קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [ייעוץ] מה אני עושה במצב כזה? (15)
    על ידי Sweetest Girl בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 02-11-2011, 16:44
  2. [שאלה]מה אני עושה במצב כזה
    על ידי _OmerMizrahi_ בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 19-09-2009, 14:54
  3. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 20-10-2007, 21:59
  4. עזרה,יעוץ מה אני עשה במצב כזה ?
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 16-04-2006, 22:22
  5. חדשה,פעם ראשונה אני עושה סגנון כזה
    על ידי black tear בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 20-03-2006, 15:29
+ תגובה לנושא
עמוד 6 מתוך 8 << ראשון ... 45678 אחרון >>
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 119

מה אני עושה במצב כזה? רק רציניים. - עמוד 6

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

חחחחחחחחחחחחחחח איזה חולה נפש באמא שלי אנשים פה צריכים לקחת כסף על העזרה שהם נותנים לך הם עוזרים לך כמו פסיכולוג
    קיצר אני לא רואה בשבילך פתרון אחר
    תעבוד קשה בגלל שאתה ממש מכוער אתה תצטרך כנראה לעבוד יותר קשה מהאנשים היפים
    עד שתחסוך כסף לניתוח
    את כל התהליך תוכל לסיים תוך פחות משנתיים

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פלרטטן בדם
    לייקים
    14
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    חס וחלילה מחץ . .אני נגד אלימות..

ציטוט נכתב במקור על ידי tryhxy צפיה בהודעה
    חחחחחחחחחחחחחחח איזה חולה נפש באמא שלי אנשים פה צריכים לקחת כסף על העזרה שהם נותנים לך הם עוזרים לך כמו פסיכולוג
    קיצר אני לא רואה בשבילך פתרון אחר
    תעבוד קשה בגלל שאתה ממש מכוער אתה תצטרך כנראה לעבוד יותר קשה מהאנשים היפים
    עד שתחסוך כסף לניתוח
    את כל התהליך תוכל לסיים תוך פחות משנתיים
    אני לא מתחת לממוצע ..
    אני פשוט מתיימר להיות מעל הממוצע.. אני לא רוצה לקבל יחס של מעמד ביניים.. אלא מעל זה.
    אני חותך את הזין אם אחרי שתל בסנטר.. תספורת קטלנית.. וגוף אדיר.. אני לא מעל הממוצע... בן זונה חותך את הזין..
    אם הבעיה היא בסנטר ולא בלסת..כי הזווית של הלסת מצוינת..
    כול בן אדם כמעט יכול לעשות את זה.. פשוט אנשים לא מתכוונים לעשות.. וזה נותן לי יתרון בעתיד..אבל כרגע העתיד שווה לזין

הבעיה היא שאני חושב על זה כול היום.. אני רוצה להיפטר מהמחשבות..
    אני מחפש פאקים כמו ... ''לסת צרה'', או כול מיני כאלא.. רגע אני חושב שכן.. ורגע שלא..
    נערך לאחרונה על ידי TopModel; 25-10-2013 בשעה 16:34.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי TopModel צפיה בהודעה
    אני לא מתחת לממוצע ..
    אני פשוט מתיימר להיות מעל הממוצע.. אני לא רוצה לקבל יחס של מעמד ביניים.. אלא מעל זה.
    אני חותך את הזין אם אחרי שתל בסנטר.. תספורת קטלנית.. וגוף אדיר.. אני לא מעל הממוצע... בן זונה חותך את הזין..
    אם הבעיה היא בסנטר ולא בלסת..כי הזווית של הלסת מצוינת..
    כול בן אדם כמעט יכול לעשות את זה.. פשוט אנשים לא מתכוונים לעשות.. וזה נותן לי יתרון בעתיד..אבל כרגע העתיד שווה לזין

הבעיה היא שאני חושב על זה כול היום.. אני רוצה להיפטר מהמחשבות..
    אני מחפש פאקים כמו ... ''לסת צרה'', או כול מיני כאלא.. רגע אני חושב שכן.. ורגע שלא..
    אז מה אתה רוצה מהאנשים פה?
    אף אחד לא מנתח פלסטי ואף אחד לא יכול לעזור לך בנושא
    קבע פגישת ייעוץ כמו בנאדם ותתחיל לעבוד לעבר המטרה שלך
    אם תמשיך לקרוא באטרף המחשבות לא יעברו כי אין לך באמת חיים רק זמן למחשבות מטומטמות

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

הבנתי אותך..
    רציתי להקצין ולהביא פה תמונה של אנשים מכוערים מגוגל, אבל אני לא ילך על דוגמאות כאלא כי זה לא מוסרי..
    אבל אם בן אדם מכוער, מה יעזור לו לחשוב שהוא לא אחד כזה? זה לא מבטל את זה.

רונדי, בוא תגיד לי פעם אחת, פעם אחת. מה אתה מנסה להגיד.
    אני יבין ויפסיק.
    אני לא מבין אותך..
    לא נתתה לי דברים פרקטים, ''צא לרוץ'', איך זה עוזר לי בחיים? ניסיתי .. זה רק הזכיר לי שאני לבד וחזרתי אחרי 20 דקות די בבאסה..
    אתה יודע מה הבעיה של אנשים? שהם לא יודעים מה הם באמת רוצים.

אתה יושב בבית מול הטלוויזיה ורואה מכונת גילוח ב300 שקל משהו מגניב כזה עם מסך מגע וחראטות, הדבר שעף לך לראש ישר זה "ואי! אני חייב אחת כזאת! אני יוכל לפרסם תמונה של המכונת גילוח בתוך הקופסא בפייסבוק ולכתוב התחדשתי במכונת גילוח!"
    ואז אתה הולך וקונה את המכונה, מבסוט עד השמיים (חוץ מהקטע שעומדים בדלפק ואז המוכרת מבקשת אמצעי תשלום ואתה מבין שהחלום שלך שווה 300 שקל), חוזר הביתה עם חיוך ופרפרים בבטן ואתה מת כבר להגיע הביתה, להניח את הקופס א על השולחן, לפתוח אותה ולהוציא את המכונה עם הניילונים ממנה ולהריח את הריח של החדש.

הכל טוב ויפה..עד שעוברים איזה יום יומיים אחרי הקנייה, אתה מסתכל על המכונה, היא מסתכלת עלייך, ואז אתה אומר לעצמך "נו..יש לי מכונה..מה כל כך מיוחד בה?"

לא משנה מה אתה קונה או מה אתה מחדש בחיים שלך, בהתחלה אתה מאושר עד השמיים, ואז אחרי תקופה קצרה, אתה מתרגל לזה ואז המתנה החדשה שלך לא כזאתי מצנצנת..

מה אני מנסה להגיד בזה?
    כרגע אתה מתסכל על ניתוח של לסת כמו לאל מתנה משמיים..אתה מפנטז על זה כל לילה, אתה מספר על זה לחברים שלך (או שאין לך) ולהורים שלך ולכל מי שקשור אלייך איכשהו..
    לכולם אתה אומר את אותו הדבר "אתה תראה..כשהיה לי את זה, זה יהיה אדיר!"
    ההתלהבות שלך בשיאה.
    ואז כשאתה עושה את הניתוח, מסיים אותן, מסתכל במראה והלב שלך דופק חזק חזק כי באמת הצלחת להגשים את החלום שלך.

הבעיה היא שאתה מצפה לכל כך הרבה דברים מהלסת הזאת, שהיא לא באמת יכולה לתת לך.
    אתה בטוח שאם תיהיה לך לסת שונה, אתה תיהיה חתיך, יהיו לך מלא חברים, מלא בנות ירצו אותך ויהיה לך "תעסוקה" סוף סוף.

W R O N G.

ואם את זה אתה לא מבין, אין לי יותר מה להסביר לך.

משתמש מתחיל
    לייקים
    94
    נקודות
    50

הבעיה שאתה נראה ממוצע או אפילו מתחת ויש לך הערכה עצמית מתחת לרצפה.
    תפסיק להתעסק בלסת.
    או שתטפל בה או שתעזוב את זה, לחשוב עלזה לא יעזור לך אם אתה לא מטפל בבעיה

ערס מכוער שחיף נמוך, מבלה יותר ממך.
    למה?
    כי הוא שם זין על איך שהוא נראה
    אם אתה תתעסק כל היום ב"אני מכוער אין לי לסת אני לא יוצא עם חברים" לא תגיע רחוק.
    תחשוב על העיקרון "עשה או עזוב"
    תחליט אם לעשות משו ואם לא פשוט תעזוב אותו.
    החלטת לעשות אותו ואתה לא מצליח, עזוב אותו כי אין טעם להמשיך לחשוב עליו אם אתה לא תעשה אותו

רוצה לסת, תתאמן
    לא רוצה להתאמן, עזוב את הלסת.

רוצה לצאת עם אנשים, קח ביצים ותדבר עם איזה ילד שמחובר
    אין לך ביצים לזה או שאתה לא רוצה לדבר איתו, תשלים עם העובדה שלמעגל החברתי שלו כנראה לא תגיע.

וסתם עצה, תעשה תספורת בתזונה מבטיח לך שתראה יותר טוב

ואגב, לרוץ + תזונה טובה שווה פי אלף מלקרוא את תגובות באינטרנט
    נערך לאחרונה על ידי akal007; 25-10-2013 בשעה 17:08.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פלרטטן בדם
    לייקים
    14
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי tryhxy צפיה בהודעה
    אז מה אתה רוצה מהאנשים פה?
    אף אחד לא מנתח פלסטי ואף אחד לא יכול לעזור לך בנושא
    קבע פגישת ייעוץ כמו בנאדם ותתחיל לעבוד לעבר המטרה שלך
    אם תמשיך לקרוא באטרף המחשבות לא יעברו כי אין לך באמת חיים רק זמן למחשבות מטומטמות
    פגישת יעוץ.. אני בן 16.. הניתוח סנטר זמין מגיל 18..אם בכלל..

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אתה יודע מה הבעיה של אנשים? שהם לא יודעים מה הם באמת רוצים.

אתה יושב בבית מול הטלוויזיה ורואה מכונת גילוח ב300 שקל משהו מגניב כזה עם מסך מגע וחראטות, הדבר שעף לך לראש ישר זה "ואי! אני חייב אחת כזאת! אני יוכל לפרסם תמונה של המכונת גילוח בתוך הקופסא בפייסבוק ולכתוב התחדשתי במכונת גילוח!"
    ואז אתה הולך וקונה את המכונה, מבסוט עד השמיים (חוץ מהקטע שעומדים בדלפק ואז המוכרת מבקשת אמצעי תשלום ואתה מבין שהחלום שלך שווה 300 שקל), חוזר הביתה עם חיוך ופרפרים בבטן ואתה מת כבר להגיע הביתה, להניח את הקופס א על השולחן, לפתוח אותה ולהוציא את המכונה עם הניילונים ממנה ולהריח את הריח של החדש.

הכל טוב ויפה..עד שעוברים איזה יום יומיים אחרי הקנייה, אתה מסתכל על המכונה, היא מסתכלת עלייך, ואז אתה אומר לעצמך "נו..יש לי מכונה..מה כל כך מיוחד בה?"

לא משנה מה אתה קונה או מה אתה מחדש בחיים שלך, בהתחלה אתה מאושר עד השמיים, ואז אחרי תקופה קצרה, אתה מתרגל לזה ואז המתנה החדשה שלך לא כזאתי מצנצנת..

מה אני מנסה להגיד בזה?
    כרגע אתה מתסכל על ניתוח של לסת כמו לאל מתנה משמיים..אתה מפנטז על זה כל לילה, אתה מספר על זה לחברים שלך (או שאין לך) ולהורים שלך ולכל מי שקשור אלייך איכשהו..
    לכולם אתה אומר את אותו הדבר "אתה תראה..כשהיה לי את זה, זה יהיה אדיר!"
    ההתלהבות שלך בשיאה.
    ואז כשאתה עושה את הניתוח, מסיים אותן, מסתכל במראה והלב שלך דופק חזק חזק כי באמת הצלחת להגשים את החלום שלך.

הבעיה היא שאתה מצפה לכל כך הרבה דברים מהלסת הזאת, שהיא לא באמת יכולה לתת לך.
    אתה בטוח שאם תיהיה לך לסת שונה, אתה תיהיה חתיך, יהיו לך מלא חברים, מלא בנות ירצו אותך ויהיה לך "תעסוקה" סוף סוף.

W R O N G.

ואם את זה אתה לא מבין, אין לי יותר מה להסביר לך.
    אני לא מתכוון לעשות ניתוח לסת, בפעם המיליון. זה ניתוח סנטר.
    אתה יודע מה ההבדל בין ניתוח לסת לסנטר? כן זה אותו בולשיט בשבילך, אבל..
    ניתוח סנטר זה 25 דקות, אתה קם, אחרי שבוע שמורידים לך את ה ''נייר'' מהסנטר.. אתה בן אדם רגיל..
    ניתוח לסת אתה נראה לי באישפוז של חודשיים אוכל יוגורט, כאבים רצח, אורך שעתיים, וימבה כסף..

האמת שהראיתה את זה ככה, הצלחתה להראות שאני מטומטם..
    אבל הסנטר הזה .. זה לא כמו אף .. אף לא אסתטי במיוחד יכול להיראות יפה על בן אדם, כנ''ל לעוד כמה דברים.
    סנטר זה עניין של אסתטיקת פנים, כול עוד הוא לא עוקף את המצח / על הקו שלו..והוא בצורה נורמלית שאת זה שלכולם יש אני מאמין, אין לך אסתטיקה בפנים..
    לא משנה איזה תסרוקות תעשה..אתה יכול להיראות נחמד / ממוצע.. אבל אתה לא תהיה מעבר לזה בחיים..
    כי אין לך את האסתטיקה הפשוטה הזאת...

אני עכשיו ממוצע..
    אני רוצה לשחק עם זה.. עד שאני יגיע לגיל 18 .. שזה בתחילת י''ב אז יש לי זמן..
    מה אני עושה? יודע מה בוא נעזוב לסת..
    דרכים, לצאת עם אנשים, יש לך? כי וואלה אני ניסיתי דברים.. לא קרה כלום. בוא תגיד לי איך לצאת עם אנשים מהבית...
    במקום להגיד לי כמה חשוב לא לחשוב על לסת..
    איך אני משחק עם מה שיש עכשיו? את זה לא אמרתה לי.. אמרתה לי ''צא לריצה, לך תהיה מכונאי רכב אנערף''..
    זה משאיר אותי באותו מקום..

בוא תגיד איך אני יוצא מהמעגל הזה עם מה שיש.
    הינה, אני מוכן לשחק עם מה שיש. רק תגיד איך.. לא אמרתם לי איך.. אמרתם לי לשנות אופי / לצאת עם חברים..
    לשנות אופי? בסדר, הינה, שיניתי, לא יחשוב על לסת.
    אין לי כאלא.. אז עם מה אני יכול לצאת? עם עצמי? נו רונדי אתה רציני איתי? אין - לי - עם - מי - לצאת.

בוא תגיד לי איך להפוך את זה ושכן יהיה..

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פלרטטן בדם
    לייקים
    14
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי akal007 צפיה בהודעה
    הבעיה שאתה נראה ממוצע או אפילו מתחת ויש לך הערכה עצמית מתחת לרצפה.
    תפסיק להתעסק בלסת.
    או שתטפל בה או שתעזוב את זה, לחשוב עלזה לא יעזור לך אם אתה לא מטפל בבעיה

ערס מכוער שחיף נמוך, מבלה יותר ממך.
    למה?
    כי הוא שם זין על איך שהוא נראה
    אם אתה תתעסק כל היום ב"אני מכוער אין לי לסת אני לא יוצא עם חברים" לא תגיע רחוק.
    תחשוב על העיקרון "עשה או עזוב"
    תחליט אם לעשות משו ואם לא פשוט תעזוב אותו.
    החלטת לעשות אותו ואתה לא מצליח, עזוב אותו כי אין טעם להמשיך לחשוב עליו אם אתה לא תעשה אותו

רוצה לסת, תתאמן
    לא רוצה להתאמן, עזוב את הלסת.

רוצה לצאת עם אנשים, קח ביצים ותדבר עם איזה ילד שמחובר
    אין לך ביצים לזה או שאתה לא רוצה לדבר איתו, תשלים עם העובדה שלמעגל החברתי שלו כנראה לא תגיע.

וסתם עצה, תעשה תספורת בתזונה מבטיח לך שתראה יותר טוב

הגענו לשלב התקיפות, אחרי שהילד לא מבין בטוב, מתקיפים.. חח לא שזה רע כן? נחמד, זה יותר מעורר לפעמים.
    יש רגעים שאני אוהב ומשלים עם המראה.. ואז מצלם ולא משלים.. במצלמה לא נראה משהו.. ובמראה יותר טוב.. זה מבלבל..
    אני רוצה להתאמן, אבל אין כסף.. מפה ניתן להסיק שאתה תגיד לי : אז אל תתאמן ואל תחשוב על זה..

זה פאדיחה אחרי 3 שנים שאני עם ילדים בכיתה לבוא .. ''אז מה, יש מצב אני יוצא איתכם''?
    זה פשוט התחבר להם.. לי זה לא התחבר..

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

רוב האנשים בעולם לא נראים לא כמו JEFF ולא כמו ZYZZ, ובכל זאת הם יוצאים מהבית, בניגוד אליך.
    אני מבין שאתה לא יוצא מהבית ולא רואה עולם, ובגלל זה אתה לא מבין שרוב העולם הזה מורכב מאנשים ממוצעים, והם מזיינים, בניגוד אליך.

היום (יום שישי) לא אכפת לאף אחד מה מצב הלסת שלו, לנערים אכפת מה הם ישתו הלילה ואת מי יזיינו, מה איתך?

ולהביא תמונה של אנשים מכוערים רק יוציא אותך אידיוט יותר, כי אתה לא מכוער , אז אל תחשיב את עצמך ככזה.
    למרות שיש אנשים שבאמת מכוערים והם יוצאים ומבלים, למה? כי יש דברים מעבר ליופי ! קוראים לזה אישיות , משהו שלך אין.

שוב, גם אם תראה כמו JEFF אתה תישאר אותו ילד מסכן שחושב שכל מה שקובע זה כמה סנטימטר יש לו לסנטר (חחחחחחחחחחח האורך של הסנטר מעניין אותך יותר מהאורך של הזין שלך ! תבין כמה המצב שלך עצוב!)

העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך - > תיפטר מהמחשב, הוא רק מכניס אותך לסרטים, זה הכי טוב שאתה יכול לעשות לעצמך
    ברגע שלא יהיה לך מחשב, אתה תצא מהבית סוף סוף כי לא תיהיה לך ברירה

ו וואלה מעדיף לספוג את הפאדיחה הראשונית של "מה אתם עושים הערב? יש מקום לעוד אחד?" מאשר את הבושה של לבכות על הלסת באינטרנט כמו ילדה קטנה

משתמש מתחיל
    לייקים
    126
    נקודות
    50

אתה תקוע בשלך, תנסה לפתוח את עצמך ולהקשיב לחכמים שלא מתייאשים ממך..שים לב כמה הולכים איתך חזק פה ולא מוותרים לך אז אל תוותר גם.

קום ותעשה מה שהם אומרים לך אחרת זה יכול גם להגיע ל500 עמודים ולא יצא מיזה כלום.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

פגישת יעוץ.. אני בן 16.. הניתוח סנטר זמין מגיל 18..אם בכלל..

אני לא מתכוון לעשות ניתוח לסת, בפעם המיליון. זה ניתוח סנטר.
    אתה יודע מה ההבדל בין ניתוח לסת לסנטר? כן זה אותו בולשיט בשבילך, אבל..
    ניתוח סנטר זה 25 דקות, אתה קם, אחרי שבוע שמורידים לך את ה ''נייר'' מהסנטר.. אתה בן אדם רגיל..
    ניתוח לסת אתה נראה לי באישפוז של חודשיים אוכל יוגורט, כאבים רצח, אורך שעתיים, וימבה כסף..

האמת שהראיתה את זה ככה, הצלחתה להראות שאני מטומטם..
    אבל הסנטר הזה .. זה לא כמו אף .. אף לא אסתטי במיוחד יכול להיראות יפה על בן אדם, כנ''ל לעוד כמה דברים.
    סנטר זה עניין של אסתטיקת פנים, כול עוד הוא לא עוקף את המצח / על הקו שלו..והוא בצורה נורמלית שאת זה שלכולם יש אני מאמין, אין לך אסתטיקה בפנים..
    לא משנה איזה תסרוקות תעשה..אתה יכול להיראות נחמד / ממוצע.. אבל אתה לא תהיה מעבר לזה בחיים..
    כי אין לך את האסתטיקה הפשוטה הזאת...

אני עכשיו ממוצע..
    אני רוצה לשחק עם זה.. עד שאני יגיע לגיל 18 .. שזה בתחילת י''ב אז יש לי זמן..
    מה אני עושה? יודע מה בוא נעזוב לסת..
    דרכים, לצאת עם אנשים, יש לך? כי וואלה אני ניסיתי דברים.. לא קרה כלום. בוא תגיד לי איך לצאת עם אנשים מהבית...
    במקום להגיד לי כמה חשוב לא לחשוב על לסת..
    איך אני משחק עם מה שיש עכשיו? את זה לא אמרתה לי.. אמרתה לי ''צא לריצה, לך תהיה מכונאי רכב אנערף''..
    זה משאיר אותי באותו מקום..

בוא תגיד איך אני יוצא מהמעגל הזה עם מה שיש.
    הינה, אני מוכן לשחק עם מה שיש. רק תגיד איך.. לא אמרתם לי איך.. אמרתם לי לשנות אופי / לצאת עם חברים..
    לשנות אופי? בסדר, הינה, שיניתי, לא יחשוב על לסת.
    אין לי כאלא.. אז עם מה אני יכול לצאת? עם עצמי? נו רונדי אתה רציני איתי? אין - לי - עם - מי - לצאת.

בוא תגיד לי איך להפוך את זה ושכן יהיה..
    כדי להכיר אנשים אתה צריך 2 דברים:

דבר ראשון - פה, שכל, ויכולת שיחה בסיסית.

דבר שני - אתה צריך קבוצה \ ארגון \ עבודה או כל צורה אחרת לתאר איזה שהוא מטרה וסיבה לאחד כמות של אנשים למטרה מסויימת.
    נגיד תנועת נוער, זה קבוצה של אנשים (בדר"כ איזה 30-50 ילדים) שמתאגדים ביחד כדי להשקיע בעתיד שלהם (מן הסתם שיש לזה כל מיני אנשים בוגרים שמנהלים את זה).

לגבי גילך, אתה יכול להצטרף לשלל מקומות שבשמחה יקבלו אותך, אתה רק צריך להיות עם ראש פתוח ולא להגיד ישר "אבל אין להם לסתות יפים, אני לא מצטרף" אל תיהיה אינסל..פשוט זרום.
    אם אתה טיפוס של שחייה, תצטרף לחוג \ קבוצה שעוסקת בשיחה ספורטיבית, אם אתה טיפוס של אגרוף או אומנות לחימה, אז תחפש קבוצה כזאת.
    אם אתה אוהב טרקטורונים או רכבי שטח, אז תחפש קבוצה שקשורה לזה.
    אם אתה אוהב יוגה, תחפש אחת כזאת.
    אם אתה אוהב לצייר, SAME SHIT.
    אם אתה אוהב לשפשף על תמונות של גייז בגוגל ולבכות על זה שאין להם לסתות יפים, תחפש קבוצה שעוסקת בזה..

"אבל רגע רודני, אני טיפש מידי..למה אני צריך קבוצה?"
    כי קבוצות מאחדות כמות של אנשים בתוכה, אז יהיו שם מלא אנשים חדשים ומלא בנות חדשות שאתה יכול להכיר, ואז תוכל לעשות עליהם רושם של בן אדם אחר ולא לבכות על זה שאין לך חברים..

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

אגב, במקום לקבוע פגישות ייעוץ עם מנתח ולבזבז כסף על מכון

ממליץ לך לבזבז אותו על שיחות עם פסיכולוג, נראה לי שזה המוצא היחיד שלך

פה סיימתי להגיב (נכנסת שבת + נמאס לי לחזור על עצמי)

שבת שלום
    נערך לאחרונה על ידי GA20; 25-10-2013 בשעה 17:23.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פלרטטן בדם
    לייקים
    14
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה
    רוב האנשים בעולם לא נראים לא כמו JEFF ולא כמו ZYZZ, ובכל זאת הם יוצאים מהבית, בניגוד אליך.
    אני מבין שאתה לא יוצא מהבית ולא רואה עולם, ובגלל זה אתה לא מבין שרוב העולם הזה מורכב מאנשים ממוצעים, והם מזיינים, בניגוד אליך.

היום (יום שישי) לא אכפת לאף אחד מה מצב הלסת שלו, לנערים אכפת מה הם ישתו הלילה ואת מי יזיינו, מה איתך?

ולהביא תמונה של אנשים מכוערים רק יוציא אותך אידיוט יותר, כי אתה לא מכוער , אז אל תחשיב את עצמך ככזה.
    למרות שיש אנשים שבאמת מכוערים והם יוצאים ומבלים, למה? כי יש דברים מעבר ליופי ! קוראים לזה אישיות , משהו שלך אין.

שוב, גם אם תראה כמו JEFF אתה תישאר אותו ילד מסכן שחושב שכל מה שקובע זה כמה סנטימטר יש לו לסנטר (חחחחחחחחחחח האורך של הסנטר מעניין אותך יותר מהאורך של הזין שלך ! תבין כמה המצב שלך עצוב!)

העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך - > תיפטר מהמחשב, הוא רק מכניס אותך לסרטים, זה הכי טוב שאתה יכול לעשות לעצמך
    ברגע שלא יהיה לך מחשב, אתה תצא מהבית סוף סוף כי לא תיהיה לך ברירה

ו וואלה מעדיף לספוג את הפאדיחה הראשונית של "מה אתם עושים הערב? יש מקום לעוד אחד?" מאשר את הבושה של לבכות על הלסת באינטרנט כמו ילדה קטנה
    בום, הצלחתה לשכנע אותי..
    אגב, מישהו אמר שלא מעניין אותי מה מצב הזין שלי? אני עיראקי, אלא לא דאגות של עיראקים, IF YOU KNOW WHAT I MEAN
    סתם חח ..אבל עדיין, אין לי שום בעיה שם למטה... -_-
    ואם אני יראה כמו JEFF אני ממש לא יהיה אותו ילד מסכן..
    ברגע שלא יהיה לי מחשב.. אני יהיה אותו משעומם.. רק בלי מחשב..
    בסדר, מה אני יגיד לך, כנראה שכולם כבר ''התאחדו'', וזהו.. הייתי צריך להיפתח מכיתה ז', ולא להיזכר ב - י'..

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פלרטטן בדם
    לייקים
    14
    נקודות
    0
    משפט מחץ

דבר שני - אתה צריך קבוצה \ ארגון \ עבודה או כל צורה אחרת לתאר איזה שהוא מטרה וסיבה לאחד כמות של אנשים למטרה מסויימת.
    נגיד תנועת נוער, זה קבוצה של אנשים (בדר"כ איזה 30-50 ילדים) שמתאגדים ביחד כדי להשקיע בעתיד שלהם (מן הסתם שיש לזה כל מיני אנשים בוגרים שמנהלים את זה).

לגבי גילך, אתה יכול להצטרף לשלל מקומות שבשמחה יקבלו אותך, אתה רק צריך להיות עם ראש פתוח ולא להגיד ישר "אבל אין להם לסתות יפים, אני לא מצטרף" אל תיהיה אינסל..פשוט זרום.
    אם אתה טיפוס של שחייה, תצטרף לחוג \ קבוצה שעוסקת בשיחה ספורטיבית, אם אתה טיפוס של אגרוף או אומנות לחימה, אז תחפש קבוצה כזאת.
    אם אתה אוהב לשפשף על תמונות של גייז בגוגל ולבכות על זה שאין להם לסתות יפים, תחפש קבוצה שעוסקת בזה..

כי קבוצות מאחדות כמות של אנשים בתוכה, אז יהיו שם מלא אנשים חדשים ומלא בנות חדשות שאתה יכול להכיר, ואז תוכל לעשות עליהם רושם של בן אדם אחר ולא לבכות על זה שאין לך חברים..
    מה זה לחפש קבוצה של טרקטורונים.. בכול הדברים בסגנון האלא .. שחיה נגיד, אתה בא, עושה את האימון, וכולם הולכים הביתה..
    זה לא כמו ילדים מהבית ספר.. זה שונה.
    נראה לי שאני פשוט ינסה לנער את החיים, שוב להנות מלראות טלוויזיה.. משחקי מחשב..מסעדות אנערף..
    הייתי מת להצטרף למכון כושר, להיות מכור לקקה, כמו שאני מכור ללסתות.. ככה להיות מכור לכמה היקף היד גדלה..
    זה יכול להעסיק אותי רצח, לקרוא על זה.. יש הרבה קבוצות קטנות של SW וכול זה.. שאפשר להכיר מזה אנשים..
    אבל שוב, זה לא תלוי בי.. אין לי כסף למכון.. לתאילנדי.. או לחוג שחיה...כלומר יש .. אבל אבא שלי רואה את זה אחרת..
    העיקר על נעליים ובגדים מבזבז חופשי

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פלרטטן בדם
    לייקים
    14
    נקודות
    0
    משפט מחץ

יאאלה רונדי, אתה יכול לנעול, זה באמת יהיה טימטום אם אני ימשיך עם זה..
    אני יקרא את זה שוב מההתחלה לסוף.. יסכם לי את זה בראש טוב טוב, וינסה ליישם את זה במציאות.

משתמש מתחיל
    לייקים
    94
    נקודות
    50

סתם שאלה מוזרה- למה אתה באמת לא עושה פשוט SW?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:42.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect