הוא אומר שNO FAP של כמה חודשים נותנת לך רק משהו כמו 10 אחוז יותר טסטוסטרון מהרגיל, והכדורים שיש לו ביד שקל מאוד להשיג, מעלים את הטסטוסטרון פי 3.
הוא אומר שNO FAP של כמה חודשים נותנת לך רק משהו כמו 10 אחוז יותר טסטוסטרון מהרגיל, והכדורים שיש לו ביד שקל מאוד להשיג, מעלים את הטסטוסטרון פי 3.
..Everyone Loves You When You're Dead..
|
|
שאתה מקבל טסטוסטרון מכדורים הגוף מפסיק לייצר, למרות שאחרי זה זה חוזר..
בקיצור, לא טבעי זה חרא, לך תדע מה הכדורים האלא..
טסטוסטרון טבעי אפשר לעלות רק קצת..עזוב.. טסטוסטרון נשמע לי ''אגדה'', כול אחד לוקח חלקים אחרים בטסטוסטרון.. במראה ..
ובקטע ההתנהגותי .. צריך להיות חסר טסטוסטרון בטירוף כדי להתנהג כמו גיי.. כולם מתנהגים אותו דבר פחות או יותר..
חחחח למון אני רואה שלקחת את העניין של NO FAP כפרוייקט חיים שלך חח
ואיזה כדורים אלו ?
עוד סרטון בנושא שמצאתי...הוא איכשהו מסכים שהאוננות נותנת לו אנרגיה להתאמן...
הראו פה גרף לפני כמה זמן שבמהלך שבוע שאתה לא מאונן הטסטוסטרון שלך בשיא, ואז הוא יורד לנורמה
תפסיק עם הבלבולי מוח..לא הפסקת לאונן אתה מנסה עכשיו למצוא דברים שסותרים את הטענה הזאת כי אתה פשוט לא מצליח להפסיק לאונן..אל תאכל את עצמך יותר מידי תמשיך לאונן בקביעות וזהו כי זה לא ישנה שומדבר בחיים שלך, אנשים פה תולים את הציפיות שלהם על דברים מטומטים.
רוצה שינוי תתחיל לעבוד קשה, לא רוצה תמשיך לשבת בבית בלי לעשות כלום ולמצוא מחקרים על אוננות.
תוסיף גם שבטח ארך לו הזין, בחורות התחילו לבוא אליו מיד, נהייתה לו ראיית רנטגן ושמיעת על, ובלילה הוא הופך לבאטמן
אם אתה באמת מאמין ליפני הזה, המצב שלך יותר גרוע משלי..
הקול השתנה לו? עניין של גיל..
''נהיה לו יותר שרירים'', כול עוד הוא לא הלך למכון... השרירים שלו שווים לביצה שלי..
אנרגיה? אני מאמין שזה פסיכולוגי..
אני יגיד לך חד משמעית, אין בן אדם שחפר על זה יותר ממני..
בפירוש, זה מעלה רק לכמה שעות, וזה יורד..
אגב, קח דתיים כתאוריה.. הם לא מאוננים, הם נראים לך כמו אנשים מלאי טסטוסטרון ואנרגיה?