|
|
ו GA20
הבחור בסרטון עדיין משיג בנות לא משנה כמה החולצה גדולה עליו וכמה הוא יראה מגוחך בעייניך
הסטטוס שלי לא מתקרב לסטטוס שלו,רק כדי לגרום לך להבין עד כמה הסטטוס שלו עצום,הוא לא מספר שום דבר על הבחורות,זה הבחורות מספרות עליו.
הבחורות בסרטון זה כמו מים בשבילו
הלוואי והיה לי סטטוס כמו שלו במונטריאול
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
אחים שלי בחיים אל תהיו אלה אם הבגדים החרושים או אלה שזורמים אחרי כולם, אני לא אומר לכם תתלבשו מכוער נעליים של דיאדורה, אבל תלכו לחנויות שעכשיו תופסות זארה פול אנד בר וכו(במיוחד באזור תל אביב) ותסתכלו מה אתם אוהבים, נגיד אני בחיים לא יקנה נעלי בובה למה זה מכוער טילים ומצדי שכל המדינה תלך אם זה זה פשוט מכוער ברמות וכולם אם שיערות על הכפות רגליים ולובשים את זה כמו קוקסינלים, גם הג'ינסים עם הגומי לא משהו(יש כמה שיפים)..
נגיד קרדיגנים זה יפה,מעילים גם יפה.. גם תתאימו צבעים אל תהיה מגעילים כמו כל הקוקסינלים שהולכים לי עם ג'ינס אדום חולצה ירוקה ונעלי בובה זה על הפנים..
קנו איזה שעון בסטייל שרשרת יפה(גם אל תהיו מהאלה שמסתובבים עם שרשרת אופניים אתם לא כושים זה לא מגניב) , צמידים..
בקיצור אל תעתיקו זה גם לא קשור למה אתה לובש זה קשור לאיך אתה לובש את זה ועם מה..
מה זה נעלי בובה?
ואני מסכים לחלוטין בקשר לCARPEDIEM...אל תתלבשו כמו כולם כי זה לא מקורי וזה לא מושך.
תאמצו סטייל משלכם ותחפשו דברים שאין לאחרים, זה כל מה שיפה.
למשל אני אישית שמתי לב שכולם הולכים עם קרדיגנים סגורים, אז אני שם את זה עליי בצורה פתוחה + יש לי מבנה גוף רחב יחסית עם כתפיים רחבות אז זה בא עליי ממש יפה, ובגלל זה אני בולט.
נעלי בובה זה הנעליים הפתוחות האלה בלי הגרביים זה התחיל אצל בנות ועכשיו יש את זה גם לבנים חחחח שמע זה הדבר הכי קוקסינלי שראה העולם
אני גם אוהב קרדיגנים פתוחים, שונא לסגור את זה אלא אם כן יש לי מכופתרת מתחת , ואני בדרך כלל לא הולך עם מכופתרות
אני עכשיו בכיוון של קרדיגנים צבעוניים, כאלו שממש בולטים לעין (צהוב/כתום/אדום)
אני מתכנן להביא כזה :
http://www.castro.com/he/MEN/Ivri-Li...tml?color=1362
עולה 125 ש"ח, מדדתי אותו כבר והוא נראה בנזונה , ממש בולט לעין
הצבע הכתום תפס אותי חזק, קניתי כבר חגורה כתומה וקיבלתי ביקורות טובות
לדעתי צריך לפתוח פה אשכול סטייל רציני