אני אומר שוב "זה לא הולך לפי השקעה X וקבלת Y בחזרה", תלוי כמה מופנים יש לך, איך אתה שומר על ממוצע קליקים ובעוד גורמים שונים.
אני אומר שוב "זה לא הולך לפי השקעה X וקבלת Y בחזרה", תלוי כמה מופנים יש לך, איך אתה שומר על ממוצע קליקים ובעוד גורמים שונים.
|
|
אבל אנשים ממש ביאסו אותי. (בפורום)
זה נשמע כבר לא אפשרי לקנות מופנים בגולדן, זה נכון?
ואם אני כן ישקיע ויבזבז כמה שצריך למצב שכולם לוחצים 3 בערך ביום. (וישמור על ממוצע כזה) אז אין סיבה שאני לא אשלים חזרה את מה שהוצאתי.
ממש לא באלי להפסיד 1000 שקל בגלל שלא הבנתי משהואו שלא עשיתי משהו כמו שצריך (מופנים).
נערך לאחרונה על ידי iChrist; 03-10-2013 בשעה 15:02.
אנשים לא ביאסו אותך,אנשים עם נסיון מסויים אמרו לך את האמת ושברו לך חלום או סרט שכולם רצו לחיות בו.
וסטרידר- גם אתה הפסדת בתור משתמש גולדן,ככה שאני לא מצליח להבין למה אתה ממשיך לעודד אותם לנסות ולהתקדם באתר הזה
אגב ממוצע 3 הוא ממוצע כל כך חלומי חח,למשתמש אולטימייט שיש לו את התנאים הכי טובים ואת המופנים הכי טובים יש ממוצע לחיצות של 0.7,ככה שלגולדן יש בדרך כלל ממוצע של בין 0.4-0.5.
הגיע הזמן שתברר מה שחשוב לפני שאתה הולך עם זה עד הסוף ומשקיע
אני לא ממשיך ומעודד אף אחד להכנס, אני רק מייעץ להם שלא יכנסו עם סכומים קטנים. יש אנשים שיש להם גולדן ומצליחים לשמור על 0.7+ ואני מכיר הרבה כאלה. בכללי - אני לא מציע לך להשקיע כי אתה רק תפסיד ותתבאס. אייל - לא יזיק לתת טיפה כבוד למישהו שמתעסק בזה כבר שנתיים.
זה בכלל לא מספיק כסף, אם אתה רוצה ללכת על השיטה הבטוחה - אתה צריך לפחות $2,000 כהתחלה. עצה שלי - לא להכנס, 1000 ש"ח יספיק לכמה מאות מופנים, אבל תצטרך לשמור על ממוצע קליקים (דבר שקשה להשיג).
מי בכלל רוצה לשקיע באתר אחד 2000 דולר שהרווח לא מובטח ואתה לא יודע מה יקרה מחר (האתר ייפול\תקבל באן).
אני לא רואה שום דרך להרוויח מנאובאקס- אפשר לחלק את ההשקעה בין כמה אתרי באקס ולהסתפק ברווחים קטנים.
Stider צודק, אבל אם עובדים קשה וחכם- אפשר להתקדם לאט לאט מנורמל ו200 מופנים מורחבים, לגולד ומשם למעלה ולמעלה! D: