נכתב במקור על ידי
Carpe_Diem
נאחוי אחי אני לא מבין אותך אחשלי, יש משפט חכם ויפה שאומר "איש באמונתו יחיה", זה שאתה חושב שלהתגייס זה רע זה זכותך אחי ואין לאף אחד זכות לשפוט אותך על זה, אבל אני לא מבין למה אתה שופט אני שחושבים שלהתגייס זה דבר נכון והכרחי(במיוחד קרביים!), מי אתה בכלל שתשפוט אותם?
לבן אדם כיחיד שירות צבאי הוא לרוב חרא והוא יכול לעשות דברים פי אלף יותר מועילים ב3 שנים האלה, במיוחד שזה שנים שאתה הופך מנוער לבוגר ואתה יכול וואלה לעשות כסף או לרכוש מקצוע, אבל בוא תבין משהו יש עוד אנשים מסביבך ואתה צריך להשלים אם המציאות שאתה ישראלי ואתה מוקף בערבים טיפשים חארות ומה לעשות זה מה יש בלי צבא לא היינו פה זאת האמת, עכשיו אתה יכול לעשות שתי בחירות או לתת מעצמך ת3 שנים האלה(שאם אתה עושה בהם משהו חיוני הם יקדמו אותך)
או לתת לכל הפטריוטים השטופי מוח(לא כל מי שעושה צבא ככה, אני מתכנן לעשות צבא ואני לא כזה, אבל אני ממש לא חושב שזה "טוב למות בעד ארצנו" או כל בולשיט אחר שדוחפים לילדים למוח מגיל 5) אבל מי אתה שתצחק על אלה שעושים צבא גבר ?!.
דבר שני תפסיק להיות חרא אגואיסט שטחי אנשים כאלה שונאים והם לא מצליחים בשום מקום וגם אם תעשה בוחטות זה לא יעזור לך כי לא הכל בחיים זה רכוש וחרטות כי תעשה כמה כסף שאתה רוצה בעבודה כשאתה קורע תתחת, כדי לקנות דברים שאתה בכלל לא צריך, בסופו של דבר זה לא יקנה לך אושר אחשלי היקר,וואלה מההודעות שלך אתה נשמע לי בן אדם מתוסכל שרוצה לעבור לחול כדי לזיין שרמוטות, נו ו? תהיה זיין מה אתה חושב שזה הכל בחיים, לזיין?
אם אתה לא עושה מה שאתה אוהב ואני לא מדבר איתך על תכנות אני מדבר איתך על משהו שאשכרה גורם לך להרגיש חי, כדורגל אופנועים אנערף מה שאתה לא אוהב אתה לא תהיה מאושר ומה יתן לך הזיונים גבר, אם אתה בתוך עצמך לא מאושר זה לא יתן לך כלום...
מה שאני מציע לך זה לפתוח טיפה תראש ולא להיות חתיכת מניאק שדואג רק לעצמו, ודרך אגב אתה צוחק על ישראל ואתה חולם על לעבור לרוסיה...
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחח