 שקל על שופינג שלה.

פמניזם שטף לכל העולם את המוח, להורים שלנו, לילדים שיהיו לנו, לילדים של היום, לכולם. גם אם מישהו חושב שאין לו קשר לפמינזם, יש לו קשר. הפנימזם נכנס לחברה שלנו ממזמן ונהיה כבר משהו טבעי... היום זה בושה להגיד למישהי שאתה מרוויח יותר ממנה כי היא אישה כי זה "משפיל" אותה.. אבל ברור שזה נכון

תמיד גברים הרוויחו פי כמה וכמה מנשים ואף אחד לא בכה על זה, ההפך, הנשים אהבו את זה. להשאר בבית, לנקות, לבשל, לזיין, בזמן שהגבר עובד וממן ת'בית.

למה פתאום עכשיו בוכים על זה? כי הפמניזם שטף לכולם ת'מוח

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
    על מה סליחה? שבנות יבינו ושהפמניסטיות יתאבדו שבחורות זה כמו מאכל בשביל גברים..
    אנחנו מרוויחים כסף, הן נותנות לנו לזיין אותן
    אנחנו נוסעים באוטו שעולה כמו הבית שלהן, הן מוצצות לנו

ככה זה עובד.. זה רק בעשור האחרון המוח של הגברים והנשים נדפק, ככה זה תמיד עבד וככה זה תמיד עובד בטבע ואצל בני אדם.
    איש מערות לא אמר סליחה לחיה שהוא צד אותה כי הוא היה צריך לאכול אותה.
    אישה לא אומרת סליחה לגבר שהיא סיבבה אותו על האצבע, כי היא מצצה לו בתמורה שהוא יוציא עליה 2000 שקל על שופינג שלה.

פמניזם שטף לכל העולם את המוח, להורים שלנו, לילדים שיהיו לנו, לילדים של היום, לכולם. גם אם מישהו חושב שאין לו קשר לפמינזם, יש לו קשר. הפנימזם נכנס לחברה שלנו ממזמן ונהיה כבר משהו טבעי... היום זה בושה להגיד למישהי שאתה מרוויח יותר ממנה כי היא אישה כי זה "משפיל" אותה.. אבל ברור שזה נכון

תמיד גברים הרוויחו פי כמה וכמה מנשים ואף אחד לא בכה על זה, ההפך, הנשים אהבו את זה. להשאר בבית, לנקות, לבשל, לזיין, בזמן שהגבר עובד וממן ת'בית.

למה פתאום עכשיו בוכים על זה? כי הפמניזם שטף לכולם ת'מוח
    תכלס צודק
    בגלל זה להתחתן בישראל של 2013 זה לתקוע מסמר ראשון בארון הקבורה שלך
    גברים היום זה לא גברים סירסו את כולם עם חוקים מפגרים
    תיראה את קצב מסכן מה כבר עשה פעם משה דיין היה מזיין כל אחת במשרד שלו גם שאשתו ידעה מזה וזה לא עניין לאף אחד את הביצה

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

כשאני אומר "נשים" מחפשות את זה..הכוונה לנשים בכללי, כי כל בחורה אוהבת גבר אחר ושונה.

אתה חושב בצורה שגויה - "איך אני מספק לבחורה את הגבר שהיא חולמת עליו?"
    במקום להגיד לעצמך, אני מתכוון לתת מעצמי 100 אחוז כדי להיות ה-אני הכי מושלם שאני יכול להיות..הבחורה שתזכה בי ותרצה אותי בזכות מי שאני, תשמח לקבל אותי.

הבעיה של הגברים מתחילה בזה שהם מנסים לרצות בחורות...ופה בדיוק הם מפסידים, כי ככה לא משיגים נשים

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

כשאני אומר "נשים" מחפשות את זה..הכוונה לנשים בכללי, כי כל בחורה אוהבת גבר אחר ושונה.

אתה חושב בצורה שגויה - "איך אני מספק לבחורה את הגבר שהיא חולמת עליו?"
    במקום להגיד לעצמך, אני מתכוון לתת מעצמי 100 אחוז כדי להיות ה-אני הכי מושלם שאני יכול להיות..הבחורה שתזכה בי ותרצה אותי בזכות מי שאני, תשמח לקבל אותי.

הבעיה של הגברים מתחילה בזה שהם מנסים לרצות בחורות...ופה בדיוק הם מפסידים, כי ככה לא משיגים נשים
    ברור שאם בלייב אני משדר איך אני מרצה אנשים נדפקתי... וליהיות עצמי זה לפעמים אחלה כיסוי מבחינת מחשבה, רק לפעמים.
    נניח שאני מרצה אנשים ואני לא יודע שאני מרצה אנשים.. האם אני מרצה אנשים? זה המקרה שאני טענתי וגם אתה ניסית לטעון על עצמך רק שאתה הוספת אנשים מסויימים כדי כאילו לרצות את עצמך.
    נניח שאני לא מרצה אנשים אבל אני יודע שאני מרצה אנשים.. האם אני מרצה אנשים? זה המקרה שאתה טענת עלי.
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 29-09-2013 בשעה 10:12.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ברור שאם בלייב אני משדר איך אני מרצה אנשים נדפקתי... וליהיות עצמי זה לפעמים אחלה כיסוי מבחינת מחשבה, רק לפעמים.
    נניח שאני מרצה אנשים ואני לא יודע שאני מרצה אנשים.. האם אני מרצה אנשים? זה המקרה שאני טענתי וגם אתה ניסית לטעון על עצמך רק שאתה הוספת אנשים מסויימים כדי כאילו לרצות את עצמך.
    נניח שאני לא מרצה אנשים אבל אני יודע שאני מרצה אנשים.. האם אני מרצה אנשים? זה המקרה שאתה טענת עלי.
    לא הבנתי כלום.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:43.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect