http://fiverr.com/holysenia/make-you...-more-girls--2
אופס, רשמתי "תזיינו תיירות"? התכוונתי "תזייפו עם עורך תמונות שיחות עם תיירות כדי שאיזה דביל יקנה את השירות העלוב שלכם".
http://fiverr.com/holysenia/make-you...-more-girls--2
אופס, רשמתי "תזיינו תיירות"? התכוונתי "תזייפו עם עורך תמונות שיחות עם תיירות כדי שאיזה דביל יקנה את השירות העלוב שלכם".
|
|
חחחחחחחחחחחחחח חזק ביותר
יטינגר יעסקן איך עלית על זה
כוס עמק יטינגר למה כתוב HOLYSENIA בכתוכת
מפחיד אותי להכנס שהמחשב שלי לא יבוא אלי "אז אתה מדליק אותי כל יום או שזה רק בשבילי"
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
אז אני מבין שהסטאטאפ לא הלך לו כל כך, אה?
המחשב שלי עוד יעשה לי קרוב רחוק ויתנתק לי בדיוק כשארצה לסגור ולקחת רווח הבן זונה יעשה ריסט
לא תודה
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
מצטער חברים אני מעדיף להיות עתודאי ולסיים בגיל 28 צבא עם תואר ביד ומשכורת של קבע מאשר לגור בגיל 28 עם ההורים לנסוע באוטובוסים למשרד שאתה משכיר בתוך "מאפיית אבי" וקורא לו "SMOVIES", ולהתחנן לאנשים שישלמו לך 5$ בשביל שתעצב להם את הפייסבוק.
meanwhile in f x p:
תגידו למי יש את הסרטון שסניה מסביר איך לנשק בחורה אחרי דקה??? הוא כזה ס1ס
בן אדם ממוצע > ישראלי ממוצע > כלב > ציפורן של היפופוטם> עתודאי מובחר
*יכול להיות שיש טעות בין הישראלי הממוצע לכלב יש מצב שזה = שם.
זה משפט ערך הביניים סמוליק למדת בחשבון איפניטסימלי?
נערך לאחרונה על ידי idi-nahuy; 31-08-2013 בשעה 21:10.
מה כל ההייטינג הזה על סניה ?
בניגוד לרוב האוכלוסייה סניה מגשים את השאיפות והחלומות שלו.
אולי במונחים שלכם סניה כישלון, אבל היי, הוא חי את החיים שהוא רוצה, הוא בוס לעצמו, יש לו קהל ויש לו סטטוס יחסית גבוה.
הוא לא זונת מערכת וכרגע הוא יותר מרוב הפורום הזה
אם כבר סניה הוא כמו פונקציית ויירשטראס - הוא קירח בכל נקודה על הראש, אבל שעיר בכל נקודה שאינה על הראש.
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A4%D7%95%D7%A0%D7%A7%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%AA_%D7%95%D7%99%D7%99%D7%A8%D7%A9% D7%98%D7%A8%D7%90%D7%A1
וואלה אני מעדיף לחיות מתחת לאבן מאשר שיהיה לי "סטטוס" כמו שלו, היחידים שמכבדים אותו הם כובעים ורוסיות כונפות, מי שבאמת שווה משו במדינה הזאת צוחק עליו אחושרמוטה או סתם לא יודע מיזה הטאמבל הזה...סתכל אצלו בפייסבוק כל היצורים נמצאים אצלו וכל מיני ג'ינג'יות מסריחות מהצופים
אומר לך את זה בפתיחות וכנות לא בקטע של לרדת עליו כי או לקנא כי לי אין במה...הבנאדם בן 28, היה נוסע על אוטובוסים עד גיל 27 (אישית חבר שלי ראה אותו עולה על אגד בעזריאלי), זיין תשכל שהוא טס להוליווד כבר מגיל 17 בערך ועדיים תקוע בארץ והוא טוען שהוא צריך "לעשות פה תמכה" (שזה משפט שכמה שתולים ששיחקו אותה מעריצים שלו הוציאו ממנו) ואז הוא יסע...וואלה כבר 10 שנים הוא מנסה לעשות ת"מכה"
שלא נדבר שהוא שרלטן בן שרמוטה ורמאי וחושב שאףףף אחד לא יודע מה זה פירמידה פיננסית הקירח הבן זונה הזה צריך לשבת בכלא על מרמה והונאה
אתה לא יודע תאמת על הבנאדם אחי....לא מאשים אותך כי הוא שרלטן לא קטן.
ואני ייטינגר נחוי וגם רודני חיים יותר טוב ממנו ואנחנו בני 19-22
ובגיל שלו כבר נהיה מעל ומעבר למה שאנחנו עכשיו אם נמשיך בקצב הזה
זה כמה שהוא כשלון. ילדודס עברו אותו.
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 01-09-2013 בשעה 02:01.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
יש שני סוגים של זיינים בעולם: זיינים שמזיינים כוסיות אבל מוציאים כסף ודייטים עד לסקס (400 שקל לפחות ושעות רבות) מיוחס לישראליות בלבד.
זיינים שמזיינים כמעט בכל מסיבה: אוהבי כונפות שזה הכי קל...
איזה מהם אתם או סניה?