נכתב במקור על ידי
SmoliK
"אני חתיך בנות אומרות לי שאני חתיך, אני נראה הכי טוב מהחברים שלי, אני נראה ממש טוב, אני משקיע במראה לי חברים שלי הם מסתלבטים עלי, אני לא יודע לדבר עם בנות"
תקשיב אם אתה באמת נראה כזה טוב איך הם מסתבלטים עליך? אתה צריך לקחת את החיים באיזי, זה כמו ששחיפים יבואו אלי ויגידו לי משהו, אתה אפילו לא מגיב אלא פשוט מחייך ואפילו לפעמים מסכים איתם כדי לראות את החיוך שלהם עולה ולתת להם את הרגע השמח הזה בחיים העלובים שלהם
קח הכל באיזי אתה נשמע כמו ילד שמחשב הכל בחיים ואתה עוד לא פאקינג בן 16 מה זה חחחחחחחח, מה זה השטויות האלה "לא אומר שלום לילדות כי אני פוחד שייבשו אותי", וואלה אם הן ידידות שלך תגיד שלום. אם לא, שים זין. אל תחשוב מה הן יגידו מה לא. באלך להגיד שלום למישהי אחת ולחברה שלה שלידה לא בא לך? אל תחשוב פעמיים ותעשה את זה, מה יקרה כבר?
יאללה אחי צא מהבועה שלך, לא אומר לך ללכת ערום בבצפר ולצעוק אני הכי חתיך וSICK CUNT אבל גם לא אומר לך לעמוד בצד ולחטוף סתלבט מהחברים המוצצים שך, קח הכל באיזי אל תחשוב ביטחון ושטויות כאלה זה הכל חרטא לכל אחד יש ביטחון אבל לך יש פחד לא מובן, תוריד ת'פחד הזה, זה ייקח זמן, תציב מטרה שעד גיל 16 אתה יוצא מהבועה ומשתנה לבנאדם אחר לגמרי שלא בוכה על זה שהוא חתיך ולא יודע לדבר עם בנות, שלא בוכה שהוא חוטף סתלבט מחברים.
בנאדם שלוקח הכל בסבבהההה