בחור שרירי הוסיף אותי בפייסבוק
אישרתי
איכשהו עלה לי הרעיון שזה אולי רודני או אחד האלאמסים פה בפורום כי שמתי פה ת'פייסבוק שלי
ואז מסתבר ש....
מה אני?? מי אני??? למה אני קיים???
תהרגו אותי
בחור שרירי הוסיף אותי בפייסבוק
אישרתי
איכשהו עלה לי הרעיון שזה אולי רודני או אחד האלאמסים פה בפורום כי שמתי פה ת'פייסבוק שלי
ואז מסתבר ש....
מה אני?? מי אני??? למה אני קיים???
תהרגו אותי
..Everyone Loves You When You're Dead..
|
|
חחחחחחחחחחחחחחחח אחי בתור אחד שמבלה הרבה במרכז ובטח בתל אביב (אני מתכוון אליך כמובן) בטח יצא לך להיות מוטרד על ידי גייז... לי אישית קרה שהתחילו איתי איזה 3 4 פעמים רוב הפעמים זה היה באותה מסיבה בתל אביב ופעם אחת רק זה היה בקריות חחח שבעצם התחלתי עם מישהי ומסתבר שהיא הייתה נשואה וגילינו זה לפי השם שלי (ווואו גם לבעלי קוראים בשם שלך!! כוסעמק) ומצד שני הידיד הגיי שלה לא הפסיק להתחיל איתי.. שמע אתה נראה טובבב ועוד אז אם אתם שואלים אותי נראיתי על הפנים חח
זה לא קשור אחי אף פעם לא היה לי אישית שיער של ביבר או פנים של בת 6 חחח (היה אבל לא בין גיל 18-19) אז אני מודה שלא נראיתי כמו עכשיו אבל לא משו שזועק טוב גייז בואו תתחילו איתי חח פעם אחת זה היה במסיבה בתל אביב סוג של מסיבה של פריקים אבל מהזן הממש מפחיד אז זה היה צפוי חחח ופעם אחרת זה היה סתם בפאב ואז דווקא היה לי שיער קצר רגיל אבל מה שכן הייתי בפרצוף כמו כוס מגולח חחחח בלי זיפים בלי כלום (לא כי לא גדל לי סתם כי הייתי אידיוט שמתגלח עם סכין כל 3 יום)
לך סודיני
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
מה הבעיה בג'סטין ביבר? רציני.. חצי בנות בעולם רוצות לאנוס אותו..
ראיתי את התמונה הזאת בגדול.. אם אתה עושה ניתוח לסת, יש לך אותו לוק של ה - וואן דיירקשין..
ברור שאתה לא תעשה .. ולא צריך לעשות.. רק אומר ..
ואחי העיניים שלך קצת גדולות.. או שזה רק התמונה?
והרגתה אותי עם האשכול שראיתי את הכותרת ואז את השיחה חחחחחחחחח
נערך לאחרונה על ידי Razndar; 29-10-2013 בשעה 14:17.
זה אני יא חציל
ייטינגר יפדופיל
לך תטריל כובעים מ***, אם אתה רוצה אני מוכן לתת לך מספרי פלאפון של כמה נואשים במיוחד (התחזתי פעם לבחורה מאפקספי והתחילו איתי בלי סוף, קיצר ישלי כמה מספרים)
נערך לאחרונה על ידי akal007; 29-10-2013 בשעה 15:58.