קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 39

Elliott Hulse - תשובה להכל

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ברירת מחדל Elliott Hulse - תשובה להכל

אליוט הולס, באדי בילדר שהתחיל ערוץ ביוטיוב בשם strengthcamp , מן הסתם זה VLOGING על אימונים ספורט פיתוח גוף ובריאות בכללי...

עם הזמן הוא התחיל לקבל מלא שאלות על חברה שלי זרקה אותי החיים שלי בזבל אמא שלי מתה וכו'...בין היתר פתח ערוץ נוסף -http://www.youtube.com/user/elliottsaidwhat

הבנאדם הזה אחד האנשים החכמים שראיתי, באמת כמעט לכל דבר יש לו סרטון שמדבר על זה. כל מה שאני רוצה לדעת או שיש לי בעיה איתו, אני כותב אליוט הולס עם הבעיה ואני מוצא.
    מה שכן, אליוט הוא קצת מוזר, לפעמים באים אליו עם שאלות והוא נותן עצה לא נורמלית, עצה שנשמעת מפגרת ולא קשורה. אבל זה פאקינג עובד...הכל. היה בנאדם שסיפר לו שהוא זיין איזה אחת בתור ידידים והיא נכנסה להריון וסירבה לעשות הפלה, מה שאליוט הציע לו זה לכתוב כל יום סוג של יומן לבן שלו, ואחרי כמה שנים להביא לו. פסיכים לגמרי הדברים שהוא אומר...אבל הוא אף פעם לא מאכזב אותי, כל דבר שהוא אומר אני לוקח את זה כמילה בסלע, הוא בנאדם אדיר עם נסיון וידע מטורף בהכל...

כשחברה שלי זרקה אותי, הסרטון הזה שינה הכל:

כשלא רציתי להיות הידיד הגיי:

אפילו כשהפטמות שלי היו נפוחות הוא עזר לי:

כשהיה לי קשה לעשות שכיבות סמיכה:

כשרציתי להיות יותר כריזמטי:

כשרציתי שיהיה לי פחות קול ציפציף:

כשרציתי לדעת איך להביא למישהו פצצה כמו שצריך:

כשרציתי לדעת איך לדבר בביטחון:

בנאדם אדיר, באמת. אחד כזה ששווה לסמוך על כל מילה שלו. ולא רק זה, הצורה שבה הוא אומר את הדברים, מדהימה.
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

2. קישורים ממומנים

אהבתי, תודה שפירסמת.. מתחיל לראות סרטונים שלו.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

זה הבעיה בדור שלכם..כל דבר לומדים דרך האייפון \אינטרנט במקום פשוט לנסות לטעות.

נו בחייאת "איך לתת למישהו אגרוף לפנים" ? מה אתה רציני?
    עוד מעט הוא יעשה סרטון לאיך משתנים ואיך משפשפים ואיך מחטטים באף ואיך מוצאים את השחור הזה בין האצבעות ואיך מנגבים את התחת אחרי החירבון?
    WTF

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

למון תודה על הסירטונים, ראיתי כמה שלו, הוא שפיץ רצח

רודני, אומרים שחכמים לומדים מטעויות, ופיקחים לומדים מטעויות של אחרים

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    זה הבעיה בדור שלכם..כל דבר לומדים דרך האייפון \אינטרנט במקום פשוט לנסות לטעות.

נו בחייאת "איך לתת למישהו אגרוף לפנים" ? מה אתה רציני?
    עוד מעט הוא יעשה סרטון לאיך משתנים ואיך משפשפים ואיך מחטטים באף ואיך מוצאים את השחור הזה בין האצבעות ואיך מנגבים את התחת אחרי החירבון?
    WTF
    מה קשור אחי
    צודק שצריך ללמוד לקחים מטעויות של עצמך
    אבל בכל זאת הוא אומר דברים שמלא שואלים עליהם
    איך אתה משווה סרטון על לדבר בביטחון ללנגב את התחת?
    הוא גם מרצה מול אנשים, דברים סופר חשובים שלא תוכל להסיק בעצמך

משתמש מתחיל
    לייקים
    18
    נקודות
    0

באמת יש לו כמה סרטונים עם משמעות עמוקה
    אבל דבר אחד תסביר לי
    למה אשתו מכוערת?
    נערך לאחרונה על ידי tripz; 15-10-2013 בשעה 16:16.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי tripz צפיה בהודעה
    אבל דבר אחד תסביר לי
    למה אשתו מכוערת?
    כנראה הוא רואה בה דברים שאנחנו לא רואים ...

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

אבל דבר אחד תסביר לי
    למה אשתו מכוערת?
    הוא יצא איתה מאז שהיה טינייג'ר בתיכון, משהו כמו גיל 15. מאז הם עברו הרבה, גם פרידות וכו', ככה שהוא כן חווה בחורות אחרות.
    אני לא מבין מה הפואנטה שלך פה, אתה לא הולך לסמוך עליו כי אישתו לא נראית לטעמך?
    והיא מבוגרת רצח, מאיפה לך שהיא לא הייתה כוסית על פעם?

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

אבל דבר אחד תסביר לי
    למה אשתו מכוערת?
    הייתה כוסית לך תדע אם ילדיו זה לא אומר שהוא לא מזיין מהצד כמו בכל נישואים בריאים

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי L E M O N צפיה בהודעה
    מאיפה לך שהיא לא הייתה כוסית על פעם?
    סבבה אז שיעבור הלאה חחח
    הייתה כוסית..עכשיו לא..שיעיף וימצא כוסית אחרת

משתמש מתקדם האוואטר של SexyBeer.
    לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Can I get all tinky-winky in your dipsy?

אבל דבר אחד תסביר לי
    למה אשתו מכוערת?
    "First, thank your for all your kind words. I show you these pictures of me with my family, while I'm not working, so you can see that I'm just a human being like you. If you had any expectations of me being somehow "above the masses", I want you to see that I'm not.

Next, to the immature comments regarding my wife. I fully expected some negative feedback, and I am not surprised. When a man exposes those whom he holds closest to his heart to the world there is always a critical backlash. Had my wife looked like the so many plastic women with enhanced breasts, make-up, and long bleach-blond hair... the comments would be about wanting to rape her. These people have no values and get-off by asserting what little self-esteem they might have via social media commenting.

Finally, if you have been following me for some time you know that my values are VERY different than 99% of peoples. Colleen embodies everything that I believe is feminine and sexual. She supports her eccentric, enterprising husband in all his endeavors without being as fearful and insecure as most women are.

She has given fully natural birth to all four of our children AT HOME with just me, our midwife and other children in the room. She has breastfed all 4 our children for at least 2 years each. Her breasts are not meant for entertainment, or to fit some bull**** mold of what a woman's body should look like... and neither she nor I are interested in changing her body through surgical means for ANYONE.

I show you my wife, because to see HER is to see ME even better. If you feel more positive about who I am and my ability to serve you with this woman by my side, then I'm glad to have you here. If you feel poorly about me, then this is fine also... I have never been one to adjust WHO I am to appease anyone and I make no apologies. If this makes you uncomfortable then I wish you luck and perhaps you might be a "better man" than me someday. God ****ing Bless You!"
    זאת התגובה שלו בפייסבוק
    הוא פשוט מלך
    וכל מילה נוספת מיותרת
    והנה הם מאושרים

פשוט מקסימים ^____^

Some laugh, some weep, some dance for joy.
    My mind craves nectar day and night..

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי SexyBeer. צפיה בהודעה
    "First, thank your for all your kind words. I show you these pictures of me with my family, while I'm not working, so you can see that I'm just a human being like you. If you had any expectations of me being somehow "above the masses", I want you to see that I'm not.

Next, to the immature comments regarding my wife. I fully expected some negative feedback, and I am not surprised. When a man exposes those whom he holds closest to his heart to the world there is always a critical backlash. Had my wife looked like the so many plastic women with enhanced breasts, make-up, and long bleach-blond hair... the comments would be about wanting to rape her. These people have no values and get-off by asserting what little self-esteem they might have via social media commenting.

Finally, if you have been following me for some time you know that my values are VERY different than 99% of peoples. Colleen embodies everything that I believe is feminine and sexual. She supports her eccentric, enterprising husband in all his endeavors without being as fearful and insecure as most women are.

She has given fully natural birth to all four of our children AT HOME with just me, our midwife and other children in the room. She has breastfed all 4 our children for at least 2 years each. Her breasts are not meant for entertainment, or to fit some bull**** mold of what a woman's body should look like... and neither she nor I are interested in changing her body through surgical means for ANYONE.

I show you my wife, because to see HER is to see ME even better. If you feel more positive about who I am and my ability to serve you with this woman by my side, then I'm glad to have you here. If you feel poorly about me, then this is fine also... I have never been one to adjust WHO I am to appease anyone and I make no apologies. If this makes you uncomfortable then I wish you luck and perhaps you might be a "better man" than me someday. God ****ing Bless You!"
    זאת התגובה שלו בפייסבוק
    הוא פשוט מלך
    וכל מילה נוספת מיותרת
    והנה הם מאושרים

פשוט מקסימים ^____^

עד היום היייתי בטוח שהוא גבר רצח והוא בן אדם שיש מה ללמוד ממנו, עד שראיתי את הפיסקה הזאת שכתבת, שהוא רשם.

א' - בן אדם שמסביר למה הוא יוצא עם בחורה לא מושכת ומנסה להצדיק את העניין שזה לא מפריע לו שהיא לא מושכת והיא אחלה אישה והיא מדהימה, רק מחמיר את המצב וזה פשוט שקר אחד ענק וגדול...אם הוא מצטדק אז כנראה שהוא לא מדבר מהלב באמת.
    אם הוא היה כל כך אוהב אותה וכל כך מבסוט ממנה ובאמת לא אכפת לו מהמראה שלה, הוא לא היה טורח להסביר למה הוא יוצא איתה בכל זאת...פשוט לא היה מעניין אותו מה אנשים אחרים חושבים ולא היה לו אכפת איך אנשים מסתכלים עלייה ברחוב..
    עצם זה שהוא מסביר שלא אכפת לו מזה שהיא לא נראית טוב, אומר בדיוק ההפך עליו..שממש אכפת לו מזה שהיא לא נראת טוב והוא היה שמח סתם ליפול על בחורה שנראית טוב ושהיא גם בחורה טובה, אבל הוא לא הצליח.

ב' - בתמונה הראשונה הוא לא נראה מאושר, פשוט ככה. הוא דופק חיוך מאולץ כמו של מונה ליזה.
    ובתמונה השנייה הוא נראה מאושר עד השמיים אבל אין לזה קשר לאישתו..יש קשר לילדים שלו...מי לא יהיה מאושר להיות עם הילדים שלו?
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 15-10-2013 בשעה 20:07.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

זה לא חיוך מאולץ, זה חיוך ופוזה למצלמה כשהשמש נמצאת מול העיניים שלך

תסתכל על המצח שלו, השמש כמעט מולו, הוא מחזיק את עצמו לא לסגור קצת את העיניים כדי לא להסתנוור

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה
    זה לא חיוך מאולץ, זה חיוך ופוזה למצלמה כשהשמש נמצאת מול העיניים שלך

תסתכל על המצח שלו, השמש כמעט מולו, הוא מחזיק את עצמו לא לסגור קצת את העיניים כדי לא להסתנוור
    העין השמאלית שלו בכלל בצל, על מה אתה מדבר אחשלי?

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    העין השמאלית שלו בכלל בצל, על מה אתה מדבר אחשלי?
    לפי המצח שלו זה נראה כאילו השמש מולו, או שאני מתבלבל עם הפלאש של המצלמה

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:51.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,012 | הודעות: 8,205,605 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect