|
|
אחיבית המקדש השני חרב בגלל שהיתה שנאת חינם בין איש לרעהו."הכל משמיים חוץ מיראת שמיים"
אז אני ממלא את תפקידי ולאהוב אותך באמת ולנסות להחזיר אותך לתורת משה רבינו ליהדות לאבינו שבשמיים
נראה שאתה אוהב להתווכח יותר מאשר למצוא את האמת
ואני לא מנסה להראות מי צודק בעניין פה כמוך
אני פשוט מנסה לחזק אותך מה לעשות קשה תנסה אחי יש לי שיר בשבילך אני יביא לך אותו בקישור למטה
נערך לאחרונה על ידי נדב 89; 04-11-2013 בשעה 16:10.
http://www.aravrefael.net/?page_id=645
סליחה על ההקפצה
נערך לאחרונה על ידי נדב 89; 04-11-2013 בשעה 15:57.
אחי אני גם לא בא לריב ואני בטח שלא שונא,יש לי חבר דתי שאני מעביר איתו ויכוחים כאלה ואנחנו חברים יותר מ12 שנים...שנאה מבחינתי היא לא יותר מבזבוז של זמן ואנרגיות.
ותן לי לתקן : אני מתווכח בשביל למצוא את האמת. אני לגמרי מבין את המשיכה הזאת ליראת שמיים,אני בעצמי בא מבית יהודי מסורתי, אבל מה לעשות...בשביל לשכנע אותי צריך קצת יותר..
No hard feelings.
והעיקר שלא תיגע בעצמך...
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.
מסכימה לחלוטין.
צילומי הריון
צילום הריון
סטודיו לצילום
תבינו דבר אחד כל המאמינים בחיים לא תצליחו להוכיח כופר כי בראש שלו הוא חיי במאה ה21 והוא מאמין שזה סתם תרבות עתיקה שהייתה צריכה להישכח מהעולם אבל בנאדם מאמין לא מבין בכלל איך אפשר להטיל ספק לי התשובה ברורה שהרי כל מה שאנחנו צריכים כדי לחיות וגם כדי להרוס את כדור הארץ יש לנו הכל זה בחירה שלנו ואנחנו פה כדי לבחור בטוב זה לא פרימיטיביות זו המציאות האדם הרי הוא כל כך טיפש בלי שילמדו אותו משהו הוא לא ידע כלום מישהו לימד אותו לדבר הוא לא המציא את הדיבור גם לא במיליון שנים כל מה שהוא המציא כביכול יש כבר בטבע הוא לא יכול להמציא מציאות שאין בטבע כי אין מציאות כזאת מישהו ברא לו את המציאות הזו כי אין דבר כזה מקרה ואם כל כופר יסתכל אחורה על החיים שלו בלי להיות מקובע הוא יראה איך הבחירות שלו הובילו אותו למציאות שלו אבל איך גם מישהו עזר לו האדם גם לא המציא את הפיזיקה הוא פשוט למד אותה אבל היא הייתה קיימת עוד לפני שהוא ידע אותה בקיצור כולם יודעים עמוק בתוכם שיש בורא חלק מתכחשים לו כי קשה להם לקבל על עצמם עוול מלכות וחלק מעדפים להאמין שאין בגלל שיש הרבה שאלות שאין עליהם תשובה אז להשקיט תמצפון הם כופרים בו
נערך לאחרונה על ידי Manera; 23-06-2014 בשעה 01:34.
אחים יקירים זה הזמן לעשות תשובה ולחזור לאבא שבשמים הוכחות מדעיות לקיום הבורא:
לרשום ביוטיוב :
הרב יוסף מזרחי תורה ומדע הסרט השלם! מומלץ!!