יש הרבה כאלו שדוגלים בגישת "אנטי ידידות", מבחינתם בחורה זה רק לזיון או מערכת יחסים, ואם זה לא הולך אז מנתקים קשר.
אני רוצה לשתף אתכם במקרה שקרה לי בשבוע שעבר.
קודם כל , אני בחור שיש לו המון המון ידידות, רובן המוחלט מעריך אותי מאוד בגלל שיש לי תכונות של ידיד (זה החלק הפחות טוב חח), למרות שקשר חזק יש לי אולי עם 2-3.
בכל אופן, אתמול ביום שלישי בבוקר אני מקבל שיחת טלפון, זה הלך ככה :
היא: שלום ?
אני: וברכה!
היא: אני מדברת עם אורן?
אני: נכון, מי זה עכשיו? הוט?בזק? איזו עוד חברה רוצה לחרפן אותי עכשיו (זה היה בתקופה שהתקשרו אליי מלא מהוט ובזק, וואלה שיגעו אותי)
היא: חחחח לא לא, יכול להיות ששמעת את השם שלי? עדי **** ? אני חברה של יעל **** , היא גם זו שהביאה לי את המספר שלך! (יעל זו ידידה טובה שהייתי מדבר איתה המון, בזמן האחרון לא דיברנו כמעט בכלל)
אני: אממ כן יכול להיות ששמעתי את השם, מה קורה?
היא: מעולה, יש לך פייסבוק? אני צריכה לחזור לעבודה
אני: יש לך את המספר שלי, יותר מזה את רוצה ? בכל אופן זה אורן **** באנגלית
היא: טוב אני אוסיף, נדבר!
דיברנו קצת בפייסבוק באותו הלילה, היא נשמעת לא רע ונראית לא רע בכלל
אתמול בלילה היא מתקשרת אליי
היא: שבוע טוב, זו עדי, מה קורה ?
אני: היי עדי, הכל מצויין, מה אצלך?
מפה לשם השיחה הייתה בנאלית כזו,
אני: טוב שמעי אני צריך ללכת לעבודה, נדבר בהזדמנות
היא: רגע, מתי אני אזכה להכיר אותך באופן אישי ? אני אפילו לא יודעת איך אתה נראה
אני: מה דעתך על שני בערב? או שלא תסיימי את שיעורי הבית שלך עד אז? (היא ביב', מסתלבט עליה שהיא עדיין לומדת)
היא: חח אני כנראה אסיים, ונשמע מצויין! נדבר כבר בפייסבוק
אני: אוקי, ערב טוב
והיום היא שלחה לי בוואטצפ שהיא כבר מתה להיפגש איתי, וכל זה כשהיא מסתמכת על כמה תמונות ישנות ועלובות בפייסבוק ושיחות יחסית רדודות שלנו בוואטסאפ ובפייסבוק
לא השתמשתי בשום רוטינה, שום דבר מיוחד, לא יזמתי שיחות ולא כלום. הייתי ממש פאסיבי בנושא הזה והיא לא הייתה בראש סדר העדיפויות שלי בכלל, אפילו סיננתי אותה פעם אחת, וככה זה הפך לזה שהיא רודפת אחריי עוד יותר
תראו איזה מאמץ אדיר מצד הבחורה, וכל זה רק על סמך מילה של ידידה שכמעט ונותק איתה הקשר שהיא ואני מתאימים לדעתה
בקיצור מחר אני פוגש אותה ב9 בערב, משם נראה איך עניינים יתקדמו, אני לא בא עם שום שאיפות, נטו להנות ולהכיר עוד מישהי
עכשיו זו לא פעם ראשונה שזה קורה, בחורות אחרות כבר עשו לי קטעים דומים אבל זה לא הגיע לשלב הפגישה כי הן לא נראו טוב מדי לטעמי, ככה שדחיתי ודחיתי עד שהן נרגעו וכבר לא רצו להיפגש
עצה בשבילכם? תשיגו ידידות, זה מאוד עוזר, יש לי הרבה דוגמאות בהן ידידות ממש עזרו לי לקדם עניינים עם בחורות, אבל זו הייתה די משמעותית אז רציתי לשתף אתכם שתבינו את החשיבות ותדעו שליצור קשרי ידידות עם בחורות זה LONG TERM INVESTMENT ולאו דווקא זיון או מערכת יחסים
PEACE

ציטוט ההודעה