קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [ייעוץ] מה אני עושה במצב כזה? (15)
    על ידי Sweetest Girl בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 02-11-2011, 16:44
  2. [שאלה]מה אני עושה במצב כזה
    על ידי _OmerMizrahi_ בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 19-09-2009, 14:54
  3. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 20-10-2007, 21:59
  4. עזרה,יעוץ מה אני עשה במצב כזה ?
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 16-04-2006, 22:22
  5. חדשה,פעם ראשונה אני עושה סגנון כזה
    על ידי black tear בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 20-03-2006, 15:29
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 8 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 119

מה אני עושה במצב כזה? רק רציניים.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פלרטטן בדם
    לייקים
    14
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    חס וחלילה מחץ . .אני נגד אלימות..

ברירת מחדל מה אני עושה במצב כזה? רק רציניים.

....
    נערך לאחרונה על ידי TopModel; 08-04-2014 בשעה 19:25.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    0

מה אתה עושה במצב הזה? מנסה לשפר את עצמך כבר עכשיו ולא להסתכל על הלסת שלך כל היום , כי גם עם לסת ממוצעת אפשר להראות טוב .
    עזוב את מה שקראת פה , טיילר תמיד הקצין , "אם אין לך לסת 90 מעלות ועוקף ב4 סנטימטר את המצח אתה INCEL FOR LIFE" , כי זה לא נכון .
    תקח את הדברים שאתה רוצה לשפר בעצמך , ותקבע לך מטרות , עזוב "עוד שנתיים אני אעשה ניתוח לסת ועוד כמה ניתוחים" , פשוט שחק עם הקלפים שלך ותגיע להכי רחוק שאתה יכול , אל תסתכל על אחרים .

משתמש מתחיל
    לייקים
    32
    נקודות
    50

נערך כי הממשלה צופה
    נערך לאחרונה על ידי 2566; 26-10-2013 בשעה 10:26.

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    YOUR beliefs DON'T MAKE YOU A BETTER PERSON, YOUR Behavior DOES.

קח את כל מה שקראת פה וזרוק לפח. האדיאולוגיה הכי טובה היא תעשה מה שעושה לך טוב. אל תתן לאחרים לערער אותך ותכנס לראש שכולם ביצים שלך.
    תגיד מה שאתה רוצה להגיד מתי שאתה רוצה להגיד. אל תחשוב יותר מדי. תעשה יותר תחשוב פחות. תדמיין את עצמך שאתה חיצונית ופנימית במצב הכי טוב שאתה יכול להגיע אליו ותתחיל להשתנות בהתאם למטרה של עצמך.

בית ספר - תלמד ותוציא בגרות סבבה, לא צריך 100 בהכל זה שטויות העיקר שתהיה לך בגרות מלאה. (מציע לעבור לבית ספר החילוני אם לא טוב לך)
    חברים - תתחיל להכיר חברים ולצאת בסופשים (אם תעבור בית ספר להכיר יהיה לך יותר קל מאשר עכשיו כי כך או כך בבית ספר הקיים אמרת שאין לך חברים)
    עזוב את תאוריית הלסת היא אמנם קובעת את היופי של בן אדם אבל אין לך איך לשנות את זה. אתה יכול לשנות הרבה דברים אחרים
    לחופש יש תאריך:
    23.10.15

משתמש מתקדם האוואטר של SexyBeer.
    לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Can I get all tinky-winky in your dipsy?

זאת הבעיה שלך... אתה חושב.
    שמעת פעם על המשפט ignorance is bliss ? אז לך על זה
    אני לא מבינה מה אכפת לך כל כך מי מסתכל עלייך ואיך הם מסתכלים עלייך.
    להתעסק כל היום בלהיראות טוב בעיני אחרים זה פשוט בזבוז של מי שאתה. באמת...
    תמצא את מה שעושה לך טוב בחיים ולך על זה.

אני לדוגמא... לא כולם מתים עליי, לא הרבה אנשים אוהבים ת'הומור שלי, יש כאלה שחושבים שאני כלבה.. אז מה? חחח למי אכפת?
    יש לי את החברים שלי שמתים עליי, יש לי חברות שאני סומכת עליהן ואני מרגישה שאני עושה משהו בחיים ולא עומדת במקום.
    life isn't about finding yourself, it's about creating yourself
    כשאתה מתעסק במחשבות של אנשים אחרים, אתה מפסיד זמן יקר.
    תתעסק בלחשוב מה אתה חושב, במה אתה מאמין. תיצור את החיים שאתה מאמין בהם.

ואני חושבת שכדאי שתמצא מנטור קצת יותר איכותי מטיילר. עם כל הכבוד הבחור פשוט פיקציית אינטרנט. תחפש "tonny robbins" או כל מיני קואוצ'רים אחרים ביו טיוב. כאלה שיש להם קצת מוניטין וידע אמיתי על החיים ולא דמות בפורום... כאילו, בנאדם, אתה רציני?
    מכל האנשים בעולם הזה נתפסת לטיילר? אתה אפילו לא יודע איך הבחור נראה. רק שהוא מסומם רוב היום.
    תתאפס על עצמך.
    נערך לאחרונה על ידי SexyBeer.; 22-10-2013 בשעה 15:36.

Some laugh, some weep, some dance for joy.
    My mind craves nectar day and night..

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פלרטטן בדם
    לייקים
    14
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Parallax צפיה בהודעה
    מה אתה עושה במצב הזה? מנסה לשפר את עצמך כבר עכשיו ולא להסתכל על הלסת שלך כל היום , כי גם עם לסת ממוצעת אפשר להראות טוב .
    עזוב את מה שקראת פה , טיילר תמיד הקצין , "אם אין לך לסת 90 מעלות ועוקף ב4 סנטימטר את המצח אתה INCEL FOR LIFE" , כי זה לא נכון .
    תקח את הדברים שאתה רוצה לשפר בעצמך , ותקבע לך מטרות , עזוב "עוד שנתיים אני אעשה ניתוח לסת ועוד כמה ניתוחים" , פשוט שחק עם הקלפים שלך ותגיע להכי רחוק שאתה יכול , אל תסתכל על אחרים .
    לסת קשור לסנטר? כאילו, אין מצב שלבן אדם יש לסת טובה אבל סנטר חרא? זה אפשרי לא?
    לא יודע אחי.. זה לא נראה לי עובד כזה..

ציטוט נכתב במקור על ידי 2566 צפיה בהודעה
    אתה התנהגת כמו סמרטוט.. ראית פה אשכולות של טיילרו ישר הנחת שכל מילה שאומרת היא נכונה? החלטת להשתמט? סעמק אין לך אידיאולוגיה? איך מישהו יוכל להרוס לך את זה.
    חוץ מזה הפסקת ללמוד? לחקור? להנות מהדברים הקטנים? תגיד לי יא דפר הכל בחיים זה סקס? אחרי שאתה תזיין קצת כמה פעמים אתה תבין שהרסת לעצמך את החיים כי גם אם אתה מכוער תמיד אפשר להזמין זונה כוכבת פורנו אבל יש עוד דברים מהנים בחיים ורואים שלא הבנת אותם וחבל אבל אתה עוד צעיר. תאמין לי אני ממלא תחיים שלי בדברים שאני אוהב שזה טיולים בטבע וספורט אתגרי והסקס אמנם תופס הרבה מקום אבל לצד הדברים שאני אוהב בחיים. ואני אחד שנהנה מהדברים הקטנים (מספיק שיש לי אוכל טעים לפה ואני חושב ששווה לחיות)

בנוגע למראה. עזוב תלסת, בחייאת מה אתה הולך לעשות ניתוח לסת מה אתה רציני? מילא היית במצב כזה נוראי שזה בולט וחושבים שיש לך תסמונת דאון אבל אם אתה נורמאלי? אתה אפילו צריך להתבייש שחשבת על זה.. תוותר על זה אל תהיה חלש אופי. ותאמין לי עיצוב הסנתר לא יביא לך בנות.

ובנוגע לגובה אין מה לעשות. אז אויל יהיה לך קצת יותר קשה לזיין אבל אתה תשיג אם באמת תרצה, ואם לא אז זונות מה רע? מי יודע? יהיה בסדר.

קיצור תחזור להנות מהחיים, להנות לשחק במחשב וגם לעבוד על עצמך במקביל ותשפר את עצמך. כמה שאפשר דיי להיות לחוץ! בחייאת אל תגזים. אולי תשים על עצמך מסיכה של בראד פיט ותסתובב עם זה ברחוב?
    אני יודע שזה סמרטוט.. אבל הבן אדם גם אמר אמת.. כאילו, אי אפשר להגיד שזה שקר..
    אני כבר לא נהנה מהדברים הקטנים.. גם שאני אוכל במסעדה, אני לא כזה מתלהב כמו פעם..
    כי עדיין בראש שלי החיים חרא.. אז מה אם אכלתה איזה משהו.. זאת המחשבה הדפוקה שלי..
    הלסת שלי.. זה משהו דפוק, הבאתי ל2 אנשים פה תמונות של הלסת שלי.. אחד אמר שהיא אחלה.
    ואחד אמר לי שהיא חזקה ו - 90 מעלות.. אבל הקטע הדפוק, שאחרי שאני מצלם את עצמי שוב פעם.. היא יכולה לצאת מפגרת..
    כאילו, זה הכול עניין של זווית ופוזה.. (אני יכול להביא לך תמונה בפרטי.. גם שזה מוחשי ואתה רואה.. זה יותר עוזר לי)..
    בנוגע לגובה, זה דווקא לא חשבתי על זה ממש. לא חושב שזה יפריע לי, עכשיו רק הקצנתה לי את זה חח ..
    וזונות? לא יודע, זה מרגיש לי מזויף.. אני לא מחפש רק כוס. אלא הרגשה כללית..
    אני מצטער על היום שהתחלתי להשתגע .. הייתי צריך לא להיכנס לאשכול ההוא של טיילור ב -*** ולהדרדר לזה..
    לראות טלוויזיה / מסעדה / מחשב / טיולים עם המשפחה / לשחק כדורגל.. עשה לי אושר..
    ועכשיו פתאום הכול נראה ריק כזה.. כאילו לא חייתי באמת.. למרות שאהבתי את החיים.. עכשיו אני רק מסתכל על
    איך אנשים רואים אותי .. מה מצב הלסת... ''או תמונה טובה שלה''... ''או לא .. תמונה רעה''...
    כוס אמק, אני משתגע מזה, שמע, ניתוח סנטר אני יעשה בטוח ב- 100%..
    אבל הבעיה היא שאני רוצה לדעת שזאת הבעיה, רק הסנטר .. ולא הלסת עצמה.. שזה לא יהרוס לי לעתיד..
    אני גם רוצה להתאמן במכון כושר.. גם שיעסיק אותי. וגם יוביל אותי אל המטרה..
    לא יודע, בקשר לדברים הקטנים.. זה כבר לא כזה משמעותי בעיני..
    אם הייתי פעם מתעורר ב- 6 בבוקר בחופש הגדול (שזה נדיר, וזה ה - דבר). רואה טלוויזיה, אוכל משהו.. הייתה לי הרגשה טובה
    אני יגיד לך מה עשיתי כול . כול כול החופש הגדול שהיה? .. לסת .. טסטוסטרון.. לסת, טיילור, לסת, טסטוסטרון, סנטר..

ציטוט נכתב במקור על ידי .Tal צפיה בהודעה
    קח את כל מה שקראת פה וזרוק לפח. האדיאולוגיה הכי טובה היא תעשה מה שעושה לך טוב. אל תתן לאחרים לערער אותך ותכנס לראש שכולם ביצים שלך.
    תגיד מה שאתה רוצה להגיד מתי שאתה רוצה להגיד. אל תחשוב יותר מדי. תעשה יותר תחשוב פחות. תדמיין את עצמך שאתה חיצונית ופנימית במצב הכי טוב שאתה יכול להגיע אליו ותתחיל להשתנות בהתאם למטרה של עצמך.

בית ספר - תלמד ותוציא בגרות סבבה, לא צריך 100 בהכל זה שטויות העיקר שתהיה לך בגרות מלאה. (מציע לעבור לבית ספר החילוני אם לא טוב לך)
    חברים - תתחיל להכיר חברים ולצאת בסופשים (אם תעבור בית ספר להכיר יהיה לך יותר קל מאשר עכשיו כי כך או כך בבית ספר הקיים אמרת שאין לך חברים)
    עזוב את תאוריית הלסת היא אמנם קובעת את היופי של בן אדם אבל אין לך איך לשנות את זה. אתה יכול לשנות הרבה דברים אחרים
    אני אפילו לא בטוח שאין לי , או יש לי לסת ...
    אני לא יודע איך להתחיל לצאת עם חברים..הם לא ממש שמים עלי. כאילו, לא שאני כאפות שלהם.. אני חזק כמוהם פיזית..
    פשוט, הם כמו הילדים האלא שאני אפילו שאני איתם 3 שנים.. אני לא ממש ''מכיר'', אותם לעומק.. כמו .. שלום שלום.. במעלית..
    אבל לפעמים אני מדבר עם אחד מהם.. זה לא שאני מנותק מהם לגמרי.. עדיין..

ציטוט נכתב במקור על ידי SexyBeer. צפיה בהודעה
    זאת הבעיה שלך... אתה חושב.
    שמעת פעם על המשפט ignorance is bliss ? אז לך על זה
    אני לא מבינה מה אכפת לך כל כך מי מסתכל עלייך ואיך הם מסתכלים עלייך.
    להתעסק כל היום בלהיראות טוב בעיני אחרים זה פשוט בזבוז של מי שאתה. באמת...
    תמצא את מה שעושה לך טוב בחיים ולך על זה.

אני לדוגמא... לא כולם מתים עליי, לא הרבה אנשים אוהבים ת'הומור שלי, יש כאלה שחושבים שאני כלבה.. אז מה? חחח למי אכפת?
    יש לי את החברים שלי שמתים עליי, יש לי חברות שאני סומכת עליהן ואני מרגישה שאני עושה משהו בחיים ולא עומדת במקום.
    life isn't about finding yourself, it's about creating yourself
    כשאתה מתעסק במחשבות של אנשים אחרים, אתה מפסיד זמן יקר.
    תתעסק בלחשוב מה אתה חושב, במה אתה מאמין. תיצור את החיים שאתה מאמין בהם.

ואני חושבת שכדאי שתמצא מנטור קצת יותר איכותי מטיילר. עם כל הכבוד הבחור פשוט פיקציית אינטרנט. תחפש "tonny robbins" או כל מיני קואוצ'רים אחרים ביו טיוב. כאלה שיש להם קצת מוניטין וידע אמיתי על החיים ולא דמות בפורום... כאילו, בנאדם, אתה רציני?
    מכל האנשים בעולם הזה נתפסת לטיילר? אתה אפילו לא יודע איך הבחור נראה. רק שהוא מסומם רוב היום.
    תתאפס על עצמך.
    אני יכול לחיות אשליה שאני חתיך, שאני חי בסטלה, ושאני ככה וככה.
    אבל בת'כלס זה לא ככה, זה כבר נתפס לי, רק אם אני יחוש את זה בעצמי אני יהיה מרוצה.. ולא ''ידמיין''..
    אני יודע שמי שחושב פחות .. שמח יותר.. אני מאמין שעד גיל מסוים, צריך לחיות סטלה, להנות מהחיים וזה..
    ואז בגיל יותר מאוחר להקים משפחה .. וזה, זה מה שאני מאמין.. אבל אני גם מפחד שאף אחת לא תתחתן איתי..(יפה..)..
    שלא תהיה לי חברה.. כול מיני מחשבות כאלו.. אני גם יכול להביא לך תמונה שלי בפרטי ..
    יש תמונות שאני יוצא מזעזע רצח, ויש תמונות שאני יוצא יפה יחסית.. מספיק בשבילי כאילו.. זה מחרפן אותי. את מבינה.
    זה מחרפן שבן אדם לא בטוח במראה שלו, רגע אחד מסתכל במראה אחרי מקלחת, מסרק את השיער, לא חושב על המראה..
    כי הסתכלתי שניה והספיק לי .. ויש רגעים, עצור.. מה זה הכיעור הזה? ומתחיל לבחון את עצמי..

בת'כלס?
    שחושבים על זה? אני נשמע כמו חולה נפש. אני עצמי לא מרגיש חולה נפש..
    אבל בת'כלס, שאני קורא את האשכול שוב אני יותר ויותר מתחיל לקבל רושם שם מטומטם..

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

המצב שלך יותר גרוע משל זונות מערכת

תנקה את הראש מטיילר ותאמץ לך אידאולוגיה משלך

משתמש מתחיל
    לייקים
    32
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי TopModel צפיה בהודעה
    לסת קשור לסנטר? כאילו, אין מצב שלבן אדם יש לסת טובה אבל סנטר חרא? זה אפשרי לא?
    לא יודע אחי.. זה לא נראה לי עובד כזה..

אני יודע שזה סמרטוט.. אבל הבן אדם גם אמר אמת.. כאילו, אי אפשר להגיד שזה שקר..
    אני כבר לא נהנה מהדברים הקטנים.. גם שאני אוכל במסעדה, אני לא כזה מתלהב כמו פעם..
    כי עדיין בראש שלי החיים חרא.. אז מה אם אכלתה איזה משהו.. זאת המחשבה הדפוקה שלי..
    הלסת שלי.. זה משהו דפוק, הבאתי ל2 אנשים פה תמונות של הלסת שלי.. אחד אמר שהיא אחלה.
    ואחד אמר לי שהיא חזקה ו - 90 מעלות.. אבל הקטע הדפוק, שאחרי שאני מצלם את עצמי שוב פעם.. היא יכולה לצאת מפגרת..
    כאילו, זה הכול עניין של זווית ופוזה.. (אני יכול להביא לך תמונה בפרטי.. גם שזה מוחשי ואתה רואה.. זה יותר עוזר לי)..
    בנוגע לגובה, זה דווקא לא חשבתי על זה ממש. לא חושב שזה יפריע לי, עכשיו רק הקצנתה לי את זה חח ..
    וזונות? לא יודע, זה מרגיש לי מזויף.. אני לא מחפש רק כוס. אלא הרגשה כללית..
    אני מצטער על היום שהתחלתי להשתגע .. הייתי צריך לא להיכנס לאשכול ההוא של טיילור ב -*** ולהדרדר לזה..
    לראות טלוויזיה / מסעדה / מחשב / טיולים עם המשפחה / לשחק כדורגל.. עשה לי אושר..
    ועכשיו פתאום הכול נראה ריק כזה.. כאילו לא חייתי באמת.. למרות שאהבתי את החיים.. עכשיו אני רק מסתכל על
    איך אנשים רואים אותי .. מה מצב הלסת... ''או תמונה טובה שלה''... ''או לא .. תמונה רעה''...
    כוס אמק, אני משתגע מזה, שמע, ניתוח סנטר אני יעשה בטוח ב- 100%..
    אבל הבעיה היא שאני רוצה לדעת שזאת הבעיה, רק הסנטר .. ולא הלסת עצמה.. שזה לא יהרוס לי לעתיד..
    אני גם רוצה להתאמן במכון כושר.. גם שיעסיק אותי. וגם יוביל אותי אל המטרה..
    לא יודע, בקשר לדברים הקטנים.. זה כבר לא כזה משמעותי בעיני..
    אם הייתי פעם מתעורר ב- 6 בבוקר בחופש הגדול (שזה נדיר, וזה ה - דבר). רואה טלוויזיה, אוכל משהו.. הייתה לי הרגשה טובה
    אני יגיד לך מה עשיתי כול . כול כול החופש הגדול שהיה? .. לסת .. טסטוסטרון.. לסת, טיילור, לסת, טסטוסטרון, סנטר..

אני אפילו לא בטוח שאין לי , או יש לי לסת ...
    אני לא יודע איך להתחיל לצאת עם חברים..הם לא ממש שמים עלי. כאילו, לא שאני כאפות שלהם.. אני חזק כמוהם פיזית..
    פשוט, הם כמו הילדים האלא שאני אפילו שאני איתם 3 שנים.. אני לא ממש ''מכיר'', אותם לעומק.. כמו .. שלום שלום.. במעלית..
    אבל לפעמים אני מדבר עם אחד מהם.. זה לא שאני מנותק מהם לגמרי.. עדיין..

אני יכול לחיות אשליה שאני חתיך, שאני חי בסטלה, ושאני ככה וככה.
    אבל בת'כלס זה לא ככה, זה כבר נתפס לי, רק אם אני יחוש את זה בעצמי אני יהיה מרוצה.. ולא ''ידמיין''..
    אני יודע שמי שחושב פחות .. שמח יותר.. אני מאמין שעד גיל מסוים, צריך לחיות סטלה, להנות מהחיים וזה..
    ואז בגיל יותר מאוחר להקים משפחה .. וזה, זה מה שאני מאמין.. אבל אני גם מפחד שאף אחת לא תתחתן איתי..(יפה..)..
    שלא תהיה לי חברה.. כול מיני מחשבות כאלו.. אני גם יכול להביא לך תמונה שלי בפרטי ..
    יש תמונות שאני יוצא מזעזע רצח, ויש תמונות שאני יוצא יפה יחסית.. מספיק בשבילי כאילו.. זה מחרפן אותי. את מבינה.
    זה מחרפן שבן אדם לא בטוח במראה שלו, רגע אחד מסתכל במראה אחרי מקלחת, מסרק את השיער, לא חושב על המראה..
    כי הסתכלתי שניה והספיק לי .. ויש רגעים, עצור.. מה זה הכיעור הזה? ומתחיל לבחון את עצמי..

בת'כלס?
    שחושבים על זה? אני נשמע כמו חולה נפש. אני עצמי לא מרגיש חולה נפש..
    אבל בת'כלס, שאני קורא את האשכול שוב אני יותר ויותר מתחיל לקבל רושם שם מטומטם..
    נערך כי הממשלה צופה
    נערך לאחרונה על ידי 2566; 26-10-2013 בשעה 10:26.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פלרטטן בדם
    לייקים
    14
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה
    המצב שלך יותר גרוע משל זונות מערכת

תנקה את הראש מטיילר ותאמץ לך אידאולוגיה משלך
    גרוע מבחינת החשיבה?
    כה, אני חולה נפש בעניין הזה..
    שמע, יצאתי קצת לבחוץ, אכלתי במסעדה.. זה ניקה לי את הראש..
    ונכון הלסת שלי משנה את עצמה כול הזמן ..? חחח ''משנה''.
    זה המצב שהיא בת זונה...אז אני ירשה לעצמי לצחוק על הנושא..
    וואי אחי, ''אידיאולוגיה חדשה''.. ת'כלס זה סתם אידיאולוגיה.. הושפעתי רצח.. ועדיין קצת מושפע..
    כה , יודע מה, מי שאין לו לסת שמשנה צורה וזין היקף 13 וחצי, הוא - אינסל, לא לא , יודע מה. הוא בינסל שמינסל, בתאוריה החדשה שלי..
    (היום אני צוחק .. מחר אני יהיה מדוכא.. מדהים..).

ציטוט נכתב במקור על ידי 2566 צפיה בהודעה
    טיילר אומר אמת מוקצנת. במילים אחרות, שקר. אם אני אומר לך שיש לי זין של סוס, אז האמת היא שיש לי זין גדול, אבל זה שקר שיש לי כמו של סוס.
    אבל עדיין יש לך זין גדול... -_-

משתמש מתחיל
    לייקים
    31
    נקודות
    0

עזוב אותך Do your thing man fuck what they looking at
    אחשלי תן לזה ללכת תאמין לי אין יותר גרוע מדפקה במוח משהו שאתה אובססיבי אליו, זה קרה לי היה לי מחשבות טורדניות וחרא כזה על דברים הייתי בדיכאון בתוך עצמי לא סיפרתי לאף אחד ניסיתי לתקן את עצמי עד שיום אחד הייתי אשכרה כל כך לחוץ מהמחשבות המזדיינות האלה הם לא עזבו אותי, ואז הגיע רגע אחי שאמרתי על הזיןןןןןןןןןן שלי הכל כולם ולא אכפת לי מכולם ישבתי אם סיגריה ומים קרים במרפסת ופשוט חייכתי אחי כי על הזין שלי, תקבל הכל, תזרום, תצחק,תבכה זה החיים אין מה לחשוב יותר מידי על כאלה שטויות תעשה מה שאתה אוהב ואל תקשיב לאף אחד, השינוי האמיתי תעשה בראש תגיד על הזין שלי מה אני קוקסינל אני מלך העולם ואני מסובב תעולם המזדיין הזה על הזין שלי אחי, וואלה אחי למה מישהו יכול להגיד לך איך לחיות?!
    אתה אחי קובע הכל זה רק אתה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    126
    נקודות
    50

אם טיילר היה קורא את זה הוא פשוט היה מתפוצץ מצחוק..טיילר זה בנאדם שנהנה לראות איך אנשים כמוך נכנסים לסרטים ממה שהוא אומר

שים זין על העולם ועל הלסת המזויינת שך תתחיל להנות מהחיים יש לך ידיים רגליים יש אנשים שהיו מתים להיות בחצי מהמצב שך בחיים קום תהנה תעשה דברים שאתה אוהב אנערף, תשתכר, תצא למסיבות, תרקוד, תתאמן תעשן שים זין לא יודע מה להגיד לך פשוט תהנה מהחיים וזרום זה הדבר הכי טוב שלמדתי פה

תתלבש איך שתאוהב, תטפח את עצמך, תקרא את המאמר של רודני על עשרת הדברות תעשה משהו עם עצמך וכמו שאמרתי: תהנה מהחיים ותעשה את הדברים שאתה אוהב לעשות חיים פעם אחת תשתגע.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

טיילר לא היה מתפוצץ מצחוק,הוא היה מביא לו דברים פרקטיים וכותב משהו רציני או משהו שלא קשור

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

אלוהים ישמור..הייתי בטוח שזה כבר עבר לך..
    זה כולה פאקינג לסת!!!!!!! דיייייייי!!!! חלאס!!!! שחרר!!!!!

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פלרטטן בדם
    לייקים
    14
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Carpe_Diem צפיה בהודעה
    עזוב אותך Do your thing man fuck what they looking at
    אחשלי תן לזה ללכת תאמין לי אין יותר גרוע מדפקה במוח משהו שאתה אובססיבי אליו, זה קרה לי היה לי מחשבות טורדניות וחרא כזה על דברים הייתי בדיכאון בתוך עצמי לא סיפרתי לאף אחד ניסיתי לתקן את עצמי עד שיום אחד הייתי אשכרה כל כך לחוץ מהמחשבות המזדיינות האלה הם לא עזבו אותי, ואז הגיע רגע אחי שאמרתי על הזיןןןןןןןןןן שלי הכל כולם ולא אכפת לי מכולם ישבתי אם סיגריה ומים קרים במרפסת ופשוט חייכתי אחי כי על הזין שלי, תקבל הכל, תזרום, תצחק,תבכה זה החיים אין מה לחשוב יותר מידי על כאלה שטויות תעשה מה שאתה אוהב ואל תקשיב לאף אחד, השינוי האמיתי תעשה בראש תגיד על הזין שלי מה אני קוקסינל אני מלך העולם ואני מסובב תעולם המזדיין הזה על הזין שלי אחי, וואלה אחי למה מישהו יכול להגיד לך איך לחיות?!
    אתה אחי קובע הכל זה רק אתה.
    אהבתי אחי..
    שמע, אבל אני יכול להביא לך אנשים מסוימים, שאתה יכול להגיד להם לשים זין על העולם?
    אני יודע שאני לא אחד מהם.. אבל עדיין..
    שמע, יש לי רגעים, שאני באמת מרגיש כמו שאתה אומר..לא שם על אף אחד..
    אני פשוט מפחד לחיות חיים חרא, אני לא רוצה חיים ממוצעים.. אני מסתכל על אנשים שלא חיו ככה,
    אפילו שזה מוגזם.. ZYZZ.. איזה הבדל יש בינו לבין החיים הממוצעים.. שמיים וארץ אחי..
    גם אני אומר לפעמים ''שים זין'', ואחרי כמה ימים / שעות זה חוזר.. זה קשה לברוח ולהתנתק מזה..
    כוס אמק, זה שיגע אותי..
    והינה התמונה שלה:
    http://www.ufu.co.il/viewer.php?file...znjb859n2v.jpg
    והיא יצאה פה 90 מעלות... אני משתגע.. אני לא יודע אם היא ככה תמיד.. כי פה היא בולטת מאוד..
    גם במראה.. אבל שאני ישר לחלוטין, והראש בפנים כזה, אז היא פתאום לא בולטת.. לא יודע כוס אמא שלה..

המבנה שלה טוב..אבל אני לא יודע אם הלסת קצרה מידי.. או בגלל שהסנטר טיפה נסוג אז זה גורם לה להיראות ''קטנה''.
    אני רוצה לדעת שניתוח סנטר יפתור את הבעיה..

ציטוט נכתב במקור על ידי ClockworkOrange צפיה בהודעה
    אם טיילר היה קורא את זה הוא פשוט היה מתפוצץ מצחוק..טיילר זה בנאדם שנהנה לראות איך אנשים כמוך נכנסים לסרטים ממה שהוא אומר

שים זין על העולם ועל הלסת המזויינת שך תתחיל להנות מהחיים יש לך ידיים רגליים יש אנשים שהיו מתים להיות בחצי מהמצב שך בחיים קום תהנה תעשה דברים שאתה אוהב אנערף, תשתכר, תצא למסיבות, תרקוד, תתאמן תעשן שים זין לא יודע מה להגיד לך פשוט תהנה מהחיים וזרום זה הדבר הכי טוב שלמדתי פה

תתלבש איך שתאוהב, תטפח את עצמך, תקרא את המאמר של רודני על עשרת הדברות תעשה משהו עם עצמך וכמו שאמרתי: תהנה מהחיים ותעשה את הדברים שאתה אוהב לעשות חיים פעם אחת תשתגע.
    להשתכר? מסיבות? לרקוד? עם מי לעזעזל? אני לא מכיר אף אחד ממש ממש בשביל לצאת איתו..
    עד כיתה ט' לא נראה לי ידעו מי אני, עד שהתחילו להכיר אותי בגלל הרעש שעשיתי..
    מפריע בכיתה.. הלכתי מכות עם כמה ילדים ופתאום ''גילו''', שיש לי כוח..
    רק מאז ילדים מדברים איתי.. וגם זה לא משהו מיוחד.. בכללי, אני חושב שמגיע לי הרבה יותר...
    הרבה יותר.. אני מרגיש את זה על עצמי..האופי פשוט לא מתאים למסגרת חיים שלי..

