קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 39

Elliott Hulse - תשובה להכל - עמוד 2

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

רודני אני באמת לא מבין מאיפה קיבלת את הזכות לשפוט כל אדם האם הוא מאושר ולהחליט למה הוא חי עם מי שהוא חי ומה הנסיבות לכל מעשיו.

אני יכול להגיד על אליוט, מדברים שהוא אומר, שהוא מאמין שהיופי הוא לא רק חיצוני. הוא אומר הרבה שבכל אחד יש יהלום שצריך לתת לו להיראות. הוא נתן כדוגמא את אופרה ווינפרי שגדלה כילדה מכוערת מכל הבחינות והראתה לעולם את היהלום, עשתה את מה שהיא עשתה בקריירה שלה.

והוא אומר את כל זה בסרטון הבא:

אם היית מביא משהו שהוא אמר ומראה לי שהוא לא נכון או שהבחור הוא סתם ליצן...הייתי מקבל, אבל אתה שופט אותו בגלל שאשתו לא נראית מושכת?
    באמת לא מבין לאן אתה חותר ואיך בדיוק אתה חותר.
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי L E M O N צפיה בהודעה
    רודני אני באמת לא מבין מאיפה קיבלת את הזכות לשפוט כל אדם האם הוא מאושר ולהחליט למה הוא חי עם מי שהוא חי ומה הנסיבות לכל מעשיו.

אני יכול להגיד על אליוט, מדברים שהוא אומר, שהוא מאמין שהיופי הוא לא רק חיצוני. הוא אומר הרבה שבכל אחד יש יהלום שצריך לתת לו להיראות. הוא נתן כדוגמא את אופרה ווינפרי שגדלה כילדה מכוערת מכל הבחינות והראתה לעולם את היהלום, עשתה את מה שהיא עשתה בקריירה שלה.

אם היית מביא משהו שהוא אמר ומראה לי שהוא לא נכון או שהבחור הוא סתם ליצן...הייתי מקבל, אבל אתה שופט אותו בגלל שאשתו לא נראית מושכת?
    אין לי זכות לשפוט, ואין לי איסור לא לשפוט, מבין?
    אני יודע בתור גבר, שכל הגברים בעולם שאומרים שיופי חיצוני לא פרמטר חשוב בענייהם, זה בגלל שהם בעצמם מכוערים והם יודעים שיהיה להם קשה למצוא בחורה שווה כי הם לא ברמה שלהן.
    כל שאר הסיבות, זה תירוצים וחירטוטים שהם ממציאים לעצמם כדי להסביר לעצמם למה "עדיף" להם לצאת עם בחורה פחות יפה.
    אין גבר שלא רוצה לצאת עם בחורה יפה, חמודה, משכילה, עם ראש על הכתפיים.
    בדיוק כמו שאין אישה שלא רוצה לצאת עם גבר חתיך, חמוד, משכיל, עם ראש על הכתפיים.
    אין, לא קיים דבר כזה. כולם רוצים ונמשכים לבני זוג שנראים טוב.

דבר שני, ברור שלכל בן אדם יש "יהלום" בתוכו, ולכל אדם יש את הדברים הטובים שלו..
    אבל תאכלס להגיד לך? זה לא מעניין!
    כולם נחמדים בסופו של דבר, וכולם חמודים, ולכולם יש את השגעונות שלהם ולכולם יש את הדברים הטובים שלהם והפחות טובים שלהם..
    אבל לא כולם \ כולן נראים טוב.

אני שופט אותו על זה שהוא אומר שהוא מאושר ומבסוט מזה שהוא נשוי לאישתו, וזה BIG FAT LIE.
    אישתו מכוערת, והוא יודע את זה. אבל כדי שזה לא יפגע לו בכבוד..הוא ממציא לעצמו תירוצים למה זה לא באמת מפריע לו..למרות שזה כן.

תענה לעצמך על השאלה הבאה - מה אתה מעדיף להראות להורים ולחברים שלך, בחורה יפה או בחורה מכוערת?
    אל תענה לי, תענה לעצמך...אי אפשר לשקר לעצמך.

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אני יודע בתור גבר, שכל הגברים בעולם שאומרים שיופי חיצוני לא פרמטר חשוב בענייהם, זה בגלל שהם בעצמם מכוערים והם יודעים שיהיה להם קשה למצוא בחורה שווה כי הם לא ברמה שלהן.
    כל שאר הסיבות, זה תירוצים וחירטוטים שהם ממציאים לעצמם כדי להסביר לעצמם למה "עדיף" להם לצאת עם בחורה פחות יפה.

כולם נחמדים בסופו של דבר, וכולם חמודים, ולכולם יש את השגעונות שלהם ולכולם יש את הדברים הטובים שלהם והפחות טובים שלהם..

אני שופט אותו על זה שהוא אומר שהוא מאושר ומבסוט מזה שהוא נשוי לאישתו, וזה BIG FAT LIE.
    אישתו מכוערת, והוא יודע את זה. אבל כדי שזה לא יפגע לו בכבוד..הוא ממציא לעצמו תירוצים למה זה לא באמת מפריע לו..למרות שזה כן.

תענה לעצמך על השאלה הבאה - מה אתה מעדיף להראות להורים ולחברים שלך, בחורה יפה או בחורה מכוערת?
    עדיין לא מסכים איתך. אתה צודק שכל אחד מעדיף להראות להורים בחורה יפה מאשר בחורה מכוערת, אבל זה לא סותר כלום. אני באמת לא רואה פה שום טענה אמתית

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי L E M O N צפיה בהודעה

אופרה ווינפרי?
    פחחחח לאן הגיע פח אשפה רק בגלל שהיא כושית היא נהייתה ככה
    גם אובמה לא היה נבחר אם הוא לא היה כושי

זה אחרת אחרי שאתה מביא ילדים אתה רוצה להשאיר את הקן המשפחתי שלם בשביל הילדים שלך ככה אני מניח לפחות אפילו אם קשה לך ולא רק שלא בא לך לזיין את אשתך לא בא לך לשמוע אותה אפילו אבל בכל זאת אתה נשאר
    כמעט כולן נהיות מכוערות ויותר מזה מאחורי כל כוסית יש גבר שנמאס לו לזיין אותה מה לעשות נמאס כל הזמן אותו הדבר ככה זה אבל עדיין כשיש לך ילדים זה כבר אחרת
    ומה ציפית שהוא יכתוב על האמא של הילדים שלו? את כל מה שרשמתי למעלה? הבנאדם חי מהפופולאריות שלו באינטרנט לכתוב כזה דבר לא בדיוק יעזור
    נערך לאחרונה על ידי tryhxy; 15-10-2013 בשעה 23:12.

משתמש מתחיל
    לייקים
    18
    נקודות
    0

כל מה שאמרתם נחמד והכול
    ואני מאמין שאולי יש לה אופי זהב
    אבל לפחות אני ,פשוט לא הייתי נמשך אליה אם הייתי רואה אותה ברחוב
    אולי היא הייתה כוסית שהם היו בני 15 ואולי הוא נשאר איתה רק בגלל שהוא כבר התאהב בה ולא יכול לעזוב
    או שאולי סתם יש לו טעם מסויים בנשים...
    מוזר לי כי בן אדם שמשקיע בעצמו כל כך ומפתח גוף ומטופח והכל, מתחתן עם אישה כזאת??..
    אם הוא אוהב אותה שיבושם לו... בכל מקרה יש לו אחלה סרטונים

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי tripz צפיה בהודעה
    כל מה שאמרתם נחמד והכול
    ואני מאמין שאולי יש לה אופי זהב
    אבל לפחות אני ,פשוט לא הייתי נמשך אליה אם הייתי רואה אותה ברחוב
    אולי היא הייתה כוסית שהם היו בני 15 ואולי הוא נשאר איתה רק בגלל שהוא כבר התאהב בה ולא יכול לעזוב
    או שאולי סתם יש לו טעם מסויים בנשים...
    מוזר לי כי בן אדם שמשקיע בעצמו כל כך ומפתח גוף ומטופח והכל, מתחתן עם אישה כזאת??..
    אם הוא אוהב אותה שיבושם לו... בכל מקרה יש לו אחלה סרטונים
    אחי, הוא לא BODY BUILDER מהסוג שחותר לאסתטיקה, הוא כמעט נטו מתרכז בכוח, הוא WEIGHT LIFTER

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

לפעמים אני קורא פה תגובות ואין לי מושג אם זה טרול או סתם טיפש
    אופרה ווינפרי התפרסמה בגלל שהיא כושית?!

משתמש מתחיל
    לייקים
    45
    נקודות
    50

תגיד רודני מה אתה מבלבל ת'ביצים?
    עזבו בצד את הקביעה המטומטמת לקבוע אושר של בן אדם עם אישתו לפי תמונה אחת...
    נתחיל מזה כשאתה מאוהב הבחורה נראית פי מיליון יותר טוב ממה שהיא באמת. תאמין או לא, בשבילו היא יפה.
    אתה מסתכל עליה כפרצוף וזהו. כשהוא מסתכל עליה הוא רואה הרבה מעבר לפרצוף. היית פעם מאוהב?
    פעם פגשת מישהי, שבהתחלה שפגשת אותה, לא חשבת שהיא נראית משהו, אבל אחרי שהכרת אותה פתאום היא נראית יותר אטרקטיבית \ מושכת \ כיפית ובקיצור הייתה יוצא איתה?

בחיים יש סדרי עדיפויות.
    אצלך המראה מאוד חשוב, אצל מישהו אחר ההומור\ אינטיליגנציה\כסף יותר חשוב. לכולם זה חשוב, השאלה כמה.
    "
    אין גבר שלא רוצה לצאת עם בחורה יפה, חמודה, משכילה, עם ראש על הכתפיים." - סבבה, יש לך בחורה עם כל הנתונים האלה רק שהיא לא משכילה. לא תתחתן איתה? תשלח אותה ללמוד משהו קודם?אם הוא היה מתבייש בה הוא לא היה מעלה תמונה שלה מלכתחילה.
    אם הוא מסביר משהו שהעירו לו עליו, אז הוא מצטדק וזה אומר שזה שקר?
    אם יורדים על הימ"מ ואתה מסביר למה זו יחידה טובה, זה אומר שאתה מצטדק כי בתוך תוכך אתה יודע שזאת יחידה מעאפנה?

"
    תענה לעצמך על השאלה הבאה - מה אתה מעדיף להראות להורים ולחברים שלך, בחורה יפה או בחורה מכוערת?"
    או בקיצור - מה אתה מעדיף שאחרים אנשים יחשבו עליך.
    אולי זה דווקא אתה שאכפת לו מה אנשים אחרים חושבים...

נערך לאחרונה על ידי newbie101; 16-10-2013 בשעה 05:12.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אם מישהו יורד על הימ"מ אני ישים עליו זין כי הוא לא שווה את זה שאני יסביר לו למה הימ"מ לא יחידה מצליחה, כי הוא סתום.
    וברור שאכפת לי מה אנשים חושבים עליי כשזה קשור ללצאת עם בחורה.
    כאילו שלאחרים זה לא איכפת..פשוט אנשים מנסים לצאת "מגניבים" אז הם אומרים שלא.

ואם אני מוצא בחורה שהיא הכל חוץ ממשכילה ואין לי שיחה זורמת אחת איתה כי היא לא יודעת מה מזלג, אז אני יעיף אותה קיבינמט.
    אני צריך פשוט שאני יכול לנהל איתה שיחה ויהיה לי על מה לדבר איתה.
    בעניין הזה, יופי זה לא הדבר הכי חשוב.

ודבר אחרון, ברור שאם אתה יוצא עם בחורה שלא נראית טוב ואתה מתאהב בה אז אתה חושב שהיא נראית יותר טוב ממה שהיא באמת..אבל זה רק מחזק את הטענה שלי.
    אם הוא היה יוצא עם בחורה שווה, אז גם אם הוא לא היה מאוהב בה וגם אם כן, הוא היה חושב שהיא שווה וזה היה משנה את כל המטמתטיקה.

משתמש מתקדם האוואטר של SexyBeer.
    לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Can I get all tinky-winky in your dipsy?

עד היום היייתי בטוח שהוא גבר רצח והוא בן אדם שיש מה ללמוד ממנו, עד שראיתי את הפיסקה הזאת שכתבת, שהוא רשם.

א' - בן אדם שמסביר למה הוא יוצא עם בחורה לא מושכת ומנסה להצדיק את העניין שזה לא מפריע לו שהיא לא מושכת והיא אחלה אישה והיא מדהימה, רק מחמיר את המצב וזה פשוט שקר אחד ענק וגדול...אם הוא מצטדק אז כנראה שהוא לא מדבר מהלב באמת.
    אם הוא היה כל כך אוהב אותה וכל כך מבסוט ממנה ובאמת לא אכפת לו מהמראה שלה, הוא לא היה טורח להסביר למה הוא יוצא איתה בכל זאת...פשוט לא היה מעניין אותו מה אנשים אחרים חושבים ולא היה לו אכפת איך אנשים מסתכלים עלייה ברחוב..
    עצם זה שהוא מסביר שלא אכפת לו מזה שהיא לא נראית טוב, אומר בדיוק ההפך עליו..שממש אכפת לו מזה שהיא לא נראת טוב והוא היה שמח סתם ליפול על בחורה שנראית טוב ושהיא גם בחורה טובה, אבל הוא לא הצליח.

ב' - בתמונה הראשונה הוא לא נראה מאושר, פשוט ככה. הוא דופק חיוך מאולץ כמו של מונה ליזה.
    ובתמונה השנייה הוא נראה מאושר עד השמיים אבל אין לזה קשר לאישתו..יש קשר לילדים שלו...מי לא יהיה מאושר להיות עם הילדים שלו?
    רודני, הוא לא קם יום אחד ואמר "טוב, היום אני משכנע אנשים שאני באמת אוהב את אשתי". הוא עשה את זה בגלל מלא תגובות שהגיבו לו בעמוד הפייסבוק שלו. שזה פשוט דוחה לשמו! להעליב ככה אשה של מישהו ועוד בפייסבוק. לאנשים אין כבוד.
    בכל מקרה רודני, תאמין לי שאם הוא היה רוצה הוא היה מצליח... אני לא יודעת איך אתה נראה חמוד אבל יש לי תחושה שכמות השרירים שלך לא משתווה לשלו חחח
    בנוסף לכל העניין הזה שהוא יצא גבר רצח כי הוא אשכרה עמד לצד המשפחה שלו ולא הצטדק בפני כל הפאגס שירדו על אשתו. הוא לא אומר להם "כן... אתם צודקים.. היא מכוערת... אבל אני אוהב אותך " הוא אמר להם "אתם על הזין שלי. אני אוהב אותה כמו שהיא, היא אם ילדיי, תזדיינו".
    זה מראה על כמה הבנאדם הזה עם מיינדסטייט חזק ומפוקס על מה שהוא רוצה ולא מה שהחברה מצפה מממנו.

ציטוט נכתב במקור על ידי newbie101 צפיה בהודעה
    תגיד רודני מה אתה מבלבל ת'ביצים?
    עזבו בצד את הקביעה המטומטמת לקבוע אושר של בן אדם עם אישתו לפי תמונה אחת...
    נתחיל מזה כשאתה מאוהב הבחורה נראית פי מיליון יותר טוב ממה שהיא באמת. תאמין או לא, בשבילו היא יפה.
    אתה מסתכל עליה כפרצוף וזהו. כשהוא מסתכל עליה הוא רואה הרבה מעבר לפרצוף. היית פעם מאוהב?
    פעם פגשת מישהי, שבהתחלה שפגשת אותה, לא חשבת שהיא נראית משהו, אבל אחרי שהכרת אותה פתאום היא נראית יותר אטרקטיבית \ מושכת \ כיפית ובקיצור הייתה יוצא איתה?

בחיים יש סדרי עדיפויות.
    אצלך המראה מאוד חשוב, אצל מישהו אחר ההומור\ אינטיליגנציה\כסף יותר חשוב. לכולם זה חשוב, השאלה כמה.
    "
    אין גבר שלא רוצה לצאת עם בחורה יפה, חמודה, משכילה, עם ראש על הכתפיים." - סבבה, יש לך בחורה עם כל הנתונים האלה רק שהיא לא משכילה. לא תתחתן איתה? תשלח אותה ללמוד משהו קודם?אם הוא היה מתבייש בה הוא לא היה מעלה תמונה שלה מלכתחילה.
    אם הוא מסביר משהו שהעירו לו עליו, אז הוא מצטדק וזה אומר שזה שקר?
    אם יורדים על הימ"מ ואתה מסביר למה זו יחידה טובה, זה אומר שאתה מצטדק כי בתוך תוכך אתה יודע שזאת יחידה מעאפנה?

"
    תענה לעצמך על השאלה הבאה - מה אתה מעדיף להראות להורים ולחברים שלך, בחורה יפה או בחורה מכוערת?"
    או בקיצור - מה אתה מעדיף שאחרים אנשים יחשבו עליך.
    אולי זה דווקא אתה שאכפת לו מה אנשים אחרים חושבים...

רודני, לפעמים אתה חמוד ולפעמים אתה פשוט SHALLOW SOB
    פשוט ככה

Some laugh, some weep, some dance for joy.
    My mind craves nectar day and night..

סעמקק שעה אני לא מבין על מה אתם מתווכחים ואז אני רואה את זה.... אתם פשוט חארות אשכרה כמעט הקאתי על הבוקר.... גם אם אני יוריד את הסטנדרטים שלי לאפס (ותהיו בטוחים שהיו כמה שנגעתי בהן שהן ב כ ל ל לא משהו) אני לא יגיע לזה... אז בסדר יש תמיד דברים מאחורי כל זה אבל באמת שאני רואה את זה ברמה של שנאה עצמית חחח

משתמש מתחיל
    לייקים
    18
    נקודות
    0

ואו תפסיקו לזיין תשכל
    אני רוצה לראות אחד שככה מתגאה שילדה מכוערת חברה שלו

תפסיקו לחיות בסרט. זה עולם רכושני וכולם רדודים... לא משנה כמה נשחק אותה שיופי לא משנה פשוט פדיחה להתחתן עם אישה ממש מכוערת
    אולי הוא הצליח לשים זין על הכול ו-ואללה מחזיק ממנו
    אני רק לא יודע איך הוא נמשך אליה... O_O

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי SexyBeer. צפיה בהודעה
    רודני, הוא לא קם יום אחד ואמר "טוב, היום אני משכנע אנשים שאני באמת אוהב את אשתי". הוא עשה את זה בגלל מלא תגובות שהגיבו לו בעמוד הפייסבוק שלו. שזה פשוט דוחה לשמו! להעליב ככה אשה של מישהו ועוד בפייסבוק. לאנשים אין כבוד.
    בכל מקרה רודני, תאמין לי שאם הוא היה רוצה הוא היה מצליח... אני לא יודעת איך אתה נראה חמוד אבל יש לי תחושה שכמות השרירים שלך לא משתווה לשלו חחח
    בנוסף לכל העניין הזה שהוא יצא גבר רצח כי הוא אשכרה עמד לצד המשפחה שלו ולא הצטדק בפני כל הפאגס שירדו על אשתו. הוא לא אומר להם "כן... אתם צודקים.. היא מכוערת... אבל אני אוהב אותך " הוא אמר להם "אתם על הזין שלי. אני אוהב אותה כמו שהיא, היא אם ילדיי, תזדיינו".
    זה מראה על כמה הבנאדם הזה עם מיינדסטייט חזק ומפוקס על מה שהוא רוצה ולא מה שהחברה מצפה מממנו.

רודני, לפעמים אתה חמוד ולפעמים אתה פשוט SHALLOW SOB
    פשוט ככה
    מאמה, זה שאני אומר שהוא יכול להשיג בחורות הרבה יותר שוות ממנה, לא אומר שאני חושב שאני יותר חתיך ממנו, תפסיקי להסיק מסקנות.
    הוא הסביר את כל הסיפור הזה שיש לו אישה מכוערת והוא נשוי לה, כי אנשים העליבו אותו ופגעו לו בנקודה מאד רגישה.
    תפסיקי לזיין תמוח שהוא לא מצטדק, כי זה דבר שכולם עושים וכולם מכירים את זה.
    אם את תצאי עם ג'ינג'י מכוער עם חצ'קונים, כמו זה שהיה בדייט בחשיכה, וחברות שלך ירמזו על זה שהוא מכוער, את ישר תקפצי ותגידי "אבל יש לו לב טוב, הוא בחור מדהים, הוא בן אדם מאד נדיב, הוא מתחשב והוא עושה משכורת גבוה והוא בן אדם מאד מוערך בעבודה שלו" - וזה, נשמה שלי, נקרא להצטדק.
    למה? כי במקום להודות ולהגיד לחברות שלך "וואלה צודקות...אי אפשר להתעלם מהעובדה שהוא מכוער, ואני מסכימה עם זה...אבל האמת שלא הייתי מצפה מהחברות הכי טובות שלי להגיד לי דבר כזה מעליב, זה מוכיח כמה שאתן חארות"

וזה בדיוק ההפך ממה שאליוט עשה.
    במקום להודות בזה שהוא התפשר עלייה, הוא ניסה לשכנע אנשים שהיא אישה מדהימה, אמא אמיתית והיא דואגת לילדים שלו ושהוא אוהב אותה.

חירטוט שכל אחד גדול.

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    סעמקק שעה אני לא מבין על מה אתם מתווכחים ואז אני רואה את זה.... אתם פשוט חארות אשכרה כמעט הקאתי על הבוקר.... גם אם אני יוריד את הסטנדרטים שלי לאפס (ותהיו בטוחים שהיו כמה שנגעתי בהן שהן ב כ ל ל לא משהו) אני לא יגיע לזה... אז בסדר יש תמיד דברים מאחורי כל זה אבל באמת שאני רואה את זה ברמה של שנאה עצמית חחח
    סוף סוף מישהו שמבין אותי.
    ציטוט נכתב במקור על ידי tripz צפיה בהודעה
    ואו תפסיקו לזיין תשכל
    אני רוצה לראות אחד שככה מתגאה שילדה מכוערת חברה שלו

תפסיקו לחיות בסרט. זה עולם רכושני וכולם רדודים... לא משנה כמה נשחק אותה שיופי לא משנה פשוט פדיחה להתחתן עם אישה ממש מכוערת
    אולי הוא הצליח לשים זין על הכול ו-ואללה מחזיק ממנו
    אני רק לא יודע איך הוא נמשך אליה... O_O
    עוד בן אדם אמיתי לאוסף.

לסיכום - SEXYBBER, תפסיקי לזיין לי תשכל...
    מה היית מעדיפה, לצאת עם דוגמן של קסטרו, איש שיחה, מצחיק, כייפי, ספונטני, אבל וואלה..אין לו יותר מידי שכל בקודקוד, אבל הוא באמת אחלה של בן אדם
    או לצאת עם חנון...לא צריך לפרט יותר מידי, אבל סתם בשביל להוסיף למשוואה, הוא כמו שאת אמרת..בן אדם מדהים.

משתמש מתקדם האוואטר של SexyBeer.
    לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Can I get all tinky-winky in your dipsy?

מאמה, זה שאני אומר שהוא יכול להשיג בחורות הרבה יותר שוות ממנה, לא אומר שאני חושב שאני יותר חתיך ממנו, תפסיקי להסיק מסקנות.
    הוא הסביר את כל הסיפור הזה שיש לו אישה מכוערת והוא נשוי לה, כי אנשים העליבו אותו ופגעו לו בנקודה מאד רגישה.
    תפסיקי לזיין תמוח שהוא לא מצטדק, כי זה דבר שכולם עושים וכולם מכירים את זה.
    אם את תצאי עם ג'ינג'י מכוער עם חצ'קונים, כמו זה שהיה בדייט בחשיכה, וחברות שלך ירמזו על זה שהוא מכוער, את ישר תקפצי ותגידי "אבל יש לו לב טוב, הוא בחור מדהים, הוא בן אדם מאד נדיב, הוא מתחשב והוא עושה משכורת גבוה והוא בן אדם מאד מוערך בעבודה שלו" - וזה, נשמה שלי, נקרא להצטדק.
    למה? כי במקום להודות ולהגיד לחברות שלך "וואלה צודקות...אי אפשר להתעלם מהעובדה שהוא מכוער, ואני מסכימה עם זה...אבל האמת שלא הייתי מצפה מהחברות הכי טובות שלי להגיד לי דבר כזה מעליב, זה מוכיח כמה שאתן חארות"

וזה בדיוק ההפך ממה שאליוט עשה.
    במקום להודות בזה שהוא התפשר עלייה, הוא ניסה לשכנע אנשים שהיא אישה מדהימה, אמא אמיתית והיא דואגת לילדים שלו ושהוא אוהב אותה.

חירטוט שכל אחד גדול.

נכון, הוא לא מודה בזה כי הוא לא מאמין בזה. הוא לא מאמין בזה שהוא התפשר עלייה. הוא רק יודע שהיא מדהימה ושהוא אוהב אותה. וזה כל מה שמעניין אותו.
    לא כולם כמוך רודני, לא כולם גברים שטחיים.
    אתה מדבר כאילו אתה הלוביסט של כל העולם ואחותו. נחש מה? אתה לא.
    אתה פשוט מייצג את הדעה שלך וזה הרי ידוע לכולנו שכל מה שחשוב לך בבחורה זה היופי.

סוף סוף מישהו שמבין אותי.

עוד בן אדם אמיתי לאוסף.

אמיתי? פחחח
    אולי כל החברים שלך שטחיים כמוך ואתה חושב שזה הנורמה אבל בתכלס? לא כולם מצפים לצאת עם דוגמנית.

לסיכום - SEXYBBER, תפסיקי לזיין לי תשכל...
    מה היית מעדיפה, לצאת עם דוגמן של קסטרו, איש שיחה, מצחיק, כייפי, ספונטני, אבל וואלה..אין לו יותר מידי שכל בקודקוד, אבל הוא באמת אחלה של בן אדם
    או לצאת עם חנון...לא צריך לפרט יותר מידי, אבל סתם בשביל להוסיף למשוואה, הוא כמו שאת אמרת..בן אדם מדהים.
    אתה לא מכיר אותי במציאות אבל לפי התגובות שלי כאן הייתי אומרת שזה די ברור שהייתי מעדיפה לצאת עם בחור רגיל לחלוטין.. לא מכוער, לא יפה.. לא דוגמן, לא מפלצת.. פשוט בחור. פשוט. רגיל. נחמד.

בקיצור רודני אל תנסה לכפות את הדעות שלך על כל שאר האנשים ולהכליל אותם בתפישות העולם השטחיות שלך.
    לא לכולם אכפת מהמראה של הבנאדם השני.
    יש אנשים, כפי שאליוט אמר, שהתפתחו קצת מעבר למימד הפיזי ומבינים שיש בעולם קצת יותר מפרצוף יפה להסתכל עליו.
    מציעה לך לפתוח ת'ראש לדברים קצת אחרים ולא להיות תקוע בגישה הצינית הזאת שלך.

Some laugh, some weep, some dance for joy.
    My mind craves nectar day and night..

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי SexyBeer. צפיה בהודעה
    אתה לא מכיר אותי במציאות אבל לפי התגובות שלי כאן הייתי אומרת שזה די ברור שהייתי מעדיפה לצאת עם בחור רגיל לחלוטין.. לא מכוער, לא יפה.. לא דוגמן, לא מפלצת.. פשוט בחור. פשוט. רגיל. נחמד.

בקיצור רודני אל תנסה לכפות את הדעות שלך על כל שאר האנשים ולהכליל אותם בתפישות העולם השטחיות שלך.
    לא לכולם אכפת מהמראה של הבנאדם השני.
    יש אנשים, כפי שאליוט אמר, שהתפתחו קצת מעבר למימד הפיזי ומבינים שיש בעולם קצת יותר מפרצוף יפה להסתכל עליו.
    מציעה לך לפתוח ת'ראש לדברים קצת אחרים ולא להיות תקוע בגישה הצינית הזאת שלך.
    סורי, לא מאמין ולא מסכים.

וההוכחה?
    אם יצא לך איי פעם ללכת ברחוב ראשי בתל אביב (נגיד ליד עזריאלי) ותראי איזה כוסית מהלכת על עקבים עם מחשוף משוגע וג'ינס קצר שכל הטוסיק בולט, תעשי בדיקה מהירה - אם יהיה גבר אחד בכל הרחוב שלא יסתכל עלייה או לפחות ירים מבט קצר ויחזור לעיסוקים שלו, אני מבטיח לך חצי ארגז גולדסטאר של חצי ליטר של 20 בקבוקים, עד אלייך הביתה + לרדת על הברכיים ולנשק לך את הכפות רגליים, והכי חשוב..להגיד לך שאופי יותר חשוב מיופי.

מ - ב - ט - י - ח
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 16-10-2013 בשעה 21:35.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:37.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect