מישהו יודע איפה אפשר לקנות בגדים לחורף בזול בארץ או בחו"ל לא משנה. וזול הכוונה לחולצה עד 50 שקל ומכנס עד 100-120
מישהו יודע איפה אפשר לקנות בגדים לחורף בזול בארץ או בחו"ל לא משנה. וזול הכוונה לחולצה עד 50 שקל ומכנס עד 100-120
|
|
אם אתה בקטע של להזמין מהאינטרנט ראיתי שיש אתר שקוראים לו Ali express וחולצות איכותיות ממש שפה בארץ עולות לך 400-500 שקל שם יעלו לך 100 שקל
קניתי מכנסי ג'ינס כאלה (מבד מחוספס קשיח כמו של ג'ינס) ב125 בפול אנד בר.. אחלה בגדים במחירים פצצה
הם מסוג החנויות חסרות הביטחון שמביאות סחורה טובה במחירים נמוכים בניגוד לקסטרו לדוגמה
ALIEXPRESS אתר נחמד
בכללי לא מת על להזמין בגדים מהאינטרנטיש בארץ חנויות שאפשר לקנות בהן במחירים שאמרת, אני אישית בגלל שיש לי הנחת עובד בקסטרו אז אני קונה משם בזול יחסית
וחביבי, פול אנד בר זו לא חנות חסרת ביטחון, זו רשת בינלאומית (בערך ברמה של אמריקן איגל) , היא החברת בת של ZARA, אז מן הסתם שהמחירים יהיו נמוכים יותר משל זארה, האמת שזו רשת שמעולה לקנות בה בגדים, המחירים סבירים בשביל איכות טובה
איפה יש מעילים יפים בארץ????????????????
אני צריך מעילים שיושבים על הגוף בןזונה וגם מחממים. מוכן לשלם הרבה. תנו לי חנויות שמתמקצעות בזה.
אבל בוא אני יגיד לך מה הקטע... חולצות מחברות ממש איכותיות שם עולות גרושים... חבר שלי פאקינג הזמין משם חליפה של ארמני ב100 דולר... זה מחיר זנות! פה זה היה עולה לו פי 20 ברור שבארץ יש גם בגדים זולים אבל זה לא ברמה של אלה שציינתי
חבר שלי שהזמין משם מכיר בנאדם שיש לו חנות כזאת שהוא פשוט מביא משם דברים ומוכר... זה לא מזויף פשוט זה מיוצר בסין אבל זה אותו חרא בדיוק כמו המקורי התווית אותו דבר הבד אותו דבר והכל אותו דבר... אמנם לא יודע להגיד לך לאורך זמן איך זה כי לא יצא לי להזמין אבל הבנתי ממנו שזה סבבה והוא לא יקנה זיוף...
הבאסה היחידה שמזמינים דברים כאלה צריך להתחיל למדוד את עצמך
איכות חרא גם אתה לא יכול לדעת איזה גזרה החולצה/מכנס
קוראים לזה מכנסי צ'ינו ואכן חנות סבבה פול אנד בר
אני הזמנתי ממוכרים מומלצים וזה ממש לא אותה איכות כמו מקורי אכן ניראה דומה ומעל איכות של שוק אבל עדיין בחולצות נגיד של אברקרומבי הייתי מעדיף להשקיע על מקורי 100 שקל מאשר על זיוף שלהם בחמישים