http://www.mako.co.il/nexter-weekend...973&Partner=mw
יש מה ללמוד ממנו .
כמובן כולם בתגובות קיבלו מיליטרי רייג' "למה לא עשיתת צבא יא משתמט!!!!!!111"
http://www.mako.co.il/nexter-weekend...973&Partner=mw
יש מה ללמוד ממנו .
כמובן כולם בתגובות קיבלו מיליטרי רייג' "למה לא עשיתת צבא יא משתמט!!!!!!111"
|
|
עושה מלא כסף ונראה כמו מרוקאי \ עיראקי לכל דבר...לא יודע מה איתכם, אני לא בטוח שהייתי מבסוט להיות הוא
1. דיון קשה.. להיות מכוער אבל עם כסף מהתחת, או להראות ממוצע / יפה ולחיות עם תלונות.. אני אישית אין לי מושג מה הייתי בוחר חחחח, זה באמת דבר קשה לבחור בין השניים
2. הוא כן גאון, אבל לא גאון כמו שמציגים אותו. הוא גאון סטייל סניה. הוא עושה סקאמים, הוא לא באמת משווק אפליקציות ולא עושה את הדברים שהוא אמר [אני יודע ממקור ראשון], הוא מעביר סדנאות על איך לעשות את כל הדברים האלה.
זאת שיטת ה"אני אלמד אותך איך להתעשר". כלומר, היה איש אחד שפרסם מודעות של " אני אלמד אותך איך להתעשר, תשלם לי דולר ותקבל הסבר.".
אלפים שילמו לו את הדולר הבודד הזה. וההסבר שהם קיבלו זה "תעשה כמוני".
מה הכוונה? שהוא לא מוכר מוצר, הוא לא באמת גאון. הוא מוכר את האשליה שהוא יעזור לאנשים להתעשר.
באמת נראה לך שאם מישהו היה עולה על מכרה זהב הוא היה עוזר לאחרים לכרות אותו ולא כורת אותו בעצמו?
הוא גאון, אבל סקאמר לכל דבר, ושיהיה לו בהצלחה ובכיף עם כל הכסף.
זה מה שחצי מהעולם עושה..
"אני יודע לעשות כסף, ויש לי 2 מיליון שקל בבנק! , אתה רוצה גם? סבבה, תביא לי 100 שקל לשיעור למשך 3 חודשים ואתה תיהיה כמוני"
ואגב, אני מעדיף להיות חתיך בלי יותר מידי כסף..כי לאנשים שיש לוק יכולים לעשות הרבה יותר כסף מאנשים שלא נראים הכי טוב בעולם.
אני לא גזען, אני מודה לסטטיסטיקה.
תימנים זה אנשים שקשה להם להוציא כסף מהכיס, מרוקאים זה אנשים שמתעצבנים נורא מהר וברוב הפעמים הם לא יודעים להסביר למה הם מתעצבנים והם היו רוצים איכשהו להיות פחות עצבניים, עיראקים ותונאסים זה עם שיודע ברובו לעבוד בעבודות כפיים \ חקלאות \ פחחות וכל העניינים האלה.
ואשכנזים, נראים טוב בדר"כ אבל לא חסר אשכנזים לטחים כאלה שמפחדים מהצל של עצמם..
אני אשכנזי אגב...למרות שיש לי לוק מזרחי חח
אז אשכנזים כמוך הם דבילים, אני מודע לסטטיסטיקה. הנה, עובדה, אתה חושב שרושמים מודה ולא מודע. כנ"ל כל מי שמכליל לגבי עדות אחרות.
רק שתדעו, הוא הומו שיצא מהארון (והוא לא מודה בכתבה)
(כבר אין לי הוכחות לצערי, אבל לפני שהוא עשה את הפרופיל שלו בפייסבוק "יותר ייצוגי", הוא היה interested in men, ובריליישנשיפ עם בן)
אם אתה מודד אינטיגלנציה של אנשים לפי השגיאות כתיב שלהם, אתה בצרה.
אני מכליל בגלל שזה פשוט, קל, וברוב המקרים זה נכון.
כמו שכל עם ישראל יודע ואומר שמשטרת ישראל בנויה מאנשים סתומים..וזה נכון.
וזה שהוא הומו אומר שהוא פחות גבר ממך? חחח מה אתה רוצה להגיד בזה שהוא הומו
וואו. לא להאמין שאתה בן 22.
סתם שתדע, במשטרת ישראל באגף המודיעין יש אנשים שיותר חכמים ממך, מאבא שלך, מאמא שלך, וסבא שלך ומסבתא שלך. בוודאות. אז די.
אתה יכול לנסות להתחמק עד מחר, מה שרשמת מפגר.
הנה לדוגמה מישהי שאני מכיר, עיראקית, לומדת מתמטיקה ומדעי המחשב בטכניון
https://www.facebook.com/sapir.machloof?fref=ts
א' לא התחמקתי, אמרתי שהמשטרה בנויה מאנשים סתומים, והכוונה שלי הייתה לשוטרי התנועה המוכרים בכבישים, אל תנסה להיכנס איתי לפינות, אם אני יחשוב לרגע שאני טועה, אני יגיד, אין לי בעיה להודות שאני טועה, ופה אני לא טועה.
ב' זה שהיא לומדת מתמטיקה ומדעי המחשב לא אומר שהיא חכמה.
זה שהחצי מהאנשים בארץ הולכים ללמוד משפטים \ הנדסת חשמל, לא אומר שהם באמת יצליחו וזה לא אומר שהם חכמים.
זה אומר שהם הולכים ללמוד משפטים \ הנדסת חשמל. זה הכל.
לול רודני נתפס על גזענות
לחופש יש תאריך: 20/3/2017