שמעו אני מתחיל עם בחורה , והכל הולך מצוין פנים מול פנים !
אבל ברגע שאנחנו מגיעים לפייסבוק או וואטסאפ העיינים מדרדרים היא מגלה חוסר עניין וסקרנות .
איך אפשר ליצור משיכה דרך וואטסאפ ופייסבוק? איך אני יכול לגרום לה לרצות להשיב לכל דבר שאני רושם לה ?
שמעו אני מתחיל עם בחורה , והכל הולך מצוין פנים מול פנים !
אבל ברגע שאנחנו מגיעים לפייסבוק או וואטסאפ העיינים מדרדרים היא מגלה חוסר עניין וסקרנות .
איך אפשר ליצור משיכה דרך וואטסאפ ופייסבוק? איך אני יכול לגרום לה לרצות להשיב לכל דבר שאני רושם לה ?
|
|
אני גם לא יודע להתחיל עם בנות בפייסבוק
אבל אני יודע לקצר עיניינים..
"תקשיבי מאמי, אין לי כח לכתוב בפייסבוק, מה המספר שלך?"
תחשוב בהיגיון
תילחם במגרש הבייתי שלך, שזה כנראה פנים אל פנים, נצל את היתרון שיש לך בו
אל תיכנס למקומות שבהם אתה מאבד את היתרון שלך, למשל פייסבוק וואטסאפ (התכתבויות)
תעשה כמו רודני, כשמתחילה שיחה תעביר את זה הכי מהיר לטלפון או פנים אל פנים, תגיד שאתה שונא להתכתב וזה גורם לבחורה לעניין אותך פחות
1- אתה אומר שכשאתה מדבר פנים מול הפנים הכל זורם, למה שלא יזרום גם בטלפון?
2- אל תחשוב יותר מדי, אחרת אתה תצא מתוכנת מדי, תתחיל לדבר ולזרום
אל תשאל מה קורה, זה משעמם רצח
במקום זה תשאל אותה שאלות מעניינות יותר, התלבטויות שיש לך, סתם תגיד את מה שבא לך, משם זה זורם באופן אינטואטיבי
אני גם ככה... אני ישר מגיע לעניין... אם אני רואה שלא זורם להתכתב אז אני שואל מה המספר... (לאחת רשמתי שמעי יש לי בעיה להביע את עצמי בכתב חחחחח היא רשמה לי מקווה שה' יעזור לך אז רשמתי לה בשביל זה המציאו את הטלפון =])
ברור שאני עושה את זה רק במידה ואני רואה שהבחורה זורמת אבל אני יכול לומר לך שדווקא את הפגישות האחרונות שלי עשיתי דרך האינטרנט אפילו בחורה שהתחלתי איתה במסיבה שהייתי מסטול מת ואני בקושי זוכר משהו אז דיברנו בפייסבוק אחרי זה בטלפון ורק אז נפגשנו ככה שאפילו הפגישה ההיא נעשתה תכלס לרוב בדרך "וירטואלית" ולא פנים מול פנים... בתכלס שאני חושב על זה לעומק עכשיו... כמעט כל הפגישות שלי עם בחורות זה דרך האינטרנט חחח