נכתב במקור על ידי
GA20
אני נכנסתי לכמה מעגלי חברים חדשים בסוף יב', מה תגיד על זה? אחרי שכולם כבר התגבשו.
הכרתי אחד מהם במסיבה של חבר בחודש מאי (של שנת הלימודים הקודמת), הבנתי שהוא מקושר ויש לו מעגל חברים מאוד נרחב, כזה שיש לי אינטרס להיות חלק ממנו.
התחלתי ליזום איתו שיחות ולדבר איתו, ולהציע לו לצאת , במידה והוא היה פנוי , היינו יוצאים יחד והייתי מציע לו להביא עוד כמה חברים שפנויים, בדרך כלל זה היה הוא, אני ועוד איזה חבר-שניים.
מפה לשם יצא ששאלתי אותו לצאת והוא אמר שהוא יוצא כבר עם חברים, שאלתי אותו אם יש מצב להצטרף והוא הסכים בשמחה "בדיוק רציתי להציע לך לבוא איתנו ".
יצאתי, הכרתי את החברים שלו והרבה מהמעגל, ויותר חשוב יצרתי רושם של אחד זורם וחברותי עליו ועל החבר'ה שלו, וזה הפך למצב שידידה שלו לוקחת לו את הפלאפון ומציעה לי להצטרף אליהם ליציאה.
אגב, דרך החברים שלו יש כאלו שהתחברתי אליהם יותר ויש פחות, שגם איתם אני יוצא בנפרד לחבר שלי פה ושם, מבין איך הצלחתי ליקשור קשרים ? וכל זה בניגוד לתירוץ העלוב שלך שכולם כבר מגובשים מכיתה ז' , כי זה לא נכון בשיט , ואם אתה אחלה גבר לאף אחד אין בעיה שתצא איתו ותעשה שמח עם החבר'ה.
מה זה אומר?
שאתה בוחר להרים ידיים ולהגיד לעצמך "טוב, אני אשאר חסר חברים כי ככה הכי נוח לי, אני לא צריך לצאת מהבית כי אני מבטיח לעצמי שאין שום סיכוי שיכניסו אותי להיות חלק מהחבר'ה כי כולם כבר מגובשים"
זו גישה ממש ממש עלובה
ורק לפי הראש המעוות שלך מגיעים לחוג, מסיימים והולכים הבייתה, ממש לא ככה.
בחוג אתה מגיע, אומר שלום לחבר'ה, את אלו שאתה לא מכיר אתה עושה איתם היכרות. עושים את החוג. אחרי האימון שואלים ? למי זורם לשבת עכשיו על שווארמה ? בא לכם לצאת הערב או משהו ?
ככה זה עובד, ככה עושים את זה, זה לא פאדיחה ולא נעליים.
מי שמסרב לפתוח את הפה שלו נשאר בבית להביא ביד , לבד!
קח לתשומת ליבך
שבוע טוב ומוצלח שיהיה לנו