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    טיילר לא היה מתפוצץ מצחוק,הוא היה מביא לו דברים פרקטיים וכותב משהו רציני או משהו שלא קשור
    פרקטיים? הבן אדם אמר שכול מי שאין לו לסת הוא כישלון גנטי.. לא שאני שם על זה..
    אני אומר בכללי..

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אלוהים ישמור..הייתי בטוח שזה כבר עבר לך..
    זה כולה פאקינג לסת!!!!!!! דיייייייי!!!! חלאס!!!! שחרר!!!!!
    מה זה לסת? לסת זה פנים..
    הינה:
    http://www.ufu.co.il/viewer.php?file...znjb859n2v.jpg

החרא הזאת הרסה לי 3 חודשים מהחיים..

ורונדי, אני עדיין מפחד להתאמן שזה לא יעצור לי את הגובה.. רק הפחידו אותי יותר..
    יש לך מאמרים? משהו פרקטי לגבי זה?

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

לי אין לסת טובה ואני נראה טוב. באמת, מבחינת הפנים אני יפה. הרבה בנות אומרות לי את זה. והלסת שלי? לא משהו.

דבר שני, כל הסיפורים סביב הלסת שבלי זה אתה לא יכול להיראות טוב, זה חרטא אמתית. תרגיע מזה, תשחרר. צא מהראש שלך. תפסיק לחשוב על היום, במקום לחשוב מהמוח של הראש, תחשוב מהביצים. תפעל מהביצים, מהלב. צא מהראש. צא מזה.

אם אתה באמת כל שעה כל דקה חושב על זה זו יכולה להיות בעיה רצינית שתצטרך להיות מטופלת על ידי איש מקצוע...

אני בגיל שלך בדיוק, כיתה יא', אני מסתכל בזמן האחרון הרבה על מי מצליח עם בנות ומי לא, ואני יכול להגיד לך שאף אחד לא מצליח בגלל הלסת שלו. ממש אף אחד. יש לי אפילו חנונים מכוערים שאף אחת לא מסתכלת עליהם, ויש להם לסת בתזונה.

על מי הן כן מסתכלות? על אלה שפשוט חתיכים. גוף יפה, פנים יפות, אסתטיקה טובה, לבוש יפה, שיער יפה, גבות לא מחוברות כמו של איזה מוסכניק מעזה...

באמת שהקטע הזה של הלסת הוא סתם מיתוס עלוב של אנשים באינטרנט. תפסיק להידבק על זה. לסת זה כולה עוד אלמנט שבקושי חשוב שגורם לך להיראות יותר יפה...ביג דיל, יש מליון דבר שגורמים לך להיות יותר יפה. העיניים למשל, למה אתה לא חושב כל היום על העיניים שלך?

אפשר לראות שהמוח שלך שטוף מהאינטרנט הסתום הזה.
    תפסיק לקרוא כל היום על איך להיות יפה ומושך בשביל בנות. כי זה הכל מבוסס על מידע מת, הכל זה מידע מת.
    אתה אוהב לקרוא על החיים הרבה אה, למה שלא תתחיל לשחק בחיים?

לא יודע מה איתך אני חושב כל היום על איך בא לי לעשות יותר ספורט, על איך בא לי למצוא את התספורת שהכי תתאים לי, על איך בא לי להיות יותר חברותי, על איך בא לי להיות עם יותר חברים, יותר יציאות, יותר בנות....שום דבר מהדברים האלה אינם תלויים בלסת שלי בשום דרך. ואם אם הלסת שלי הייתה נסוגה, זה לא היה עוצר אותי משום דבר.

ואני דווקא בטוח שהלסת שלך בסדר גמור. לא תראה כמעט ילדים עם לסת מטורפת, ואם תמצא, מבטיח לך שהם לא זייני על. ואם הם כן? זה לא בגלל הלסת.

פיס
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 8 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:35.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect