קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 13-10-2005, 21:17
  2. תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 09-10-2005, 15:16
  3. שמתם לב שזה הדף ה-1000!?
    על ידי SlutFatma בפורום דיבורים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 01-10-2005, 08:12
  4. חחח שמתם לב שיאן יותר לא נכנס לפה?
    על ידי YaBoy בפורום דיבורים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 19-09-2005, 20:25
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 43

שמתם לב? - עמוד 2

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחח

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי idi-nahuy צפיה בהודעה
    בואי אספר לך משהו בתור מישהו שעבד בפיתוח עם אנשים, אמנם אני לא מהנדס, אמנם לא הרווחתי 50K או אפילו 20K אבל וואלה, אם תשווי את הידע שלי אם בוגר תואר מדעי המחשב או הנדסת תוכנה שזה אולי אחד התארים המבוקשים היום בארץ, מבטיח לך - לא נופל ממנו.

אז ככה: תקשיבי טוב, אולי זה יתן לך פרספקטיבה בחיים: כסף זה לא הכל בחיים. איפה שעבדתי? (כמו בכל עבודת "מהנדסים" למיניהם") - האנשים שם אומללים, הם יותר שבוזים מחייל שקם ב6 בבוקר לבסיס בידיעה שהוא סוגר 28, או 280. כולם, כמעט בלי יוצא מן הכלל שם בדיכאון תמידי, אין להם שמחת חיים. בעבודה הזאת שהם מרוויחים בה המון (ואגב לא לכולם יש משכנתא או בית) מוציאה מהם את הנשמה. עבודות מהסוג הזה הם בתי חרושת - לוקחים אנשים, כן כן דוחפים להם "הרבה כסף" ובתמורה הם צריכים להקדיש את החיים שלהם לעבודה. את צריכה לראות עובד פשוט בINTEL איך הוא קורע את התחת. מבטיח לך הוא היה מעדיף לעבוד בזבל אם היה מקבל את אותו שכר.

אם את חושבת שלהיות מהנדס, זה לשבת במשרד ו"להנדס איזה משהו" כי אני חכמה ויש לי תואר, אז אני רק מחכה שתסיימי את התואר ותביני איזה חיים יהיו לך מעתה והלאה. אני עוד יותר יצחק כשתתבגרי קצת ויפטרו אותך, כי אם את לא כשרונית במיוחד, אין סיבה בעולם שלא יחליפו אותך באיזה בוגר צעיר, שאפתן שעוד לא חווה את הדיפרסיה שאת חווית, אחד אנרג'ייזר כזה, כמו שאת היית כשרק התחלת.

אם אני עובר שם בעבודה שלי אחד אחד ואומר להם אני מביא לך 70% מהמשכורת הנוכחית שלכם ונותן לכם להיות מורה מתמטיקה בבית ספר, מבטיח לך, אין אחד שם שלא מסכים לזה. אחד!
    יש לך קרובי משפחה שעובדים בכל התחום הזה של היי-טק? תרימי טלפון, תגידי שזה מעניין אותך לשמוע, את תראי שאני לא ממציא פה כלום.
    צודק לגמרי

יש לי דוד מהנדס שמתחרט שהלך ללמוד את זה
    הפכו אותו לרובוט

מי שנהנה מהכסף שמרוויח המהנדס זו רק אשתו, לא הוא.
    הוא יושב במשרד שעות ומחרטט שם דברים, כולו היה בבאסה

את הילדים שלו הוא לא גידל, בקושי ראה אותם.
    במשכורת הוא לא נהנה, אין לו זמן לבזבז, אשתו מבזבזת הכל והשאר למשכנתא

ועזוב את זה שפיטרו אותו כשהוא התבגר כבר והביאו צעיר בן 28 שסיים תואר ובא מלא מוטיבציה, למרות שדוד שלי מבריק, יותר משתלם להם להעסיק מתלמד במשכורת נמוכה יותר ולקבל תמורה טובה יותר לכסף.

מה הוא עושה עכשיו? עבודה בהייטק הוא לא רצה, הוא מוכר עכשיו פלאפל ומרוויח משכורת לא רעה בכלל, ומה הכי חשוב? הוא נהנה מהחיים שלו!
    העבודה שלו לא תובענית , יש לו צחוקים מהעבודה, יושב מסתלבט עם כל מני לקוחות, מה שבעבודה אי אפשר כי זה היה "בזבוז זמן".

הייטק = חרא

חלום שיתנפץ בפנים לכל אידיוט ששואף להרוויח משכורת 5 ספרות בלשבת במשרד מול מחשב עם תג שם
    נערך לאחרונה על ידי GA20; 03-10-2013 בשעה 12:53.

משתמש מתקדם האוואטר של SexyBeer.
    לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Can I get all tinky-winky in your dipsy?

בואי אספר לך משהו בתור מישהו שעבד בפיתוח עם אנשים, אמנם אני לא מהנדס, אמנם לא הרווחתי 50K או אפילו 20K אבל וואלה, אם תשווי את הידע שלי אם בוגר תואר מדעי המחשב או הנדסת תוכנה שזה אולי אחד התארים המבוקשים היום בארץ, מבטיח לך - לא נופל ממנו.

אז ככה: תקשיבי טוב, אולי זה יתן לך פרספקטיבה בחיים: כסף זה לא הכל בחיים. איפה שעבדתי? (כמו בכל עבודת "מהנדסים" למיניהם") - האנשים שם אומללים, הם יותר שבוזים מחייל שקם ב6 בבוקר לבסיס בידיעה שהוא סוגר 28, או 280. כולם, כמעט בלי יוצא מן הכלל שם בדיכאון תמידי, אין להם שמחת חיים. בעבודה הזאת שהם מרוויחים בה המון (ואגב לא לכולם יש משכנתא או בית) מוציאה מהם את הנשמה. עבודות מהסוג הזה הם בתי חרושת - לוקחים אנשים, כן כן דוחפים להם "הרבה כסף" ובתמורה הם צריכים להקדיש את החיים שלהם לעבודה. את צריכה לראות עובד פשוט בINTEL איך הוא קורע את התחת. מבטיח לך הוא היה מעדיף לעבוד בזבל אם היה מקבל את אותו שכר.

אם את חושבת שלהיות מהנדס, זה לשבת במשרד ו"להנדס איזה משהו" כי אני חכמה ויש לי תואר, אז אני רק מחכה שתסיימי את התואר ותביני איזה חיים יהיו לך מעתה והלאה. אני עוד יותר יצחק כשתתבגרי קצת ויפטרו אותך, כי אם את לא כשרונית במיוחד, אין סיבה בעולם שלא יחליפו אותך באיזה בוגר צעיר, שאפתן שעוד לא חווה את הדיפרסיה שאת חווית, אחד אנרג'ייזר כזה, כמו שאת היית כשרק התחלת.

אם אני עובר שם בעבודה שלי אחד אחד ואומר להם אני מביא לך 70% מהמשכורת הנוכחית שלכם ונותן לכם להיות מורה מתמטיקה בבית ספר, מבטיח לך, אין אחד שם שלא מסכים לזה. אחד!
    יש לך קרובי משפחה שעובדים בכל התחום הזה של היי-טק? תרימי טלפון, תגידי שזה מעניין אותך לשמוע, את תראי שאני לא ממציא פה כלום.
    חחחחחח האמת שאני מכירה מישהו והוא נורא מרוצה. חיי לו בהרצליה עם בית פצצה ונהנה מכל רגע. למעשה מדובר באח של ידיד שלי.
    בקיצור, אני לא מפנטזת על עולם ורוד שבו כולם מקפצים להם בדילוגים במשרד אבל אני גם לא חושבת שאני באה לעבוד "בכיף". לייק דה, מדובר בעבודה. דרך להרוויח כסף.
    אמנם זה יהיה מבאס להעביר ת'זמן בבאסה אבל כמו כל דבר בחיים, עדיף להתבאס על עבודה שוחקת עם משכורת טובה מאשר עבודה בינונית שוחקת עם משכורת גרועה.
    כאילו שלעבוד בזבל/להיות מורה/מלצר/עובד משמרות לא שוחק. כאילו כל האנשים שעובדים בעבודות בינוניות מאושרים.
    נכון, יש עבודות שמסוות אושר (תלוי בבנאדם שאתה ומה שאתה אוהב) אבל רוב האנשים? לא בדיוק באים לעבודה לעשות 'כיף'.
    אז בסופו של דבר, חזרנו לטענה המקורית ששלי שהיא... אנשים שמתלוננים צריכים להשכיל ולסתום את הפה. חחח

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    כשאני קורא הודעותת כאלה אני מבין למה טיילר חופר על להיות אסתטי.
    באמת שעדיף לזיין בנות 40 נואשות בלילה ולצאת עם 300 שקל בשושו מאשר מה שאת אומרת.

אבל את בכלל לא מבינה איפה את ואיפה העולם אז כל מה שנגיד לא יכנס לך לראש.

שלא להזכיר את זה שאת אוהבת כושים, שעל פי מחקרים מראה על אינטיליגנציה נמוכה ומשקל גבוהה יותר מבנות שהולכות עם אשכנזים.
    אם לזיין בנות 40 נואשות בלילה ולצאת עם 300 שקל בשושו מביא את האושר והסיפוק לחייך, למה לא? בהצלחה.

Some laugh, some weep, some dance for joy.
    My mind craves nectar day and night..

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

מי שהולך לעבודה רק כדי לעשות כסף מכאן מתחילה הבעיה : )
    אתם בוחרים ממה להנות.
    אתם בוחרים מה גורם לכם טוב ומה רע.
    אתם בוחרים בכלל מה אתם רוצים ,אה סליחה לא בחרתם אז בחרו לכם.
    אם אתם "משחקים" בחיים האלה אתם בוחרים ליהיות אומללים ואני אסביר: אם אני רוצה משהו אז המשהו הזה גורם לי טוב אבל חוסר המשהו הזה גורם לי רע.

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי SexyBeer. צפיה בהודעה
    חחחחחח האמת שאני מכירה מישהו והוא נורא מרוצה. חיי לו בהרצליה עם בית פצצה ונהנה מכל רגע. למעשה מדובר באח של ידיד שלי.
    בקיצור, אני לא מפנטזת על עולם ורוד שבו כולם מקפצים להם בדילוגים במשרד אבל אני גם לא חושבת שאני באה לעבוד "בכיף". לייק דה, מדובר בעבודה. דרך להרוויח כסף.
    אמנם זה יהיה מבאס להעביר ת'זמן בבאסה אבל כמו כל דבר בחיים, עדיף להתבאס על עבודה שוחקת עם משכורת טובה מאשר עבודה בינונית שוחקת עם משכורת גרועה.
    כאילו שלעבוד בזבל/להיות מורה/מלצר/עובד משמרות לא שוחק. כאילו כל האנשים שעובדים בעבודות בינוניות מאושרים.
    נכון, יש עבודות שמסוות אושר (תלוי בבנאדם שאתה ומה שאתה אוהב) אבל רוב האנשים? לא בדיוק באים לעבודה לעשות 'כיף'.
    אז בסופו של דבר, חזרנו לטענה המקורית ששלי שהיא... אנשים שמתלוננים צריכים להשכיל ולסתום את הפה. חחח

אם לזיין בנות 40 נואשות בלילה ולצאת עם 300 שקל בשושו מביא את האושר והסיפוק לחייך, למה לא? בהצלחה.
    בן כמה אותו מישהו? מאיפה יש לו כסף לבית בהרצליה? כנראה ההורים עזרו. דיברת איתו באמת? את יודעת.. כולנו תמיד משדרים שהכל בסדר איתנו מבחוץ. אנחנו חברה צבועה.

כל כך הרבה קיבעון. כמו לדבר עם קיר.
    רואים שאת רוסיה

מזל מזל מזל שיש אנשים כמוך שימשיכו להזיז את הגלגלים של המערכת.

פאק איזה שטיפת מוח. פאקקקק. קשה להאמין אשכרה לא בגלל הקטע עם התואר.. אני חושב שרוב האנשים בעולם צריכים ללכת לעשות תואר, אי אפשר שכולם יפתחו עסקים וסטארטאפים. צריך אנשים כמוך גם כן.
    צריך להכניס את ההורים שלך לכלא על הפקרת ילד וחינוך לוקה בחסר שמעודד חוסר עצמאות ותלות בסביבה.

התקשורת עושה רעש מכל תינוק שנשכח באוטו!!!!
    מה עם הורים שמחנכים את הילדים שלהם להיות מכונות? כבר עדיף להישכח באוטו בגיל 3 מאשר להיות PEASANT מודרני.
    נערך לאחרונה על ידי idi-nahuy; 03-10-2013 בשעה 14:49.

משתמש מתקדם האוואטר של SexyBeer.
    לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Can I get all tinky-winky in your dipsy?

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    מה אתה מסטול? לפחות תצטט את ההודעה שאתה צוחק עליה.

אכן כן.
    אגב, אני פנוי יום שלישי הבא עם בא לך עוד סיבוב.
    חחחח ה"עוד" הזה מרמז על כך שהיה בעבר סיבוב
    מה שנורא מפתיע כי למיטב ידיעתי היחיד מבינינו שבתול זה אתה

בן כמה אותו מישהו? מאיפה יש לו כסף לבית בהרצליה? כנראה ההורים עזרו. דיברת איתו באמת? את יודעת.. כולנו תמיד משדרים שהכל בסדר איתנו מבחוץ. אנחנו חברה צבועה.

כל כך הרבה קיבעון. כמו לדבר עם קיר.
    רואים שאת רוסיה

מזל מזל מזל שיש אנשים כמוך שימשיכו להזיז את הגלגלים של המערכת.

פאק איזה שטיפת מוח. פאקקקק. קשה להאמין אשכרה לא בגלל הקטע עם התואר.. אני חושב שרוב האנשים בעולם צריכים ללכת לעשות תואר, אי אפשר שכולם יפתחו עסקים וסטארטאפים. צריך אנשים כמוך גם כן.
    צריך להכניס את ההורים שלך לכלא על הפקרת ילד וחינוך לוקה בחסר שמעודד חוסר עצמאות ותלות בסביבה.

התקשורת עושה רעש מכל תינוק שנשכח באוטו!!!!
    מה עם הורים שמחנכים את הילדים שלהם להיות מכונות? כבר עדיף להישכח באוטו בגיל 3 מאשר להיות PEASANT מודרני.
    חחח נו סבבה בהצלחה עם הסטארט אפ

Some laugh, some weep, some dance for joy.
    My mind craves nectar day and night..

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

סקסיביר על הפנים החשיבה שלך היא כל כך מוטעית שאני מתפלא שנאחוי מנסה להתחיל להסביר לך
    אבל אל תדאגי יש הרבה כמוך במדינה איך נאחוי אמר טוב מאוד שיש אנשים כמוך שימשיכו להניע את הגלגלים
    המזל שלך שאת בחורה אם תדאגי להיות ממש יפה אולי תמצאי בעל עשיר וחיים לא של עבד
    נערך לאחרונה על ידי tryhxy; 03-10-2013 בשעה 15:49.

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי tryhxy צפיה בהודעה
    סקסיביר על הפנים החשיבה שלך היא כל כך מוטעית שאני מתפלא שנאחוי מנסה להתחיל להסביר לך
    אבל אל תדאגי יש הרבה כמוך במדינה איך נאחוי אמר טוב מאוד שיש אנשים כמוך שימשיכו להניע את הגלגלים
    המזל שלך שאת בחורה אם תדאגי להיות ממש יפה אולי תמצאי בעל עשיר וחיים לא של עבד
    אחי זה פועל גם בכיוון ההפוך.
    אם אתה נראה כמו דוד גנדי, אני בטוח שתוכל למצוא איזה קוגרית שקיבלה ירושה

חחחח שינטן ולאיזה תגובה נראלך התכוונתי שצחקתי? לתגובה שלך אלא מה חח

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי SexyBeer. צפיה בהודעה
    חחחח ה"עוד" הזה מרמז על כך שהיה בעבר סיבוב
    מה שנורא מפתיע כי למיטב ידיעתי היחיד מבינינו שבתול זה אתה
    זה הכל ממקור אמין. AWAKE והחברים שלו סיפרו לי הכל על מה את עושה ומה את לא עושה.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

אחי זה פועל גם בכיוון ההפוך.
    אם אתה נראה כמו דוד גנדי, אני בטוח שתוכל למצוא איזה קוגרית שקיבלה ירושה
    אני לא.

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

פה אני מסכים איתך.. יש לי חברים וגם קרובי משפחה בתחום ההייטק וההנדסה (לווא דווקא תוכנות). אלא כאלה שעובדים בIBM, למדו בטכניון חרשו ת'תחת וכו'.

נחש מה?
    בן 29, גר עם אשתו (התחתן איתה לפני שנה), בדירה פרטית 3 חדרים בלב חיפה בשכונה איכותית עם אוטו אחד לשניהם (מתכננים ככל הנראה על אוטו שני בקרוב).

הוא דווקא כן נהנה מהעבודה שלו (מהנדס). אבל פאק, פאקינג בחור בן 29 שעובד בIBM עם תארים מטורפים מהטכניון וידע עצום במדינה אחרת מזמן הוא כבר היה חי בוילה עם 5-6 חדרים... רק פה הוא תקוע בבניין מסריח ודירה.

עוד נקודה:
    בן אדם שאני מכיר, למד בטכניון גם, הוציא את התואר שלו או את התואר השני אני אפילו לא יודע, ישב על המחשב מהבוקר על הלילה בדיוק כמו שתיארת, הרוויח ת'צק שלו, הוא לא אמר לי את הסכום אבל הוא אמר לי שזה "מסדר אותך טוב מאוד לחיים טובים". אבל מה? נשבר לו הזין. עבר לתחום ההוראה וכרגע הוא מרצה למתמטיקה.

שאלתי אותו "למה? אתה דפוק? מה יש לך להתעסק עם אנשים ולהרצות להם כשאתה יכול לשבת בסבבה שלך לתכנת דברים ולהרוויח ת'כסף הגדול?"
    הוא אמר לי שזה פשוט שוחק... זה פשוט שובר את הבנאדם.. לשבת בחדר עם אותם האנשים כל יום, לפעמים אפילו לבד, עם אותה המקלדת, אותו הכסא, אותה הכוס קפה, אותו המסך, לשבת ולעבוד כמו רובוט בשביל שתקבל חתיכת נייר בסוף החודש עם עוד כמה ספרות עליה..

אז הסיפור הזה בא להראות שכן אתה צודק, צודק ב100%, ותכלס אני עדיין לא מבין למה הוא וויתר על העבודה שלו בשביל להיות בתחום ההוראה.. כמה כבר הדבר הזה יכול לזיין ת'נשמה כמו שאמרת??
    איזה עצוב זה שבמדינה שלנו החלום של כל הורה זה שהילד שלו ירוויח 10 עד 12 אלף בחודש, אם הוא ירוויח יותר הוא ייחשב גאוות המשפחה ו"גאון על".
    והדבר העוד יותר עצוב, שגם ה"גאון על" הזה שירוויח את ה15 אלף שלו בחודש, עדיין יצטרך את התמיכה של ההורים שלו כדי לחיות כמו שהוא רוצה.

אני גם לומד עכשיו בעתודה, בינתיים לא מתחרט על זה.
    בעתיד? אולי.

אני פשוט לא רואה איזה דברים אפשר לעשות חוץ מללמוד בגיל הזה? לא בקטע חנוני, אלא בקטע של עבודה.. כאילו מה למלצר בגיל 21? להיות מוכר בגדים? להיות במשטרה? לשבת בבית ולחשוב על הפאטנט שיביא לך מיליונים כשבפועל הוא לא?

אז פשוט מעדיפים ללמוד לתואר וזהו..

שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

אגב, בשביל לקנות דירה בתל אביב, אם קראתם או לא, אתם אמורים לשלם 240 משכורות ממוצעות.
    אין לי מושג מה זה משכורת ממוצעת, אבל 240 משכורות זה.............................................. לא אנושי
    מתעללים בנו פה במדינה

שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ישראל מבחינתי זה סוג של ספינה שטובעת לאט לאט

מי שרוצה לחיות, מי שרוצה שהילדים שלו יחיו חיים נורמטיבים, צריך לעזוב את הספינה לספינה אחרת.
    זה לא קל לקפוץ לספינה אחרת, אף אחד לא יקבל אותך בזרועות פתוחות. וזו הסיבה שרוב האנשים מעדיפים להתעלם ולחשוב שהספינה שלהם לא תתבע.
    מה דעתך על משהו שראיתי בפייסבוק?

אחרי שחזרתי מ 9 שנים בארה"ב אני רק רוצה לציין שאין לכם שמץ של מושג על מה אתם מדברים... לחם יותר זול לא מחפה על בדידות, מדרכות נקיות לא יעשו אותך מאושר בחגים, המבטים של האנשים עלייך בתור זר לעולם לא יפסיקו אזרח סוג ב. מה אתם מקשקשים?! אני שילמתי את כל מה שהרווחתי לשירותים רפואיים שבארץ ניתנים לי בחינם!! אני הייתי צריכה לחשוב פעמים אם הילד מספיק חולה לרופא כי זה עולה 150 דולר לבדיקה עם תרופה לדלקת אוזניים... אני שילמתי רק 17000 דולר השתתפות לניתוח כן היה לי ביטוח מצויין. חשמל 380 דולר וכו... הרווחתי יפה חייתי באמריקה והייתי אחד האנשים הבודדים והאומללים על פני האדמה.. בכלל לא מתחילה להסביר מה זה לא להוריד את היד מהילד כי חוטפים ילדים ברחוב. וכל מיני סיטואציות כאלה.. חזרנו לפני שנה וחצי. נכון יש דברים לא צודקים בארץ ולפעמים קשה.. גם שם. אבל יש פה שייכות, פה זה שלנו. החיים הם לא רק המחיר של הקוטג'.. לי לקח שנים להפנים את זה מקווה שלכם יקח פחות.

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
    אני פשוט לא רואה איזה דברים אפשר לעשות חוץ מללמוד בגיל הזה? לא בקטע חנוני, אלא בקטע של עבודה.. כאילו מה למלצר בגיל 21? להיות מוכר בגדים? להיות במשטרה? לשבת בבית ולחשוב על הפאטנט שיביא לך מיליונים כשבפועל הוא לא?

אז פשוט מעדיפים ללמוד לתואר וזהו..
    אתה לא רואה דברים אחרים כי אתה בינוני. כי אתה הולך בדרך "הנכונה", כמו שכולם "רוצים", בדרך שתגרום להורים שלך להתגאות בזה שלבן שלהם יש תואר והוא חכם. חבוביק, פעם תארים היו מבטיחים לך "עתיד ורוד", הזמנים ישתנו. אתה, זה שעושה תואר, אתה הממוצע, אתה הנורמה, תואר ראשון זה לא ביג דיל. אני לא יודע איזה תחום אתה עושה בעתודה. בוא אני אגיד לך מה אני הייתי עושה אם הייתי אתה. נגיד אתה לומד משפטים (במידה וזו ה"תשוקה" שלך) - הייתי פורש מכל המסגרות, קונה כמה ספרים בנושא, לומד כמה שיותר על הנושא איזה חודש-חודשיים, הולך לשלוח קורות חיים במשרדים של עורכי דין, מציע להם עת עצמי בתור מתמחה, אם אין ברירה אני מוכן לעבוד אפילו בחינם במידה ואני צובר ידע וניסיון. משם כבר הייתי רואה מה טוב ומה רע ומנסה להתגלגל ולנווט את עצמי בצורה הטובה ביותר. הייתי מנסה להתחבר ל"בוס" ברמה האישית, לקבל ממנו כיוונים מה עליי לעשות לדעתו. מבין את הכיוון?
    אם אתה לא בנאדם בינוני אין סיבה לעבוד בתור מלצר, שוטר או מוכר בגיל 21. לקבל 4.5K אחרי חודש עבודה? מה זה 4.5K שקל? זה כלום. זה מעליב לקבל כזה סכום אחרי שעבדת חודש, אני מעדיף לעבוד בחינם כדי לא לחוש את העילבון. גם אנשים שעושים צבא מלא הולכים להיות מתדלקים או מוכרים. מה הנקודה שלך?

וחבל שאתה מזלזל ורומז אני מפנטז על להקים סטארטאפים דימיוניים, חבל שהסטארטאפ הדימיוני הזה, שהוא אגב לא סטארטאפ, אני לא מחדש שום דבר, הזה עושה לי פי 4 ממה שאתה מרוויח עכשיו. חבל שבזכות הסטארטאפ הדמיוני אני מקבל כסף כל חודש על ייעוץ בנוגע לשיווק באינטרנט של חברה גדולה בארץ בתחומה.
    אה חכה רגע... אתה חיי על חשבון ההורים והצבא, אתה רק מפסיד כסף. אופס, אז לא פי 4. תסיים את המסלול שלך בעוד 8 שנים ואז נוכל להשוות, בסדר?אה רגע, אתה גם לא בטוח לגבי העתיד שלך כי נתת לצבא לגיטימציה להשתלט עליו, אתה רק מנחש בתקווה שיהיה לך טוב, טוב נו.

אני מתחיל להגיע למסקנה שאני הולך בדרך יותר "בטוחה" מימך למען האמת. LOL
    אגב, בשביל לקנות דירה בתל אביב, אם קראתם או לא, אתם אמורים לשלם 240 משכורות ממוצעות.
    אין לי מושג מה זה משכורת ממוצעת, אבל 240 משכורות זה.............................................. לא אנושי
    מתעללים בנו פה במדינה
    מי החולה נפש שהולך וקונה דירה בישראל? (גם אם יש לו כסף)
    זה כמו שאני אלך לקנות רכב פיאט ואתעקש לשלם על זה כמו על פרארי.
    מה דעתך על משהו שראיתי בפייסבוק?

אחרי שחזרתי מ 9 שנים בארה"ב אני רק רוצה לציין שאין לכם שמץ של מושג על מה אתם מדברים... לחם יותר זול לא מחפה על בדידות, מדרכות נקיות לא יעשו אותך מאושר בחגים, המבטים של האנשים עלייך בתור זר לעולם לא יפסיקו אזרח סוג ב. מה אתם מקשקשים?! אני שילמתי את כל מה שהרווחתי לשירותים רפואיים שבארץ ניתנים לי בחינם!! אני הייתי צריכה לחשוב פעמים אם הילד מספיק חולה לרופא כי זה עולה 150 דולר לבדיקה עם תרופה לדלקת אוזניים... אני שילמתי רק 17000 דולר השתתפות לניתוח כן היה לי ביטוח מצויין. חשמל 380 דולר וכו... הרווחתי יפה חייתי באמריקה והייתי אחד האנשים הבודדים והאומללים על פני האדמה.. בכלל לא מתחילה להסביר מה זה לא להוריד את היד מהילד כי חוטפים ילדים ברחוב. וכל מיני סיטואציות כאלה.. חזרנו לפני שנה וחצי. נכון יש דברים לא צודקים בארץ ולפעמים קשה.. גם שם. אבל יש פה שייכות, פה זה שלנו. החיים הם לא רק המחיר של הקוטג'.. לי לקח שנים להפנים את זה מקווה שלכם יקח פחות.
    בדידות? WTF? אם אתה לא ייצור מה הבעיה ליצור חברים? אם הוא היה בודד בחו"ל כנראה שמשהו איתו לא בסדר. כנראה שהוא "ישראלי" מידי.

מאושר בחגים? WTFFFFFF IS THIS SHIT? אל תשאל אני מחכה לפסח, שבועות וליום העצמאות. ממש זה עושה לי פרפרים בבטן. אני כבר הכנתי מראש בגדים לבנים חגיגיים לכבוד האושר הגדול שבא אליי. כאילו WTF?!?! מדרכות נקיות לא יעשו אותך מאושר בחגים? חחחחחחחחחחחח אני שוקל להפוך את זה למוטו שלי מרוב שזה מצחיק ולא קשור.

מבטים של אנשים עליך בתור זר? תשמע אם אתה תימני ובא לשבדיה או אם אתה ניגרי שבא לאוקראינה אל תצפה שיקבלו אותך בזרועות פתוחות. חיי בסרט הבחור, אין פלא שהוא "בודד", הייתי שוקל פסיכיאטר במקומו (עכשיו שאני קורא שוב אני רואה שהיא בחורה, אז במקומה).

אבל יש פה שייכות, פה זה שלנו. -
    WTFTFTFFFFF?!?!?! יעני זה השיא כאילו, היא כל כך פתטית, היא אוכלת סרטים שאנשים מסתכלים עליה ברחוב, היא בודדה וזה גרם לה לחשוב שהיא "שייכת לאנשהו", טבעו של האדם לרצות שייך לאנשהו. לא יודע מה איתך, אני לא מרגיש שייך לכלום. אין לי את הצורך הזה למזלי.

בחייאת סמוליק, אל תהיה ישראלי.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:38.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect