מישהו יכול להגיד לי איך להשקיע וכמה יצא לי מזה?
אני אשמח לשיטה כזאת, לקנות גולדן ורפרלס ל240 יום. ושיצא לי כסף טוב כל יום.
תודה רבה מלאכים שלי.
מישהו יכול להגיד לי איך להשקיע וכמה יצא לי מזה?
אני אשמח לשיטה כזאת, לקנות גולדן ורפרלס ל240 יום. ושיצא לי כסף טוב כל יום.
תודה רבה מלאכים שלי.
|
|
אל תקנה גולדן בשום אופן לפני שיש לך בנאובאקס 300 מופנים בסטנדרד אחר כך זה סיפור לקנות אותם...
1 יש לך 2 אופציות ביום בלבד....והם נגמרות תוך שנייה כי כולם רוצים לקנות אותם....ומאוד מאוד מאוד קשה לקנות חביללה של 100.....
2 יש אופציה של רנטל קיו ואז תוכל לקנות ב 33 דולר 55 רפרלס ולקבל אותך אחריי 24 שעות...או אחריי שבוע בחצי מחיר כך או כך זה לא משתלם ממליץ לך בחום לחכות ל 300...
התעקשת בכוח להשקיע בנאובקס,למרות שאזהרתי אותך והשקעתי הרבה על הכתיבה אפילו לא התעננינת ולא פנית אלי ואני בספק אם בכלל קראת :\
אבל,אם כבר אתה משקיע ואתה מתכוון להפסיד אז רק שתדע - כשאתה גולדן נותנים לך שעה מסויימת שבה אתה יכול להזמין מופנים. אני ממליץ לך לבוא ממש על הדקה ולרענן פשוט עד שהדקה חולפת ככה בטוח תצליח להזמין את המופנים - ככה תוכל לחסוך עוד קצת מההפסד ולהיות גולדן גם בהתחלה לפני שיש לך 300 מופנים.
בוא אני אסביר לך משהו שנשמע קלישאתי קצת,אבל הוא נכון
אין דבר כזה כסף קל (שזה אומר - לשים כסף באיזשהו אתר,לא לעשות כלום או לעשות משהו חסר משמעות ולהרוויח הרבה יותר)
אם היה דבר כזה כסף קל,בטח ובטח שאם זה היה ממקום כזה מוכר אז מן הסתם כל העולם ואחותו היה הולך ומשקיע בPTC
אני לא אומר שהתחום הזה הוא ללוזרים (למרות ש99 אחוז באמת משקיעים ומפסידים או לוחצים על פרסומות בשביל להרוויח סנט)
יש אנשים שלוקחים את כל העניין הזה ברצינות,וחוקרים אתרי PTC שנמצאים עוד בחיתולים שלהם ושהם אמינים ,כי בדרך כלל אתרים כאלה אפשר להרוויח מהמופנים שלהם. ככל שאתר PTC מתיישן בדיוק כמו הייפים אפשר רק להפסיד ממנו.
עכשיו אתה בטח תשאל אם רק מפסידים מזה למה אנשים משקיעים כסף? כי לא כולם מפסידים מזה. בדרך כלל המורווחים הם האנשים שקונים את דרגת האולטימייט ועוד כמה אלפי מופנים והולכים עם זה עד הסוף (כרגע זה רווחי,אבל לדעתי בעתיד הקרוב של השנתיים שלוש אולי אפילו לפני זה כבר לא יהיה רווחי)
זה קצת מבאס אבל זו המציאות.
פרובאקס אתר חדש יותר מנאובאקס אבל גם הוא יחסית מוכר וישן. בחיים לא השקעתי בו ככה שאני לא יודע מה המצב בו כרגע אבל אני לא מאמין שאפשר להרוויח ממנו בהשקעה נמוכה גם כן.
לא להשקיע ב-ProBux, הבעלים של האתר היה בעל אתר שנהפך לסקאם, לכן יש סיכוי שגם זה יהפוך לסקאם.
לא הבנתי איך הקניית Referrals פועלת בגולדן..?