אקסית, נכון?
זרקה אותי כי הייתי גיי כזה מתחנן מתחנף חסר ביטחון חסר הערכה עצמית
עכשיו כשדיברתי איתה בביטחון בפלירטוט בגבריות,
היא אומרת "אני לא אוהבת איך שהוא מדבר אליי יש לו אובר ביטחון"
חחחחחחחחחחחח מה אני עושה כוסעמק
אני מתוסכל
אקסית, נכון?
זרקה אותי כי הייתי גיי כזה מתחנן מתחנף חסר ביטחון חסר הערכה עצמית
עכשיו כשדיברתי איתה בביטחון בפלירטוט בגבריות,
היא אומרת "אני לא אוהבת איך שהוא מדבר אליי יש לו אובר ביטחון"
חחחחחחחחחחחח מה אני עושה כוסעמק
אני מתוסכל
..Everyone Loves You When You're Dead..
|
|
היא צודקת מה אתה רוצה? שנה אנחנו חופרים כאן מי שאין לו במה להתגאות שיישב בשקט.. או שמקסימום לא יתנהג כמו איזה בראד פיט..
גישת הפרס זה גישה מחורבנת שמתאימה לחנונים שרוצים לחיות בבועה שמישהו שם עליהם..
תתנהג רגיל, אל תהיה אובר ביטחון ואל תהיה גיי מתחנף, אין איזה נוסחאת קסם.. עם בנות שמתחת לרמה שלך תתנהג איך שבא לך הן עדיין ירדפו אחריך, עם בנות שמעל הרמה שלך תתנהג בהתאם,
עם האקסית שלך תתנהג בהתאם.. כל אחת והיחס האישי שלה
אף אחד לא צריך להיות אובר ביטחון אם הוא לא נראה לפחות 9/10 וגם אז, גם אם אתה נראה כמו JEFF SEID, אם תתנהג מחורבן לא יהיו לך חיי חברה, רק זיונים עם שרמוטות במועדונים
סתם שאלה, איך אתה יודע מה היא חושבת עלייך? עם מי דיברת כדי להגיע למסקנה הזאת?
דבר שני, כמו ששמוליק אמר, גישת הפרס זה גישה מפגרת, אלה אם כן אתה באמת פרס.
ונחש...אתה לא באמת פרס! ולא אני! ולא טיילר! ולא ייטינגר ולא אף אחד אחר פה מהפורום!
אתה יודע מי באמת פרס שיכול להתנהג ככה? אשטון קוצ'ר, ZYZZ , JEFF וכל החבורה שלהם.
עד שלא תגיע לקרסוליים של אף אחד מהם, אין לך מה לדבר עם בחורה כאילו שאתה הבוס שלה.
אם אתה רוצה להשיג מישהי, אתה צריך למצוא את האיזון בין רגישות (להיות גיי במקצת) לבין להיות גבר ולהגיד לה "מחר בערב תיהי מוכנה ב7, ניסע לאכול\לראות סרט בXXX, ואני לא רוצה לשמוע לא"
ודבר אחרון, עצם זה שאתה מלפרטט איתה ומנסה להתחיל איתה, זה כבר הופך אותך לנזקק ולא לפרס.
רדדדדד ממנה כבר יא אהבל, חלאס, לך לחפש כוס אחר! יש אלפים!
יש אחד קוראים לו יאיר
הוא פה בפורום גם לא זוכר מה השם שלו
קיצור אנחנו מדברים הרבה אני והוא
קיצור הוא (בניגוד לרצוני) שאל אותה על זה, אפילו שאל אותה למה אין משהו בנינו...לדעתי זו הייתה טעות לשאול אבל לא משנה.
בקיצור ככה אני יודע מה היא חושבת. היא אמרה גם שאני לא הטעם שלה שאני ככה מדבר בזלזול
LONG STORY SHORT אתה לא הטעם שלה, אז למה אתה ממשיך לטחון מים? אתה רוצה שהיא תצרח לך בפנים "תעזוב אותי כבר יאנס!" ? זה המטרה שלך?היא אמרה גם שאני לא הטעם שלה שאני ככה מדבר בזלזול
לא, נכון? אז רד ממנה כבר.
איייךךךךךךךךךךך???????????????
אין לך מושג כמה פעמים אמרתי לעצמי שתלך להזדיין לא צריך אותה והלכתי לאחרות???
אין זה לא עוזב לי את המוח יש לי בעיה רצינית כבר אחי אני צריך לעשות עם זה משהו דחוףףףף
אחי אתה יודע כמה זמן עבר מאז שנהיינו ביחד??? תכף יהיה לזה שנה כבר!! פאקינג שנה!!! אני לא מצליח לצאת מזה
אני כל הזמן משדר כאילו עברתי את זה ולא אכפת לי ממנה יותר אבל אני מת עליה מה אני אעשה זהלא עוזב לי את הראש אני מתוסכל כבר מעצמי סעעעמק
תעיף מהחיים כל מה שקשור אליה ולאט לאט תתנקה
פייסבוק/מס פלאפון/תמונות שללכם יחד/ מתנות שקיבלת ממנה
תעיף הכל הכל
אם זה לא ישנה לך כלום אז תעיף
כל פעם שתראה תמונה שלה בפייסבוק אתה תיזכר בה, כל פעם שהיא תעלה תמונה עם גבר אחר אתה תתעצבן, בשביל מה?
תמחק אותה מהחיים שלך וזהו, תאמין לי שאני יודע על מה אני מדבר
וואו שנה? אני לא מאמין! אחי מה אתה חושב שאתה הראשון בעולם הגברים שזה קרה לו? אני מכיר מישהו שהייתה לו חברה אחת הכוסיות פי מיליארד יותר מהחברה הזאת שהייתה לך ואני מוכן לשים כסף שגם בעוד 50 גלגולים היא לא תראה כמוהה, הבנאדם היה מאוהב בה ברמות אחרי 4 שנים היא נפרדה ממנו בSMS, הביא כוסית חדשה מה קרה? באותו לילה הוא יצא למסיבה שהיא נפרדה ממנו..אנשים עושים סוויץ' בחיים.
תראה איך היא דפדפה אותך כמו כלום, במה היא יותר טובה ממך? למה מי היא בכלל יש מיליארד בנות בעולם
היא גם בין המכוערות שבהם
אין מה לעשות חבר'ה אני בטוח שהתאהבתם פעם והוא עוד ילד לא שאני משחק אותה בן 40, אבל בגיל הזה כשאתה בבצפר ואתה רואה אותה כל יום קשה קצת לעבור הלאה כל פעם אתה שוכח ממנה לתקופה קצרה ואז פתאום זה חוזר בבום ואתה לא יכול לשכוח..
מה שנקרא "עד החתונה זה יעבור"...אין איך לעזור לך.
הזמן יעשה את שלו
לכל אחד עובר אחרת... לי אישית גם היה פגיעה לא קלה בכלל ממישהי מלפני כמה זמן אבל אחרי חודש וקצת זה כבר עבר לגמרי... היום?! מי היא בכלל שיעבור טנק מרכבה סימן 4 וידרוס אותה אני הראשון שישמח