1. זה רעיון טוב למלות סקר על ידי VPS או VPN ?
2. יכולים לגלות אותי ?
3. ואם יכולים אז איך בדיוק ?
1. זה רעיון טוב למלות סקר על ידי VPS או VPN ?
2. יכולים לגלות אותי ?
3. ואם יכולים אז איך בדיוק ?
נערך לאחרונה על ידי Guide4U; 09-10-2013 בשעה 17:02.
|
|
בחיאת עם השאלות האלה..
1. רעיון מטומטם שבעזרתו אתה פשוט מרמה חברה, זה כמו שתבוא לעבודה שבה אתה מוכר מוצר ופשוט תרמה כאילו מכרת מוצר ולא מכרת ועשית רווח באמת.
2. האנשים שבודקים לא נולדו היום ואף אחד בעולם לא ייתן לך סנט שלא מגיע לך.
3. אף אחד לא יספר לך איך הם בודקים מה שבטוח פי כמה וכמה ממה שאתה חושב.
דעה אישית: בשביל המצפון שלך אל תחשוב על זה.
מה אתה רוצה שאני יתחיל לפרט לך איך המערכת שלהם עובדת?
מגלים וזהו, אתה לא הראשון שחשב על זה וגם לא האחרון.
אני גם יכול להגיד לך שהרבה אנשים מוייטנאם סוחרים אנשים שישלימו סקרים עבורם/משתמשים ב-VPN,
ופשוט כל הרשתות הגדולות לא מאפשרות לאנשים מאותה מדינה להירשם לאתרים שלהם, וחבל שזה יקרה גם עם ישראל.
ואותן חברות משקיעות אלפי דולרים על מערכות שמזהות מאיפה הסקר הגיע, אם זה Proxy/VPN וכל החרא הזה.
נערך לאחרונה על ידי BeQuiet; 09-10-2013 בשעה 19:01.
חחחחחחח בו אני יספר לך. גם אני חשבתי כמוך בידיוק לפני חצי שנה והתחלתי לעשות את זה עם sharecash.
עשיתי את זה אבל באמת לא בצורה חשודה ממש נזהרתי והכל כי זה באמת היה כסף קל והצלחתי לעשות אם זה בשבוע
300 דולר. ( השתמשי בVPN ) אחרי שבוע קיבלתי הודעה אוטומטית מהמערכת שהם זיהו שיש לי מספר רב של הורדות
שמגיעות מאותו מחשב. באותו רגע עצרתי והפסקתי לעשות את זה אבל לא קיבלתי באן ואפילו קיבלתי את ה300 דולר האלו חחח
בכל מקרה לא ממליץ לעשות כמו שאמרו מעליי אתה לא הראשון שחשב לעשות את זה והם משקעים הרבה כסף כדי למנוע את הדברים
האלו אז אני לא ממליץ.
חשבתי על משהו אחר.
אפשר לקנות VPS צרפתי ולהציע לאנשים למלא סקר תמורת תשלום, למשל אני ממלא לבנאדם סקר ששוה 13$ והוא בתמורה מביא לי 5$ נגיד,זאת עסקה שמשתלמת לשני הצדדים, אפשרי לעשות ככה?
------------------------------------------------------------
נערך לאחרונה על ידי moridim_me; 07-12-2013 בשעה 20:39.