ברור שאני כועס, מה אתה דביל?
כמוני כמוך, גם לי יש רגשות וגם לי מילים באינטרנט הכל כך דפוק הזה יכולות איכשהו לגרום לי לשבת מול המסך מחשב ולפתוח את העיניים לרווחה (מה שקרה לי עכשיו שקראתי את התגובה שלך, ולא כמוך, אני מסוגל להודות בזה שגם אני מסוגל להירתע)
אתה מנסה בכל תגובה שלך בפורום להוכיח לכולם שבארץ יש מערכת כל כך מפגרת שלא משנה מה תעשה אתה תגיע למצב שאתה נדפק מכל כיוון.
זאת גישה של בכיינים וגישה של הומלסים שפשוט מחליטים להרים ידיים לאוויר (תרתי משמע) להגיד "דיי כבר! אני לא יכול! 'קשה לי!" ומחליטים לרדת על ארבע על הריצפה עם הראש על הריצפה ומחכים שמישהו יועיל בטובו לבוא עד אלייהם ולתת להם כסף. סתם כי קשה להם.
המערכת בארץ לא כזאתי מפגרת, והחוקים שיש בארץ לא כאלה מפגרים, וזה נכון שהמערכת הכספית הכלכלית של כל העולם עובדת בצורה בזוייה (מחובות של אנשים שבעצם אין לזה שום מקום שזה יעצור, זה פשוט כדור שגודל וגודל ומי שאומר שיבוא יום וזה "יתפוצץ" פשוט מטומטם..כי זה לא יכול להתפוצץ, זה יכול רק לגדול ולגדול) אבל המערכת הזאת צריכה לעבוד ככה בגלל שיש
המון אנשים מטומטמים בעולם הזה שכל מה שמעניין אותם זה כמה חולצות יש להם בארון וכמה נעלים יש להם בארון והם רק רוצים עוד ועוד ועוד ועוד לצרוך ולהשיג ולקנות ושיהיה להם כמה שרק יותר!
בגלל אנשים כאלה, העולם צריך לייצר עוד ועוד כסף מכסף שאין...ובגלל זה אנחנו במצב שאתה קורא לו "גרוע" ואני קורא לו מצב נתון.
1 - העולם כן מתחלק ל2 חלקים, כאלה שמסוגלים להגיד את מה שיש להם על הלב, בפנים, וכאלה (כמוך) שמסוגלים לדבר אך ורק בסמסים או באינטרנט ומרשים לעצמם להתפרץ על אנשים
או בשם שאתה רוצה לקרוא לזה, כאלה ש"מתקפלים" וכאלה שלא.
אני חווה את הדברים האלה על בסיס יומי...יש כאלה שמסוגלים לעמוד ולהרצאות מול כיתה של 50 אנשים, ללמד ולהעביר חומר בקלות, לדבר בצורה נקייה בלי לגמגם, ויש כאלה...ש...מספיק שתעמוד מולם איזה מרוקאית שחושבת שהיא מיס עולם שתגיד להם מה לעשות והם יתקפלו ל2 ויפחדו ממנה.
סמרטוט ישאר סמרטוט. תבין את זה.
2 - כמו שאמרתי לו, אם אתה מסוגל להגיד רק "מה שאני שומע זה "אני אוהב שמזיינים אותי בתחת" " במקום להסביר לי למה אתה חושב שהמערכת היא דבר שלילי, אז גם אתה מוזמן להכניס לתוך התחת של עצמך ולסתום לעצמך תגוערה. אין לך הסברים אמיתיים? אין לך הוכחות שאתה יכול לעמוד מאחוריים? אז סתום תפאקינג פה שלך. ואגב, אם אתה שואל...אז כן, אני כועס
3- עוד רגע אני יעשה בדיקה.
ומצחיק אותי שהוא חושב שמשקרים לי בזה שאני מקבל הרבה כסף ממשהו שהוא חושב שאני לא נהנה ממנו.
יש כאלה שאונסים אותם בתחת במשך השבוע ממשכורת של 23 שקל לשעה ואת כל המשכורת שלהם הם שורפים על הדלק שהם נוסעים הלוך חזור מהבית לעבודה, ויש כאלה שיודעים לברוח בדרך הנכונה כדי להצליח במדינה לא הכי כייפית בעולם כמו המדינה שלנו.