יש פה בזמן האחרון הרבה חדשים שבאים לקבל עזרה ואני מסתכל ורואה שהם מקבלים הרבה כלים מהרבה אנשים תותחים פה בפורום, ולדעתי בזמן האחרון הפורום פשוט עלה ברמה ואני שמח, לפני חצי שנה הכל היה פה זוועה 95% ספאם זה היה שונה לחלוטין, היו עושים בדיחה מכל אחד שמגיע לכאן לקבל עזרה.
עכשיו אני בזמן האחרון מסתכל ועוקב ורואה שוואלה הכל פה השתנה בקיצוניות, אנשים פה מקבלים את העזרה הכי טובה שהם יכולים לקבל ואני פשוט רוצה להגיד להם שיתחילו לנצל את מה שהם מקבלים פה.
הרבה אנשים פה פותחים אשכולות עם בעיה מסויימת מקבלים את העזרה הכי טובה שיש ואת העצות והכלים המושלמים אבל לא עושים עם זה כלום, פשוט ממשיכים להתווכח ולעמוד על שלהם וזה לא ילך בצורה הזאת..אתם חייבים להבין -
כל עוד לא תקומו ותעשו מעשה, אנשים יכולים לעזור לכם עד מחר ושומדבר לא ישתנה, קומו על הרגליים תתחילו להשתמש בכלים שמביאים לכם אם אתם רוצים שינוי, השינוי הזה לא יבוא מעצמו, נותנים לכם את הדרך לשינוי כאן אבל השינוי יכול לבוא רק מכם, חלק פה גם מכירים ויודעים על השינוי שאני עשיתי הודות לכמה חבר'ה יקרים כאן ואני יכול להגיד לכם שהשינוי מגיע רק שאתה מחליט לעשות אותו באמת ולהשתמש במה שנותנים לך כאן.
אז זאת גם הזדמנות טובה להגיד תודה לכל מי שעזר לי אישית כאן לעשות את השינוי, ולאלה שעוזרים לאנשים חדשים פה שרוצים להשתנות, קומו ותעשו את השינוי.

ציטוט ההודעה