קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 13-10-2005, 21:17
  2. תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 09-10-2005, 15:16
  3. שמתם לב שזה הדף ה-1000!?
    על ידי SlutFatma בפורום דיבורים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 01-10-2005, 08:12
  4. חחח שמתם לב שיאן יותר לא נכנס לפה?
    על ידי YaBoy בפורום דיבורים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 19-09-2005, 20:25
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 43

שמתם לב?

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

ברירת מחדל שמתם לב?

שמתם לב איך פתאום יש באז כזה של אנשים וגופי תקשורת שמעודדים לעזוב את הארץ? (וויינט, פייסבוק, חדשות 10 וכו')

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4435555,00.html
    http://www.themarker.com/news/1.2129611
    http://www.buat-nadlan.com/2013/09/blog-post_6327.html
    https://www.facebook.com/photo.php?f...52007812252176

לדעתי זה הכל מזימה של טיילר להסית את כולם נגד ישראל
    לדעתי כל גופי התקשורת במדינה ניזונים מאיתנו, כן כן, פורום אטרף.

מי שבLMS משקיע, משפיע.

ציטוט השבוע:
    אז אני עורכת דין בהכשרתי, בוגרת תואר שני, אבל מוכרת לחמים בדוכן בקניון, מטפלת בתינוק שלוש פעמים בשבוע ושולחת קורות חיים בקצב של יוסיין בולט. הלו! במקום להתפנק בבית - תתחילו לעבוד בכל עבודה. "הדור האבוד"

תלמדו ממנה^ לעבור לחו"ל? זה חרא! אפשר במקום זה למכור לחמניות בקניון!

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

או פשוט ללמוד מקצוע יצרני יותר ולהתפרנס כמו שצריך

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה
    ובכל זאת לא להצליח לקנות דירה

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה
    אתה חיי בבועה.

לנושא - טיילר והפורום זה לא מי שהתחיל את כל העניין הזה..זה דבר שממזמן מדובר בכל רחבי העולם שהפורום לא ממזמן התחיל לדבר עליו גם.

זה ידוע שחרא בארץ.
    מאד חרא.
    ממש ממש חרא.
    בוא נגיד שאם אנחנו רוצים לגור בבית משלנו, בית קרקע נחמד עם 2 רכבים, אנחנו צריכים לעשות משהו כמו 40-50K בחודש...כדי שאחרי שמס הכנסה יקח לנו שלושת רבע מזה, עדיין ישאר לנו קצת כסף כדי לחיות..הבנת?
    בלתי אפשרי.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אתה חיי בבועה.

לנושא - טיילר והפורום זה לא מי שהתחיל את כל העניין הזה..זה דבר שממזמן מדובר בכל רחבי העולם שהפורום לא ממזמן התחיל לדבר עליו גם.

זה ידוע שחרא בארץ.
    מאד חרא.
    ממש ממש חרא.
    בוא נגיד שאם אנחנו רוצים לגור בבית משלנו, בית קרקע נחמד עם 2 רכבים, אנחנו צריכים לעשות משהו כמו 40-50K בחודש...כדי שאחרי שמס הכנסה יקח לנו שלושת רבע מזה, עדיין ישאר לנו קצת כסף כדי לחיות..הבנת?
    בלתי אפשרי.
    חחחחחחח יקרביץ היית ביחידה מובחרת בצבא בטח מלא חפירות על ציונות ואהבת הארץ קיבלת שם איך אתה פתאום מדבר ככה (למרות שזה נכון)
    לנושא
    איך לעזאזל אני מוציא דרכון זר כל המשפחה הזבל שלי עשתה את הכסף בחול וחזרה לארץ ואין לי יותר לאיפה ללכת

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי tryhxy צפיה בהודעה
    חחחחחחח יקרביץ היית ביחידה מובחרת בצבא בטח מלא חפירות על ציונות ואהבת הארץ קיבלת שם איך אתה פתאום מדבר ככה (למרות שזה נכון)
    לנושא
    איך לעזאזל אני מוציא דרכון זר כל המשפחה הזבל שלי עשתה את הכסף בחול וחזרה לארץ ואין לי יותר לאיפה ללכת
    אני לא מתבייש ששירתתי בגוף דיקטטורי בתוך גוף דמוקרטי..ממש לא.
    אני פשוט ער למה שקורה במדינה הזוועתית הזאת.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

אני לא מתבייש ששירתתי בגוף דיקטטורי בתוך גוף דמוקרטי..ממש לא.
    אני פשוט ער למה שקורה במדינה הזוועתית הזאת.
    אין לך מושג אפילו לא טיפה
    כל המדינה הזאת זה דיקטטורה במסווה של דמוקרטיה כולם פה עבדים
    זה רק עניין של זמן עד שיהיה פה כמו רוסיה תל אביב עיר עשירה ומסביב עבדים עניים
    נערך לאחרונה על ידי tryhxy; 02-10-2013 בשעה 20:51.

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי tryhxy צפיה בהודעה
    אין לך מושג אפילו לא טיפה
    כל המדינה הזאת זה דיקטטורה במסווה של דמוקרטיה כולם פה עבדים
    זה רק עניין של זמן עד שיהיה פה כמו רוסיה תל אביב עיר עשירה ומסביב עבדים עניים
    אנחנו בדרך הישירה להפוך למדינת עולם שני

ישראל של 2013 זה דוגמה קלאסית של ברזיל 1980
    ישראל 2025 תהיה משהו בסגנון של ברזיל 2013

העשירים גרים לך בארמונות וכל העסקים והנכסים של המדינה בעצם שייכים להם, הם המדינה, הם משחקים בחוטים של הבובות העניות. ושאר האספסוף הזועם חיי בפחונים, צעירים מובטלים, אקדמיה כבר מזמן לא אומרת כלום לאפחד, הורים אומרים לילדים שלהם ללכת ללמוד מקצוע ולא תואר, חיים בעוני ועושים הפגנות על "צדק חברתי" כל שבועיים.

אין לזה פתרון. כבר אי אפשר לעשות כלום. הנזק כבר נעשה. אי אפשר להוריד את מחירי הדיור בצורה מלכותית, השוק יתפרק.
    אנשים חושבים שבועת הנדלן תתפוצץ והכל יהיה בסדר. היא אכן תתפוצץ, אבל היא לא תתפוצץ כי הממשלה עשתה משהו שגרם למחירים לרדת. היא תתפוצץ באופן דרסטי בלי שאף אחד יצפה לזה, גם לא ביבי הדגול, זה יבוא ביום אחד בהיר שתתעוררו תתראו בחדשות ערוץ 2 את ביבי מזיין לכם את המוח ואומר לכם להישאר חזקים ושישראל עברה קשיים במשך שנים, וכעת יש קושי נוסף שצריך לעבור. רק מה? אתם לא תוכלו למשוך מהבנק יותר מ-500 שקל ביום כדי שחס וחלילה שרי אריסון לא תתמוטט. אתם תתמוטטו, אבל שרי? לא לא לא, שרי זאת שרי. היא מחזיקה הרי אלפי עובדים בבנק הפועלים. אנחנו רוצים שהיא תפטר אותם? לא ולא.

שרי אריסון > עבד

והכי מצחיק? המחירים בנדלן ירדו. אבל לקנות דירה? אתם לא תצליחו בכל זאת כי רובכם תאבדו את העבודה שלכם.

לא יודע מה איתכם, אני לא רוצה שקלים ביד, זה שיש לי מזומן בחשבון בנק זה רע ואני חייב "לזרוק" לאנשהו את הכסף הזה כל עוד זה שווה משהו בעולם.

הלוואי וכל החפירה למעלה לא באמת תקרה, אבל אי אפשר לברוח מהמציאות, אני לא שונא את ישראל. ההפך, אני מודה שחייתי בילדות במדינה דמוקרטית, מבוססת (סביר להניח שלא הייתי יודע לתכנת ברוסיה כי להורים שלי לא היה כסף לקנות לי מחשב כנראה), עם מערכת רפואית מהטובות בעולם (כן, כן) שמאפשרת לי לחיות ברמה גבוהה ואולי אף גבוהה יותר ברגע שאעזוב פה.

מה שכן מבאס, שאני בונה את כל המצב הכספי שלי על ישראל. גם אחרי שאני אעזוב (למדינה שהמשכורת הממוצעת לבוגר תואר ראשון היא 250$) אני בונה על ישראל בכל מה קשור לכסף. עד שהמשבר הזה יקרה אני אצטרך למצוא דרך להרוויח כסף בלי תלות בישראל.
    נערך לאחרונה על ידי idi-nahuy; 02-10-2013 בשעה 21:20.

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

ישראל מבחינתי זה סוג של ספינה שטובעת לאט לאט

מי שרוצה לחיות, מי שרוצה שהילדים שלו יחיו חיים נורמטיבים, צריך לעזוב את הספינה לספינה אחרת.
    זה לא קל לקפוץ לספינה אחרת, אף אחד לא יקבל אותך בזרועות פתוחות. וזו הסיבה שרוב האנשים מעדיפים להתעלם ולחשוב שהספינה שלהם לא תתבע.

משתמש מתקדם האוואטר של SexyBeer.
    לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Can I get all tinky-winky in your dipsy?

בלתי אפשרי.
    תאמין לי שמי שעובד בהנדסה / פיתוח מקבל את המשכורות האלה ואפילו יותר. לא סתם קיימים עשירים. הם נוצרו איכשהו. והם נוצרו דרך עבודה קשה והתמדה.
    ההבדל היחידי שבשביל להתקבל לעבודות האלה צריך ללמוד כפרה. וללמוד קשה.
    מה שהרבה אנשים במדינה הזאת לא מסוגלים לעשות, כי - שוק גדול: הם עצלנים. או טיפשים... שזה קצת עצוב בפני עצמו אבל אין מה לעשות.
    זאת האמת...
    הם בוחרים ללכת ללמוד פסיכולוגיה ותקשורת כאילו זה מה שינחית עליהם מיליונים... שילמדו הנדסת חשמל, נראה אותם אז.

Some laugh, some weep, some dance for joy.
    My mind craves nectar day and night..

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

ציטוט נכתב במקור על ידי SexyBeer. צפיה בהודעה
    תאמין לי שמי שעובד בהנדסה / פיתוח מקבל את המשכורות האלה ואפילו יותר. לא סתם קיימים עשירים. הם נוצרו איכשהו. והם נוצרו דרך עבודה קשה והתמדה.
    ההבדל היחידי שבשביל להתקבל לעבודות האלה צריך ללמוד כפרה. וללמוד קשה.
    מה שהרבה אנשים במדינה הזאת לא מסוגלים לעשות, כי - שוק גדול: הם עצלנים. או טיפשים... שזה קצת עצוב בפני עצמו אבל אין מה לעשות.
    זאת האמת...
    הם בוחרים ללכת ללמוד פסיכולוגיה ותקשורת כאילו זה מה שינחית עליהם מיליונים... שילמדו הנדסת חשמל, נראה אותם אז.
    http://www.jobinfo.co.il/%D7%9E%D7%9...%9B%D7%A8.aspx

מרוויחים חצי במקרה הטוב. חאלס לחרטט.

משתמש מתקדם האוואטר של SexyBeer.
    לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Can I get all tinky-winky in your dipsy?

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    http://www.jobinfo.co.il/%D7%9E%D7%9...%9B%D7%A8.aspx

מרוויחים חצי במקרה הטוב. חאלס לחרטט.
    זה ממש תלוי בחברה שאתה משתייך אליה.
    ומשכורת של 20K לוותק של 3 שנים זה מעל ומעבר. בוא נגיד שאזרח לא מלומד שטוחן 12 שעות משמרת כל יום יכול להגיע למקסימום של 8 אלף שקל וגם זה בהנחה שמקום העבודה מעניק לו 25 ש"ח לשעה ולא מינימום, בעוד שאנשי הנדסה / פיתוח מקבלים בד"כ שעות עבודה מאוד נוחות (מ-8 עד 5) שבזמנך הפנוי אתה יכול: להתאמן, לבלות עם המשפחה/חברים, לצאת.
    שלא לדבר על משק בית שבו נגיד יש 2 אנשי פיתוח ביחד שיכולים להגיע ל-50 אלף ש"ח בחודש.
    בקיצור... גם אם מדובר בחצי במקרה הטוב, הכסף עדיין משתלם לעומת עתיד ללא השכלה אקדמאית. מה שרוב האנשים במדינת ישראל (ובעולם) מצפים אליו... עתיד ורוד ללא זיעת אפיים.

Some laugh, some weep, some dance for joy.
    My mind craves nectar day and night..

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

אף טייקון לא הרוויח את ההון שלו ביושר ועבודה קשה

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

ומשכורת של 20K לוותק של 3 שנים זה מעל ומעבר. בוא נגיד שאזרח לא מלומד שטוחן 12 שעות משמרת כל יום יכול להגיע למקסימום של 8 אלף שקל וגם זה בהנחה שמקום העבודה מעניק לו 25 ש"ח לשעה ולא מינימום, בעוד שאנשי הנדסה / פיתוח מקבלים בד"כ שעות עבודה מאוד נוחות (מ-8 עד 5) שבזמנך הפנוי אתה יכול: להתאמן, לבלות עם המשפחה/חברים, לצאת.
    שלא לדבר על משק בית שבו נגיד יש 2 אנשי פיתוח ביחד שיכולים להגיע ל-50 אלף ש"ח בחודש.
    בקיצור... גם אם מדובר בחצי במקרה הטוב, הכסף עדיין משתלם לעומת עתיד ללא השכלה אקדמאית. מה שרוב האנשים במדינת ישראל (ובעולם) מצפים אליו... עתיד ורוד ללא זיעת אפיים.
    בואי אספר לך משהו בתור מישהו שעבד בפיתוח עם אנשים, אמנם אני לא מהנדס, אמנם לא הרווחתי 50K או אפילו 20K אבל וואלה, אם תשווי את הידע שלי אם בוגר תואר מדעי המחשב או הנדסת תוכנה שזה אולי אחד התארים המבוקשים היום בארץ, מבטיח לך - לא נופל ממנו.

אז ככה: תקשיבי טוב, אולי זה יתן לך פרספקטיבה בחיים: כסף זה לא הכל בחיים. איפה שעבדתי? (כמו בכל עבודת "מהנדסים" למיניהם") - האנשים שם אומללים, הם יותר שבוזים מחייל שקם ב6 בבוקר לבסיס בידיעה שהוא סוגר 28, או 280. כולם, כמעט בלי יוצא מן הכלל שם בדיכאון תמידי, אין להם שמחת חיים. בעבודה הזאת שהם מרוויחים בה המון (ואגב לא לכולם יש משכנתא או בית) מוציאה מהם את הנשמה. עבודות מהסוג הזה הם בתי חרושת - לוקחים אנשים, כן כן דוחפים להם "הרבה כסף" ובתמורה הם צריכים להקדיש את החיים שלהם לעבודה. את צריכה לראות עובד פשוט בINTEL איך הוא קורע את התחת. מבטיח לך הוא היה מעדיף לעבוד בזבל אם היה מקבל את אותו שכר.

אם את חושבת שלהיות מהנדס, זה לשבת במשרד ו"להנדס איזה משהו" כי אני חכמה ויש לי תואר, אז אני רק מחכה שתסיימי את התואר ותביני איזה חיים יהיו לך מעתה והלאה. אני עוד יותר יצחק כשתתבגרי קצת ויפטרו אותך, כי אם את לא כשרונית במיוחד, אין סיבה בעולם שלא יחליפו אותך באיזה בוגר צעיר, שאפתן שעוד לא חווה את הדיפרסיה שאת חווית, אחד אנרג'ייזר כזה, כמו שאת היית כשרק התחלת.

אם אני עובר שם בעבודה שלי אחד אחד ואומר להם אני מביא לך 70% מהמשכורת הנוכחית שלכם ונותן לכם להיות מורה מתמטיקה בבית ספר, מבטיח לך, אין אחד שם שלא מסכים לזה. אחד!
    יש לך קרובי משפחה שעובדים בכל התחום הזה של היי-טק? תרימי טלפון, תגידי שזה מעניין אותך לשמוע, את תראי שאני לא ממציא פה כלום.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

כשאני קורא הודעותת כאלה אני מבין למה טיילר חופר על להיות אסתטי.
    באמת שעדיף לזיין בנות 40 נואשות בלילה ולצאת עם 300 שקל בשושו מאשר מה שאת אומרת.

אבל את בכלל לא מבינה איפה את ואיפה העולם אז כל מה שנגיד לא יכנס לך לראש.

שלא להזכיר את זה שאת אוהבת כושים, שעל פי מחקרים מראה על אינטיליגנציה נמוכה ומשקל גבוהה יותר מבנות שהולכות עם אשכנזים.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:50.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,012 | הודעות: 8,205,605 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect