קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אתם יודעים שיכולתי להיות עשיר!!!!
    על ידי MayMon בפורום דיבורים
    תגובות: 49
    הודעה אחרונה: 11-02-2015, 14:09
  2. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 09-07-2008, 21:46
  3. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 25-10-2005, 18:22
  4. משהו גדול הולך לקרות כאן...יום ראשון שעה 20:00
    על ידי ShAhAr בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 02-10-2005, 17:46
  5. אתם יודעים מה טוב בסקס?
    על ידי Ansem בפורום דיבורים
    תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 22:29
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 40 מתוך 40

אתם יודעים מה הולך לקרות נכון? - עמוד 3

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי afx צפיה בהודעה
    "תראה איזה בנות הוא משיג" - זה קליפ משלמים להן
    'תראה איך הוא מתלבש יפה' - אתה מדבר על הבחור על החולצה הלבנה שגדולה עליו ב4 מידות, מכנסי ברמודה וצמות? כי... לא.

אגב "but u gotta brush ur theeth and do wat i say do"
    אתה רציני? זו האנגלית שלך בקנדה?
    זה סתם LYRICS מראפר שלא יודע לשיר בכלל

CHIEF KEEF LOVE NO THOTHIES לך תבדוק

הסיבה היחידה שאני מקשיב לו זה במכון כי הוא מעלה לי מוטיבצייה וסתם בא לי להכניס למישהו מכות אחריי שאני שומע את השירים שלו

חוץ מי זה שהאנגלית שלי לא משהו,אני בעיקר מהחלק הצרפתי

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ו GA20

הבחור בסרטון עדיין משיג בנות לא משנה כמה החולצה גדולה עליו וכמה הוא יראה מגוחך בעייניך

הסטטוס שלי לא מתקרב לסטטוס שלו,רק כדי לגרום לך להבין עד כמה הסטטוס שלו עצום,הוא לא מספר שום דבר על הבחורות,זה הבחורות מספרות עליו.

הבחורות בסרטון זה כמו מים בשבילו

הלוואי והיה לי סטטוס כמו שלו במונטריאול

ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה
    גם לא נראלי שברוב העולם הולכים עם חליפות ביום יום
    ראית יותר מדי HOW I MET YOUR MOTHER
    או שהייתי באנגליה צרפת גרמניה ועוד מקומות כדי לדעת שאני רוצה לחיות באירופה, שמה לגיטימי להרשות לעצמך להיראות חד וקלאסי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מתחיל
    לייקים
    31
    נקודות
    0

אחים שלי בחיים אל תהיו אלה אם הבגדים החרושים או אלה שזורמים אחרי כולם, אני לא אומר לכם תתלבשו מכוער נעליים של דיאדורה, אבל תלכו לחנויות שעכשיו תופסות זארה פול אנד בר וכו(במיוחד באזור תל אביב) ותסתכלו מה אתם אוהבים, נגיד אני בחיים לא יקנה נעלי בובה למה זה מכוער טילים ומצדי שכל המדינה תלך אם זה זה פשוט מכוער ברמות וכולם אם שיערות על הכפות רגליים ולובשים את זה כמו קוקסינלים, גם הג'ינסים עם הגומי לא משהו(יש כמה שיפים)..
    נגיד קרדיגנים זה יפה,מעילים גם יפה.. גם תתאימו צבעים אל תהיה מגעילים כמו כל הקוקסינלים שהולכים לי עם ג'ינס אדום חולצה ירוקה ונעלי בובה זה על הפנים..
    קנו איזה שעון בסטייל שרשרת יפה(גם אל תהיו מהאלה שמסתובבים עם שרשרת אופניים אתם לא כושים זה לא מגניב) , צמידים..

בקיצור אל תעתיקו זה גם לא קשור למה אתה לובש זה קשור לאיך אתה לובש את זה ועם מה..

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Carpe_Diem צפיה בהודעה
    אחים שלי בחיים אל תהיו אלה אם הבגדים החרושים או אלה שזורמים אחרי כולם, אני לא אומר לכם תתלבשו מכוער נעליים של דיאדורה, אבל תלכו לחנויות שעכשיו תופסות זארה פול אנד בר וכו(במיוחד באזור תל אביב) ותסתכלו מה אתם אוהבים, נגיד אני בחיים לא יקנה נעלי בובה למה זה מכוער טילים ומצדי שכל המדינה תלך אם זה זה פשוט מכוער ברמות וכולם אם שיערות על הכפות רגליים ולובשים את זה כמו קוקסינלים, גם הג'ינסים עם הגומי לא משהו(יש כמה שיפים)..
    נגיד קרדיגנים זה יפה,מעילים גם יפה.. גם תתאימו צבעים אל תהיה מגעילים כמו כל הקוקסינלים שהולכים לי עם ג'ינס אדום חולצה ירוקה ונעלי בובה זה על הפנים..
    קנו איזה שעון בסטייל שרשרת יפה(גם אל תהיו מהאלה שמסתובבים עם שרשרת אופניים אתם לא כושים זה לא מגניב) , צמידים..

בקיצור אל תעתיקו זה גם לא קשור למה אתה לובש זה קשור לאיך אתה לובש את זה ועם מה..
    התגובה הכי חכמה פה
    כל אחד יעשה מה שיפה לו לא מה שהולך
    אם לאחד יפה נעלי בובה לא אומר שלשני זה יפה..
    תלבשו מה שיפה לכם

ילד בן 9 שמפקח על דיון וקהילה האוואטר של afx
    לייקים
    2359
    נקודות
    237

ציטוט נכתב במקור על ידי Carpe_Diem צפיה בהודעה

פעם ראשונה שראיתי גבר הולך עם נעלי בובה היה לפני שבועיים בערך וקיבלתי שוק
    כמעט צחקתי לו בפנים לא הבנתי מה זה הדבר הזה
    נערך לאחרונה על ידי afx; 02-11-2013 בשעה 16:01.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

מה זה נעלי בובה?

ואני מסכים לחלוטין בקשר לCARPEDIEM...אל תתלבשו כמו כולם כי זה לא מקורי וזה לא מושך.
    תאמצו סטייל משלכם ותחפשו דברים שאין לאחרים, זה כל מה שיפה.
    למשל אני אישית שמתי לב שכולם הולכים עם קרדיגנים סגורים, אז אני שם את זה עליי בצורה פתוחה + יש לי מבנה גוף רחב יחסית עם כתפיים רחבות אז זה בא עליי ממש יפה, ובגלל זה אני בולט.

נעלי בובה זה הנעליים הפתוחות האלה בלי הגרביים זה התחיל אצל בנות ועכשיו יש את זה גם לבנים חחחח שמע זה הדבר הכי קוקסינלי שראה העולם

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    מה זה נעלי בובה?

ואני מסכים לחלוטין בקשר לCARPEDIEM...אל תתלבשו כמו כולם כי זה לא מקורי וזה לא מושך.
    תאמצו סטייל משלכם ותחפשו דברים שאין לאחרים, זה כל מה שיפה.
    למשל אני אישית שמתי לב שכולם הולכים עם קרדיגנים סגורים, אז אני שם את זה עליי בצורה פתוחה + יש לי מבנה גוף רחב יחסית עם כתפיים רחבות אז זה בא עליי ממש יפה, ובגלל זה אני בולט.
    אני גם אוהב קרדיגנים פתוחים, שונא לסגור את זה אלא אם כן יש לי מכופתרת מתחת , ואני בדרך כלל לא הולך עם מכופתרות
    אני עכשיו בכיוון של קרדיגנים צבעוניים, כאלו שממש בולטים לעין (צהוב/כתום/אדום)

אני מתכנן להביא כזה :
    http://www.castro.com/he/MEN/Ivri-Li...tml?color=1362

עולה 125 ש"ח, מדדתי אותו כבר והוא נראה בנזונה , ממש בולט לעין

הצבע הכתום תפס אותי חזק, קניתי כבר חגורה כתומה וקיבלתי ביקורות טובות

לדעתי צריך לפתוח פה אשכול סטייל רציני

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    או שהייתי באנגליה צרפת גרמניה ועוד מקומות כדי לדעת שאני רוצה לחיות באירופה, שמה לגיטימי להרשות לעצמך להיראות חד וקלאסי
    זה לא קשור גם פה יש אנשי עסקים שמסתובבים עם הלוק הזה פשוט זה לוק מאוד יקר כל חליפה 5K$ שצריכה להשתלב בסגנון חיים זה אומר שבעבודה שלך אתה רק תעבור ממשרד למשרד ותסע בBMW / מרצדס / מוניות

+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:47.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect