קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מרגיש שאני לא מנצל את עצמי
    על ידי SINGIN בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 21-02-2010, 21:48
  2. מרגיש שאני לא מנצל מספיק את החיים..
    על ידי ay115 בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 23-02-2008, 16:14
  3. מרגיש אפס , חייב לשתף אותכם בחיים שלי
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 18-01-2006, 14:45
  4. מרגיש שאני כישלון :[
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 10-01-2006, 17:31
  5. היד שלי..כמעט חודש במכון כושר..
    על ידי Maniac בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 03-12-2005, 22:35
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

מרגיש שאני לא מנצל את הפוטנציאל שלי (כמעט 16)

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל מרגיש שאני לא מנצל את הפוטנציאל שלי (כמעט 16)

אני מרגיש שאני פשוט לא מנצל תפוטנציאל שלי בגלל חוסר בטחון למרות שאני נראה טוב ומתאמן
    בנות אומרות לי מלא שאני חתיך וגם אני חושב עכשיו שאני נראה דיי טוב אחרי הרבה זמן שעבדתי על המראה שלי (אני דיי פרפקטיוניסט לגבי המראה שלי) ויש לי גם פאקינג טרקטורון .. כאילו יותר מזה?! אפילו חבר אמר לי אם לא הייתה כזה ביישן הייתה מביא מלא בנות ואני יודע שהוא צודק כי אני פשוט מאוד ביישן וחסר בטחון כזה ליד בנות ולא מתחיל איתם בכלל אפילו בפייסבוק (יש לי רק כמה ידידות אבל לא יותר מזה) ונמאס לי כבר מילא הייתי מכוער או משו ולא הייתי בנות , אבל אני נראה טוב ומשקיע במראה שלי ובעצם לא מקבל מזה כלום .. נגיד אפילו אני עובר ליד ידידות שלי או משו אני מסוגל להמשיך ללכת או לעשות כאילו אני בפלאפון כדי לא להגיד להם שלום כי אני מפחד שהן ייבשו אותי או משו , (תאמינו לי אני יודע כמה זה דפוק) ורק הם לפעמים אומרות לי שלום וגם אני יודע על כמה בנות בשנה האחרונה בוא נגיד שהיו דלוקות עליי והם גם היו נראות סבבה והכל אבל פשוט לא עשיתי עם זה כלום כמו מטומטם ונמאס לי כבר להיות ביישן כי כמו שאמרתי באמת יש לי פוטנציאל להצליח ..
    וגם כל החבירם שלי כבר יש להם חברה והכל ואני נשארתי היחיד בלי וזה עוד יותר מלחיץ ומבאס אותי כי אני יכול להגיד בפה מלא שאני נראה יותר טוב מכולם שם ( אולי חוץ מאחד ) והם מסתלבטים עליי גם על זה וזה מציק ומוריד לי עוד יותר את הבטחון.
    ואני לא יודע גם על מה לדבר עם בנות שיעני אני לא מכיר בפייסבוק חוץ מהיכרות הראשונית של בת כמה את וכל זה ובכללי גם עם בנות שאני מכיר אין לי כ"כ נושאי שיחה ..
    נערך לאחרונה על ידי saper12; 14-10-2013 בשעה 00:14.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

"אני חתיך בנות אומרות לי שאני חתיך, אני נראה הכי טוב מהחברים שלי, אני נראה ממש טוב, אני משקיע במראה לי חברים שלי הם מסתלבטים עלי, אני לא יודע לדבר עם בנות"

תקשיב אם אתה באמת נראה כזה טוב איך הם מסתבלטים עליך? אתה צריך לקחת את החיים באיזי, זה כמו ששחיפים יבואו אלי ויגידו לי משהו, אתה אפילו לא מגיב אלא פשוט מחייך ואפילו לפעמים מסכים איתם כדי לראות את החיוך שלהם עולה ולתת להם את הרגע השמח הזה בחיים העלובים שלהם

קח הכל באיזי אתה נשמע כמו ילד שמחשב הכל בחיים ואתה עוד לא פאקינג בן 16 מה זה חחחחחחחח, מה זה השטויות האלה "לא אומר שלום לילדות כי אני פוחד שייבשו אותי", וואלה אם הן ידידות שלך תגיד שלום. אם לא, שים זין. אל תחשוב מה הן יגידו מה לא. באלך להגיד שלום למישהי אחת ולחברה שלה שלידה לא בא לך? אל תחשוב פעמיים ותעשה את זה, מה יקרה כבר?

יאללה אחי צא מהבועה שלך, לא אומר לך ללכת ערום בבצפר ולצעוק אני הכי חתיך וSICK CUNT אבל גם לא אומר לך לעמוד בצד ולחטוף סתלבט מהחברים המוצצים שך, קח הכל באיזי אל תחשוב ביטחון ושטויות כאלה זה הכל חרטא לכל אחד יש ביטחון אבל לך יש פחד לא מובן, תוריד ת'פחד הזה, זה ייקח זמן, תציב מטרה שעד גיל 16 אתה יוצא מהבועה ומשתנה לבנאדם אחר לגמרי שלא בוכה על זה שהוא חתיך ולא יודע לדבר עם בנות, שלא בוכה שהוא חוטף סתלבט מחברים.

בנאדם שלוקח הכל בסבבהההה

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

וואי וואי יש לך טרקטורון פייייי

איך הבחורות לא אונסות אותך אינלי מושג

ילד בן 16 עם טרקטורון משתווה לאיש עסקים בן 25 עם לקסוס מבחינת אטרקטיביות

משתמש מתחיל
    לייקים
    94
    נקודות
    50

תעשה טרולינג ברחוב, זה נותן בוס ביטחון

וזה גם ידוע שכשתספר שיש לך ערוץ ביוטיוב של סרטי טרולינג בחורות יגמרו מיד

משתמש מתחיל
    לייקים
    32
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
    "אני חתיך בנות אומרות לי שאני חתיך, אני נראה הכי טוב מהחברים שלי, אני נראה ממש טוב, אני משקיע במראה לי חברים שלי הם מסתלבטים עלי, אני לא יודע לדבר עם בנות"

תקשיב אם אתה באמת נראה כזה טוב איך הם מסתבלטים עליך? אתה צריך לקחת את החיים באיזי, זה כמו ששחיפים יבואו אלי ויגידו לי משהו, אתה אפילו לא מגיב אלא פשוט מחייך ואפילו לפעמים מסכים איתם כדי לראות את החיוך שלהם עולה ולתת להם את הרגע השמח הזה בחיים העלובים שלהם

קח הכל באיזי אתה נשמע כמו ילד שמחשב הכל בחיים ואתה עוד לא פאקינג בן 16 מה זה חחחחחחחח, מה זה השטויות האלה "לא אומר שלום לילדות כי אני פוחד שייבשו אותי", וואלה אם הן ידידות שלך תגיד שלום. אם לא, שים זין. אל תחשוב מה הן יגידו מה לא. באלך להגיד שלום למישהי אחת ולחברה שלה שלידה לא בא לך? אל תחשוב פעמיים ותעשה את זה, מה יקרה כבר?

יאללה אחי צא מהבועה שלך, לא אומר לך ללכת ערום בבצפר ולצעוק אני הכי חתיך וSICK CUNT אבל גם לא אומר לך לעמוד בצד ולחטוף סתלבט מהחברים המוצצים שך, קח הכל באיזי אל תחשוב ביטחון ושטויות כאלה זה הכל חרטא לכל אחד יש ביטחון אבל לך יש פחד לא מובן, תוריד ת'פחד הזה, זה ייקח זמן, תציב מטרה שעד גיל 16 אתה יוצא מהבועה ומשתנה לבנאדם אחר לגמרי שלא בוכה על זה שהוא חתיך ולא יודע לדבר עם בנות, שלא בוכה שהוא חוטף סתלבט מחברים.

בנאדם שלוקח הכל בסבבהההה
    חלאס לחוש זה מגעיל (החיים העלובים שלהם.. מי אתה שתקבע למי יש חיים עלובים, אתה רואה את זה על פי הדעה שלך.. אולי הם אוהבים את חייהם?)
    נערך לאחרונה על ידי 2566; 14-10-2013 בשעה 15:40.

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי 2566 צפיה בהודעה
    חלאס לחוש זה מגעיל (החיים העלובים שלהם.. מי אתה שתקבע למי יש חיים עלובים, אתה רואה את זה על פי הדעה שלך.. אולי הם אוהבים את חייהם?)
    בן כמה אתה ? אתה רציני עם התגובה שלך? בדרכ אנשים שמסתלבטים על חבר שלהם באופן קבוע כמו שהוא הסביר ומורידים לו את הביטחון הם אנשים מסכנים שחסר להם משהו בחיים..
    ואולי אתה הטייפ הזה של האנשים.. לא יודע איך להסביר לכל אחד יש את האנשים האלה בחיים שלהם שיש לך פשוט רחמים עליהם, ואם הם באים ומלכלכים על מישהו אחר אז בכלל אתה מרחם עליהם ועל החיים שלהם..
    אז מה במה שאמרתי לא טוב?

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה
    וואי וואי יש לך טרקטורון פייייי

איך הבחורות לא אונסות אותך אינלי מושג

ילד בן 16 עם טרקטורון משתווה לאיש עסקים בן 25 עם לקסוס מבחינת אטרקטיביות
    אני יודע שאתה ציני אבל צעצועים בגיל הזה מביאים ימבה בחורותתתתת

משתמש מתחיל
    לייקים
    18
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי 2566 צפיה בהודעה
    אתה דפוק... הוא מנסה לתת קצת מוטיבציה לילד שיתעורר על החיים שלו ויעשה משהו

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

עזבו אתכם משטויות. תהיו עצמכם

צילומי הריון
    סטודיו לצילום

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

לגבי מה שאמרת, שאתה נראה טוב וחברים מסתלבטים עליך - אני נתקל באותם דברים בדיוק

שים לב שמי שיורד עליך, זה רק אנשים שנראים נורא. אחי, כל החנונים בבית ספר שלי, כל פעם שאני קונה ג'ינסים בסטייל ונעליים שבאופנה, הם מקנאים אחושרמוווטה שיש לי סטייל קטלני ושאני יושב עם בנות והם יושבים בצד ומדברים על באטלפילד.

אז מה הם עושים? הם עושים לי וואלההה רז איזה מכנס יא מתרומם. כשכל אחד מהם לובש איזה מכנס מכוערררר רצח ונעליים כאלה ספורט מכוערות כאלה כל אחד נראה יותר בתול מהשני...

מה שאני עושה זה עובר נותן לכל אחד שדיבר כאפה כזאת יפה והוא כזה "מה...בשביל מה זה היה...מה שטויות"
    בתולי שפתיים הומואים

מה אתה לוקח רציני אחשלו, שימצצו
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

כל מי שמסתלבט עליך בקטע מוגזם כל מי שמקנא או מנסה לרדת עליך תעיף אותו מהחיים שלך תחליף אותם אין לך צורך בהם .

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פלרטטן בדם
    לייקים
    14
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    חס וחלילה מחץ . .אני נגד אלימות..

ציטוט נכתב במקור על ידי L E M O N צפיה בהודעה
    לגבי מה שאמרת, שאתה נראה טוב וחברים מסתלבטים עליך - אני נתקל באותם דברים בדיוק

שים לב שמי שיורד עליך, זה רק אנשים שנראים נורא. אחי, כל החנונים בבית ספר שלי, כל פעם שאני קונה ג'ינסים בסטייל ונעליים שבאופנה, הם מקנאים אחושרמוווטה שיש לי סטייל קטלני ושאני יושב עם בנות והם יושבים בצד ומדברים על באטלפילד.

אז מה הם עושים? הם עושים לי וואלההה רז איזה מכנס יא מתרומם. כשכל אחד מהם לובש איזה מכנס מכוערררר רצח ונעליים כאלה ספורט מכוערות כאלה כל אחד נראה יותר בתול מהשני...

מה שאני עושה זה עובר נותן לכל אחד שדיבר כאפה כזאת יפה והוא כזה "מה...בשביל מה זה היה...מה שטויות"
    בתולי שפתיים הומואים

מה אתה לוקח רציני אחשלו, שימצצו
    אם זה מה שהם אומרים. שיברחו מהארץ ועכשיו..
    חחח ואיך אני שונא אנשים כאלא שמנסים להוריד אותך למטה כי הם לא רוצים להרגיש בודדים..
    לא רק בעניין של בנות.. בכול דבר בחיים.. מפחדים שהם ישארו שם למטה לבד.. בחושך. ואני מכיר הרבה חארות כאלא..
    שאני מזהה כאלא אני ישר מתנתק מהם.. חברים לא חברים.. זה האנשים שבגללם אתה לא מתקדם..

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:47.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect