קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מיליונר מי שגומר ראשון
    על ידי מתיתיהו בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 27-06-2006, 12:11
  2. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 07-03-2006, 16:12
  3. מי רוצה להיות מיליונר?
    על ידי hai60 בפורום דיבורים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 22-01-2006, 15:24
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 47

מיליונר בן 19 - עמוד 3

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    ארז
    לייקים
    33
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    you mirin BRAH ?

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    זה מה שחצי מהעולם עושה..
    "אני יודע לעשות כסף, ויש לי 2 מיליון שקל בבנק! , אתה רוצה גם? סבבה, תביא לי 100 שקל לשיעור למשך 3 חודשים ואתה תיהיה כמוני "
    ואגב, אני מעדיף להיות חתיך בלי יותר מידי כסף..כי לאנשים שיש לוק יכולים לעשות הרבה יותר כסף מאנשים שלא נראים הכי טוב בעולם.

אני לא גזען, אני מודה לסטטיסטיקה.
    תימנים זה אנשים שקשה להם להוציא כסף מהכיס, מרוקאים זה אנשים שמתעצבנים נורא מהר וברוב הפעמים הם לא יודעים להסביר למה הם מתעצבנים והם היו רוצים איכשהו להיות פחות עצבניים, עיראקים ותונאסים זה עם שיודע ברובו לעבוד בעבודות כפיים \ חקלאות \ פחחות וכל העניינים האלה.
    ואשכנזים, נראים טוב בדר"כ אבל לא חסר אשכנזים לטחים כאלה שמפחדים מהצל של עצמם..

אני אשכנזי אגב...למרות שיש לי לוק מזרחי חח
    וערבים רוצחים ורוסים שותים 2 ליטר וודקה ואוקראינים 3 ליטר וודקה ורומנים גונבים
    ורוסיות זונות אגב אם לא ידעתם

רמת ההשכלה שלך זהה פחות או יותר לרמת השכלה של ילד בן 12 .. למרות שאני אוהב חלק מהפוסטים שלך כדאי לך להפסיק להכליל , כל אדם שונה בלי קשר למה שהוא ..
    וכן גם העניין של מי נראה יותר טוב זה עניין של טעם .. יש בנות שאוהבות גברים לבנים עם עיניים כחולות ויש כאלה שמעדיפות לוק של גבר ולא של לפלף ..

חשבתי שבגלל שעשית צבא אתה אמור להבין את העניין המסריח הזה של העדות ושכולם בני אדם .. אתה כנראה בעצמך אפס שלא התחבר שם לאף אחד משום עדה ..

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי BlowYourMind צפיה בהודעה

רמת ההשכלה שלך זהה פחות או יותר לרמת השכלה של ילד בן 12 .. למרות שאני אוהב חלק מהפוסטים שלך כדאי לך להפסיק להכליל , כל אדם שונה בלי קשר למה שהוא ..
    וכן גם העניין של מי נראה יותר טוב זה עניין של טעם .. יש בנות שאוהבות גברים לבנים עם עיניים כחולות ויש כאלה שמעדיפות לוק של גבר ולא של לפלף ..

חשבתי שבגלל שעשית צבא אתה אמור להבין את העניין המסריח הזה של העדות ושכולם בני אדם .. אתה כנראה בעצמך אפס שלא התחבר שם לאף אחד משום עדה ..
    זה דבר ידוע בצהל
    בכל היחידות הרציניות אתה תיראה כולם אשכנזים ואיזה מזרחי אחד אתיופי אחד ואיזה שני רוסים שלא יגידו שצהל מפלה

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי BlowYourMind צפיה בהודעה

זה שכולם בני אדם זה לא קשור אחד לשני.
    זה כמו שתגיד שכל האנשים בעולם באופן יחסי, נחמדים.
    איך זה קשור לעזאזל?

אתה יכול להתעצבן עד מחר, אבל יש דברים שאיך שלא תסובב אותם הם פשוט יהיו נכונים.
    "כל אד שונה בלי קשר למה שהוא" זה ברור, אבל רוב האוכולוסיה של כל עדה מדברת בשם עצמה..כמו שאמרתי, אני אשכנזי ואני יוצא מן הכלל, אבל זה לא קשור.

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

זה שכולם בני אדם זה לא קשור אחד לשני.
    זה כמו שתגיד שכל האנשים בעולם באופן יחסי, נחמדים.
    איך זה קשור לעזאזל?

אתה יכול להתעצבן עד מחר, אבל יש דברים שאיך שלא תסובב אותם הם פשוט יהיו נכונים.
    "כל אד שונה בלי קשר למה שהוא" זה ברור, אבל רוב האוכולוסיה של כל עדה מדברת בשם עצמה..כמו שאמרתי, אני אשכנזי ואני יוצא מן הכלל, אבל זה לא קשור.
    חחחחחח רודני נראלי כל האשכול הזה או טרול אחד גדול, לא הבנתי איך הם הגיעו ממה שכתבת מהודעה קטנה על שהוא עירקאי ל דיון שלם של 3 עמודים על גזענות ושאתה גזען מניאק חחחחחחחחח אנשים פה מעשנים דברים כבדים אחושרמוטה או שמעבירים יותר מידי זמן על המחשב

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
    חחחחחח רודני נראלי כל האשכול הזה או טרול אחד גדול, לא הבנתי איך הם הגיעו ממה שכתבת מהודעה קטנה על שהוא עירקאי ל דיון שלם של 3 עמודים על גזענות ושאתה גזען מניאק חחחחחחחחח אנשים פה מעשנים דברים כבדים אחושרמוטה או שמעבירים יותר מידי זמן על המחשב
    אחשלי רודני מהאנשים שלא מתכוונים לצאת גזענים אבל זה יוצא להם תיראה עבודה ערבית ואתה תזהה את רודני

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
    הם גם מעשנים דברים כבדים וגם מבזבזים יםםםםםםםםםםםם של זמן על המחשב.
    ציטוט נכתב במקור על ידי tryhxy צפיה בהודעה
    אחשלי רודני מהאנשים שלא מתכוונים לצאת גזענים אבל זה יוצא להם תיראה עבודה ערבית ואתה תזהה את רודני
    אני שונא ערבים, אבל מת עליהם.
    לא יודע להסביר את זה...למרות שאני חושב שזה חלק מהמערכת..זה משהו שהממשלה והחינוך הישראלי גרם לנו להבין מגיל קטן שערבים זה עם חרא מגעיל שצריך לשרוף אותם, אבל אז כשאתה מגיע לגיל 20+ אתה עוצר את עצמך ושואל "כן, אבל למה אני שונא אותם? מה הם עשו לי רע? אני אפילו לא מכיר את הערבים שאני שונא אותם, אז למה אני שונא אותם?" ואין לך באמת תשובה.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

לא יודע להסביר את זה...למרות שאני חושב שזה חלק מהמערכת..זה משהו שהממשלה והחינוך הישראלי גרם לנו להבין מגיל קטן שערבים זה עם חרא מגעיל שצריך לשרוף אותם, אבל אז כשאתה מגיע לגיל 20+ אתה עוצר את עצמך ושואל "כן, אבל למה אני שונא אותם? מה הם עשו לי רע? אני אפילו לא מכיר את הערבים שאני שונא אותם, אז למה אני שונא אותם?" ואין לך באמת תשובה.
    בעניין הערבים דעותינו כנראה חלוקות.

לי קשה לאהוב את מי ששונא אותי בלי סיבה מיוחדת ורוצה להשמיד אותי בגלל שקר כלשהו שמכרו לו שאני כבשתי את העם שלו כמו מלפפון חמוץ ולקחתי לו את האדמות.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פלרטטן בדם
    לייקים
    14
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    חס וחלילה מחץ . .אני נגד אלימות..

אתה באמת לא מכיר את הערבים שאתה שונא? לא חושב...
    אם כולם אומרים משהו, סימן שיש לזה סיבה.. אל תהיה זה שמנסה לחשוב אחרת..
    ערבים שלא מנסה להתפשר, ברור שלא כולם ראש בקיר, אבל מה לעשות שהרוב דופק את המיעוט..

הינה למה אתה שונא אותם :

ואתה בן 20 +
    אתה באמת לא זוכר מה קרה במהלך השנים?
    ''אל תכליל'', אני מכליל ועוד איך. יש להם את אותה חשיבה של המחבלים, רצח יהודים.. וזה לא ישתנה

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

מה שהזוי הוא שהוא בעצמו נחשף לכל הטרור ממקור ראשון, ועכשיו הוא נמצא ביחידה ללוחמה בטרור חח

או שזה מצב הזוי שבו הוא בעד טרור כי אחרת לא תיהיה לו פרנסה? קשה לי להאמין ...

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה
    מה שהזוי הוא שהוא בעצמו נחשף לכל הטרור ממקור ראשון, ועכשיו הוא נמצא ביחידה ללוחמה בטרור חח

הוא גם שוטר והוא עישן
    אז מה אולי הוא מצליח להקשיב לעוד דעות חוץ ממה שהמערכת מכתיבה לו?

תפסיקו להיות טיפשים את כל העולם הזה מנהל כסף אין כזה דבר שנאת חינם ילדים שטופי מוח זה לא דוגמא לשום דבר גם לגרמנים שטפו את המוח וגרמו להם לעשות דברים לא אנושיים אז מה...

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פלרטטן בדם
    לייקים
    14
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה

חחחחחח... הוא פשוט מנסה לחשוב עמוק מידי.. על האנשים שלא אשמים.. אבל מה לעשות העולם ככה פועל..

הוא גם שוטר והוא עישן
    אז מה אולי הוא מצליח להקשיב לעוד דעות חוץ ממה שהמערכת מכתיבה לו?

תפסיקו להיות טיפשים את כל העולם הזה מנהל כסף אין כזה דבר שנאת חינם ילדים שטופי מוח זה לא דוגמא לשום דבר גם לגרמנים שטפו את המוח וגרמו להם לעשות דברים לא אנושיים אז מה...
    נראה לי חצי מהשוטרים מעשנים, אם אתה מתכוון.. עישון רגיל..
    ''המערכת מכתיבה לו'', עוד פעם זה? נו עזוב אותך מערכת, שמערכת, מה זה מערכת.. ההוחכות מול העיניים שלך..
    אוטובוסים התפוצצו מול העיניים של ההורים שלך.. ילדים בעזה זועקים שישראל תישרף.. ובעולם גם...
    זה שיש מיעוט שלא רוצה.. אז מה, עכשיו תגיד שערבים לא רעים?
    ילדים שטופי מוח נגד יהודים.. הם אויביים של יהודים.. הינה, אתה בעצמך אמרתה..
    מה זה שטופי מוח? זה המחשבות שלהם.. כי זה מה שהם קיבלו... אתה זה מה שקיבלתה מאחרים ומעצמך.. והינה התוצאה שלהם..

תוצאה = מתים לזיין לך את הפנים.
    מסקנה: אתה שונא אותם..

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי TopModel צפיה בהודעה
    חחחחחח... הוא פשוט מנסה לחשוב עמוק מידי.. על האנשים שלא אשמים.. אבל מה לעשות העולם ככה פועל..

נראה לי חצי מהשוטרים מעשנים, אם אתה מתכוון.. עישון רגיל..
    ''המערכת מכתיבה לו'', עוד פעם זה? נו עזוב אותך מערכת, שמערכת, מה זה מערכת.. ההוחכות מול העיניים שלך..
    אוטובוסים התפוצצו מול העיניים של ההורים שלך.. ילדים בעזה זועקים שישראל תישרף.. ובעולם גם...
    זה שיש מיעוט שלא רוצה.. אז מה, עכשיו תגיד שערבים לא רעים?
    ילדים שטופי מוח נגד יהודים.. הם אויביים של יהודים.. הינה, אתה בעצמך אמרתה..
    מה זה שטופי מוח? זה המחשבות שלהם.. כי זה מה שהם קיבלו... אתה זה מה שקיבלתה מאחרים ומעצמך.. והינה התוצאה שלהם..

תוצאה = מתים לזיין לך את הפנים.
    מסקנה: אתה שונא אותם..
    אתה טיפש
    רוטשילד היה פושע בין הגדולים של האנושות הוא מימן מלחמות משתי הצדדים למען אינטרסים כלכליים
    לפי זה צריך לשנוא את היהודים...

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פלרטטן בדם
    לייקים
    14
    נקודות
    0
    משפט מחץ

אתה טיפש
    רוטשילד היה פושע בין הגדולים של האנושות הוא מימן מלחמות משתי הצדדים למען אינטרסים כלכליים
    לפי זה צריך לשנוא את היהודים...
    מה אתה מכניס עכשיו את רוטשילד, הוא מעניין לי את הזין.
    נגיד וזה עניין של כסף.. נו, עדיין יש שנאה. אנשים מרגישים את זה על הגוף שלהם..
    תבוא לכול ילד ''אתה שונא ערבים'' ? ... מה הוא יענה לך ? ''בטח .. ערבים בני זונות''.. כסף או לא.. השנאה קיימת..
    וזה לא קשור לשום כסף .. סתם קשור לספר תנ''ך מזדיין

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי TopModel צפיה בהודעה
    מה אתה מכניס עכשיו את רוטשילד, הוא מעניין לי את הזין.
    נגיד וזה עניין של כסף.. נו, עדיין יש שנאה. אנשים מרגישים את זה על הגוף שלהם..
    תבוא לכול ילד ''אתה שונא ערבים'' ? ... מה הוא יענה לך ? ''בטח .. ערבים בני זונות''.. כסף או לא.. השנאה קיימת..
    וזה לא קשור לשום כסף .. סתם קשור לספר תנ''ך מזדיין
    כי קל להשפיע על ילדים ואני יודע את זה כי גדלתי בבית חרדי ואם לא הייתי יוצא משם כנראה שהייתי בדעה קיצונית יותר מכל האנשים פה
    רוטשילד היה דוגמא שאתה לא יכול להכליל
    ואם יש עניין של כסף שלא הולך לא לי ולא להם אלא למישהו אחר שמרוויח מזה למה שאני אכעס על סתם ערבים ולא על מי שמרוויח מהשנאה שלי ומהבלבול שלי

משתמש ותיק
    לייקים
    36
    נקודות
    515

למה שונאים ערבים? כי הם שונאים אותנו. עכשיו רודני יגיד שלא כולם חארות ושונאים אותנו. צודק, ככה זה גם לגבי הסטיגמות, הם נוצרו כי רוב העדה ככה אבל לא כולם כאלה ולא צריך להכליל ולשפוט רק על פי זה.
    קרא חוקי חתימות

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:43.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect