קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מיליונר מי שגומר ראשון
    על ידי מתיתיהו בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 27-06-2006, 12:11
  2. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 07-03-2006, 16:12
  3. מי רוצה להיות מיליונר?
    על ידי hai60 בפורום דיבורים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 22-01-2006, 15:24
+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 4 << ראשון ... 234
מציג תוצאות 46 עד 47 מתוך 47

מיליונר בן 19 - עמוד 4

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה
    בעניין הערבים דעותינו כנראה חלוקות.

לי קשה לאהוב את מי ששונא אותי בלי סיבה מיוחדת ורוצה להשמיד אותי בגלל שקר כלשהו שמכרו לו שאני כבשתי את העם שלו כמו מלפפון חמוץ ולקחתי לו את האדמות.
    זה כל העניין, שהם שונאים אותך בלי סיבה אמיתית.
    אם תשאל ערבי בן 25 (שכנראה שכבר יש לו טיפת בגרות בראש) למה הוא שונא יהודים\ישראלים, הוא יגיד כי הם לקחו את האדמה שלו, כי הם האיובים שלו וכן הלאה וכן הלאה..אבל אלה לא סיבות לשינאה, אלה סיבות להכנס למלחמה לא לשנאה.
    אם תשאל ילד בן 6 למה הוא שונא את חבר שלו, הוא יגיד לך "כי הוא לקח לי את הסוכריה מהיד בזמן שניסיתי ללקק אותה, הוא עשה את זה בכוונה" זאת סיבה מוצדקת. מישהו עושה לך משהו בניגוד לרצונות ולצרכים שלך.
    אנחנו לא באמת שונאים ערבים כי עובדה שחצי מהבית שלנו קנוי מחנויות שלהם ואנחנו כל בוקר פוגשים בהם, מחייכים להם, אוכלים את השווארמה המדהימה שלהם ואנחנו שמחים שהם מציעים לנו לשתות קפה ערבי חזק...
    אנחנו לא באמת שונאים אותם, אנחנו פשוט הורגלנו על ידי חינוך ושטפנו לך את המוח שהערבים זה עם שצריך לפעול נגדו..אבל למה? מה הסיבה? אין סיבה.
    ציטוט נכתב במקור על ידי TopModel צפיה בהודעה
    אתה באמת לא מכיר את הערבים שאתה שונא? לא חושב...
    אם כולם אומרים משהו, סימן שיש לזה סיבה.. אל תהיה זה שמנסה לחשוב אחרת..
    ערבים שלא מנסה להתפשר, ברור שלא כולם ראש בקיר, אבל מה לעשות שהרוב דופק את המיעוט..

הינה למה אתה שונא אותם :

ואתה בן 20 +
    אתה באמת לא זוכר מה קרה במהלך השנים?
    ''אל תכליל'', אני מכליל ועוד איך. יש להם את אותה חשיבה של המחבלים, רצח יהודים.. וזה לא ישתנה
    אתה רק מחזק את הטענות שלי.
    רואים בסרטון ילדים קטנים טרוריסיטם.
    אם תשאל אותם למה הם רוצים לירות בישראלי, הם יגידו לך "כי ישראלים זה חרא" ואם תשאל אותם למה, הם יגידו לך "כי עבדאללה אמר...וכנראה שהוא יודע דבר או שתיים"
    מה שאומר שילדים קטנים עושים מה שהמבוגר שמעלם אומר להם לעשות..הם בוטחים בו אבל אין להם מושג קלוש למה באמת הם רוצים לרצוח ישראלים..
    ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה
    מה שהזוי הוא שהוא בעצמו נחשף לכל הטרור ממקור ראשון, ועכשיו הוא נמצא ביחידה ללוחמה בטרור חח

או שזה מצב הזוי שבו הוא בעד טרור כי אחרת לא תיהיה לו פרנסה? קשה לי להאמין ...
    אני לא ביחידה ללוחמה בטרור, אני ביחידה משטרתית מיוחדת..רק חלק קטן ביחידה עוסק בטרור.
    ואני לא בעד הטרור, אין בן אדם כזה בעולם...אני בעד שלום, ואני יודע ששלושת רבע מהעולם שונא מדינות אחרות, בלי סיבה אמיתית מוצדקת, וזה מתסכל אותי.
    ציטוט נכתב במקור על ידי TopModel צפיה בהודעה
    נראה לי חצי מהשוטרים מעשנים, אם אתה מתכוון.. עישון רגיל..
    ''המערכת מכתיבה לו'', עוד פעם זה? נו עזוב אותך מערכת, שמערכת, מה זה מערכת.. ההוחכות מול העיניים שלך..
    אוטובוסים התפוצצו מול העיניים של ההורים שלך.. ילדים בעזה זועקים שישראל תישרף.. ובעולם גם...
    זה שיש מיעוט שלא רוצה.. אז מה, עכשיו תגיד שערבים לא רעים?
    ילדים שטופי מוח נגד יהודים.. הם אויביים של יהודים.. הינה, אתה בעצמך אמרתה..
    הכוונה בעישון זה לא עישון סיגריות..
    אני לא מעשן סיגריות ממזמן.
    פשוט מידי פעם יוצא לנו לפשוט על אוטו \ בית \ דירה, למצוא קצת ירוק ואנחנו מעשנים בעצמנו חחח
    אין גוף במדינת ישראל שהוא לא דפוק באיזה שהיא צורה ולא מפוקפק.

בקשר למערכת, מה שאתה לא יודע, עדיף לא לדבר.
    המערכת גורמת לך לעשות דברים ולפעול בצורה מסויימת למען אינטרסים של תאגידים ולמען אינטרסים של האנשים העשירים ביותר בעולם, אלה שבעצם מחזיקים את העולם עם הכסף שלהם.

יש סרטון ביו טיוב על המערכת, שמדבר על זה שהצבא והמשטרות הם גופים שהוקמו כדי להגן על האנשים העשירים האלה מפני התמרדות של האזרחים כנגד האנשים העשירים..
    כי מה לעשות, אנחנו אנשים עם אינטליגנציה, וביום מן הימים אנשים מבינים לאט לאט שיש מישהו שם למעלה ששולט בעולם ופועל לפי הרצונות שלו ולא אכפת לו לדרוס אנשים אחרים על הדרך כל עוד שהוא יהיה עשיר ויהיה לו טוב בחיים, והאנשים האלה בסוף מחליטים למרוד ורוצים לגרום לזה להפסיק, ונגד המורדים האלה ישנם גופים שהם הצבא והמשטרות.

אם אתה לא מבין על מה אני מדבר, תכנס ליו טיוב, ותחפש.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    לייקים
    418
    נקודות
    706

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    זה כל העניין, שהם שונאים אותך בלי סיבה אמיתית.
    אם תשאל ערבי בן 25 (שכנראה שכבר יש לו טיפת בגרות בראש) למה הוא שונא יהודים\ישראלים, הוא יגיד כי הם לקחו את האדמה שלו, כי הם האיובים שלו וכן הלאה וכן הלאה..אבל אלה לא סיבות לשינאה, אלה סיבות להכנס למלחמה לא לשנאה.
    אם תשאל ילד בן 6 למה הוא שונא את חבר שלו, הוא יגיד לך "כי הוא לקח לי את הסוכריה מהיד בזמן שניסיתי ללקק אותה, הוא עשה את זה בכוונה" זאת סיבה מוצדקת. מישהו עושה לך משהו בניגוד לרצונות ולצרכים שלך.
    אנחנו לא באמת שונאים ערבים כי עובדה שחצי מהבית שלנו קנוי מחנויות שלהם ואנחנו כל בוקר פוגשים בהם, מחייכים להם, אוכלים את השווארמה המדהימה שלהם ואנחנו שמחים שהם מציעים לנו לשתות קפה ערבי חזק...
    אנחנו לא באמת שונאים אותם, אנחנו פשוט הורגלנו על ידי חינוך ושטפנו לך את המוח שהערבים זה עם שצריך לפעול נגדו..אבל למה? מה הסיבה? אין סיבה.

אתה רק מחזק את הטענות שלי.
    רואים בסרטון ילדים קטנים טרוריסיטם.
    אם תשאל אותם למה הם רוצים לירות בישראלי, הם יגידו לך "כי ישראלים זה חרא" ואם תשאל אותם למה, הם יגידו לך "כי עבדאללה אמר...וכנראה שהוא יודע דבר או שתיים"
    מה שאומר שילדים קטנים עושים מה שהמבוגר שמעלם אומר להם לעשות..הם בוטחים בו אבל אין להם מושג קלוש למה באמת הם רוצים לרצוח ישראלים..

אני לא ביחידה ללוחמה בטרור, אני ביחידה משטרתית מיוחדת..רק חלק קטן ביחידה עוסק בטרור.
    ואני לא בעד הטרור, אין בן אדם כזה בעולם...אני בעד שלום, ואני יודע ששלושת רבע מהעולם שונא מדינות אחרות, בלי סיבה אמיתית מוצדקת, וזה מתסכל אותי.

הכוונה בעישון זה לא עישון סיגריות..
    אני לא מעשן סיגריות ממזמן.
    פשוט מידי פעם יוצא לנו לפשוט על אוטו \ בית \ דירה, למצוא קצת ירוק ואנחנו מעשנים בעצמנו חחח
    אין גוף במדינת ישראל שהוא לא דפוק באיזה שהיא צורה ולא מפוקפק.

בקשר למערכת, מה שאתה לא יודע, עדיף לא לדבר.
    המערכת גורמת לך לעשות דברים ולפעול בצורה מסויימת למען אינטרסים של תאגידים ולמען אינטרסים של האנשים העשירים ביותר בעולם, אלה שבעצם מחזיקים את העולם עם הכסף שלהם.

יש סרטון ביו טיוב על המערכת, שמדבר על זה שהצבא והמשטרות הם גופים שהוקמו כדי להגן על האנשים העשירים האלה מפני התמרדות של האזרחים כנגד האנשים העשירים..
    כי מה לעשות, אנחנו אנשים עם אינטליגנציה, וביום מן הימים אנשים מבינים לאט לאט שיש מישהו שם למעלה ששולט בעולם ופועל לפי הרצונות שלו ולא אכפת לו לדרוס אנשים אחרים על הדרך כל עוד שהוא יהיה עשיר ויהיה לו טוב בחיים, והאנשים האלה בסוף מחליטים למרוד ורוצים לגרום לזה להפסיק, ונגד המורדים האלה ישנם גופים שהם הצבא והמשטרות.

אם אתה לא מבין על מה אני מדבר, תכנס ליו טיוב, ותחפש.
    תראה תסרטונים

+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 4 << ראשון ... 234

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:37.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect