נכתב במקור על ידי Strider Hello, I've registered 3 times in this site and I've made few mistakes and I want to get back and be serious on this one. My old users are: X Y My current user is: Z Please reply me in order for me to know if I can continue or not, Thank you. במקום X ו-Y תשים את המשתמשים הישנים שלך, ובמקום Z תשים את המשתמש הנוכחי שלך. שלחתי להם את זה והם חסמו לי גם את המשתמש הזה!!!!מה לעשות???
נכתב במקור על ידי טל אשרוב שלחתי להם את זה והם חסמו לי גם את המשתמש הזה!!!!מה לעשות??? לעזוב אותנו, סתכל כמה מהומה אתה עושה בשביל הסנט ביום שלך, אם אתה לא מתכוון להשקיע כסף והרבה באתר תעזוב אותו ותנסה תחום אחר
נכתב במקור על ידי FearLessNess לעזוב אותנו, סתכל כמה מהומה אתה עושה בשביל הסנט ביום שלך, אם אתה לא מתכוון להשקיע כסף והרבה באתר תעזוב אותו ותנסה תחום אחר מי אמר שאני לא מתכוון להשקיע?! למה סתם לזלזל במקום לעזור?!?!?
ככל הנראה שהם לא מקבלים אותך לאתר, אין מה לעשות. גם אם תנסה ותתחבא מאחורי משתמש חדש, הם ימצאו את זה בסופו של דבר. עדיף שתתרחק מן האתר.
נכתב במקור על ידי Strider ככל הנראה שהם לא מקבלים אותך לאתר, אין מה לעשות. גם אם תנסה ותתחבא מאחורי משתמש חדש, הם ימצאו את זה בסופו של דבר. עדיף שתתרחק מן האתר. איך הם יעלו עלי? אם אני ישנה IP?
הם דיי מתוחכמים, תעשה מה שאתה חושב לנכון. רק אם תצטרף ותראה יום אחד שנחסמת שוב, שלא תגיד לא אמרתי.
נכתב במקור על ידי טל אשרוב מי אמר שאני לא מתכוון להשקיע?! למה סתם לזלזל במקום לעזור?!?!? להשקיע הכוונה אלפי דולרים אחרת אתה תפסיד מהאתר הזה
חוקי הפורום