נכתב במקור על ידי
rodney1
זה כל העניין, שהם שונאים אותך בלי סיבה אמיתית.
אם תשאל ערבי בן 25 (שכנראה שכבר יש לו טיפת בגרות בראש) למה הוא שונא יהודים\ישראלים, הוא יגיד כי הם לקחו את האדמה שלו, כי הם האיובים שלו וכן הלאה וכן הלאה..אבל אלה לא סיבות לשינאה, אלה סיבות להכנס למלחמה לא לשנאה.
אם תשאל ילד בן 6 למה הוא שונא את חבר שלו, הוא יגיד לך "כי הוא לקח לי את הסוכריה מהיד בזמן שניסיתי ללקק אותה, הוא עשה את זה בכוונה" זאת סיבה מוצדקת. מישהו עושה לך משהו בניגוד לרצונות ולצרכים שלך.
אנחנו לא באמת שונאים ערבים כי עובדה שחצי מהבית שלנו קנוי מחנויות שלהם ואנחנו כל בוקר פוגשים בהם, מחייכים להם, אוכלים את השווארמה המדהימה שלהם ואנחנו שמחים שהם מציעים לנו לשתות קפה ערבי חזק...
אנחנו לא באמת שונאים אותם, אנחנו פשוט הורגלנו על ידי חינוך ושטפנו לך את המוח שהערבים זה עם שצריך לפעול נגדו..אבל למה? מה הסיבה? אין סיבה.
אתה רק מחזק את הטענות שלי.
רואים בסרטון ילדים קטנים טרוריסיטם.
אם תשאל אותם למה הם רוצים לירות בישראלי, הם יגידו לך "כי ישראלים זה חרא" ואם תשאל אותם למה, הם יגידו לך "כי עבדאללה אמר...וכנראה שהוא יודע דבר או שתיים"
מה שאומר שילדים קטנים עושים מה שהמבוגר שמעלם אומר להם לעשות..הם בוטחים בו אבל אין להם מושג קלוש למה באמת הם רוצים לרצוח ישראלים..
אני לא ביחידה ללוחמה בטרור, אני ביחידה משטרתית מיוחדת..רק חלק קטן ביחידה עוסק בטרור.
ואני לא בעד הטרור, אין בן אדם כזה בעולם...אני בעד שלום, ואני יודע ששלושת רבע מהעולם שונא מדינות אחרות, בלי סיבה אמיתית מוצדקת, וזה מתסכל אותי.
הכוונה בעישון זה לא עישון סיגריות..
אני לא מעשן סיגריות ממזמן.
פשוט מידי פעם יוצא לנו לפשוט על אוטו \ בית \ דירה, למצוא קצת ירוק ואנחנו מעשנים בעצמנו חחח
אין גוף במדינת ישראל שהוא לא דפוק באיזה שהיא צורה ולא מפוקפק.
בקשר למערכת, מה שאתה לא יודע, עדיף לא לדבר.
המערכת גורמת לך לעשות דברים ולפעול בצורה מסויימת למען אינטרסים של תאגידים ולמען אינטרסים של האנשים העשירים ביותר בעולם, אלה שבעצם מחזיקים את העולם עם הכסף שלהם.
יש סרטון ביו טיוב על המערכת, שמדבר על זה שהצבא והמשטרות הם גופים שהוקמו כדי להגן על האנשים העשירים האלה מפני התמרדות של האזרחים כנגד האנשים העשירים..
כי מה לעשות, אנחנו אנשים עם אינטליגנציה, וביום מן הימים אנשים מבינים לאט לאט שיש מישהו שם למעלה ששולט בעולם ופועל לפי הרצונות שלו ולא אכפת לו לדרוס אנשים אחרים על הדרך כל עוד שהוא יהיה עשיר ויהיה לו טוב בחיים, והאנשים האלה בסוף מחליטים למרוד ורוצים לגרום לזה להפסיק, ונגד המורדים האלה ישנם גופים שהם הצבא והמשטרות.
אם אתה לא מבין על מה אני מדבר, תכנס ליו טיוב, ותחפש.