נכתב במקור על ידי
eyal833
אתה לוקח את זה כמובן מאליו שהאתר הזה נועד לרווח נטו
האמת היא שהמציאות קרובה יותר לההיפך
אני לא מכיר ואני גם לא אכיר בנאדם אחד שירוויח מהאתר לאורך זמן ממופנים שכורים במשתמש סטנדרטי (חינמי)
האמת שאני גם לא מכיר בנאדם שמרוויח לאורך תקופה כשהוא במנוי golden אבל זה עוד איכשהו נשמע אפשרי אם יש לך מזל.
סתם לצורך השוואה,למשתמשי אולטימייט יש בדרך כלל ממוצע של 0.70 קליקים או משהו באזור (זה יחסית ממוצע מאוד מדוייק של כל המופנים כי כשמדברים על חשבון אולטימייט מדברים גם על אלפי מופנים וסטטיסטיקה לא טועה.) זה אחרי שיש להם מערכת שממחזרת חינם מופנים שלא פעילים 7 ימים+המופנים שהם מקבלים היו פעילים לאורך זמן יותר ארוך ממופנים של משתמש סטנדרטי או גולדן. [לפי האתר שלהם]
תבין שחשבון גולדן ממחזר מופנים לא פעילים כל 14 יום (בחינם) ככה שאם לא תמחזר באופן ידני הממוצע שלך יהיה הרבה יותר נמוך (גם אם תמחזר באופן ידני יהיה לך ממוצע נמוך יותר כי אתה לא הולך למחזר כל מופנה שלא היה פעיל שבוע אלא אם כן אתה רוצה להוציא כל יום המון כסף על מחזורים)
ועם כל החסרונות של חשבון גולדן לעומת אולטימייט אתה מדבר בכלל על חשבון סטנדרטי שמקבל פי 2 פחות כסף על המופנים חחח אז לדעתי בכלל אין לך סיכוי.
עריכה: שכחתי להוסיף,שמשתמש גולדן צריך ממוצע של 0.60 ומשהו בערך כדי לכסות את החובות (שלא נדבר על להרוויח חחחח),
בכוונה לא רשמתי מספר מדוייק בגלל שזה תלוי בעוד כמה פרמטרים כמו כמה מופנים יש לכם וכמה אתה מקציבים למחזור ידני ועוד.
אבל בדרך כלל זה באזור 0.63~0.65 וזה אם אתה מנצלים את ההנחה ומרחיבים ל90-240 יום