בן כמה אתה
בן כמה אתה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
|
|
איזה חופרים אתם באלוהים כוס עמק ילדים שלא יוצאים מהבית נותנים עצות על מועדונים רודני תעיף אותם.. לפחות כשטיילר ושינטן היו פה הם היו טרולים מצחיקים, הטרולים של היום סתם תקועים פה כל היום ולא יודעים איך נראת כניסה של מועדון
גבר אין נוסחא לאיך לרקוד תזוז עם המוזיקה אל תעשה את זה אגרסיבי מידי ולא איטי מידי.
תזרום עם השיר ידיים באוויר בצדדים
אם תבוא לשם מתודלק אז לא תהיה בעיה
פשוט תשתה וזה יבוא בעצמו
זה טוב... חח זה גורם לך לחיות בבועה משל עצמך.. זה גם תכלס הבעיה הבולטת אצלי בגלל שאני רוקד ממש גרוע (וגם בכללי מבחינה פיזית אני די דפוק בקטעים מסויימים חח) אז שאני סחי זה הבעיה שלי.. אני מרגיש שאני רוקד סתם ואני אשכרה חושב על כל צעד שלי וזה לא בקטע שאני מתבייש או משו כבר ממזמן אני שם זין אבל זה פשוט לא מרגיש לי נכון.. מצד שני שאני מתודלק חחחחחח אני רוקד כמו פסיכופת דפוק ולא רואה אף אחד ממטר ואולי זה אפילו יותר גרוע מאשר שאני סחי אבל לי אישית זה מרגיש הרבה יותר טוב
אל תשכח אחריי המסיבה,לברוח ממונית ולגנוב אופניים
פשוט תזרום
כשהולכים למועדון לא מתכננים איך לרקוד או איך להתחיל עם הבחורות שם
חשבתי שאתה בקטע של פוגו וכל המוזרים האלה
בכל מקרה זה אמור לבוא לבד
תסתכל על אנשים רוקדים ותעתיק ואל תקפוץ כל שניה כמו המוזרים האלה
לאף אחד לא אכפת איך אתה רוקד..
חוץ מזה שאני אף פעם לא השקעתי בריקוד שלי בגלל שבקושי רקדתי..אני תמיד עסוק בלהתחיל עם בנות.