קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [ייעוץ] מה אני עושה במצב כזה? (15)
    על ידי Sweetest Girl בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 02-11-2011, 16:44
  2. [שאלה]מה אני עושה במצב כזה
    על ידי _OmerMizrahi_ בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 19-09-2009, 14:54
  3. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 20-10-2007, 21:59
  4. עזרה,יעוץ מה אני עשה במצב כזה ?
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 16-04-2006, 22:22
  5. חדשה,פעם ראשונה אני עושה סגנון כזה
    על ידי black tear בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 20-03-2006, 15:29
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 8 << ראשון 1234 ... אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 119

מה אני עושה במצב כזה? רק רציניים. - עמוד 2

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פלרטטן בדם
    לייקים
    14
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    חס וחלילה מחץ . .אני נגד אלימות..

ציטוט נכתב במקור על ידי L E M O N צפיה בהודעה
    לי אין לסת טובה ואני נראה טוב. באמת, מבחינת הפנים אני יפה. הרבה בנות אומרות לי את זה. והלסת שלי? לא משהו.

דבר שני, כל הסיפורים סביב הלסת שבלי זה אתה לא יכול להיראות טוב, זה חרטא אמתית. תרגיע מזה, תשחרר. צא מהראש שלך. תפסיק לחשוב על היום, במקום לחשוב מהמוח של הראש, תחשוב מהביצים. תפעל מהביצים, מהלב. צא מהראש. צא מזה.

אם אתה באמת כל שעה כל דקה חושב על זה זו יכולה להיות בעיה רצינית שתצטרך להיות מטופלת על ידי איש מקצוע...

אני בגיל שלך בדיוק, כיתה יא', אני מסתכל בזמן האחרון הרבה על מי מצליח עם בנות ומי לא, ואני יכול להגיד לך שאף אחד לא מצליח בגלל הלסת שלו. ממש אף אחד. יש לי אפילו חנונים מכוערים שאף אחת לא מסתכלת עליהם, ויש להם לסת בתזונה.

על מי הן כן מסתכלות? על אלה שפשוט חתיכים. גוף יפה, פנים יפות, אסתטיקה טובה, לבוש יפה, שיער יפה, גבות לא מחוברות כמו של איזה מוסכניק מעזה...

באמת שהקטע הזה של הלסת הוא סתם מיתוס עלוב של אנשים באינטרנט. תפסיק להידבק על זה. לסת זה כולה עוד אלמנט שבקושי חשוב שגורם לך להיראות יותר יפה...ביג דיל, יש מליון דבר שגורמים לך להיות יותר יפה. העיניים למשל, למה אתה לא חושב כל היום על העיניים שלך?

אפשר לראות שהמוח שלך שטוף מהאינטרנט הסתום הזה.
    תפסיק לקרוא כל היום על איך להיות יפה ומושך בשביל בנות. כי זה הכל מבוסס על מידע מת, הכל זה מידע מת.
    אתה אוהב לקרוא על החיים הרבה אה, למה שלא תתחיל לשחק בחיים?

לא יודע מה איתך אני חושב כל היום על איך בא לי לעשות יותר ספורט, על איך בא לי למצוא את התספורת שהכי תתאים לי, על איך בא לי להיות יותר חברותי, על איך בא לי להיות עם יותר חברים, יותר יציאות, יותר בנות....שום דבר מהדברים האלה אינם תלויים בלסת שלי בשום דרך. ואם אם הלסת שלי הייתה נסוגה, זה לא היה עוצר אותי משום דבר.

ואני דווקא בטוח שהלסת שלך בסדר גמור. לא תראה כמעט ילדים עם לסת מטורפת, ואם תמצא, מבטיח לך שהם לא זייני על. ואם הם כן? זה לא בגלל הלסת.

פיס
    אני חושב על זה הרבה, זה כן.. אבל לא חושב שזה קשור לאיש מקצוע.
    כי היו פעמים שחשבתי שיש לי לסת טובה, ונרגעתי.. לא חשבתי על זה..
    ואז שוב פעם.. שמע, היו לי שיניים קדמיות טיפה בולטות.. בגיל 13 בערך..
    וזה נראה לי ההפך מלסת חזקה.. לא יודע איך, בגיל 15 עשיתי גשר שזה מחזיר את השיניים אחורה, התחלתי לעשות כול מיני תזוזות מפגרות עם הלסת.
    ואני חושב שזה השפיע עליה, אני לא יודע איך נראת לסת חזקה.. זה תלוי בקו שיורד מהאוזן? או באורך של הסנטר.. או מה.

http://www.ufu.co.il/viewer.php?file...znjb859n2v.jpg

זאת סתם תמונה שלה ..
    זה מצב שרואים את הקו בבירור. אבל יש פעמים, שאם אני סתם ככה במראה, לוקח את הראש טיפה אחורה
    כול הקו לסת נעלם כזה.. זה משנה? או שאם יש לי ככה בתמונה .. אז יש לי ככה בכול מצב..

כול הקטע זה שכול החנונים האלא בסרטים עם מראה של ילדי כאפות, הם עם לסת חלשה, זה כמו תוסף ''חנוני'', כזה.
    זה ישמע לך מצחיק, אבל אני לא רוצה להיות יפה ר-ק בשביל הבנות.. בכללי, להרגיש טוב עם עצמי..
    אני גם גמד 1.63~1.62, ואני מפחד שאני לא יהיה 1.68 לפחות..
    אני רוצה ללכת למכון כושר, אבל אני מפחד שזה יעצור לי את הגובה..אין, יש לי מלא מחשבות מזדיינות..
    ומה זה אסתטיקה טובה? סימטריה אתה מתכוון? אם כן יש לי אסימטריה קלה מאוד בעיניים, ובאוזניים גם קלה..
    בחתימה שלי יצא לבחורה גם אסימטריה בעיניים.. חח ..
    לא יודע אחי .. שמע.
    במצלמה אני נראה אחד המכוערים, גועל נפש..
    ואז אני מגיע למראה, ויודע מה? אני דווקא אוהב את מה שאני רואה.. ואז יש לי מחשבות. מה נכון? מצלמה או מראה..
    כול מיני חרטות.
    וכן, אני מושפע אחושרמוטה מהאינטרנט.. וזה מה שקורה שאתה 7/24 בבית..

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי TopModel צפיה בהודעה
    אני חושב על זה הרבה, זה כן.. אבל לא חושב שזה קשור לאיש מקצוע.
    כי היו פעמים שחשבתי שיש לי לסת טובה, ונרגעתי.. לא חשבתי על זה..
    ואז שוב פעם.. שמע, היו לי שיניים קדמיות טיפה בולטות.. בגיל 13 בערך..
    וזה נראה לי ההפך מלסת חזקה.. לא יודע איך, בגיל 15 עשיתי גשר שזה מחזיר את השיניים אחורה, התחלתי לעשות כול מיני תזוזות מפגרות עם הלסת.
    ואני חושב שזה השפיע עליה, אני לא יודע איך נראת לסת חזקה.. זה תלוי בקו שיורד מהאוזן? או באורך של הסנטר.. או מה.

זאת סתם תמונה שלה ..
    זה מצב שרואים את הקו בבירור. אבל יש פעמים, שאם אני סתם ככה במראה, לוקח את הראש טיפה אחורה
    כול הקו לסת נעלם כזה.. זה משנה? או שאם יש לי ככה בתמונה .. אז יש לי ככה בכול מצב..

כול הקטע זה שכול החנונים האלא בסרטים עם מראה של ילדי כאפות, הם עם לסת חלשה, זה כמו תוסף ''חנוני'', כזה.
    זה ישמע לך מצחיק, אבל אני לא רוצה להיות יפה ר-ק בשביל הבנות.. בכללי, להרגיש טוב עם עצמי..
    אני גם גמד 1.63~1.62, ואני מפחד שאני לא יהיה 1.68 לפחות..
    אני רוצה ללכת למכון כושר, אבל אני מפחד שזה יעצור לי את הגובה..אין, יש לי מלא מחשבות מזדיינות..
    ומה זה אסתטיקה טובה? סימטריה אתה מתכוון? אם כן יש לי אסימטריה קלה מאוד בעיניים, ובאוזניים גם קלה..
    בחתימה שלי יצא לבחורה גם אסימטריה בעיניים.. חח ..
    לא יודע אחי .. שמע.
    במצלמה אני נראה אחד המכוערים, גועל נפש..
    ואז אני מגיע למראה, ויודע מה? אני דווקא אוהב את מה שאני רואה.. ואז יש לי מחשבות. מה נכון? מצלמה או מראה..
    כול מיני חרטות.
    וכן, אני מושפע אחושרמוטה מהאינטרנט.. וזה מה שקורה שאתה 7/24 בבית..
    קראתי את כל התגובה, ולדעתי מספיק היית רושם את השורה האחרונה כדי להבין כמה המצב שלך גרוע

צא מהבית ורוב הבעיות וההפרעות שלך יתחילו להעלם

משתמש מתחיל
    לייקים
    94
    נקודות
    50

רוצה לפתח לסת, לך למכון.
    אגב אם אתה מפחד שזה יעצור גדילה אני מבין אותך. לי אמרו שזה מיתוס וזה בכלל רק כשאתה מרים משקלים כבדים מעל גובה הכתפיים.

וטיילר אומר דברים בחלקם חכמים אבל לפני שאתה מקשיב לטרול באטרף אתה חייב לבנות לעצמך אופי יותר מבוסס זה יותר חשוב מכל שטות של LMS

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פלרטטן בדם
    לייקים
    14
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה
    קראתי את כל התגובה, ולדעתי מספיק היית רושם את השורה האחרונה כדי להבין כמה המצב שלך גרוע

צא מהבית ורוב הבעיות וההפרעות שלך יתחילו להעלם
    ''צא מהבית''. זה קל להגיד. אבל בשביל מה? לאיפה יש לי. אין לי שום חברים קרובים..
    רוב הבעיות וההפרעות שלי יעברו רק שיהיה לי גוף שרירי ומאסיבי.. רק אחרי שאני יתקן את הסנטר הזה..
    ואת שניהם אני לא יכול לעשות עד גיל 18 .. אחד פוגע בגדילה, אם כן ואם לא.. זה עדיין מלחיץ..
    ואחד פשוט ככה.
    בקרוב אני גם צריך לעבור ניתוח באף (רפואי), והוא ירגיע אותי והרבה, כי אני אפסיק לנשום לפעמים מהפה / בלילה...

ציטוט נכתב במקור על ידי akal007 צפיה בהודעה
    רוצה לפתח לסת, לך למכון.
    אגב אם אתה מפחד שזה יעצור גדילה אני מבין אותך. לי אמרו שזה מיתוס וזה בכלל רק כשאתה מרים משקלים כבדים מעל גובה הכתפיים.

וטיילר אומר דברים בחלקם חכמים אבל לפני שאתה מקשיב לטרול באטרף אתה חייב לבנות לעצמך אופי יותר מבוסס זה יותר חשוב מכל שטות של LMS
    מכון לא מפתח לסת..
    ולא הבנתי, לפתח אופי מבוסס? מה הכוונה. אני חושב שהאופי שלי מבוסס מאוד, והוא להאמין במה שאני רואה..
    ככה גיליתי שאין אלוהים, ככה אני הבנתי שטיילור צודק בעניין הלסתות.. בעוד אנשים שמים על זה פס.. ועוד, ועוד , ועוד.
    אני פשוט אוהב את האמת..

תגיד לי אתה, אתה רואה בה פאק?
    וגם בכללי.
    זה לא רק לסת.. אני יודע שהחיים זה לא רק לסת.. אני מדבר בכללי, גם אין לי עם מי לצאת.. אני תקוע..

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

הרמת משקולות לא דופקת את הגדילה.
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פלרטטן בדם
    לייקים
    14
    נקודות
    0
    משפט מחץ

הרמת משקולות לא דופקת את הגדילה.
    חלק אומרים אחרת.. בגלל זה .. זה מחרפן.
    ותגיד, מה מצב הלסת שלי? או שאתה לא יודע איך בודקים..
    איך אפשר בכלל לדעת אם היא טובה או לא..

ואחי, הלוואי והייתי יכול להתאמן, הלוואי.. אני רק נלחץ מהגדילה כי אני גמד יחסית

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

אוקי אז יש לך לסת אימתנית, גוף אסתטי ושרירי

מה הלאה?

הרי אמרת שגם ככה אתה לא יוצא

תפסיק להיות מושפע, טיילר בטח קורא את זה ובוכה מצחוק על כמה עמוק הוא הצליח לשרוט אותך

נשבע שהמצב שלך מעורר רחמים אחי

תתעורר כבר ותתחיל לעשות משהו עם עצמך, לא חיצונית, נפשית! תמצא חברים ותצא איתם, אל תשב בבית לקרוא על כמה זה רע להיות זונת מערכת ושהאידיאל זה ZYZZ

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי TopModel צפיה בהודעה
    ''צא מהבית''. זה קל להגיד. אבל בשביל מה? לאיפה יש לי. אין לי שום חברים קרובים..
    רוב הבעיות וההפרעות שלי יעברו רק שיהיה לי גוף שרירי ומאסיבי.. רק אחרי שאני יתקן את הסנטר הזה..
    ואת שניהם אני לא יכול לעשות עד גיל 18 .. אחד פוגע בגדילה, אם כן ואם לא.. זה עדיין מלחיץ..
    ואחד פשוט ככה.
    בקרוב אני גם צריך לעבור ניתוח באף (רפואי), והוא ירגיע אותי והרבה, כי אני אפסיק לנשום לפעמים מהפה / בלילה...

מכון לא מפתח לסת..
    ולא הבנתי, לפתח אופי מבוסס? מה הכוונה. אני חושב שהאופי שלי מבוסס מאוד, והוא להאמין במה שאני רואה..
    ככה גיליתי שאין אלוהים, ככה אני הבנתי שטיילור צודק בעניין הלסתות.. בעוד אנשים שמים על זה פס.. ועוד, ועוד , ועוד.
    אני פשוט אוהב את האמת..

תגיד לי אתה, אתה רואה בה פאק?
    וגם בכללי.
    זה לא רק לסת.. אני יודע שהחיים זה לא רק לסת.. אני מדבר בכללי, גם אין לי עם מי לצאת.. אני תקוע..
    אחויה, אל תהיה כוסית. תפסיק לזיין ת'מוח.
    יודע מה נגיד נגייידדדדדדד ולסת זה היה חשוב כמו לאדע מה, כמו ציצים של בחורה, עדיין זה לא משהו שצריך לגרום לך להתבכיין

גם בחורות שטוחות אחושרמוטה שאין להן את הדבר שנחשב הכיייי מחרמן אצל בנות, לפעמים נחשבות בין הנשים הכי יפות בעולם
    מילה קוניס שבחתימה שך - אין לה ציצי בכלל. כל שד בגודל של כדור טניס. ועדיין, היא כוסית אש והייתי תוקע אותה בכל החורים

משתמש מתחיל
    לייקים
    42
    נקודות
    50

תתלבש טוב
    תשקיע בתספורת טובה
    תתאמן
    עם הזמן אתה תתחיל להריגש טוב עם עצמך
    תיכנס לפייסבוק יש מלא מוכערים שאין להם שום לסת חזקה שמזיינים כוסיות למה ? כי יש להם דברים אחרים אז גובה אין לך אבל בטוח יש לך דברים אחרים

והכי חשוב עזוב תמחשב וצא מהבית סע לאנשהו לא יודע לך סתובב בתל אביב תראה אנשים תדבר תעביר תיום לאט לאט תשכח מזה

ותשמע מוזיקה זה תמיד עוזר
    נערך לאחרונה על ידי allkinds; 23-10-2013 בשעה 20:57.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ARI
    לייקים
    3
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    פעם ; "רק החזק שורד " עם הכלים של היום החכם שורד הרבה יותר

אם התחום מביא לך חשק להיראות טוב ולהתאמן אז זה מצוין כי להתאמן זה די חשוב לביטחון העצמי וזה גם בריא

אבל ללכת רחוק על ניתוחים וכאלה לא הייתי ממליץ אני לא נראה כל כך טוב וזה אף פעם לא הפריע לי לגיים

מה שמפריע הוא חוסר טיפוח אישי שזה בעצם חלק מהמאפיינים של זכר אלפה

בקיצור.....העניין הוא לא להראות הכי סקסי בעולם או הכי חתיך שיש אלא להראות שאתה משקיע במראה החיצוני להראות טוב

פגשתי הרבה פקאפרים והמון לא נראים ג'וני דפ'

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פלרטטן בדם
    לייקים
    14
    נקודות
    0
    משפט מחץ

אחויה, אל תהיה כוסית. תפסיק לזיין ת'מוח.
    יודע מה נגיד נגייידדדדדדד ולסת זה היה חשוב כמו לאדע מה, כמו ציצים של בחורה, עדיין זה לא משהו שצריך לגרום לך להתבכיין

גם בחורות שטוחות אחושרמוטה שאין להן את הדבר שנחשב הכיייי מחרמן אצל בנות, לפעמים נחשבות בין הנשים הכי יפות בעולם
    מילה קוניס שבחתימה שך - אין לה ציצי בכלל. כל שד בגודל של כדור טניס. ועדיין, היא כוסית אש והייתי תוקע אותה בכל החורים
    אני פשוט אוהב את זה.. לסת חזקה זה נראה טוב..
    ועדיין לא עניתה לי.. אתה כאילו מנחם אותי כי ראיתה שהיא גרועה? -_-
    וברור שהייתה תוקע אותה, היא כוסית בפנים, ויש לה תחת.. נכון.. אין לה שדיים..
    אבל הפנים והתחת.. מכפים על זה פי מליון..

ציטוט נכתב במקור על ידי allkinds צפיה בהודעה
    תתלבש טוב
    תשקיע בתספורת טובה
    תתאמן
    עם הזמן אתה תתחיל להריגש טוב עם עצמך
    תיכנס לפייסבוק יש מלא מוכערים שאין להם שום לסת חזקה שמזיינים כוסיות למה ? כי יש להם דברים אחרים אז גובה אין לך אבל בטוח יש לך דברים אחרים

והכי חשוב עזוב תמחשב וצא מהבית סע לאנשהו לא יודע לך סתובב בתל אביב תראה אנשים תדבר תעביר תיום לאט לאט תשכח מזה

ותשמע מוזיקה זה תמיד עוזר
    אני לא רוצה להסתפר כי אני חושב שכול דבר לא יתאים לי..
    תתאמן? עוצר את הגדילה.. מיתוס מלחיץ
    ואיזה מכוערים בפייסבוק ''מזיינים''?
    חחחחחחחחחחח ואתם לא מבינים ''צא מהבית'', עם מי? עם הכפכפים שלי? עם מי אני יצא לתל אביב..

ציטוט נכתב במקור על ידי EPHENARI ST צפיה בהודעה
    אם התחום מביא לך חשק להיראות טוב ולהתאמן אז זה מצוין כי להתאמן זה די חשוב לביטחון העצמי וזה גם בריא

אבל ללכת רחוק על ניתוחים וכאלה לא הייתי ממליץ אני לא נראה כל כך טוב וזה אף פעם לא הפריע לי לגיים

מה שמפריע הוא חוסר טיפוח אישי שזה בעצם חלק מהמאפיינים של זכר אלפה

בקיצור.....העניין הוא לא להראות הכי סקסי בעולם או הכי חתיך שיש אלא להראות שאתה משקיע במראה החיצוני להראות טוב

פגשתי הרבה פקאפרים והמון לא נראים ג'וני דפ'
    הייתי מעדיף להיות חתיך ולהביא 20 בנות כול החיים.
    מאשר פיקאפר מכוער ולהביא 70..
    אין, ככה אני.
    מראה זה לא רק בנות.. זה בכלליות..

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

תפסיק להראות לכולם את הלינק של הלסת שלך ותתחיל לקרוא את התגובות של האנשים במקום לקראות בריפרוף וישר להגיע לחלק של הלסת שלך.
    חלאס עם זה.

700 אנשים אומרים לך שתפסיק להתעסק בלסת שלך ובמקום זה תתחיל להתעסק בדברים אחרים בחיים...במקום להקשיב או לפחות לנסות, אתה דוחף שוב ושוב את הלינק של הלסת שלך? לא נמאס לך?
    אם אתה לא רוצה לקבל עזרה, אז זה לא המקום בשבילך.

אני יודע שזה נשמע קיצוני והתגובה שלי קצת מאיימת, אבל אין מה לעשות, אתה לא מותיר ברירה.
    תעזוב את הלסת שלך ותתעסק בדברים יותר חשובים בחיים.

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

אני לא מנחם אותך, אני פשוט לא יודע מה זה לסת טובה, מבין? אני בכלל לא מבין בזה, לא יודע איך להבדיל...ולמה? כי בחיים לא התעסקתי בזה. וזה למה? כי זה מעניין לי ת'פיטמה.

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

לגבי המיתוס על האימונים עוצרים גדילה - תתייעץ עם אנשים שמבינים. עם מאמן כושר במכון, עם אנשים, עם המורה לספורט שלך אפילו...עם רופא....
    ואתה תראה שכולם אומרים שזה לא מפריע לגדילה בכלל.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פלרטטן בדם
    לייקים
    14
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    תפסיק להראות לכולם את הלינק של הלסת שלך ותתחיל לקרוא את התגובות של האנשים במקום לקראות בריפרוף וישר להגיע לחלק של הלסת שלך.
    חלאס עם זה.

700 אנשים אומרים לך שתפסיק להתעסק בלסת שלך ובמקום זה תתחיל להתעסק בדברים אחרים בחיים...במקום להקשיב או לפחות לנסות, אתה דוחף שוב ושוב את הלינק של הלסת שלך? לא נמאס לך?
    אם אתה לא רוצה לקבל עזרה, אז זה לא המקום בשבילך.

אני יודע שזה נשמע קיצוני והתגובה שלי קצת מאיימת, אבל אין מה לעשות, אתה לא מותיר ברירה.
    תעזוב את הלסת שלך ותתעסק בדברים יותר חשובים בחיים.
    איזה תגובות? ''צא לתל אביב''? .. אין לי עם מי לצאת. זה נראה לכם קל כזה לצאת וזה.. אתם לא מכירים את זה..
    הילדים שיוצאים אצלנו.. הם כולם ''רקדנים'' בכוונה מרחאות, אז רק על זה הם מדברים בהפסקות, רוקדים, שרים וכול זה.. אלקטרו וכול השיט הזה..אין חיבור
    זה לא רק לסת, לסת זה התירוץ שלי, בוא תן לי דעה.. במה כדאי לי להתעסק? במה יש לי להתעסק? אין לי עיסוקים..
    אם אני יגיד לאבא שלי מכון כושר, הוא נראה לי יצחק כמו מטורף. גם כי זה יקר אחושרמוטה, 3000 ומשהו שקל לשנה.. גו אקטיב.. אין אחר טוב..
    פעם הייתי משחק כדורגל, הייתי יוצא למגרש עם עוד איזה חבר אחד, ומשחקים עם אנשים בני 18~19.. שזה בכלל לא סביבות הגילאים שלי..
    זה לא שאין לי חברים כי אני איזה אינסל, זה כי אני גר בעיר אחרת מהם.. אח שלי יש לו חברים מהעיר .. שהם איתו בבית ספר (בבית ספר שלי)..
    למרות שהוא האח הקטן, הוא יודע כזה שאני חסר חיים..לפעמים אני נותן לו כאפה בצחוק והוא אומר לי ''צא צא מהבית''.. וכאלא..
    או שהלכתי עם אבא שלי לקנות איזה משהו .. ''מה אתה צריך את זה.. אתה יוצא לאנשהו? זה לאנשים שיוצאים ליציאות וכאלא''.לא בקטע רע גם..
    בקיצור יש עוד מליון ואחד קטעים כאלא.. אתה יודע, הקטנות האלא שמזכירות לך שאתה חסר חברים..
    בכיתה ז', ח', ט', ניסיתי להתחבר לילדים.. לא הלך לי, ניסיתי לדבר, פה . שם.. לא הלך, ועכשיו כיתה י' אני פשוט בכיתה.. לא מנסה משהו..
    מי שרוצה לדבר שידבר, ומי שלא זין שלי, כבר נמאס לי.. פשוט פעם הייתי תמים.. ועברתי שינוי מאסיבי ביותר באופי שלי..
    אבל מה אני יכול לעשות אחי, ככה החיים.. אני יותר מרוכז בהגשמה עצמית, המוטיבציה שלי גבוה מידי, קשה לי לעצור..
    בא לי לעשות משהו.. בא לי לעשן, בא לי כבר לגור לבד.. בא לי יותר מידי דברים..

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:19.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect