למישהו יש פה ניסיון עם לאכול ביצים בלי לבשל אותם, ממש לשתות אותם בבוקר מהכוס מבלי לרצות להקיא את הנשמה?
אני עושה את זה לפעמים בבוקר, אבל ממש כל ביצה אני עוד שנייה רוצה להתאבד.
עזרה?
ייטינגרוש?
למישהו יש פה ניסיון עם לאכול ביצים בלי לבשל אותם, ממש לשתות אותם בבוקר מהכוס מבלי לרצות להקיא את הנשמה?
אני עושה את זה לפעמים בבוקר, אבל ממש כל ביצה אני עוד שנייה רוצה להתאבד.
עזרה?
ייטינגרוש?
|
|
לא בריא לאכול חיי
בצהוב לא מספיק מטוגן יש חיידק
לא טוב לאכול יותר משתי ביצים ביום
זה מה שהמאמן שלי אמר לי ואני סומך עליו
נערך לאחרונה על ידי akal007; 03-10-2013 בשעה 21:57.
וואלה צודק עשיתי עכשיו חיפוש בגוגל, ממש לא כדאי.
מה רע בלאכול יותר מ-2 ביצים ביום?! לדעתי זה בולשיט.
בקשר ללאכול חי , אין לי ניסיון בזה אבל מאנשים שאכלו חי ולא רק ביצים אלא גם בשר והכל אז לניסיונם זה ככה.
אם אתה אוכל אוכל שאתה גידלת או ממישהו שגידל את האוכל כמו שצריך ודאג לחיות או למה שהוא גידל גם אם תאכל חי לא יקרה כלום כי החיות יהיו סה"כ בריאות.(וזה יהיה יותר בריא מכל זבל שתקנה בסופר וגם המחיר יהיה הרבה יותר יקר אם בכלל אפשר למצוא את זה בארץ)
אבל אם אתה קונה משהו בתנאים שמגדלים אותו כדי למכור כמה שיותר.. עם המחנק שם של כל החיות.. רוב החיות שם לא במצב הכי טוב מבחינת בריאות ועוד עם הזבל שנותנים להם לאכול.
זאת אומרת שאתה מקבל עם החיות את המחלות שלהן ולכן צריך לבשל את האוכל..תוסיף על זה גם את הזמן שמעבירים את האוכל לסופר שהחיידקים מתרבים.
ואם יש לחיות כל מיני תולעים וכאלה אני מרחם עליך..
אם אני לא טועה ב-1 ל1000 ביצים יש סלמונלה בגלל איך שמגדלים אותם.(לפי מה שאני זוכר.. אל תתפוס אותי במילה).
נערך לאחרונה על ידי kongi; 03-10-2013 בשעה 22:46.
מה הבעיה לקנות אבקת חלבונים במקום לדחוף לפה 2 ביצים מגעילות?
עזוב בשביל מה אתה אוכל בכלל? שתה soylent ותספר אם שווה לחיות על 9$ במקום על אוכל.
http://www.fourhourworkweek.com/blog...08/20/soylent/
חחחחחחחח מה לחמם במיקרו?! שיעשה פשוט מקושקשת עם חמאה , תמיד יוצא להיט.
נערך לאחרונה על ידי kongi; 03-10-2013 בשעה 23:12.
סתם חירטוטיישן בלבוליישן, לא רק שזה לא באמת עוזר לך זה גם לא בריא ויכול להיות קטלני
עזוב שטויות לפני אימון אל תאכל תשתה הרבה ואחרי אימון תאכל איזה ארוחה עם ביצים טונה בשר אנערףףףףף
..Everyone Loves You When You're Dead..
לאכול חי? תהנה עם הסלמונלה